COSMIN C
Mar 29 2007, 08:18 AM
Topicul acesta il deschid la rugamintea unui suporter dinamovist din Madrid, unul dintre cei care s-au zbatut foarte mult pentru deplasarea la Lisabona a fanilor dinamovisti din Spania.
Sper sa le fie util topicul si sa-i vedem cat mai des pe DinamoMania.
pandurul
Mar 29 2007, 08:27 AM
Multam Cosmin! Si pe aceasta cale multumim Dinamomania pentru ca a fost,este si va fi singurul mod de comunicare intre suporterii dinamovisti plecati peste hotare!
Sper ca pe viitor AICI sa punem bazele viitoarelor deplasari pentru a sustine echipa Dinamo in Europa si de ce nu echipa nationala intr-o eventuala calificare!
sorin_ultras
Mar 31 2007, 02:02 PM
mersi,, cosmine...si mersi dinamomania....cum zicea si,,pandurul, sunteti singurul mediu prin care suntem pusi la curent cu toate noutatile legate de ,,Dinamo,,si nu numai...am speranta si in acelasi timp , siguranta, ca daca rezultatele echipei ne ajuta iar daca vom fi din ce in ce mai uniti ,,pitbulii rosii ,,vom arata europei si nu numai,, ca,,,SUNTEM UNICI,, fac un mesaj tuturor cainilor din spania, romania sa ne punem in contact si sa fim.,, MEREU PREZENTI,, .............................muĆeĆŁel Sstiaua
cpc
Mar 31 2007, 02:59 PM
Foarte buna initiativa...bun venit suporterilor din Spania si nu numai....la cati romani sunt plecati acolo, ma bucur sa vad ca sunt atatia dinamovisti printre ei!
Sa fiti in numar mare la toate meciurile prin Europa!
leutz
Apr 21 2007, 06:22 PM
Dinamoooo Pana la moarte din Spania ;)
pandurul
Apr 28 2007, 12:48 PM
leutz prin ce zona esti in spania?
unicate_red_dog
May 2 2007, 04:50 PM
Frumos criteriu pentru a tine o legatura intre suporterii CAINI ... Dap ... apreciez ... :X
pandurul
Aug 3 2007, 12:54 PM
Adunarea...:P Cine merge la Roma sa posteze mesaje aici...
luis_red_doogy_doog
Aug 28 2007, 06:53 PM
comunitatea Dinamovistilor din madrid saluta toti Dinamovistii din romania.....pe 2 sept merg si eu acasa ..... imi pare rau ca nu pot merge la meci ....forzza Dinamoo