Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania- Luxemburg
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Haita
In premiera, pentru urbea lui "Pinalti", Nationala joaca un meci oficial la Piatra-Neamt, pe 28.03.2007 contra Luxemburgului.

Iata si rezultatele obtinute de cele 2 echipe, in actualele preliminarii pentru EURO 2008, inaintea meciului de miercuri:

Romania - Bulgaria 2-2
Albania - Romania 0-2
Romania - Belarus 3-1
Olanda - Romania 0-0

Luxemburg - Olanda 0-1
Slovenia - Luxemburg 2-0
Luxemburg - Bulgaria 0-1
Luxemburg- Belarus 1-2

Clasamentul la zi al grupei G, din care face parte Romania:

1. Olanda 11 puncte ( 5 meciuri), golaveraj 7-2
2. Bulgaria 8 puncte (4 meciuri), golaveraj 7-3 (2 goluri date in deplasare la C-ta cu Romania)
3. Romania 8 puncte (4 meciuri), golaveraj 7-3
4. Belarus 7 puncte ( 5 meciuri), golaveraj 8-10
5. Slovenia 4 puncte ( 4 meciuri), golaveraj 4-7
6. Albania 2 puncte ( 4 meciuri), golaveraj 3-6
7. Luxemburg 0 puncte (4 meciuri), golaveraj 1-6

De urmarit:
1) Evolutia din teren a dinamovistilor (Lobont in poarta ) si posibil un fundas stanga. Cum Rat are umarul dislocat, sunt sanse mari ca Pulhac sau Radu Stefan sa inceapa meciul din postura de titular pe postul de fundas stanga.
2) Stadionul si publicul din Piatra-Neamt, mai ales ca si Dinamo s-ar putea sa evolueze acolo in UCL.
3) Evolutia scorului la Piatra-Neamt dar si-n celelalte 2 meciuri ce se disputa in grupa noastarm in aceeasi zi: Slovenia - Olanda si Bulgaria- Albania. In functie, de rezultatele si golurile inscrise s-ar putea ca Romania sa urce pe locul 2 sau chiar pe primul loc.
super_dog
Pentru meciu cu Luxemburg nu-mi fac griji, batem fara probleme.
bigbobo
Imi doresc un "masacru"...Fara dubii victorie Romania...
RED75
Inteleg ca la Piatra Neamt e bataie pe bilete. Sper sa fie un meci frumos. Adica un meci cu scor fluviu, pentru ca altfel, un meci cu un astfel de adversar nu poate fi considerat frumos.
cpc
Eu zic sa fim atenti la acest meci...si sa fim la fel de concentrati.

Luxemburg nu a mancat bataie la mai mult de 2 goluri diferenta, deci nu prea vad de unde o sa vina scorul fluviu ca nici atacul nostru nu face "furori"!

2-0 eu zic ...(fara goluri la noi ca il avem pe Lobont-)

HAI ROMANIA!
Capirossi
romania.gif Sper intr-o victorie romaneasca fara gol primit, la peste doua goluri diferenta, cu Mutu marcator cel putin o data, cu Lobont & Stefan ( Pulhac ) titulari si in urma careia sa trecem pe primul loc, loc pe care sa-l pastram pana la capat. romania.gif
florin_80
Sunt sigur ca o sa intervina o relaxare (tipic noua, romanilor), ca o sa ne facem partida grea, dar tot ma astept la o victorie clara. Un 4-0 si trecem pe primul loc pe care, sper, sa nu-l mai pierdem.
POOL
Hmmm. Probabil o sa-i batem, ideal ar fi sa batem si la scor, deoarece la cat de exhilibrata este grupa in acest moment, golaverajul conteaza.
Insa ma uit pe clasament si vad ca luxemburgul a primit "doar" 6 goluri in 4 meciuri, o medie de mai putin de 2 goluri pe meci, daca ii luam de sus s-ar putea sa intampinam probleme si mai ales daca jucam cu Codrea, răƣoi Cocis, ne trebuie mai multi mijlocasi de creatie s de atac in acest meci pentru ca acum , noi atacam.
marcher
Soacra-mea n-o fi buna? Hai bai lasati-o dracu. Daca ne lamentam cu schiorii astia, inseamna ca n-avem fotbal. Batem.
POOL
Luxembourg - Olanda 0 -1 Luxembourg - Bulgaria 0-1 Luxembourg - Belaraus 1-2
Singura echipa care i-a batut la o diferenta mai mare de un gol a fost slovenia, acasa nu spun ca nu vom bate, ci ca nu ne va fi usor. dat fiind faptul ca jucam acasa ar trebui sa le dam 2-3 goluri, la ei acasa sa ne facem mai mari probleme.
cpc
presa asta iar o ia pe carari....inainte de Olanda era dezastru ca nu joaca nu stiu cine, ca Piturca are o tragedie sufleteasca (aici nu vreau sa sune ironic), etc, etc...acum inainte de Luxemburg, brusc suntem favoritii grupei, sa terminam pe 1.

Zau asa, iar le bagam fumuri in cap la jucatori si se relaxeaza....(ah, pardon artificii ca asa au fost primiti in Moldova!)

HAI ROMANIA!
super_dog
Ooo da, presa asta abereaza mereu !!! Imediat o sa apara titlu mare Romania si bulgari favoriti grupei....sa fim seriosi.
Eu cred ca noi ne luptam pentru locu 2....
paddy
Daca jucam cu tot neamul lui banel, si tot le dam 4 goluri....
POOL
verystrange.gif Atunci ar trebui sa schimbam si numele reprezentativei in Rromania.
genghis han
4-0
hai romania.gif
doggyy86
Sunt convins ca o sa ii batem...avem echipa iar Mutu si Marica or sa isi etaleze clasa cu acesti ospatari..frizeri..ce or mai fi ei..daca nu ii batem degeaba am facut un meci superb cu Olanda...se duce pe apa sambetei tot ce am castigat sambata!!

Eu zic un 3-0 cu doua goluri Mutu si unul Marica!!
paddy
Eu zic ca o sa le dam atit de multe, incit o sa avem nevoie de viza ca sa intram in Luxemburg....
Le dam de la 4 in sus ....
Girl_Dog
Pe astia chiar ii umilim
doggyy86
QUOTE(paddy @ 26 Mar 2007, 19:18) *
Eu zic ca o sa le dam atit de multe, incit o sa avem nevoie de viza ca sa intram in Luxemburg....
Le dam de la 4 in sus ....

offtopic.gif Asta cu viza e chiar tare!! : 010.gif bravoo Paddy!!!
cpc
frumoasa lectie de la suporterii olandezi...imi si imaginez acel tramvai tot "orange"...oare o sa fim in stare sa ii intampinam la fel de civilizat in Bucuresti?

...nu chiar in tramvai, dar macar in tribune?!
red_dog_rahova
alta palma data galeriilor bucurestene sau altfel spus.....cum se incurajeaza Echipa Nationala.....
razvan_fcd
" Basarabenii au intrat intr-un conflict verbal cu cativa suporteri romani care fie nu au agreat prezenta lor intre noi fie erau iritati ca basarabenii nu stateau jos si ingreunau vizionarea."

:)))) cat de penibil.si daca aveau banner cu "Basarabia pamant romanesc"nu inseamna neaparat ca erau basarabeni.ce inseamna sa fi cetatean...
Clau_Goool
Ar trebui sa castigam la pas. Un meci cu o selectionata de necunoscuti nu ar trebui sa fie o problema pentru Mutu & compania ... Hai Romania romania.gif 5-0 ( hattrick Adi Mutu ) ...
red_dog_rahova
acum ar trebui sa facem golaveraj......
dudu1961
@ RED-castorryy____frumoasa descriere si lucida judecata ! Cit despre meciul din astaseara eu sper sa batem la scor mare , dar cu o conditie , sa nu ne culcam pe-o ureche ca astia sint formatie de amatori si ii batem fara sa jucam fotbal . romania.gif Abia acum vedem profesionalismul lor ! Hai Romania !:romania:
Cai Lun
"Trebuie sa spun ca prejudiciile mele m-au facut sa ma retrag rapid din bratele lor stiind ca in Olanda rata homosexualitatii e extrem de ridicata ."

Interesant... deci era printr-un fel de Ferentari al lor, dupa ce la l-au prejudiciat la buzunare... icon_lol.gif ...risca sa fie prejudiciat si in "spate".... nono.gif Asta nu bun!

Altfe, o istorisire interesanta.... thumb.gif
COSMIN C
Daca ne spunea si de unde a facut copy/paste era si mai interesant.... drunk.gif
Capirossi
Ogararu sa-l caute cu insistenta pe Cosmin C ontra sa-i ia un autograf. In viata lui n-a dat un asa gol ca Gurita. Ciocu' mic payssane.
CHIVU
VICTORIEEEEEEEEEEE, e buna....3 puncte importante.Jocu` nu a fost stalucit dar totusi....si diferentza e buna asa si am votat.Sa vina Slovenia acum! :)) Si Olanda! :P
super_dog
N-a fost un joc stralucit , insa mai importante sunt punctele puse in joc. romania.gif
cpc
sper sa mai avem o veste buna in seara asta...Slovenia - Olanda 0-0 pana acum (dar se joaca)
myky
Ii bate Slovenia, cel putin asa sper eu!
red_dog_rahova
numai dati fratilor replay pentru mesajul dinainte....se subintelege....
Clau_Goool
Un meci bun, dar pana la urma conteaza ca am luat cele 3 puncte... Mi-a placut mult atmosfera de la Pietrishica si nu ma mir daca se vor mai juca ceva meciuri aici. In rest urmeaza doua intalniri cu Slovenia din care trebuie sa iesim cu 6 puncte neaparat. Hai Romania ca se poate !!!
paddy
Capatinosii au facut egal si mandarina mecanica au dat gol in ultimul minut complaining.gif
RED75
Faza cu mandarina mi-a stricat toata seara 149.gif
Sezran
haha, mandarina. din cit am vazut eu, mandarina a cam avut ghinion. slovenii au aratat un egoism incredibil. nu ar fi dat drumul la minge nici de frica. sper sa nu isi revina pina la meciurile cu noi.
RED75
Adevarul e ca n-am vazut tot meciul. Doar faza cand n-au mai avut ghinion complaining.gif . Si oricum, sunt subiectiv.
paddy
Ati mincat vreodata mamaliga cu mandarine ??? 010.gif 010.gif .....Ce cadou a primit capatinosul de Stoicikov 010.gif 010.gif
marcher
Imbecil a fost el dintotdeauna, s-a certat, se cearta si se va certa cu toti: antrenori, jucatori arbitri. La tampeala si idiotenie doar mihaela-l mai intrece
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.