Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani, Florin!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
borcea
Acum ca jocul cu bolovanii nu mai exista, am reusit si eu sa ies din coma si am constatat ca tocmai astazi este ziua lui Florin, administrator la DinamoMania! Si pentru ca am realizat si ca schimba prefixul (nu spun cat, dar peste 20!) am gasit de cuviinta sa deschid acest topic.

La Multi Ani, Florin! beerchug.gif
RED75
La multi ani Florin !
Si multumim pentru tot ce faci pentru DinamoMania !

p.s Bine ai revenit "borcea" beerchug.gif
DiliBili
La Multi Ani! beerchug.gif
Multa sanatate si putere alaturi de DinamoMania!

PS- e prima data cind ma bucur vazind numele lui borcea... prietenii stiu de ce tongue.gif beerchug.gif
COSMIN C
La Multi Ani, Florin! Sa fii sanatos si fericit, iar Dinamo sa-ti ofere numai motive de bucurie si de sarbatoare alaturi de dinamomaniaci! beerchug.gif
Clau_Goool
" La multi ani ! " berbecule, sa ne traiesti mult si bine si sa o porti pe Dinamo mereu in sufletul tau. beerchug.gif
Capirossi
La mai mare ! Cu Dinamo inainte ! La multi ani !
Ashtray
La multi ani si multe impliniri alaturi de DinamoMania!
tyn
La multi ani!!!!!!..florin si sa nu ne parasesti niciodata........ HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
UUUUUUuuuu....sarbatorim bananasmile.gif

LA MULTI ANI FLORIN!, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!!! Si cand ai sa mai schimbi prefixu, tot asa vesel sa fii....a, si putin mai vorbaret doglaugh.gif beerchug.gif
nicolle_reddog4ever
LA MULTI ANI, FLORIN!!! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bine si de multe bucurii din partea lu' Dinamo! beerchug.gif
bigbobo
La Multi Ani si tot ce-ti doresti Florin!!!
david_red_dog
La multi ani Florin si tot ce iti dorescti. Sa nu ne parasesti niciodata. icon_rolleyes.gif
gavros
La multi ani Florine si tot ce iti doresti !
rew
La multi ani celui mai dinamomaniac dintre noi! Sa ai grija cu prefixu asta nou ca se duce mai repede decit ala vechi.

Sarbatoresti la Rotterdam cu nationala, ha!? Buna treaba!
super_dog
La Multi Ani !!! Tot ce-ti doresti sa se implineasca si sa ai parte de multe bucurii alaturi de echipa Dinamo
dinamodgirl
La multi ani!!!
Cai Lun
La Multi Ani! Iti urez sa ai parte de de cat mai multe impliniri si satisfactii cu si prin si alaturi de DinamoMania..... si noi pe langa tine! 010.gif
POOL
La Multi Ani Sefule!! beerchug.gif
paddy
La multi ani si mult noroc in viata beerchug.gif
Ankutza
Multi ani inainte si din parte mea ! drunk.gif
http://i89.photobucket.com/albums/k221/Ank...2006/tort_1.jpg
red4ever
La multi ani Florine,si multa sanatate beerchug.gif
anna
La multi ani si tot ce iti doresti, Florin!!!!!!
mihaiul90
La multi ani Florin. Sa ai parte de cat mai multe realizari alaturi de Dinamo si DinamoMania beerchug.gif
antisteaua
La Multi Ani Florin. Sa fii sanatos si sa ai parte de petrecere frumoasa.
redlady08
La multi ani si la cat mai multa rabdare, intelegere si putere de munca alaturi de toti dinamomaniacii :D

Schimbarea prefixului trebuie sarbautorita... asa ca sa curga beerchug.gif beerchug.gif
Bascanu
La Multi Ani, Florine!!!
f_rares
La multi multi multi multi multi ani beerchug.gif
marianneagu
Multa sanatate si o viata plina de impliniri !!!!
La multi ani !!!
red_dog_rahova
La Multi Ani Florine !!!!! si un site nou si frumos sa ne bucuram impreuna......petrecere frumoasa !!!
anmini
La Multi Ani, Florin, si sa-ti faca tricolorii o bucurie de ziua ta. Si sa ai parte de cat mai multe lucruri bune alaturi de DinamoMania! beerchug.gif
Cai Lun
...si sarbatoarea nu s-a terminat! icon_lol.gif La multi ani Florin, de Florii! icon_mrgreen.gif
gilutza_d
la multi ani tuturor care au nume de flori. beerchug.gif bananasmile.gif
tiby_reddog
La multi ani,multa sanatate si toate cele bune !!!
redlady08
La multi ani Florine.....si la cat mai multe aniversari alaturi de noi. ;))
red_dog_rahova
Si inca o data La Multi Ani de Florii.....
bianco_rossa
La Multi Ani!!..si o petrecere pe cinste bananasmile.gif
cpc
La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor si sa petreceti -)))
anmini
La Multi Ani! Cadoul il da paddy, ca e moderator. thumb.gif
Capirossi
*** Din partea mea urari de bine si sanatate. ***
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.