CHIVU
Mar 22 2007, 09:23 PM
E buna o schimbare dar parca nu e asa de fain...e prea mare ingramadeala si in plus negru ala te oboseste la ochi.Incercati altceva,nici asta actual nu e urat dar parca e prea gol.
mihaiul90
Mar 22 2007, 09:45 PM
Eu prefer un site sa fie mai aerisit, putin mai gol, daca sunt toate ingramadite nu stii unde sa te uiti mai intai si abandonezi foarte multe subiecte.
Cai Lun
Mar 22 2007, 10:21 PM
Mai oameni buni...

Negrul nu are cum sa oboseasca ochiul mai tare decat albul. E ca si cum ai spune ca te dor ochii de la intunericul puternic. Lumina da culoare. Lipsa culorii = negru. Deci nu sunteti voi obisnuiti, dar negrul e incomparabil mai relaxant pentur ochi. Daca stai o ora in fata unei pagini albe pe monitor, o sa ai ochii impaienjeniti si o sa te doara capul, dar dac astai in fata unei imagini.. negre... nu o sa ai nici pe naiba. Terminati cu aberatia ca negrul e obositor...
PS> Nu o luat ica pe o scuza... nici mie nu imi place noul look.
cpc
Mar 22 2007, 10:28 PM
Poate negrul nu oboseste ochii, dar incepe sa te doara capul sigur....de la depresie, ganduri negre si pesimiste, etc, etc.
Pe cand albul e mai vesel si optimist...si tine de Dinamo!
Deci votam albul!
Bascanu
Mar 22 2007, 10:36 PM

asta ii tare
deea_red
Mar 22 2007, 10:37 PM
mie mi se pare foarte obositor albul!observ asta chiar acum gratie noului skin!cat despre noul dinamomania pot sa spun doar ca imi place ca a revenit negrul!

si fara suparare da chiar aduce un pic cu fc Dinamo!
mihaiul90
Mar 22 2007, 10:42 PM
Parerile sunt impartite. Pe unii ii oboseste albul, pe altii negrul. Cel mai bine ar fi(daca este posibil) crearea unor skinuri care sa le aleaga fiecare vizitator, la fel cum era pe forum, un skin pe fundal alb si un skin pe fundal negru.
RED75
Mar 22 2007, 10:42 PM
Desi eu n-am reusit sa ma acomodez cu skinul Red Alert, se pare ca citirea textului pe fundal de culoare inchisa este intradevar mai putin obositoare. Chiar si in Word exista o optiune prin care poti sa setezi sa afiseze textul pe fundal albastru inchis (la Options, in meniul Tools). Daca si astia de la Microsoft spun asa ...
marianneagu
Mar 22 2007, 10:57 PM
Din proprie experienta (aprox 10 ore in medie pe zi in fata calc) pot spune ca siturile pe fond deschis sunt mai obositoare decat cele pe fond inchis, dar acum depinde de perceptia fiecaruia. Desigur, cel mai bine ar fi ca situl sa aiba mai multe optini de skin, dar crearea unui skin pentru un site cu forum necesita o munca titanica, sunt cateva mii de linii de cod care trebuiesc modificate, plus iconuri.
Mie unul chiar imi place noua fata a sitului.
Cai Lun
Mar 23 2007, 12:19 AM
Da' cine a zis ca ne supara / deranjeaza apropierea / asemanarea cu FCDinamo?!
deea_red
Mar 23 2007, 12:43 AM
Cai Lun...banuiesc ca la postul meu te referi..sau daca nu cred ca simt musca pe caciula..

nu am afirmat ca supara pe cineva..era pur si simplu un fel de a spune..
Florin
Mar 23 2007, 01:03 AM
Pai sa le luam pe rand:
1. asemanarea cu fcdinamo.ro - eu zic ca nu e. e cu totul alta idee.
2. informatie inghesuita - am spus de la primul mesaj ca poza din preview nu e varianta finala, varianta finala arata putin altfel
3. negru - sa fim seriosi? chiar nu e tare ideea? :)
gavros
Mar 23 2007, 01:30 AM
mie chiar imi place cum arata, dar cum am mai spus-o o sa fie mai greu pana la obisnuiesc
catzel
Mar 23 2007, 02:04 AM
nu prea mi se pare tare ideea cu negrul....mie imi place combinatia de culori rosu-alb...sau alb rosu :P
discobolus
Mar 23 2007, 03:09 AM
Salutari fanilor echipei adevarate !
CUm e prezentat situl aici, doar o poza, e greu de vazut cum arata tot si mai ales cum functioneaza. O sa fie frumos, accesibil, modern, asa cum si trebuie sa fie. Oricum parerile, pozitive si negative sunt binevenite.
Skorzeny
Mar 23 2007, 12:35 PM
Nu mi se pare inspirat designul propus. Cum au zis si altii inaintea mea:
- fundalul e prea intunecat; se poate opta pentru un gri deschis sau crem; un fond alb ar fi obositor.
- continutul de pe prima pagina e prea aglomerat, inghesuit;
- informatia nu e prea bine structurata: butoane destul de importante sint aruncate in josul paginii...
paddy
Mar 23 2007, 05:11 PM
Am citit postarile anterioare si am ajuns la concluzia ca "noilor" membri nu le plac acest nou format .....si unde pui ca 90% dintre mesaje le au pe acest topic........sa fie un fel de diversiune ????.....invidia ???
Poate sa fie si pe fundal roz, atita timp cit se discuta de Dinamo , putin imi pasa ce culoare va avea.....
Mie imi place pe acest fond intunecat

asa o sa ma depisteze cai lun mai greu
Cai Lun
Mar 23 2007, 05:23 PM
Am gasit lanterna lu' Sezran...
Voika
Mar 23 2007, 06:27 PM
ce de pareri PRO si Contra pe aici in legatura cu noul look al DIINAMOmania.net :P .......
nici mie nu imi prea place combinatia Rosu-Negru ptr. un site dinamovist :P , dar nu
trebuie acum sa spunem ca
treaba pe care au facut-o cu layout-ul este proasta...
pentru mine este foarte buna si este mai bun dpdv grafic (
nu stiu daca si dpdv al vizualizarii informatiilor noi --multe linkuri-- :P) mai bun decat cel care este acum si cred ca ar fi buna aceasta schimbare
nu cred ca ar fi bine sa fie alb
pentru ca ar
trebui sa se renunte la cateva efecte grafice (ex.reflexii).....
nu mi prea place dimensiunea a imaginilor de fundal rosii ptr numele categoriilor, cred ca daca s-ar mai reduce putin din inaltime ar fi mai
bine :P ..... si nu vreau sa supar pe nimeni dar nu cred ca mai sunt la moda :P butoanele patratoase :P cred
ca ar fi mai
bine daca ati putea sa le rotunjiti colturile ..... si mici retusuri
pentru alte imagini cum ar fi cele de la MECI DIRECT sa nu mai fie fundalul imaginii siglei echipelor pe culoare rosie ..... oricum cu look-ul asta rupem tot , poate doar fcdinamo.ro sa aiba un site mai bun in romania, din sport (si aici ma refer la faptu' ca e facut in oarecare masura in Flash,
nu stiu cum o sa fie Dinamomania :P) ...... sper ca in viitor sa se lucreze si la skinul forumului
ca sa fim cei mai
smecheri (nu
ca nu am fi :P :D)
HAI Dinamo !!!! sa batem pe spurcati si crrrapid si sa-i lasam sa se bata
pentru locu' 3
paddy
Mar 23 2007, 06:46 PM
Sper ca ai inteles Florine; tai un pic din inaltime si polizezi putin colturile butoanelor. ....

......tot primul mesaj e si la tine.....
Acum se fac pariuri in cit timp vei scrie cel de-al doilea mesaj....
Voika
Mar 23 2007, 07:07 PM
QUOTE(paddy @ 23 Mar 2007, 18:46)

Sper ca ai inteles Florine; tai un pic din inaltime si polizezi putin colturile la butoane. .... ......tot primul mesaj e si la tine.....
Acum se fac pariurile in cit timp vei scrie cel de-al doilea mesaj....

hai bine ma vad ca iti arde de caterinca, dar cred habar n-ai ce program/e se fol. ptr. un site
daca nu stii cum se face un site mai bine nu te baga
si ce gluma ai facut ........ "suuuper tare"
paddy
Mar 23 2007, 07:26 PM
Mi se pare suspect ca majoritatea "noilor veniti" ati scris numai pe acest topic, tinind cont ca sunt destule topicuri pe acest forum.....
Tu te-ai bagat in seama ca tii cu Dinamo?? sau ca te pricepi la situri ??
Corect, eu nu stiu sa fac un site, dar la ceea ce ai scris tu acolo.....imi trebuie un traducator.
RED75
Mar 23 2007, 07:30 PM
Paddy, cred ca sunt multi care scriau doar la comentarii la articole si nu intrau pe forum. Nu trebuie sa-i sperii
QUOTE(alexx @ 22 Mar 2007, 12:31)

situl arata bine se simtea nevoia de o schimbae. si totusi cine este sezran?
edy
Mar 23 2007, 07:49 PM
Nu cred ca trebuie sa razi de faptul ca nu stie cine e sezran

!
Arata destul de bine noul site , tineti-o tot asa
kelly
Mar 23 2007, 07:55 PM
Abia astept
. sunt convins
ca va
fi super
red4ever
Mar 23 2007, 08:24 PM
Noul site arata foarte bine ,Dinamomania e cel mai tare site din Romania,si vreau sa multumesc moderatorilor pentru efortul pe care il depun ,si sper ca Sezran sa se intoarca pentru ca avem nevoie de el
cainelemontrealez
Mar 23 2007, 11:37 PM
Merge, arata bine.
DougyGiro
Mar 24 2007, 12:24 AM
de exceptie!
antisteaua
Mar 24 2007, 05:48 PM
Daca se permit si sugestii as fi de parere ca banerul " Dinamomania" sa fie pe toata latimea paginii si nu intr-un coltisor.
CyberDog
Mar 24 2007, 06:18 PM
Noul look DinamoMania e perfect. Arata modern, informatie berechet accesibila din prima pagina, structura foarte buna. Culorile alese arata profesionismul echipei de designeri. Imi place.
Nu cred ca are cu nimic de-a face cu fcdinamo. Look-ul e diferit, informatia e structurata mult diferit in pagina.
Skin-ul actual de pe forum arata ceva de speriat. Parca-i din PIF. Rozul din pagina e gay de tot.
In rest, cu Sezran, fara Sezran, DinamoMania merge inainte. A mai mers inainte si fara altii. Chiar mai bine.
antisteaua
Mar 24 2007, 07:12 PM
Merge fara oricine pana la urma urmei dar e mai .... mai sarac. Sunt oameni care dau viata forumului si Sezran este unul dintre ei. Fara el forumul ar fi fost trist. Sau cel putin, pentru mine asa ar fi fost. Sunt aici persoane fara de care forumul nu ar avea acelasi farmec pentru mine. Ar merge forumul si fara aceste persoane dar .....
DirtyX
Mar 24 2007, 07:14 PM
Site-ul arata foarte foarte bine ...dar, imi cam pare rau ca e atat de copiat dupa fcdinamo[punct]ro
Eu cred ca s-ar putea schimba stilul mai mult. Nu vreau sa intru pe fcdinamo2!
Pe mine ce ma deranjeaza mai mult faptul ca pentru a citi un articol trebuie sa faci click pe un link si de`acolo sa ajungi la articolul respectiv. E cam aiurea si incepe sa semene cu gașca slugilor proaste sau prosport. Mai bine tot articolul pe prima pagina si click pe link doar daca e foarte mare articolul. Oricum progrese sunt fata de cel actual care mi se pare mult prea depasit.
Spor la treaba!
COSMIN C
Mar 24 2007, 07:44 PM
Cred ca nu ma uit eu din unghiul potrivit si nu vad asemanarile alea de care tot vorbiti...
Oricum, abia astept sa ne mutam in casa noua. Mai ales ca il avem si pe Sezran alaturi de noi.
Clau_Goool
Mar 24 2007, 07:53 PM
Atata vreme cat este vorba de DinamoMania si o sa fie familia dinamovista pe acest site si forum eu sunt multumit. Am incredere in voi ca o sa faceti un site de care o sa fim mandri si in continuare. De abia astept si eu sa vad noua fata DinamoMania... Bafta !!!
RED75
Mar 24 2007, 09:37 PM
Voiam sa mai spun ceva, dar am uitat. Actualul site (cel putin in cazul forumului) este putin cam mare (pe latime, evident) pentru o rezolutie de 1024x768. Pe 1280x1024 mi se pare totul cam mic si ma lasa ochii... Daca noul design s-ar incadra in prim a varianta. ar fi perfect.
Sezran
Mar 24 2007, 10:48 PM
nu se pot pune mai putine informatii (pe latime) in forum. de aceea, are nevoie de o rezolutie de cel putin 1280. skinul silver are fix 1280 (sau pe acolo), red alert se adapteaza la rezolutia ecranului utilizatorului.
site-ul nou va avea 990 de puncte, skinul nou va fi adaptiv, ca red alert. vor ramine si skinurile actuale, desi silver nu merita.
Capirossi
Mar 24 2007, 11:00 PM
Nu stiu cu ce se " mananca " chestiile astea referitoare la site dar ca o simpla parere red alert >> silver. Silver e degeaba.
dudu1961
Mar 26 2007, 01:41 PM
Intradevar avem cel mai tare site din Romania , asta probabil ca ne si intereseaza cu adevarat soarta echipei noastre , si avem cei mai destepti fani . Dar fondul acela negru ma omoara ! Dar stiti ceva faceti cum credeti voi ca e mai bine , ca voi munciti acolo si noi beneficiem .
tranda_roshu_voda
Mar 26 2007, 06:29 PM
personal....nu-mi place faptul ca e prea inghesuit...mai lucrati la el
red_dog_rahova
Mar 26 2007, 06:37 PM
voda...daca ai citi posturile de mai inainte vei vedea ca aceasta nu este varianta finala....
marcher
Mar 26 2007, 06:57 PM
Si fondul la forum...e tot negru?
cpc
Mar 26 2007, 10:22 PM
negru ramane sigur....dupa cum s-a scris aici - ochii nu obosesc si este atat de relaxant...nici nu stii de la ce te doare capul-))
red_dog_rahova
Mar 26 2007, 10:29 PM

eu as
sti de la ce te doare capul.....

da' nu cred ca e cazul aici....
cpc
Mar 26 2007, 10:43 PM
daca tot ai inceput de ce sa nu continuam??!....insa legat de negru, durere de cap si mai ce???
paddy
Mar 26 2007, 11:08 PM
Si de restul morcovi XXL cu tot cu frunze, ca sa nu-ti creasca tensiunea de la culoarea neagra
Ia si tu o pastila sau
schimba-ti capul
killer_16
Mar 26 2007, 11:18 PM
Mi se pare destul de reusit
, dar s
-ar putea face si mai bine
, cred eu
. forza
cpc
Mar 26 2007, 11:19 PM
wow care mai de care cu sfaturi si sugestii. Bazat pe experienta ta, ce-mi recomanzi?!
Ah, suntem off topic...deci propun sa ne oprim.
Kaine_10
Mar 27 2007, 03:14 AM
E marfa rau ...si cum e acum e frumos ..si arata bine ... dar din poza se pare ca e mai usor de gasit ceva ce te intereseaza ...bafta in continuare ...tineti-o tot asa ... !
afterd
Mar 27 2007, 02:32 PM
E super ca design iar informatia pare super accesibila asezata asa pe categorii.
grimreaper
Mar 27 2007, 07:29 PM
un theme foarte frumos... daca o sa fie si forumul asa o sa fie frumos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.