h_i_m
Jun 23 2007, 07:45 PM
Salutare, acesta e primul meu post aici, si as dori sa va felicit pentru Noul Dinamomania. Seamana izbitor cu fcdinamo.ro, insa ambele sunt foarte reusite. Am inteles ca sunt si nemultumiti, insa cred ca acesti nemultumiti se vor obisnui pe parcurs, si vor deveni din ce in ce mai multumiti pe zi ce trece.
Cai Lun
Jun 23 2007, 09:14 PM
De fapt, acesta este primul tau post sub un nou nume. Pe dinamomania nu se accepta conturile clone, iar cand luam masuri administrative la adresa unui membru, ne asteptam ca el sa ne respecte decizia. Prin urmare, red_dog997 sau "h_i_m" a fost banat definitiv si ar trebui sa serveasca drept exemplu tuturor celor care vor mai incerca sa eludeze regulamentul acestui forum!
cpc
Jun 23 2007, 09:30 PM
doamne ce bine...ca incepusem sa cred ca sunt cel putin frati....bravo ca sunteti pe faza!
Marcus
Aug 16 2007, 12:29 PM
Noul site dinamomania mi se pare o bataie de joc. Am zis ca sa mai astept pana ma obisnuiesc, dar degeaba a trecut 1 luna si ceva si imi mentin parerea.
Sunt de acord ca are un aspect mult mai aratos, dar imi e foarte greu sa gasesc informatia pe care o caut, ma scoate din pepeni modul alandala in care sunt asezate titlurile ingramadite. Si eu cand intru pe site, intru pentru informatie, nu pentru look. Asa ca... mai bine ati fi lasat ca inainte si nu v-ati mai fi zbatut atata pentru ca sa complicati lucrurile.
Spre exemplu, acum nici nu mai stiu de unde sa downloadez materialele video. Nu inteleg frate ce le ascundeti atata sa nu poate fi downloadate, ma enervati la culme. Chiar trebuie sa intru pe Odc sau sa cotrobai pe coclaurile internetului ca sa pot downloada niste meciuri cu Dinamo?!?
andra b
Aug 19 2007, 11:46 PM
hello pe "Noul DinamoMania"!!!! pt mine tin sa recunosc
ca e primu :D sper sa ma integrez cu bine printre voi
cosmin targoviste
Aug 20 2007, 07:37 AM
QUOTE(Marcus @ 16 Aug 2007, 13:29)

Noul site dinamomania mi se pare o bataie de joc. Am zis ca sa mai astept pana ma obisnuiesc, dar degeaba a trecut 1 luna si ceva si imi mentin parerea.
Sunt de acord ca are un aspect mult mai aratos, dar imi e foarte greu sa gasesc informatia pe care o caut, ma scoate din pepeni modul alandala in care sunt asezate titlurile ingramadite. Si eu cand intru pe site, intru pentru informatie, nu pentru look. Asa ca... mai bine ati fi lasat ca inainte si nu v-ati mai fi zbatut atata pentru ca sa complicati lucrurile.
Spre exemplu, acum nici nu mai stiu de unde sa downloadez materialele video. Nu inteleg frate ce le ascundeti atata sa nu poate fi downloadate, ma enervati la culme. Chiar trebuie sa intru pe Odc sau sa cotrobai pe coclaurile internetului ca sa pot downloada niste meciuri cu Dinamo?!?
www.google.com/ro->free download youtube downloader->download...->www.youtube.com ->search ,,meciuri Dinamo"->copy link->paste pe youtube downloader ->select mpeg->start download and wait ;)
Marcus
Aug 29 2007, 10:49 PM
Am incercat, nu merge. Zice "HTTP/1.1 403 Forbidden"
Siegfried
Sep 24 2007, 11:35 AM
Cenzurati, baieti, cenzurati...
Ma intreb de ce o faceti, pare absurd.
COSMIN C
Sep 24 2007, 11:44 AM
Adica? Dai si un exemplu?
Cai Lun
Sep 24 2007, 01:06 PM
Ah.. acum m-am lamurit, Siegfried...
The Game
Sep 24 2007, 01:35 PM
Nici mie nu imi prea place noul DinamoMania,dar apreciez munca voastra si stiu cat efort depuneti asa ca nu comentez. Sunt multumit si va multumesc! Avem cel mai tare site din Romania :)
COSMIN C
Sep 24 2007, 02:00 PM
In cazul in care nu va puteti abtine de la injuraturi si jigniri, sa nu veniti aici sa tipati ca e cenzura. Nu aveti nici o sansa. Regulamentul e valabil si in forum si la comentariile la articole. Nu mizati pe faptul ca sunt prea multe si nu avem timp sa le citim. Ca nu se stie niciodata.
Siegfried
Sep 24 2007, 05:27 PM
Daca te referi la mine, spui aberatii.
Mesajul cenzurat la care ma refeream nu avea nici o injuratura.
Era doar punctul meu de vedere.
Nu foloseam nici un cuvant obscen.
Dar nu numai cuvintele pot fi obscene. Obscene sunt si unele atitudini.
Myhay_Dinamo
Oct 1 2007, 02:48 PM
Mdea...un nou aspect al siteului,aceiasi "suporteri" care la infrangerile lui Dinamo se injura de mama focului intre ei si nu sunt alaturi de echipa.
Dinamo 1-1 Dacia MioveniCand vad ce "comentarii" apar acolo ma apuca nervii!Aia nu sunt suporteri!Sper sa nu mai vad niciodata astfel de comentarii!
gavros
Oct 30 2007, 03:02 PM
nu se poate pune o optiune la playerul video de pe prima pagina a siteului, prin care sa fie posibila vizionarea materialelor pe tot ecranul ?
Leaveyou
Oct 30 2007, 03:21 PM
Cred că nu ajută, pentru că se pierde la calitatea imaginii.
moise bogdan
Dec 5 2007, 02:13 PM
e bun noul Dinamomania, numai
ca merge netu asta cam prost!
COSMIN C
Dec 5 2007, 02:33 PM
Ne bucuram ca-ti place.
În total avem 9273 membri înregistrați, care au scris 172414 mesaje (
4869 topicuri și 167545 răspunsuri).
Ce zici? Reusesti sa scrii in toate azi?
paddy
Dec 14 2007, 04:02 PM
E acceptabil.....adica nu ne mai putem lua de carlanii lui jiji daca skinul e negru ???
Ce atitea mofturi ......ne intereseaza sa mearga echipa bine si skinul asta negru il vom pune lui turcu la cap....
Nexus
Feb 26 2009, 02:48 AM
Cand la unul mai nou?
Florin
Feb 28 2009, 02:00 AM
foarte curand
Amn_Googly87
Feb 28 2009, 02:05 AM
hopa se anunta o noua schimbare?
astept cu interes sa vad despre ce e vorba
COSMIN C
Feb 28 2009, 02:08 AM
QUOTE(Florin @ 28 Feb 2009, 0:00)

foarte curand
Trebuia sa-i mai lasi sa fiarba.
Cai Lun
Feb 28 2009, 02:10 AM
pai notiunea timpului variaza de la om la om...
Nexus
Feb 28 2009, 02:27 AM
@Florin: Asa cum ai dat o poza in 2007, prin care ne-am facut o idee despre noul look, putem avea parte si acum de asa ceva???
Florin
Feb 28 2009, 03:10 AM
Inca nu, e prea devreme. O sa fie. De saptamana viitoare va apare insa ceva chiar pe prima pagina. Si o sa apara si in forum o chestie legata de noul site putin mai incolo.
BoYkA
Mar 2 2009, 11:26 AM
nu vrea sa intre cate odata
bibishte
Feb 28 2011, 06:14 AM
poate ca ar fi cazul sa lansati o noua versiune a paginii. deja aveti ceva competitie in fcdb.ro care se descurca binisor. n-ar fi rau sa incercati formatul de blog (poate Wordpress), sa avem si RSS, interviuri, analize, etc, plus stiri din mass-media preluate ca acum. de asemenea, cred ca ar fi nevoie sa mai adaugati o dimensiune sociala site-ului. lumea comenteaza la stiri, dar cateodata e off-topic, poate ca ar trebui sa invatati lumea cu forumul. de asemenea, n-ar strica buton de Like, Tweet, Share la articolele voastre ca sa le putem posta pe retelele sociale. playerul video trebuie actualizat si el pentru ca au mai aparut niste imbunatatiri la flv-uri, flash shi html5 intre timp. si de asemenea, cred ca e imperios necesar un sistem de voturi de cenzurare a comentariilor pentru ca vad multi oameni care scuipa doar venin si trebuie sanctionati cu degetul pe obraz de cei care vor sa vorbeasca lucruri serioase.
numai bine! aaa, si fixatzi treaba cu logarea
Cai Lun
Feb 28 2011, 10:20 AM
Se vede ca ai ratat articolul prin care anuntam lansarea noii versiuni a siteului... Incercam sa nu dormim, sa stii!...
Altfel, in privinta forumului stii prea bine (doar esti de atata timp inregistrat pe DNM) ca vremea lui de glorie a existat... si va mai exista.
Oricum, multumim de interes, pentru ca pana la urma, de fapt asta e marea problema a noastra - lipsa de interes fata de orice, apatia. Daca vre isa te implici, esti privit ca un ciudat, daca nu te implic, atunci intri in horar celor care stiu cel mai bine sa isi eticheteze compatriotii cu "asa-s romanii, n-ai cu cine", etc...
Mai mult decat orice ne lipseste implicarea, oamenii care sa vrea sa faca ceva...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.