Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noul DinamoMania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Florin
Din Iunie 2007 DinamoMania se schimba. Vezi aici ce va insemna DinamoMania si spune ce crezi despre noua versiune a siteului

P.S. 1 Cu Sezran alaturi (sa speram)
P.S. 2 Si cu Skin nou pentru forum, galerie foto si bloguri
P.S. 3 Varianta finala va avea unele modificari fata de previewul din poza de mai jos
cipin85
Arata NASOL
crysstyan2002
asteptam cu interes noua varianta si skinul pentru forum (asta de acum e jalnic ) si mai ales il vrem pe Sezran alaturi !!! HAITA_DINAMO.gif
adiden
Chiar daca design-ul este mai bun, mi se pare ca informatia este mai accesibila in site-ul actual....
CRISX
Asa e, informatia e cam inghesuita, cam ca pe site-ul F.C.Dinamo
andrei_galita
designul este mult mai bun. imi place!
RED75
Mie mi se pare OK, noua fata a site-ului. O sa treaca putin timp pana o sa se obisnuiasca lumea cu ea dar pare lucrata bine.
Capirossi
offtopic.gif blacksheep.gif bootyshake.gif
Cat despre subiectul de fata: sunt pentru. Good work.
marianneagu
Nu mi se pare deloc rau, mi se pare chiar reusit, o sa ne obisnuim cu el in scurt timp, mai important este sa fie si Sezran din nou alaturi.
Morty
da si site arata bine cam mult seamana k fcdinamo.ro e multa info grupata destul de bine si il asteptam HAITA_DINAMO.gif
super_dog
Mie nu imi place, seamana mult cu FC Dinamo.ro ..... daca tot era nevoie de o schimbare, cel mai bine e sa fie una originala - unica...nu una care e deja folosita.
red_dog_rahova
abia astept noul site, noul skin, dar mai intai de toate il vreau pe Sezran inapoi.......
bianco_rossa
e mai bine ca toate informatiile importante o sa fie pe prima pagina, desi par a fi inghesuite, ca stim prea bine cu totii ca sunt persoane care intra doar pentru a arunca cu privirea asupra evenimentelor "la zi".
Culoarea asta imi place, e mai utila ochiului noaptea (o spun din experienta)....se contureaza ceva MODERN, de acum...sa vedem ce'o sa fie, pentru ca nu'ti poti da seama de calitate pana nu umbli......good luck

aaa....apropo, Stiai ca gaina batrana face ciorba mai buna? HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
Pare dragut... sper sa fie la fel de usor de folosit ca acesta desi pare intradevar cam incarcat...
nicolle_reddog4ever
Mie nu imi place...este prea incarcat si seamana cu DinamoOnline....Sa fie Sezran langa noi, sa se schimbe skin-ul ca asta este obositor, dar in rest, parerea mea este ca ar fi mai bine sa ramana asa... HAITA_DINAMO.gif
Adrian.Paduraru
seamana prea tare cu fcdinamo.ro
Maldini
Cam mult negru... si informatia mi se pare cam inghesuita... oricum e bine sa se faca o schimbare...
vlad
intradevar e o schimbare, dar nu neaparat in bine, e aiurea noua varianta! nu schimbati nimic.
gilutza_d
arata binisor icon_rolleyes.gif
gavros
E chiar frumos, doar ca o sa fie mai greu pana o sa ne obisnuim
red_dog_rahova
pana nu vom naviga prin noul skin, nu cred ca ne vom da seama exact cum stau lucrurile....
RED75
Asa zic si eu. E o problema de obisnuinta. E clar ca noul design e mai aproape de ce se vede acum pe site-urile serioase de pe Net, iar "aglomerarea" informatiilor permite un acces mai rapid acestea.
Cand revine si Sezran printre noi vom fi cei mai tari beerchug.gif
Florin
QUOTE(super_dog @ 22 Mar 2007, 9:37) *
Mie nu imi place, seamana mult cu FC Dinamo.ro ..... daca tot era nevoie de o schimbare, cel mai bine e sa fie una originala - unica...nu una care e deja folosita.

Nu are nici o legatura cu fcdinamo.ro. E cu totul alta idee. Mai uita-te odata :)

QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 22 Mar 2007, 10:39) *
Mie nu imi place...este prea incarcat si seamana cu DinamoOnline....Sa fie Sezran langa noi, sa se schimbe skin-ul ca asta este obositor, dar in rest, parerea mea este ca ar fi mai bine sa ramana asa... HAITA_DINAMO.gif

Clar. Si ceva din onlinesport parca. :)

QUOTE(Hatzu @ 22 Mar 2007, 10:05) *
Pare dragut... sper sa fie la fel de usor de folosit ca acesta desi pare intradevar cam incarcat...

Varianta finala va suferi unele modificari fata de previewul care apare acum ca model.
doggyy86
Supeeeeeeeeer!!
alexx
situl arata bine se simtea nevoia de o schimbae. si totusi cine este sezran?
Dodel
[font="Comic Sans MS"][/font]Hai sa ne fie de bine noua imagine!!!!Doamne Ajuta!! thumb.gif thumb.gif HAITA_DINAMO.gif
mrbodo2002
Site-ul e modern,dar parca as prefera sa fie in alb-rosu.Cand vom naviga pe el ne vom da seama mai bine.Sper sa nu se incarce greu.
red_slayer
arata binisor!!1 dar mai trebuie lucrat la aspect, prea seamana cu fcdinamo.ro
Axxis
arata diferit putin si e impactul cu ceva nou dar.....culorile noastre-s alb-rosu nu negru-rosu...............

si accesul la articole pare totusi ingreunat...

bafta!
SkorpionBv
Mie mi se pare BELEA!:D
red_dog_rahova
eu as zice sa-l incercam intai si sa lasam comentariile dupa 1 aprilie....
catzel
nici mie nu imi place. scrisul alb pe fundalul negru este obositor dpmdv. foarte multe chestii inghesuite in prima pagina. prea putina informatie din stirile proprii pe prima pagina(eu unul preferam varianta cu stirile proprii complete pe prima pagina, dar cred ca faceti asta pentru publicitate - ca cei care intra sa viziteze mai multe pagini nu numai indexul).dpmdv daca fundalul ar fi alb, scrisul negru, iar chestiile mai putin importante gri ar arata mai ok...plus ca ar reprezenta Dinamo in culorile alb-rosu mai mult decat varianta actuala de negru-rosu.

eu care mai browse-uiesc netul de pe telefon din cand in cand ma lovesc de problema mainpage-ului foarte mare. ar fi foarte ok daca ati reusi sa faceti un rss pentru stirile proprii si revista presei sau macar o pagina pentru mobile care sa nu fie asa incarcata.
POOL
Nu arata rau, o singura rugaminte as avea: nu se poate schimba fundalul? Pe multi negrul acela ii oboseste la ochi, dupa 15-20 de minute state pe forum te dor ochii. icon_rolleyes.gif
reddog85
Arata bine icon_rolleyes.gif
Jay C
Nu-mi place . Prea mult negru si sunt prea inghesuite ...
dinamovistu'92
smecher :D
boomer
nu arata rau ... dar nu prea isi atinge scopul .. prea multa grafica .. informatia foarte inghesuita .. nu e util .. preferam sa se pastreze layout-ul de la actualul site si sa se modifice thema .. daca tot se simte nevoia unei schimbari

oricum .. spor ;)
Girl_Dog
Misto
Flipp
nu mai e mult pana in aprilie...:P
CRISX
QUOTE(alexx @ 22 Mar 2007, 12:31) *
si totusi cine este sezran?

Iata inca o dovada ca Dinamo castiga noi adepti !
alingeorgian
Ca design e mai tare, dar casorganizarea informatiilor, nu imi place deloc, e aiurea, asta de acum e mai bine structurat. In fine, voi stiti cum e mai bine. Eu unul cand accesam DinamoMania, o faceam ca sa vad ce mai e nou la echipa, nu ca sa vad neaparat un site cu un design misto.
bunicu
sa-l testam intai. si atunci putem sa ne dam cu parerea in mod corect. pana atunci ... nu sunt obiective parerile noastre, ci sunt in functie de felul de a fi al fiecaruia. unii mai deschisi la nou, altii mai conservatori.
crisdog
arata binisor insa cred ca si multi altii ca este prea mult negru si informatia este prea inghesuita

FORTA Dinamo!!!!!!!!!!
RED DOG FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!
dinamovistu'92
e misto dar as vrea sa se pastreze subiectele din forum pe care se discuta cel mai mult...si unde sunt cele mai recente posturi...jos acolo dupa toate subiectele din respectiva zi:D
dinamodgirl
e super OK, are mici asemanari la prima vedere intradevar cu fcdinamo.ro, in rest e original:D!!
Mi se pare o idee buna ca toate informatiile sa fie pe prima pagina, desi e un pic inghesuita...In fine o sa fie marfa cu Serzan inapoi!
nekko
1 ...seamana cu skinul de pe FC Dinamo ...au mai spuso si altii
2 are totusi informatia cam raspandita peste tot...si la inceput va fi mai greu sa ma obisnuiesc cu noul look....dar in principiu arata bine.....
cpc
Mie imi place noul design...arata mult mai modern si mi se pare ca visualizez mult mai bine diversele categorii icon_lol.gif

Ca observatii as avea culoarea de fundal (poate mai putin negru si mai mult alb - ca sa predomine rosu-alb) si mai putine informatii la fiecare categorie (eventual inlocuite cu poze)...sa para mai aerisit!

Sa fie intr-un ceas bun...sper ca nu il lansam la 1 Apr...ci la meciul cu zdeaua...ei lanseaza tabela japoneza si noi site-ul!!! (sper ca pe ambele sa scrie mare un scor bun pentru Dinamo)
redlady08
1. e binevenita ideea unei schimbari, se vede ca la mania se lucreaza nu se doarme :D
2. imi place la prima vedere infatisarea primei pagini chiar daca aduce putin cu fc.Dinamo
3. buna combinatia rosu cu negru - e odihnitoare si-mi aminteste de Red Alert :(
4. informatii mai multe si mai bine structurate
5. mai multe critici sau laude dupa ce-l testez icon_rolleyes.gif
mihaiul90
Sa fiu sincer nu imi place din mai multe motive:

1.Combinatia negru-rosu mi se pare total nepotrivita, nu acestea sunt culorile lui Dinamo + ca pe mine si pe multi altii ne oboseste negrul, daca nu se vrea schimbarea totala pe alb-rosu macar sa existe o alternativa cum este skinul pe forum.
2.Mai mult ma atrage ideea de stiri complete. Mie unul imi merge netul cam prost de obicei si daca stau sa accesez sute de linkuri ca sa citesc toate stirile sigur ma va apuca Craciunul.
3.Cred ca nu am observat eu, dar totusi nu am vazut sa fie butonul de forum cu ultimele postari cum este acum.

In concluzie eu nu as vrea sa se schimbe nimic, poate ca par un pic mai conservator, dar de ce sa schimbam cand merge bine ?
david_red_dog
mihaiul 90 are dreptate. In plus negrul ala da dureri de ochi. De exemplu eu care nu am internet acasa si merg la net ca sa intru aici va fi destul de greu sa citesc pentru ca merge greu netul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.