Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "FELICITARI" BAIETILOR !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ZOCCOLO DURO
Bravo baieti ,ne-am facut de ras inca o data....nu conteaza cu cine am jucat,(oricum astia nu erau Manchester,cu toti pustii aia),dar felul in care am facut-o e josnic....Aparare este MUCI !!! nu este posibil sa pierzi in halul asta,sa primesti 3 goluri pe grseli fragrante,elementare....INCREDIBIL!!! nici nu vreau sa ma mai gandesc cu am luat golurile....dar trec peste goluri....problema e felul in care am jucat.....nu a existat o faza in care sa fi pus si noi piciorul la o contra....i-am evitat tot meciul ,ca nu cumva sa faultam pe un de la Manchester....iti dai seama ,cati bani pierdeau englezii daca nu se calificau...dar pe cine intereseaza ce bani au englezii ...trebuiau sa joace la rupere!!! ce rahat pierdeam???
Adevarul e ca ,poate au dreptate cand cer sa fie lasati mai liberi ,mai subtire cu antrenamentele.....Au luptat aseara si trebuie sa se odihneasca....odihna totala,pe veci...Eu unul m-am saturat, trebuie schimbat ceva!!!! Mentalitatea este varza!!!!
Poate ar trebui sa-i alegam putin poate se mai trezesc....Acum va parasesc,ma duc sa rada spurcatii de mine la munca....ce placere!!!! Daca aveti ceva de spus,astept pareri de la voi, dar va rog nu spuneti ca am jucat cu Manchester,aia nu erau Manchester ,doar niste copii!!!
ZOCCOLO DURO
acum vad ca am facut o groaza de greseli( lipsa litere la greu) ,imi cer scuse dar sunt mult prea suparat pentru circul de aseara,imi tremura degetele pe tastatura,si spurcatii sunt cu ochii pe mine....
Anonymous
apropo de meci... VARZA e putin spus. Dar ce m-a deranjat cel mai tare e ca marele comentator Cornel Dinu tot vorbea "nu avem mentalitate, aparatorii se feresc de adversari...".
PAI DOMNULE DINU, DUMNEAVOASTRA CE CAUTATI LA CLUBUL ALA? CHIAR NU PUTETI MACAR SA BATETI UN APROPO LA NIMENI PE ACOLO?

PS (pt. ZOCCOLO). vezi ca poti sa modifici, daca vrei. Este un buton acolo "Modifica"
ZOCCOLO DURO
am vazut fereastra "modifica" ,dar la cati nervi am pentru "JUCATORII " astia, nu mai am puterea sa modific...Mister Dinu ,nu prea mai e in masura sa ne de-a noua sfaturi...el cand a fost antrenor lucrurile mergeau la fel,daca nu mai rau....
flaviusO
Pentru mine doar jucatorul de fotbal DINU exista in rest mai bine murea cu Alban in accident (macar o facea ca un erou). Ma gandesc oare unde se ducea atunci, sa-si ia oare banii pe Raducioiu sau pe Lupescu?? Mentalitate ZERO!!!!!!!!!!!!!!
Cainele
mda "domnul Porcea" vrea sa duca Dinamo in grupele Ligii Campionilor cu jucatori de serie B... icon_evil.gif
Anonymous
m-am saturat de toti ..jucatori ..conducatori...mi-a ramas in minte ce a zis keane...suporterii sunt cei care iubesc clubul cu adevarat...pacat ca nu pot face mai mult...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.