danny
Mar 5 2003, 10:01 PM
Cum considerati gestul lui Bolohan? A plecat la Bacau pentru mai multi bani? Nu-i ajungea cat castiga la Dinamo?
Sezran
Mar 6 2003, 09:12 AM
conform gazetei, el este doar imprumutat si ramine unul din cei peste 50 (?!?) de jucatori legitimati la dinamo care pot fi chemati oricind sa joace.
ma intreb, insa: a fost indepartat pentru a face loc altcuiva. cui? chiar e mai bun frasineanu decit bolohan?
Anonymous
Mar 6 2003, 12:13 PM
Sezran, esti in eroare tata: Frasineanu e jucator de banda stinga, Bolohan de banda dreapta. Omul daca nu mai vrea sa joace la Dinamo nu poate fi obligat.
ayrton
Mar 6 2003, 12:19 PM
Oricum, pe postul lui Bolohan ne-am acoperit cu Pape Diop.
In schimb stam prost la portari (doar chistocul ala de CrMunteanu), fundas stanga (Frasineanu sucks), si cel de-al treilea stoper (Onut e inconstant iar Burca e varza...).
In alta ordine de idei, sper sa veniti cati mai multi la meciul de sambata, Dinamo-Astra, ora (din pacate) 15.30.
Forza Dinamo!!!
Sezran
Mar 7 2003, 08:15 AM
florine, cam asa arata, ca sint in eroare. e neintentionata. nu am vrut sa spun ca e inlocuit fix de frasineanu. pe asta l-am dat ca exemplu de nou-venit pe care nu il pot suferi (mai tii minte? orice minge la frasineanu era pierduta, in multe meciuri).
ideea era ca:
- a fost trimis la plimbare pentru ca nu vrea sa isi prelungeasca contractul. ce mi-e steaua ce mi-e dinamo, din punctul asta de vedere.
- pina la expirarea contractului putea fi folosit si era un jucator util in acest retur.
oricum, zvonuri despre racirea relatiilor cu bolohan au aparut de la meciul cu belgienii in preliminariile CL.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.