Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olanda - Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
DiliBili
Simbata (24.03.2007), de la ora 21.30 – ora României, pe stadionul „de Kuip-Feyenoord" din Rotterdam, selectionata Romaniei intilneste reprezentativa Olandei, in cadrul preliminariilor EURO 2008.
LOTUL Romaniei:
Bogdan Lobont (FC Dinamo Bucuresti) si Danut Coman (FC Rapid Bucuresti) – portari
Cosmin Contra (Getafe CF), Valentin Badoi (FC Rapid Bucuresti), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Dorin Goian (FC Steaua Bucuresti), Radu Stefan (FC Dinamo Bucuresti), Mirel rățoi (FC Steaua Bucuresti), Dorel Stoica (Universitatea Craiova), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Cristian Pulhac (FC Dinamo Bucuresti) – fundasi
Banel Nicolita (FC Steaua Bucuresti), Paul Codrea (AC Siena), Sorin Paraschiv (FC Steaua Bucuresti), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Adrian Cristea (FC Dinamo Bucuresti), Ianis Zicu (FC Rapid Bucuresti), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva) – mijlocasi
Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (FC Sahtior Donetk), Daniel e Niculae (AJ Auxerre) si Ionut Mazilu (FC Rapid Bucuresti) – atacanti

Cele 2 echipe s-au mai intilnit si in preliminariile pentru CM din Germania, inregistridu-se urmatoarele rezultate:

04.06.2005 Olanda - Romania 2 - 0

26.03.2005 Romania - Olanda 0 – 2

Meciul va fi transmis, in direct, de TVR1
Clau_Goool
Desi nu inteleg prezenta unor anumiti jucatori din acest lot asta e nea Piti stie mai bine ce e de facut ... As dori un singur lucru si anume sa nu ne facem de c***t iar daca pierdem sa pierdem intr-un mod cat de cat onorabil, nu ca la ultima intalnire cu Olanda din deplasare...
Sper totusi ca in 11 de start sa fie prezent macar un jucator de-al nostru dar sunt sigur ca nea frezuta piti nu-l va baga pe nici unul titular ...
genghis han
Am o presimtire ca nu vom pierde in fata Olandei,cu toate ca selectia a fost facuta aiurea(deja ne-am obisnuit ).E timpul ca si nationala sa faca un meci mare si sa reuseasca o victorie cu o echipa valoroasa.Hai ROMANIA!!!
red_dog_rahova
am votat egal.....asta as dori sa obtinem.....fiindca Olanda sunt nasicii nostri in ultimul timp...si nu cred ca am putea bate acolo....
stef 22
Sunt multi jucatori convocati la nationala care nu au ce cauta acolo...nu mai zic nimic de Balanel, Paraschiv,Contra sau Rosu(ca deja cu ei m-am obisnuit sa fie chemati chiar daca nu joaca nimic) dar ...Dorel Stoica de la Craiova??????Asta ce o cauta la lot???? complaining.gif Bine ca sa fiu cinstit nici Cristea al nostru nu merita sa fie chemat.
La ce echipa avem o sa fim carne de tun pentru olandezi...OLANDA-ROMANIA 3-0(sper sa ma insel)
doggyy86
Ne rup astia..daca scoatem un egal sa fim supeeer multumiti!!
bigbobo
N-am absolut nicio speranta de la acest meci. Olandezii ne sunt superiori din toate punctele de vedere.
POOL
Probabil o sa pierdem din nou, insa sper la un egal cel mult.
divisor
Ne bate Olanda. Asta am votat.

Nu am fost niciodata mai pesimisti ca acum, dar cred ca avem toate motivele sa ne temem de olandezi, cu o echipa nationala la care selectia se face dupa ureche si cu un antrenor mediocru nu putem sa speram decat la o minune.
paddy
Sa speram ca Mitica o sa faca atac de inima, dupa bataia pe care o vom lua....
mihaiul90
Eu inca nu votez, dar va zic de pe acum. Daca nu e niciun dinamovist titular o sa tin cu Olanda 010.gif Oricum luam bataie, desi daca il baga pe Lobby in poarta si face cateva minuni cum a facut la Dinamo si scapam fara gol.. nu se stie mai departe, poate batem.
gavros
e un meci foarte greu, adica cel mai greu din grupa, dar cred intr-o minune care sa ne aduca cel putin 1 pct
marcher
4-0. Cu răţoi si goian in teren.
POOL
Pentru cine? icon_rolleyes.gif
marcher
Pentru soacra-mea rofl.gif Meciul e olanda-romania. Deci 4-0 pentru batavi.
POOL
Si eu care credeam ca dau peste primul suporter roman foarte optimist. verystrange.gif mai trebuie sa caut.
marcher
Pai...4-0 e un scor optimist, zic eu. busted_blue.gif
POOL
Pentru noi da, pentru ei nu.
cpc
am votat egal (mai mult cu inima de suporter roman-))), fiindca gandind la rece o sa mancam bataie....

Eu zic 2-1 pentru ei.
bigbobo
Daca va fi sa le dam gol tot va fi o performanta pentru noi...Ne bat la curu' gol...Parerea mea...
red_dog_rahova
sa prinda si batavii astia o zi ghinionista si sa scoatem un 0-0 chinuit...doar la asta pot spera...
DarkSide
Eu spun ca ne va urla apa in cap sambata cam ca la meciul cu danezii. O luam cu 4-1.
POOL
Daca jucam cu ghionea răţoi centrali, sigur pierdem.
antisteaua
Stai linistit ca pierdem cu oricine am juca.
SFINX
Selecția pentru acest meci a fost făcută total aiurea. În locul unor jucători în formă cum sunt Vlad Munteanu (9 goluri marcate în Bundesliga), Sergiu Radu (10 goluri marcate în aceeași competiție), Streit (desemnat cel mai bun mijlocaș de bandă din Germania, în fața lui Schweinsteiger), Ogăraru (titular meci de meci la Ajax) au fost selecționați jucători precum Roșu (selecționerul spunea că nu va mai chema jucători care nu evoluează la echipa de club, iar Roșu nu a mai jucat titular de foarte multă vreme), Bănel Nicoliță (care nu joacă nici la Stoia absolut nimic), Contra (care joacă un meci la 2 - 3 săptămâni), Niculae (care la ora actuală mi se pare mult sub Sg. Radu) și să fim sinceri chir și Cristea, care nu mai joacă mai nimic în ultimul timp. Bine măcar că Ov. Petre este accidentat și nu l-a luat.
În ceea ce privește postul de portar, majoritatea foștilor mari portari ai României, printre care Iordache și Duckadam, au declarat că selecționerul ar trebui să înceapă cu Lobonț în poartă. Sunt curios să văd cine va apăra, dar dacă o va face Coman sper să nu o comită ca în meciul cu Vaslui.
În privința rezultatului, cred că singura șansă ca România să scoată un rezultat bun este ca Mutu să prindă o zi fantastică, iar olandezi una foarte proastă, pentru că la ora actuală, în afara lui Mutu, nu prea mai avem jucători care să decidă un meci de unul singur.
Cu toate aceste să dea Dumnezeu să scoatem un rezultat bun. Un 0 - 1 ar fi extraordinar, iar un egal ar fi foarte, foarte bun.
POOL
Foarte bine spus sfinx: Niculae mai mult sterge banca, sau pierde pe linie in franta, contra joaca rar, rosu iarasi, codrea, nu-i nu stiu ce. E cam aiurea Piturca asta, ca selectioner. Cred ca face selectia numai dupa meciurile pe care le vede in campionatu intern si ce jucatori mai vede la TV pe BOOM sport, probabil n-are Sport Culb, sa vada Bundesliga si Eredivisie.
red_dog 4 ever
batem cu 3-1
Capirossi
Cristea la Nationala ? Bine ca nu e si Soava. Ca sa par super-optimist am pronosticat X la meciul asta. Un 2 ar fi impotriva logicii. Cred in Mutu, asta e sansa mea.
nicolle_reddog4ever
O sa ne asculte cu urechea olandezii...sper ca macar dinamovistii sa faca un meci bun daca vor juca...desi in privinta lu' Cristea sunt slabe sanse icon_rolleyes.gif
redlady08
la problemele care au aparut clar ne-o luam...eram noi varza si asa din cauza selectie proaste da' acuma chiar ca doar o minune ne poate aduce un rezultat bun.

chiar nu e clar cine ar merita sa vina la Nationala si cine nu????...pacat pentru acei jucatori care chiar meritau
CHIVU
Fara capitanul nostru` Chivu o sa ne fie foarte greu.El este stalpul Romaniei dar eu tot cred intr-o minune sambata cu toate ca Olanda e de 10 ori mai buna ca noi dar sper sa ne inpunem, Mutu si Marica sa fie in forma mare.Sper in victorie.
POOL
Uite ca a venit si un val de optimisti. verystrange.gif
mihaiul90
Daca joaca Lobont si Radu titulari, iar Cristea sau Pulhac sa intre prin repriza a doua sigur scoatem un rezultat bun, pardon adica sigur o sa tin eu cu Romania si se stie daca tine eu cu ei o sa bata 010.gif
rew
Jucatorii de la Dinamo sint doar selectionati, nu si bagati in teren, majoritatea nici pe banca. Spurkatu isi bate joc de ei si-i baga cite 1-2 minute in prelungiri, cum a facut cu Niculescu si Radu. Din pacate nici macar o umilinta in fata Olandei nu ne scapa de puscariasu asta, si nici sanse sa invete ceva nu sint. Sper sa cistige ai mai buni.
ScorpyoN
O sa ne rupa Olanda... se preconizeaza un cuplu de "fundasi" de fier: Ghiompan si Mirela. Deja mi-e frica de ce-or sa ne faca olandezii...
P.S. Sa nu mai zic de "magnifica" banda dreapta: Contra si Banelinho ... Vai de noi cu antrenoru asta de tot kktu :|.
Cai Lun
Mingea e rotunda, de aceea fotbalul este frumos, pentru ca si outsiderii pot castiga. Nici un meci nu seamana cu altul. Daca toate meciurile s-ar termina asa cum ne sasteptam cu totii, casele de pariuri ar da faliment.

Am votat pentru victoria Romaniei si nu as fi putut sa nu o fac. In amintirea anilor in care noi ne calificam la turneele finale si ei nu. Romanii sunt mereu imprevizibili. Sunt aproape sigur ca vom lua bataie, dar aici eu am votat "bate Romania" in sensul in care victoria echivaleaza cu o calificare. Dincolo de toate, asta imi doresc. Poate ca vom bate Olanda si vom pierde in Bulgaria. Poate ca vom pierde in Olanda si totusi ne vom califica.

La temelia oricarui edificiu omenesc, fie el material sau nu, sta un sacrificiu. Treaba asta e un mit, dar mie imi place sa cred in ea. Iata ca, din pacate pentru Piturca, la temelia calificarii, avem si un sacrificiu. Poate ca nu va fi cel care trebuie, poate ca nu are nici o legatura, dar poate ca vom face un meci bun. Poate vom reusi sa ne impunem impotriva tuturor, chiar si a noastra!

romania.gif HAI ROMANIA! romania.gif
cpc
frumos spus...speranta moare ultima, deci eu sper sincer intr-un egal cu Olanda! (si cu Lobont in poarta poate nu luam atatea goluri-)

Hai Romania!
Cai Lun
Ca fapt divers... pana acum nimeni nu scrisese un "Hai Romania!"...
cpc
...fiindca e mai usor sa critici decat sa spui o vorba buna...

si nu-ti dai seama decat cand e prea tarziu....si asa facem majoritatea din pacate!
Haita
In general sunt optimist. Dar la acest meci nu vad nici un motiv de optimism:

1) Piturca, care nu prea are treaba cu antrenoratu' si nici cu selectia, acum saracu' a fost lovit de soarta. E clar ca nici un om in situatia lui nu se va putea concentra la meci. Condoleante pe aceasta cale...

2) Absenta lui Chivu va fi decisiva. Tamas cu rățoi sau Goian va fi catastrofa, fiindca n-au jucat impreuna. Eu as juca pe linia de fund cu rățoi si Goian care cat de cat au ceva jocuri impreuna.

3) Pe partea dreapta va fi bulevard: Contra - catastrofa, Banel iesit din forma....

4) Pe stanga, Rat e okay, dar in fata lui probabil ca n-avem un mijlocas sa se bata cu olandezii.

5) Inchizator serios n-avem. Paraschiv sau Codrea mi se par mici ca fizic sa poata faca fata.

6) Olanda este o forta atat ca echipa cat mai ales ca individualitati.

Am votat pe o victorie a Olandei, care cred ca va veni la un scor fluviu.
caine_tm
din nefericire optimismul nu tine de foame si de rezultate bune. Olanda este cu cel putin o clasa peste nationala Romaniei. fie vorba intre noi orice selectie ar face piturca tot olanda e favorita. acum cand si selectia este proasta... contra -balanel pe dreapta hai sa fim oameni seriosi...in aparare răţoi - goian sau doar una dintre oi cu tamas.. e de rasul curcilor.... mijlocas defensiv nu avem . mijlocas stanga nici atat ramane mutu si marica... ce pot face doi oameni contra Olandei..... mai e si Coman daca piti incepe cu el..
din nefericire sansele sunt mici pt un rezultat bun ...

condoliante lui Piturca.... pt moartea tatalui

ca pentru cum joaca Romania merita doar complaining.gif
mrbodo2002
Ne luam 2-0 fara drept de apel.Doar cu mult noroc si cu sclipirile lui Mutu sau/si ale lui Marica sa reusim un egal.Piti nu e antrenor,e jucator de barbut,deci daca ii ies zarurile e maestru daca nu e cartofar!
djmihaitza
Cum vreau EU sa arate primul "11"
-----------------Lobont----------------

Badoi ---- Tamas - R. Stefan ----- Rat

Cristea ---- Codrea ---- Zicu --- Cocis

------Mutu --------- Marica--------

Cum va juca nea piti babaroase
---------------Coman---------------

Contra ---- ratoi ----- goiana --- Rat

nicolita ---- Codrea --- paraschiva --- Rosu

--------Mutu ----- Marica------
Clau_Goool
Zici tu ce zici de Cristea dar eu unul nici pe banca de rezerve nu l-as pune, chiar daca e caine de-al nostru, la prestatiile penibile din campionat ma scarpin in cap si ma tot intreb ce cauta la nationala mare... Oricum a doua varianta de echipa scrisa de tine are foarte mari sansa sa fie cea corecta din pacate ... Piti , Piti lasa-ne daca ne facem de cacao sambata !!!
djmihaitza
verystrange.gif
Ai si tu dreptate, nu pot sa te contrazic aici.
Avand in vedere ca jucam totusi cu Olanda si acasa la ei ar mai exista o varianta (5-4-1) de genul:
-----------------Lobont----------------

Badoi ---- Tamas - R. Stefan ----- Rat
----------------ratoi ---------------

------Codrea ---- Zicu --- Cocis------
-------Mutu ------

------------- Marica----------

Si sa dea Domnu' sa avem "bulanul" (vb. lui BlockNotes) pe care l-am avut in amicalul cu Spania.
gavros
Sanse mari de a fi titular le are doar Lobont, Radu Stefan cred ca va fi rezerva, iar Pulhac si Cristea nu cred ca vor fi nici macar pe banca de rezerve
POOL
QUOTE(Clau_Goool @ 21 Mar 2007, 14:54) *
Zici tu ce zici de Cristea dar eu unul nici pe banca de rezerve nu l-as pune, chiar daca e caine de-al nostru, la prestatiile penibile din campionat ma scarpin in cap si ma tot intreb ce cauta la nationala mare... Oricum a doua varianta de echipa scrisa de tine are foarte mari sansa sa fie cea corecta din pacate ... Piti , Piti lasa-ne daca ne facem de cacao sambata !!!

La nationala o sa joace cu ambitie, la Dinamo el si inca cativa jucatori cred ca nu mai au nimic de demonstrat, ca sunt titulari incontestabili si de aia joaca, sa zicem mai relaxati.
stef 22
verystrange.gif
Ambitia este un cuvant care lipseste cu desavarsire din vocabularul lui Cristea...
red_dog_rahova
Intrebare: noi cand avem BULAN in meciuri oficiale???????? acum am avea mare nevoie de el.....
Forza UTA
Olanda - Romania 1-3 .
HAI ROMANIA
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.