Clau_Goool
Mar 21 2007, 07:53 PM
QUOTE(Forza UTA @ 21 Mar 2007, 19:49)

Olanda - Romania 1-3 .
HAI ROMANIA
Esti optimist rau de tot ! Nu ne spui si care vor fi marcatorii nostri ???
POOL
Mar 21 2007, 09:32 PM
Codrea, Contra si Rat, iar golul Olandei va fi marcat de mirel ratoi.
the dog
Mar 22 2007, 09:37 AM
Desi selectia e facuta cam aiurea cred ca vom obtine un egal.HAI ROMANIA!!!!
super_dog
Mar 22 2007, 09:41 AM
Parerea mea este ca nu avem nici o sansa....daca selectia ar fii facuta cu cap am putea obtine rezultate bune. Dar asa nare rost.
Hatzu
Mar 22 2007, 10:07 AM
Nu stiu, sper dar cred ca degeaba... Macar un egal de am scoate desi e foarte greu, dar cine stie...
bianco_rossa
Mar 22 2007, 10:42 AM
mda....romanii sunt optimisti, speranta moare ultima, etc.....de cate ori n'am dat cu capul de tocul usii sperand la vreun meci victorios?....
nu suntem capabili sa batem Olanda, certuri, divergente,.....putem sa facem un JOC FRUMOS, asta in caz ca piti n'a uitat sa'si aleaga primul 11
HAI ROMANIA, spala rusinea!!!
Girl_Dog
Mar 22 2007, 06:19 PM
Sincer nu cred ca vom scoate nici macar un punct,insa in fotbal totul este posibil
david_red_dog
Mar 22 2007, 09:56 PM
Lipsesc jucatori importanti:Petre, Dica, Chivu (nu neaparat in ordinea asta). Cea mai importanta pierdere e a lui Chivu dar cred ca si fara el putem face o figura frumoasa.
HAI ROMANIA
Paul_chien
Mar 23 2007, 02:08 PM
Haideti mai! Ce naiba! I-am batut pe cehi atunci cand ei bateau Olanda (iar Olanda avea echipa mai valoroasa ca acum)...
Eu zic ca facem scor bun si de ce sa nu putem bate?
HAI ROMANIA!!!
Ashtray
Mar 23 2007, 03:33 PM
Iar incepeti cu logica asta? Noi am batut pe Uniao Leira(cred ca astia au fost) in turneu, iar in acest sezon, Leira a baut pe Porto. Porto a castigat CL in 2003 deci noi trebuie sa castigam la anul CL. nu merge asa... O sa ne bata olandezii.clar. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa sustinem echipa.
asa ca HAI ROMANIA!!!!!
Girl_Dog
Mar 23 2007, 08:37 PM
HAIROMANIA!!!
david_red_dog
Mar 23 2007, 09:02 PM
Vai da ce pesimisti sunteti. Majoritatea au votat victorie Olanda. Romanii cu sau fara Chivu trebe sa le scoata la asta fotbalul din cap.
andox
Mar 24 2007, 10:54 AM
2-1 pt. noi , goluri MUTU si MARICA
bigbobo
Mar 24 2007, 11:12 AM
Cine nu-si doreste sa castige Romania, dar privind din prisma ultimelor rezultate ale nationalei in meciurile cu echipele tari in deplasare sansele noastre sunt foarte mici. Olandezii ne sunt superiori din toate punctele de vedere iar eu voi fi fericit daca vom reusi macar ceva in meciul de acasa cu batavii. Trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca Romania are o singura valoare incontesabila in lot, Mutu. Mai este si Chivu care oricum este rezerva astazi, insa Chivu nu are capacitatea lui Mutu de a castiga un meci de unul singur. In speranta ca Mutu ar putea prinde o zi fantastica sansele nationalei ar mai creste un pic. Decisiva pentru noi va fi partida cu vecinii nostri de la sud de Dunare.
Chiar si in pofida unui eventual insucces diseara imi doresc sa vad o echipa determinata si motivata. Oricum nimeni si nimic nu ma va opri sa strig diseara HAI ROMANIA...HAI BAIETII...
Cai Lun
Mar 24 2007, 01:11 PM
2-0 pentru noi, goluri răţoi si Goian din centrarile lui Banel si Paraschiv!
bigbobo
Mar 24 2007, 01:27 PM
Iti dai seama de manifestarile cronice ale memeului dupa meci...

...
POOL
Mar 24 2007, 01:40 PM
Cu cat va puneti mai multe sperante in meciul asta, cu atat o sa fiti mai dezamagiti, daca Romania va pierde, ceea ce este destul de probabil.
dinamodgirl
Mar 24 2007, 01:47 PM
Pai pool lasa-ne sa credem in victorie desi e aproape imposibil...

Hai Baieti, Forta Romania!
mrbodo2002
Mar 24 2007, 05:18 PM
Cititi echipa si va cruciti.O luam urat de tot.Imi schimb pronosticu.Ne dau 3-0 fara drept de apel.Imi pare rau pt Lobby de pe acum!
Ashtray
Mar 24 2007, 05:30 PM
Cu cine incepe piti? Ca nu gasesc nicaieri
MosIonRoata
Mar 24 2007, 06:16 PM
Dragi compatrioti, suporteri si prieteni, Buna Seara
si bine v-am gasit la acest meci al reprezentativei Romaniei
contind pentru preliminariile Turenului Final al
Campionatului European de Fotbal din Elvetia si Austria 2008.
Sper sa fie un meci frumos, cu faze la ambele porti,
cu rasturnari de scor spectaculoase in care suporterii
si cei prezenti la meci sa aplaude si sa ovationeze
reusitele ambelor echipe, pentru binele fotbalului si
al sportului in general, pentru calauzirea tinerelor generatii
la prietenia si infratirea intre popoare,
in spiritul avantajului si respectului reciproc.
Sanatate!
POOL
Mar 24 2007, 06:29 PM
Echipa probabil va fi: Lobont - Contra, Goian, Tamas, Rat - răţoi cocis rosu nicolita - Mutu Marica
Max
Mar 24 2007, 07:25 PM
Eu pariez pe Romania.
Castigam.
Dupa meci vedem ce.....
Hai ROMANIA !
gavros
Mar 24 2007, 07:42 PM
gașca slugilor proaste:Selecționerul României s-a decis să trimită în teren următoarea echipă: Lobonț - Contra, Tamaș, Goian, Raț - Rădoi, Codrea - Nicoliță, Cociș - Mutu - Marica
Nu inteleg cum poate sa-l titularizeze pe negru ala ca in ultimul timp a jucat extrem de prost
bigbobo
Mar 24 2007, 07:46 PM
Eu nu inteleg multe la 6/6 in ultima vreme dar ce sa faci...El e antrenorul...
Oricum...

HAI ROMANIA
divisor
Mar 24 2007, 08:57 PM
spurkatii fac inca "legea" la nationala...Niculescu &co ar trebui sa refuze viitoarele selectionari. Pe pariu ca ai nostrii vor fi titulari cu amatori din luxembourg?
MosIonRoata
Mar 24 2007, 09:02 PM
Bielorusia abia a batut in Luxemburg cu 2-1....si Olandezii au avut viata grea acolo...
Malta a facut 1-1 la Chisnau cu Moldova si a demonstrat ca victoriile impotriva
Ungariei si Bulgariei nu au au fost intimplatoare.
Slovenia abia a luat in punct in Albania.
"Niculescu &co ar trebui sa refuze viitoarele selectionari."
Nu se poate.
Niculescu nu da gol nici cu Jiu'; tu in locul cui l-ai baga pe
Niculescu? In locul lui Mutu sau in locul lui Marica?
Sanatate!
marcher
Mar 24 2007, 09:03 PM
Totusi sînt 5 actuali sau fosti dinamovisti. Daca mai baga unul, tin cu romania
marianneagu
Mar 24 2007, 09:07 PM
HAI ROMANIA !!!
costin91
Mar 24 2007, 09:11 PM
eu zic 2-1 pentru Romania.....stie cineva unde pot vedea meciul live? un url ceva o adresa...dar video nu text.
Capirossi
Mar 24 2007, 09:24 PM
In mod cert poti vedea meciul live pe stadionul din Rotterdam. Mai sunt locuri libere.
red_dog_rahova
Mar 24 2007, 11:06 PM
nu jucam rau deloc...ba chiar jucam bine pentru un meci cu olanda in deplasare....
cred ca putem spera la un 0-0....Hai Romania !!!!
Capirossi
Mar 24 2007, 11:12 PM

*** Intra R. Stefan. ***
15 '. 10q piturca.
red_dog_rahova
Mar 24 2007, 11:25 PM
mai sunt 5 minute....inca 5 minute de chin....
e mare Mutu!!!!....jucator de valoare....
super_dog
Mar 24 2007, 11:27 PM
Scor Final 0-0 , Bravo Romania
Capirossi
Mar 24 2007, 11:30 PM
QUOTE(Capirossi @ 20 Mar 2007, 15:38)

Ca sa par super-optimist am pronosticat X la meciul asta.
Dl. Marcher, inca putin si ghiceati rezultatul.
red_dog_rahova
Mar 24 2007, 11:30 PM
mai mult de atat cred ca nu se putea....Felicitari Romaniei !!!!
edy
Mar 24 2007, 11:44 PM
gavros
Mar 25 2007, 12:06 AM
a fost un meci deschis, orice echipa putea sa inscrie un gol si sa castige, pacat ca nu am facut-o noi
Clau_Goool
Mar 25 2007, 12:16 AM
Sunt mandru ca ma nimerit din nou acest rezultat. devin pe zi ce trece un nou orac din balcesti ... Bravo Romania !!!
Clau_Goool
Mar 25 2007, 01:11 AM
QUOTE(RED-castorryy @ 25 Mar 2007, 1:26)

Mutu ... sa nu mai traga pe nas
Hai ca la faza asta esti expirat !!! du-te invartindu-te !!!
Capirossi
Mar 25 2007, 02:08 AM
QUOTE(Capirossi @ 20 Mar 2007, 15:38)

Cred in Mutu, asta e sansa mea.
Ce am scris atunci sustin si acum. Daca ii dadea pasa in centru, pe culoar lui Cocis in loc sa suteze din unghi acum il pupau toti peste tot.
@
Mutu ... sa nu mai traga pe nas
Chivu ... sa se stearga la nas ...
rățoi ... sa nu mai aiba nasul pe sus Asta-i codul lui Da Vinci descifrat de tine ?
rew
Mar 25 2007, 02:08 AM
Dupa meciu asta singura concluzie e ca Van Basten e varza ca antrenor.
Radu a intrat doar pentru ca s-a accidentat Rat, altfel nu-l baga piturca decit cel mult in prelungiri.
RED75
Mar 25 2007, 02:14 AM
Spre norocul nostru, eu inca mai cred ca si Stoicikov e la fel de varza ca Van Basten

Si daca Piti, care e si el varza, are noroc la zaruri, poate ne calificam...
bigbobo
Mar 25 2007, 03:21 AM
O prima repriza excelenta facuta de ai nostri si o parte secunda care m-a dezamagit foarte mult. O echipa a Olandei care era de batut astazi (in ciuda pesimismului aratat de mine)- mi-e foarte greu sa numar pe degete ocaziile batavilor. Un arbitru care ne-a tocat marunt in majoritatea timpului, dar care in fazele importante ale partidei a judecat de fiecare data foarte OK. Un Mutu extraordinar care a alergat in continuu si care merita aprecierile noastre. Un antrenor fricos, in persoana lu' 6/6 vare n-a riscat in niciun moment balanta de forte, preferand varianta unui egal "maret" in locul unei infrangeri la limita pe taram olandez. Oricum baietii merita felicitarile noastre si sprijiniti pe mai departe. Bravo ROMANIA...FELICITARI....
Ashtray
Mar 25 2007, 08:42 AM
Mda...mingea e rotunda si... sare din olandezi ca din perete. Romania a avut aseara o echipa bine inchegata care s-a aparat inteligent. Dar daca indraznim sa mergem mai departe, am fi castigat cu putin noroc si fara nicolita pe teren. Insa oricum e un rezultat MARE!BRAVO Romania!
cpc
Mar 25 2007, 09:03 AM
BRAVO Romania!
E foarte bun acest rezultat, mai ales ca putini credeau cu adevarat ca ne intoarcem cu vreun punct din Olanda.
Mi-a placut jocul...am jucat bine, cu determinare...clar ca ne-au ajutat si olandezii, care au fost cam slabuti-)
Cel mai bun jucator: Mutu
Cel mai slab jucator: Balanel
Achiles
Mar 25 2007, 10:01 AM
In locul lui Contra ... trebuia Ogararu
In locul lui Rat ... trebuia Pulhac
In locul lui Balanel si Codrea ... trebuiau introdusi Zicu si Rosu
Asa puteam castiga
Am jucat in 7 ... Contra , Rat , Banel si Codrea = 4 VERZE
ps: la fiecare meci , idiotul asta de Turca face cate o schimbare inteleasa doar de el
dupa Maftei pus mijlocas la inchidere ... a urmat Radu Stefan fundas stanga ..lol
marcher
Mar 25 2007, 11:19 AM
Sincer, nu credeam in rezultat. Bravo tuturor. Tre sa batem castravetii murati la ei acasa.
Capirossi
Mar 25 2007, 11:21 AM
R. Stefan a mai jucat fundas stanga. La Dinamo 2.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.