paddy
Mar 25 2007, 12:28 PM
Cine trebuie sa moara data viitoare, ca sa facem un joc la fel de bun ??
POOL
Mar 25 2007, 12:45 PM
Felicitari Romanie pentru meciul de aseara, pot spune ca a fost printre putinele meciuri in care am jucat cu o echipa defensiva si nu am luat gol, la noi e un meci la o suta asta. Asta nu miceste cu nimic meritele echipei. Felicitari .. Totusi eu zic ca echipa mai poate suferi unele modificari.
divisor
Mar 25 2007, 02:03 PM
un meci intre 2 verze...olandezi nu au jucat nimic, degeaba ne bucuram pt un egal
Clau_Goool
Mar 25 2007, 02:33 PM
QUOTE(divisor @ 25 Mar 2007, 15:03)

un meci intre 2 verze...olandezi nu au jucat nimic, degeaba ne bucuram pt un egal
daca asta a fost meci intre doua verze inseamna ca tu te-ai uitat la desene animate nu la fotbal sau poate dormeai cand se juca meciul. Punctul luat acolo e foarte important, de fapt un punct nesperat dupa parerea mea ... Bravo baieti !!!
cpc
Mar 25 2007, 02:51 PM
cei de la TVR mai transmit meciul o data...deci unii il pot revedea...
nici eu nu cred ca am fost varza...noi am jucat chiar bine, poate Olanda a dezamagit-))
POOL
Mar 25 2007, 03:06 PM
N-a fost un meci foarte frumos, ci tacticizat. Nu prea am avea de ce sa-l revedem.
Hatzu
Mar 25 2007, 05:19 PM
Cu putin curaj dar si noroc puteam obtine un rezultat mai bun, o victorie, dar asta e, ne multumim si chiar ne bucuram se pare si cu un egal...
Mai sunt multe meciuri... dar se poate spune ca jocul e intr-o anumita crestere.
Cai Lun
Mar 25 2007, 06:20 PM
Poate ca acest rezultat nu ne va califica, dar cel putin v-a dat de gandit celor care va grabiti sa spuneti ca pierdem, ca suntem varza, ca nu avem nici o sansa...
divisor
Mar 25 2007, 07:20 PM
asa e...ma gandesc ce bine e ca a prins Olanda o zi slaba, am luat un punct si brusc am devenit favoritii grupei...
matador
Mar 25 2007, 07:30 PM
pai domne... rezultatul este in mod cert unul remarcabil, asa ca aceste critici nu isi au locul, mai mult SE PUTEA, dar sa ne uitam in propria ograda. cat despre mutu, domnului care zicea sa nu mai traga pe nas ii raspund astfel: poate sa faca ce vrea atata timp cat se daruieste si joaca la fel de bine ca aseara. NU ESTE TREABA TA!! despre jucatorii de la steaua, sa joace cat mai bine la nationala is pt club , dar tot noi suntem mai buni. respect pt nationala indiferent de jucatori.
super_dog
Mar 25 2007, 08:32 PM
Acuma ca am vazut ca am scos un egal cu Olanda toata lumea e suparata ca n-am castigat, sa nu uitam ca la inceputul meciului Olanda era clar favorita. Deci nu avem nici un motiv de suparare. Punctu acesta este foarte important pentru noi.
POOL
Mar 25 2007, 08:33 PM
Pentru cei care tot sustin ca se putea mai mult, as dori sa le spun: cu o echipa ultradefensiva nu aveam mare lucru ce face, numai printr-o sclipire de-a lui Mutu sau Marica am fi putut marca, in rest pauza.
hunter
Mar 25 2007, 08:46 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 24 Mar 2007, 18:16)

Sper sa fie un meci frumos, cu faze la ambele porti,
cu rasturnari de scor spectaculoase in care suporterii
si cei prezenti la meci sa aplaude si sa ovationeze
reusitele ambelor echipe, pentru binele fotbalului si
al sportului in general
ai nimerit-o mosule...sareau Lobont si Stekelenburg din bara in bara..ceva de speriat
QUOTE(Capirossi @ 25 Mar 2007, 11:21)

R. Stefan a mai jucat fundas stanga. La Dinamo 2.
a jucat fundas stanga si la prima echipa anul trecut cu CFR Cluj cand era antrenor marele flocea
QUOTE(POOL @ 25 Mar 2007, 12:45)

Asta nu miceste cu nimic meritele echipei.
ce face?
POOL
Mar 25 2007, 09:07 PM
hunter, greseala mea, in postare. Am vrut sa ma refer la Piturca insa probabil din cauza spirtuaselor, m-am incurcat putin.
COSMIN C
Mar 25 2007, 09:38 PM
conform DEX > a mici, verb transiztiv - a face sa se miceasca, a micsora, a diminua, a reduce. a imputina, a scadea, a descreste / a (se) mici - a deveni mai mic
Discutii alaturi de subiect, rau de tot, ca sa nu zic altfel, topic inchis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.