Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Claudiu Drăgan
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Sezran
Pareri despre jucatori.
vhs
rezerva la Arges, se vrea titular la Dinamo. Slab-slab-slab
flaviusO
mi se pare alt jucator decat cel care facea 3-1 cu rrapid in 2002
ManoWar
Claudiu a avut intrun timp numai reusite la dinamo. Era urmatorul Niculae in ochi mei. Ceva sa intamplat dar cum zice si flavius nu mai este acelasi jucator care a dat 3-1 contra cioriilor. Eu zic ca daca mihalcea sau mara nu pot fii adusi inapoi el ar fii ce-a mai buna solutie la dinamo. Oricum rezerva la arges nu merita. Macar rezerva la dinamo ar fi mai bine. Asa ca hai sa il tinem in lot si sa ii dam o sansa.
flaviusO
Mie imi este simpatic oricum, daca nu ma insel a marcat si la acel 3-1 cu steaua din cupa, dupa ce ii facusem la ei in ghencea. Cred ca sotia aia draguta si sipatica pe care o are il trage inapoi, cred ca-l epuizeaza...
Militia Romana
Asta da jucator! Dinamovist adevarat, asta ar trebui sa joace, nu umflatu' de Niculescu lu care nu-i pasa de Dinamo! Asta-i dinamovist de-al nostru fratilor, jucator adevarat..
1948
e un jucator bun
flaviusO
nu cred... nu e constant... pai din alea 9 goluri 5 a dat intr-un singur meci... cred ca si Baltoi e peste el...
junior
QUOTE(flaviusO)
nu cred... nu e constant... pai din alea 9 goluri 5 a dat intr-un singur meci... cred ca si Baltoi e peste el...

este alt stil de atacant. Bălțoi vine cu mingea la picior pe când Drăgan este un atacant de careul mic.
este în lotul mare deci este pe un drum bun.
flaviusO
vom vedea in retur care e mai bun, ca doar cu ei vom ramane, nu?
junior
QUOTE(flaviusO)
vom vedea in retur care e mai bun, ca doar cu ei vom ramane, nu?

Bălțoi va pleca sigur. Parcă dă probe prin Austria la Rapid Viena. 99% pleacă și Dănciulescu. cu Mihalcea? hhmmm :( rămâne Cl. Niculescu. mai vine Gigel Bucur deci se poate ca și Drăgan să prindă lotul la sistemul de joc a lui Andone 1-3-4-3. merită o șansă!!! :shock:
UNGUREANU ROBERT
lasa-neeeeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeee, el nu are " legatura cu DINAMO si este din Arad " asa ca nu vede probleme sa evolueze la prazari. esti pe drumul cel bun si cred ca anul viitor vei avea un loc de titular la scornicesti :shock:
1948
va fi mai greu cu suporterii de la craiova :)) s`ar putea sa iasa cu capu` spart pe acolo ... mai ales daca nu joaca bine :)) totusi ... imi pare rau ca a plecat de la Dinamo
UNGUREANU ROBERT
'48, dragan a venit ca speranta la dinamo si a plecat tot ca speranta. fara regrete
1948
da mah ... da` acu` cativa ani imi placea cum juca ...
ZOCCOLO DURO
Sincer nu ma deranjeaza ca va juca la prazari ....oricum la noi nu prea mai avea loc....Dar ca jucator a fost varza intotdeauna....Tot timpul asteptam revenirea acestui mare jucator dar degeaba !!! Jucator cu pile
1948
mi se parea un jucator bun totusi ...
Alchimistul
Dragan a fost multa vreme accidentat. Cred ca s-au grabit cand l-au cedat la olteni. Era singurul varf cu ceva viteza din lot.
1948
corect !
ZOCCOLO DURO
De fapt asa este....m-am inselat....la Dinamo 2 a fost un adevarat Vieri....Bai fratilor,daca mai vrem vreodata sa mai jucam la nivelul echipelor mari din Europa, trebuie sa se construiasca o echipa fara bufoni
1948
pai ce echipa fara bufoni ?!
daca bufonii sunt chiar aia care conduc clubul ?!
Ciciocle
1948, bufonii te fac sa razi. panaramele astea te fac sa plangi.
1948
chestia e ca nimeni nu te poate face sa razi de la echipa pe care o iubesti ... mai bine iti vine sa plangi decat sa razi ... indiferent cine ar fi
Sezran
Claudiu Drăgan a revenit, de la Jiul Petroşani, pentru sezonul 2006-2007.
Max
Si o sa plece precum a venit..va spun si destinatia...Unirea Urziceni... HAITA_DINAMO.gif
red_dog 4 ever
Netoiu stie de ce thumb.gif
caine de buzau
Nu cred ca il apuca saptamana viitoare la Saftica.
POOL
Sa ne rugam cu totii sa fie asa, ca eu nu il vreau in echipa... Oricum dupa compartimentul portari, la atacanti stam cel mai prost... ca fundasi am adus acuma pe scarlatache si ilin. thumb.gif
red_dog 4 ever
Dragan si Alin Ilin au fost cedati la FC National
Claudiu Dragan si Alin Ilin nu vor fi inclusi de Mircea Rednic in lotul pe care il va deplasa in Franta. Cei doi vor fi cedati la FC National, neintrand in planurile lui Mircea Rednic. In continuare dinamovistii trateaza cu Ganea iar postul de fundas stanga este acoperit de trei jucatori: Pulhac, Pascovici si Radu Stefan.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.