rew
Mar 11 2007, 01:23 AM
Cornel Predescu va raspunde in acest topic intrebarilor suporterilor dinamovisti.
mihaela_n2
Mar 11 2007, 12:18 PM
Cum ti se pare atmosfera la Bistrita?Ai fi vrut sa fi titular si in meciul cu Pandurii?Ti-e dor de colegii de la Dinamo?Bafta in continuare si sa ajungi unde vrei tu...
rew
Mar 11 2007, 12:31 PM
Succes la Bistrita si sper sa-i intreceti pe spurkati in clasament, iar la vara sa te intorci la Dinamo. Arata-i lui Rednic ca a gresit cind te-a trimis in provincie si a incercat tot felu de experimente falimentare pe partea dreapta cu Cristea, Blay si Kalanga.
Capirossi
Mar 11 2007, 12:47 PM
Multa bafta. Sa nu te accidentezi. Te asteptam la vara sa te intorci aici unde iti este locul. Nu uita ca te apreciem si vrem de la tine sa pui umarul pt. noi in CL.
Toate cele bune.
Cornel Predescu
Mar 11 2007, 01:07 PM
atmosfera e buna...echipa tanara toti sunt baieti modesti si muncitori ceea ce este un lucru foarte bun..as fi vrut sa fiu titular dar asta a fost alegerea antrenorului..da mi-e dor de colegii de la Dinamo sper sa-i reintalnesc intr-o buna zi..merci mult
@rew merci mult sper sa terminam cat mai sus in clasament..o sa dau tot ce am mai bun din mine
Cai Lun
Mar 11 2007, 01:56 PM
Am auzit numai cuvinte bune despre antrenorul Sabau. De fapt la fel de bune ca si cele referitoare la jucatorul Sabau. Cum e? E intr-adevar un antrenor cu care se lucreaza bine? Poti sa il compari cu cineva?
paddy
Mar 11 2007, 02:27 PM
E adevarat ca ai intrat in secta "Martorii lui Ehova" ???
Cum sarbatoriti victorile, tinind cont ca antrenorul vostru e pocait ????
Cine nu te-a dorit la Dinamo ??? .....si cind crezi ca te vei reintorce la Dinamo ???
Radu10mai
Mar 11 2007, 03:34 PM
e adevarat ca ai plans cand te-au dat la bistritza?
Cornel Predescu
Mar 11 2007, 07:41 PM
@capirossi merci mult..sper k intr-o buna zi pun umarul la performantele echipei mele de suflet
@Cai Lun domnu Sabau este un antrenor foarte bun,profesionist desavarsit..are rabdare foarte mare cu jucatorii si ii place mult sa lucreze cu jucatorii tineri.
@paddy nu am intrat in acea secta..ne bucuram in vestiar si apoi ne gandim la urmatorul meci..nu a fost o persoana anume ci pur si simplu pt moment nu a mai fost nevoie de mine..sper sa fie cat de curand
@Radu10mai cert este ca am fost foarte trist.
matador
Mar 11 2007, 08:59 PM
cand revii?
Cornel Predescu
Mar 11 2007, 10:51 PM
@matador nu stiu exact..cand va fi nevoie de mine.
Capirossi
Mar 11 2007, 11:03 PM
Cornele, dupa cate se pare dupa meciul din seara asta, e mare nevoie de tine la echipa. Pe flancul nostru drept, Cristea nu mai da randamentul dorit, Ze e iesit din forma sau nu vrea sa joace... Asa ca pregateste-te de CL.
rednorth
Mar 12 2007, 07:20 PM
Salut Cornele,
povesteste-ne putin din biografia ta pana a ajunge la Dinamo.
Esti dinamovist din prisma faptului ca apartii de FC Dinamo sau intr-adevar simpatizezi cu aceasta echipa din copilarie;iti spun sincer, atat timp cat esti profesionist si un om cu bun-simt, nimeni nu te va judeca pt preferintele tale.
Care sunt jucatorii tai favoriti, din campionatul intern si extern?
Ai vreun model sau idol dintre fotbalistii dinamovisti?
Bafta!
hunter
Mar 12 2007, 09:48 PM
Salut Cornele,trebuie sa iti spun ca in primele meciuri ale campionatului evolutiile tale m-au impresionat,dar apoi pe parcurs parca nu a mai mers ceva,iar la meciul cu FC Arges ai jucat foarte slab...cu toate astea cred ca meritai sa fii pastrat in lotul largit,dar poate e mai bine ca ai plecat la o echipa unde ai sansa sa joci meci de meci...
1.crezi ca Gloria cu lotul actual poate ocupa un loc de cupa uefa?
2.ce faceti domne cu Muresan de marcheaza in fiecare meci? din cate stiu e fundas central....
Leaveyou
May 31 2007, 05:26 PM
Cornel, crezi că dacă jucai la Dinamo prindeai experiență mai repede ?
Ești conștient că dacă nu se aude de tine de la Bistrița, Rednic, sau cine o să fie în locul lui, nu te cheamă înapoi ?
gilutza_d
Jul 6 2007, 06:39 PM
Multa bafta Cornel.
Ce jucator din actuala echipa a lui Dinamo iti place?
radu
Jul 9 2007, 06:30 PM
In acest topic doar se pun intrebari pentru Cornel. Daca doriti sa discutati despre el aveti un topic special
http://www.dinamomania.net/forums/index.php?showtopic=3287
Florin_Bogdan
Jul 9 2007, 10:27 PM
bafta in continuare! lupta si o sa-ti castigi locul in echipa!
COSMIN C
Jul 9 2007, 10:39 PM
Florine, e in Austria deocamdata. Sau ai vreo presimtire?
matador
Jul 10 2007, 08:48 AM
cum vezi sasnsele tale de a prinde meciuri tinand cont de actuala competitie din linia mediana?
luis_red_doogy_doog
Aug 21 2007, 05:02 PM
apropo unde joaca acum?
Clau_Goool
Aug 21 2007, 05:22 PM
Ai auzit de echipa Dinamo BUCURESTI ???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.