Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexandru Păcurar
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Sezran
Pareri despre jucatori.
florin_80
Spre deosebire de serban are dezavantajul ca nu are nici ruda in conducere si nu e nici impresariat de becali.
flaviusO
De unde stii ca nu e impresariat de fratii fecali?? Sigur or sa-l acapareze si pe el. Spun inca o data - nu ma intereseaza ruda cui e oricare jucator, atata timp cat confirma e bine venit. Din cate tin eu minte si Mihalcea a venit pe pile la Dinamo si totusi a ajuns unul dintre cei mai buni marcatori din istoria noastra...
Anonymous
Pacurar e un tanar foarte valoros, cred ca Andone ar trebui sa se bazeze mai mult pe el. Poate dupa plecarea lui Danciulescu in strainatate, Alex va avea posibilitatea sa joace mai mult si sa ne demonstreze de ce este in stare. Baiatul are certe calitatzi, asta e clar. icon_wink.gif
drimacus
Super jucator ...
Axxis
Cine l-a vazut jucand in putinele minute in echipa nu cred ca n-a apreciat felul in care sta in teren si usurinta cu care se misca spre poarta...Sa speram intr-un nou Ovidiu Sabau!!!
junior
așa o fi dar este necopt. și nu știu cine are timp cu el.
MGabi
Mi-ar place sa-l vad titular!imi place cum joaca!
Anonymous
pacat ca n-a marcat cu gloria...
Eraser111
are potential si sunt sigur ca va confirma
daca ar marca ar avea mai multa incredere in el si ar exploda ca fotbalist
un singu aspect negativ...nu o sa stea prea mult la dinamo ca il vand astia imediat ce o sa aiba o oferta mai "grasa"
darkestt
VA AJUNGE SUPER DACA VA FI JUCAT
EXACT CA SI PULHAC...
A DAT SUPERGOL CU SPORTUL, IN PRIMUL AMICAL...ANUL TRECUT
:!:
Dust
cre k e talentat
Sezran
Păcurar a revenit de la Gloria Bistriţa pentru sezonul 2006-2007.
POOL
A dat golul victoriei in meciul cu rapid bravo lui, insa nu a realizat asa de multe la bistrita sezonul trecut... Ma asteptam la mai multe de la el si inca mai astept. thumb.gif
Diabolik_kidd
Prea multe nu a reusit dar poate cine stie o sa o faca in viitor
Cai Lun
Pacurar? Hm.. slabiciunea alexyutzei? 010.gif
red_dogvitan
A fost imprumutat la GLORIA si de cand a evoluat sub culorile acestei formatii a avut evolutii bune e un jucator tanar cu multe argumente bune viitor bine te-ai reintorS!!!! beerchug.gif
Diabolik_kidd
Nu a faciut mare lucru la gloria sper sa revina la forma care l-a consacrat
r3d_d0g
Mijlocaşul Alexandru Pacurar a fost imprumutat la Gloria Bistriţa pentru sezonul 2006-2007.
rew
Pacat de el. Trebuia tinut si trimis Tames la Bistrita.
paddy
Unde pui ca a dat si gol 256.gif numai Borcea intelege ce se intimpla acolo ........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.