Sezran
Aug 26 2004, 07:41 AM
Pareri despre jucatori.
Anonymous
Aug 30 2004, 08:07 PM
cel mai bun transfer al verii - atentie - adus de ando!!! bravo!!!
ii mai trebuie un pic de rautate "a la Alexa"
StefaN
Sep 10 2004, 02:07 PM
super baiatu !! imi place la nebunie !! daca il mai tinem nitel si mai prinde putin tupeu si rautate ajunge mare de tot....bafta in continuare[/quote]
flaviusO
Sep 10 2004, 02:26 PM
cat de mare sa ajunga ca are deja 26 de ani...
Anonymous
Sep 11 2004, 06:12 PM
Imi place de Margaritescu ca pune osul si joaca foarte determinat. Cred ca va ajunge in scurt timp cel mai bun inchizator din tara. Are talent, este ambitios, sa vedem cum se va descurca in continuare.
Anonymous
Sep 12 2004, 01:00 AM
Daca avea 10 cm era si o solutie pentru Nationala. Trebuie sa continue pe linia asta si mi-ar place daca ar exersa si sutul de la distanta. I-ar da si o arma in plus ofensiva pe langa cea de inchizator.
Anonymous
Sep 12 2004, 02:43 PM
eu cred ca el abia isi da drumul incet-incet...abia astept sa-l vad azi in fata lui caramarin...nationala? nu stiu, intr-adevar ii lipsesc inca vre-o 5-10 cm, nu joaca la steaua...daca insa va confirma si in meciurile cu partizan atunci il va obliga pe kashketa
englandunited
Sep 12 2004, 04:01 PM
Andrei Margaritescu cel mai bun mijlocas la inchidere din lotul nostru , dupa plecarea lui Alexa a fost jucatorul pe care mi l-am dorit cel mai mult ca sa fie adus la Dinamo , simpatizandu-l de cand a jucat la Rapid in 2000.......sunt convins ca va creste in valoare si in 2 ani va atinge nivelul maxim la care poate ajunge !
flaviusO nu are 26 de ani ! are 24 de ani si va implini 25 in prima zi a anului 2005 !
Anonymous
Sep 13 2004, 08:19 AM
china a fost singurul care a tras de el tot meciul - cred ca a facut o singura greseala (poate 2) in tot meciul...dar cu o floare nu se face primavara!
Albert
Sep 13 2004, 12:09 PM
Despre el am o parere bunicica...daca ramane la noi o sa creasca, sper..da' tare ma tem ca o sa-l vanda si p-asta, imdeiat ce face 3,4 meciuri bune.
junior
Sep 24 2004, 10:14 AM
muncitor. un transfer reușit. sper s-o țină tot așa.
FRONT'48
Mar 25 2005, 11:24 AM
un jucator care lupta pe teren...si parca are si mai mult bun simt decat ceilalti....
FRONT'48
Mar 25 2005, 11:25 AM
RADULE....SCOATE GALBENUL ASTA CA IMI VINE SA VARS....
Anonymous
Mar 25 2005, 06:59 PM
QUOTE(FRONT'48)
RADULE....SCOATE GALBENUL ASTA CA IMI VINE SA VARS....

ce ce mey? uite vine meciu nationalei... fii in galben...! toata lumea vrea sa fie in galben, numai tu nu... pai e frumos???
1948
Mar 25 2005, 10:23 PM
Margaritescu e bun ... mi`a ramas in minte cu golul care l`a dat craiovei in tur :))))
ucu
Mar 31 2005, 08:50 PM
E bun dar cam fragil.In fiecare meci il vad la pamant de cate 5-6 ori si se accidenteaza f des
mari_the_d0g
Apr 1 2005, 09:44 AM
nu mi se pare deloc fragil.....oricum e un inchizator excelent si foarte luptator
junior
Apr 25 2005, 12:26 PM
da numai că se pare că mai nou nu mai închide cum trebuie ... mai ales aseară!!!!!!
MGabi
May 8 2005, 12:10 AM
Sange de caine,ambitios,atat!noi zicem ca e buna ca nu-si asuma niciodata nici un risc!
Nu-mi place cum joaca!
oxxo
May 8 2005, 12:24 AM
sunt lucrurii mai importante ce z intampla in peluze !!! decat z deschidetii forumurii despre jukatorii
Eraser111
May 18 2005, 03:08 PM
un muncitor la propriu
desi nu prea pare a fotbalist pune mult osu' si asta'mi place
Dust
Jun 2 2005, 06:32 PM
nush..e cam inconstant da e bine k aleagra mult
DiliBili
Jul 2 2005, 09:18 PM
Pune mult suflet
dinametuu
Jul 3 2005, 01:52 AM
muncitor, sufletist, dar limitat
GhostBuster
Aug 27 2005, 02:54 PM
Margaritescu e cel mai bun mijlocas defensiv din tara!tre sa ramana la Dinamo si va ajunge mare!Pacat k nu-l vede si Piti! Macar cu Cehia,le rupea picioarele putin
rednorth
Sep 20 2005, 12:28 PM
Cel mai constant jucator din lot;a progresat mult in ultimul timp;ati vazut cum ii aratau genunchii la meciul cu st.
Add1ct3d
Sep 20 2005, 12:48 PM
Intr-adevar un CAINE CU ADEVARAT !!
FORZZA DINAMO
caine_berceni
Sep 20 2005, 04:11 PM
super fotbalist cel mai bun jucator alu dinamo la ora actuala eee caine cu adevarat el si petre pun cel mai mult osu la bataie
rednorth
Sep 20 2005, 05:03 PM
Ce-i trist ,e ca reprezinta singurul nostru transfer reusit din ultima perioada;a devenit titular incontestabil;cu doi ca el in aparare,as manca seminte la meciurile lui Dinamo,nu mi-as roade unghiile pana la sange!!!
alexyutza
Nov 30 2005, 07:32 PM
SILVIU_99
Feb 2 2006, 05:33 PM
MARGARITESCU ESTE UN JUCATOR FOARTE BUN .CRED CA VA FI TITULAR INCONTESTABIL ALATURI DE ALEXA
alexyutza
Feb 2 2006, 11:33 PM
Sper ca se va obisnui repede sa joace cu alexa . Amandoi vor ajunge la Nationala . Margaritescu , in opinia mea , e un fotbalist exceptional . De cand a venit la Dinamo si pana in mometul de fata a dat tot ce a putut . nu a dezamagit niciodata . Se spune ca toti fotbalistii trec si prin perioade nefaste , eu nu-mi amintesc sa fii trecut si Marga prin asa ceva . In orice moment merita sa fie titular , el e jucatorul in care poti sa ai mereu incredere ....
Cand ma gandesc ca a ajuns la noi din cauza datoriei de 20 milioane lei vechi pe care o avea clubul Unirea Focsani fata de el , ma apuca
Un asemenea fotbalist merita oricand sa joace la o echipa de top . Pacat ca si-a irosit cativa ani in Divizia B...
Achiles
Mar 14 2006, 03:08 AM
QUOTE(SILVIU_99 @ 2 Feb 2006, 17:33)

MARGARITESCU ESTE UN JUCATOR FOARTE BUN .CRED CA VA FI TITULAR INCONTESTABIL ALATURI DE ALEXA
daa...Margaritescu `e f bunnn ..... postul de rezerva cred ca l'ar avantaja enorm ...
Nu are tupeu ...
Nu are viteza ...
Nu stie sa dibleze ...
Nu-si asuma responsabilitati ....rareori ia mingea sa faca ceva cu ea...
Cand e faultat nu stie nici macar sa tipe ...
Rezerva iar sta bine ...macar o perioada ...
POOL
Mar 14 2006, 08:59 AM
Mha, ahiles, la tine totzi ar trebui sa fie rezerve???

Atunci cu cine ar trebui sa jukam??? Borcea, Netoiu????
Radu10mai
Mar 14 2006, 10:41 AM
Margaritescu e pe departe cel mai bun mijlocash pe care il avem la ora actuala!

Achiles ce ti-am spus pe alt topic?
FarfelkugeL
Apr 11 2006, 11:11 AM
Cea mai grea absenta se anunta a lui Andrei Margaritescu (cartonas rosu in Dinamo 1 : 1 Steaua) (comentariu Dinamomania).
Prieteni... PE CE LUME TRAITI ?
NU VEDETI CA OMUL E RUPT ?
DACA A AJUNS SA-L CRITICE SI CORNEL DINU (cae de obicei nu se baga!!!).
Ropotan ar merita de 3 ori locul ala !!!!
rednorth
Apr 15 2006, 01:39 AM
Margaritescu, singurul jucator jucator constant bun de la Dinamo, pana in acest retur.
Cred ca in momentul de fata este afectat de situatia netitularizarii lui.
Pana acum ceva timp primul 11 incepea cu el.Caracterele puternice se vad in momentele dificile.
De asemenea consider ca acest veritabil nr. 6 a avut cea mai buna imbunatatire a propriului joc de la transferul lui la Dinamo.
f_rares
Apr 16 2006, 11:48 AM
Dupa ca Ion Marin nu l-a mai utilizat si-a cam pierdut din indemanare.Inca vreo 2 meciuri si isi revine!
red_dog 4 ever
Jun 2 2006, 12:50 PM
Il vor capitan!
2006-06-02 11:28:00
Suporterii isi doresc ca Andrei Margaritescu sa fie capitanul echipei din sezonul viitor! Odata cu plecarea lui Florentin Petre, se va pune problema numirii unui nou capitan de echipa. In actuala stagiune, atunci cand Piticu' nu a fost in teren, banderola a fost purtata pe rand, de Niculescu, Grigorie si Danciulescu. De la inceputul returului, s-a stabilit ca atunci cand Petre absenteaza, capitani sa fie Danciu sau Alexa. Fanii insa si-l doresc pe Margaritescu in aceasta postura, dorind sa-i faca aceasta propunere si lui Mircea Rednic. "China" este unul dintre jucatorii iubiti de galerie. La meciul Dinamo - CFR Cluj, un suporter a intrat in teren pentru a-l imbratisa pe mijlocasul la inchidere, dorind in acest sens sa isi exprime atasamentul fata de fotbalist. Fanii au opinat ca Margaritescu, prin stilul sau de joc si prin comportament, aminteste de regretatul Catalin Hildan.
FarfelkugeL
Jun 2 2006, 01:01 PM
Iar incepeti cu "cel mai bun din lot"?
CEL MAI BUN DIN LOT E MOTI.
Asta e indiscutabil!
Si dupa 1 dribling, 2 NEAPARAT trebuia sa cada langa minge.
rednorth
Jun 2 2006, 01:30 PM
Cu siguranta Margaritescu este jucatorul care merita a fi capitanul lui Dinamo.A demonstrat asta de cativa ani, de cand evolueaza pt Dinamo.
Moti este un jucator f bun, cu un sezon in care a stralucit pe langa gloabele astea de la echipa.Cred ca poate mai astepta ceva timp , pana a deveni capitanul echipei.
FarfelkugeL
Jun 2 2006, 02:43 PM
Nu am cerut ca Moti sa fie capitanul echipei, insa Margaritescu nu poate fi in niciun caz!
El nici nu a jucat in toate meciurile (ok, nici Grigorie nu merita sa joace insa e favoritul lui Ne Tzo Yoo deci nu are loc pe banca), insa nu are cum sa fie capitan!
De fapt... e cineva care merita? (exceptie Petre).
red_dog 4 ever
Jun 2 2006, 02:47 PM
sa ne rezolvam noi toate problemele la vara si dupa aia o sa vedem si cine o sa fie capitan.Mai intai sa gasim un antrenor capabil si poate un investitor puternic si sa se termine odata haosul asta de la club ca m-am saturat de scandaluri si de toti asa zisii actionari
Alun
Aug 18 2006, 01:00 AM
E foarte bun la inchidere si l-a facut uitat deja pe derbedeul de Alexa
junior
Aug 21 2006, 07:15 AM
e bun ...modest şi în plus dinamovist...just that
SNapy
Aug 22 2006, 01:55 PM
E super bun , unul din cei mai buni inchizatori din tarapoate cel mai bun .Dupa parerea mea in ultimele doua etape el a fost omul meciului.
junior
Aug 22 2006, 04:44 PM
IL BulDog
Aug 22 2006, 05:06 PM
Marga' merita sa fie Capitanul echipei .. imi aduc aminte de Catalin Hildan si Giani Kirita ca erau mereu pe garduri la sfarsit de meci si scandau cu galeria .. acum doar Marga' si cu Dany stau mai mult cu galeria dupa meci .. Danciu cum a salutat-o a si plecat
junior
Aug 23 2006, 06:41 AM
am aflat cine e Dany...

cât despre Mărgăritescu nu are faţă de lider...este bine aşa cum e acum
dinamodgirl
Aug 30 2006, 11:01 PM
E adevarat ce spun astia la Stirile Sport? Marga la nationala pt meciu cu Bulgaria?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.