Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Andrei Mărgaritescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
spartanul lugojean
Andrei Martgaritescu e un ADEVARAT caine si a dovedit-o de mai multe ori.E MARE PACAT ca s-a renuntat la el!REDNIC TE RUGAM SA REVI SI LASI LA O PARTE AMBITIILE pt ca AVEM nevoie de China!
mihaiul90
QUOTE(Reeker @ 22 Jun 2008, 16:19) *
Gata acum ati devenit cu totii niste papagali.Repetati incontinuu:REDNIC E O MIZERIE!Nu sunteti mai prejos decat CRApidistii!!

Papagalule tu din ce boscheti ai mai iesit ? Tii asa de mult la rednic, du-te si dedica-i o serenada , poate ca ai alte orientari n-avem de unde sa stim... Eu nu am nimic cu Rednic atata timp cat face treaba si nu se apuca sa dea afara jucatori de baza ai echipei si sa il doara in dos de toti titularii de pana acum ca face el echipa cu Bassong-Bong din Guineaa-Bissau sau de prin ce tufarisuri au mai rasarit si aia !
Zicea cineva bine mai demult, Rednic l-a refuzat pe Contra pentru ca nu-i iesea comision la transferul lui... lasa ca e mai bun Blay mamba.gif , nu ?
Achile
Parerea mea e ca marga..trebuie sa ramana la Dinamo..nu conteaza greselile..si fotbalisti mai mari gresesc..important e ca marga a fost mereu un caine..si prefer 1 ca marga..dekt 10 ca alexa..sa fie clar asta..el joaca cu sufletu pentru culori..si nu e primu jucator pe care il dam pe usa din dos..apoi plangem..ne-am batut joc de simboluiri ale clubului..de ce sa ne batem joc si de marga?Avem niste kaktioneri de rahat..si o spun cu mana pe inima..pt ca oameni de seama..au fost goniti de pe stadion..embleme ale clubului..si chiar aici era un interviu sfasietor al unui batranel..simplu..care a scris istorie pt dinamo..si a fost gonit de porcea de la oficiala..omu ala nici nu vrea sa mai auda de dinamo..de ce oare?de ce petre nu mai vrea acasa?ca si-au batut joc de el..Chiar trebuie sa facem noi ceva..sa aratam ca ne pasa de dinamo..si de istorie..Nu tu stadion..nu tu transferuri..nu tu castiguri..P**a performanta!!Cam asta e prezentu lu dinamo acum..Si pleaca si motzi..si lobont..dar macar am adus 2 petarde..dolha si cristea..si o spun cu mana pe inima..Ne gonim simbolurile..dar primim mercenarii!RUSHINE ACTIONARI DE KKT...
redmania
QUOTE(mihaiul90 @ 22 Jun 2008, 23:36) *
ca face el echipa cu Bassong-Bong din Guineaa-Bissau sau de prin ce tufarisuri au mai rasarit si aia !

Sebastien Bassong e international FRANCEZ de tineret... dar sunt convins ca nu te intereseaza asta...
Gaetan Bong e FRANCEZ de origine cameruneza.

Dar poate tie iti plac transferurile lui Dinu din Serbia, Pekarici, Zoric, etc drunk.gif si e mai vede Dinu printre rotocoalele de la trabuc
florin_80
Vad ca unii o tot dati inainte si-napoi cu comisioanele astea. Imi poate spune si mie cineva cum functioneaza mecanismul asta? Cine cui ii da? Care este circuitul banilor?

Luam un caz particular. Sa zicem Bassong asta. International francez de tineret, jucator cotat la peste 1 mil de euro, sub contract cu Metz, avand probabil un impresar. Completatm cu urmatoarele date: conducerea lui Dinamo, Rednic, jucatorul, clubul de unde provine, impresarii sai. Bun, acum cine cui ii da comisioane? De ex lui Rednic cine ii da comision? Vorbesc f serios, nu stapanesc problema asta. Poate ma lumineaza si pe mine cineva.

Cand au fost adusi Pekaric si Miranda s-au dat/s-au luat comisioane? daca da, cine a luat si cine a dat? Dinu si Talnar? Cand au venit 8cu9, Delwarte si Merinde s-au dat/luat comisioane? Daca da, cine a luat si cine a dat?

E mai plauzibila varianta atunci cand vinzi un jucator si-ti opresti procente din vanzare. Nu inteleg cum stau lucrurile atunci cand cumperi un jucator.
djmihaitza
QUOTE(florin_80 @ 23 Jun 2008, 10:01) *
Imi poate spune si mie cineva cum functioneaza mecanismul asta?

Simplu si totul se rezuma la un cuvant la fel de simplu: off-shore.
Nu platesti TVA (19%), nu platesti impozit pe dividende (16%), platesti un impozit pe profit o cota cuprinsa inre 0 si 4,25% (in loc de 40% in RO). In Europa poti infiinta o astfel de societate in Cipru, Elvetia, Lichtenstein, Ungaria (din 1994). Tovarasu' lu' borcea, Marius Vizer, nu activeaza in Ungaria? Cantonamentele din Cipru nu va dau putin de gandit?

Hai ca ar fi culmea sa-i zic eu acum lu' borcea, Rednic sau Dinu cum sa-si transfere jucatorii purtatori de "comision"!!
Cai Lun
Lasa ma, ca noi ne pricepem numa' sa ii vedem calitatile lui Ovidiu Petre...
perovalenciano
Drum bun China!!!!! Avem nevoie de sange proaspat, de viteza, de o alta abordare a jocului.
POOL
@ Redmania. Uita-te la golul lui Nega din toamna trecuta... icon_rolleyes.gif Iti zice ceva? Uita-te la golul 3 din meciul cu Lazio. Au mai fost detule meciuri in care Blay ne-a stricat iesirea la offside si am pierdut puncte importante, e aerian la unele faze. Nu zic, recunosc a facut si lucruri bune la Dinamo, a avut multe centrari de calitate, a avut si meciuri in care a jucat bine defensiv. Da' te uiti la el cum isi conduce mingea, cum circula cu ea la picior si iti dai seama ca nu-i talentat baiatul. Lucruri care se vad din avion. Si Margaritescu are limitele lui, pe care le-a atins in destule meciuri la Dinamo, insa fara munca lui noi nu castigam titlul ultima data. Eu nu am sa-l regret pe Margaritescu daca in locul lui va veni cineva mai bun, un jucator care sa faca bine si faza defensiva si pe cea ofensiva, deoarece astea sunt noile cerinte pentru un mijlocas central, insa dupa cum cunosc eu clubul DInamo, in locul lui Marga va veni un "free transfer", care este inima "bangladeshului" sau mai stiu eu cui.
Margaritescu este Makelele al nostru, iar acuma ca il vom pierde, riscam sa ni se deregleze tot jocul echipei. Nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem cum se prezinta inlocuitorul lui Marga si cum va reactiona echipa fara el.
De exemplu pe Ropotan nu stiu cat poti conta la inchidere, deoarece el urca in atac, face o cursa de 15 m cu mingea la picior, e atins un pic, cade, nu primeste nimic, protesteaza si pana se trezeste el sa-si reia locul luam gol.
redmania
Da, Blay e limitat, dar cand a fost adus nu aveam alta solutie...A fost nevoie URGENTA de UN fundas dreapta. De atunci tot puteau sa aduca alt fundas dreapta mai bun...si au adus... Stoican, Todorowski... Si tot degeaba, tot Blay a dat un randament mai bun. Da, greseste, e limitat, dar pentru unul mai bun trebuie BANI...ca gratis nu gasesti cum vrea Porcea. Emeghara si Golanski au costat peste 1 milion fiecare (asta asa ca o comparatie).
Ca mijlocasi centrali avem 3 optiuni in momentul asta : Ropotan, Vranjkovic, Bucsa. Dar poate REDNIC va folosi doar 1 inchizator si va aduce un playmaker (Fernandes mi-a placut enorm, nu stiu de ce l-au expediat). Sau poate nu vom mai folosi un inchizator clasic (inchizator si atat) ci vom folosi 2 mijlocasi centrali care sa faca ambele faze decent.
marcher
Stiti cum e si cu margaritescu? Cam cum e cu mijlocasii de prin anii 1995-2000 de nimeni nu-si mai aminteste de ei. Excluzand statisticile. Adica a fost bunisor, dar n-a rupt gura targului. Peste 2 ani nu mai stim nimic de el. Aleluia.
cainele_fcd
marcher

cam asa este, China a fost un jucator mediocru, imi doresc sa vina un inchizator de valoare si sa avem motive sa nu ne mai aducem aminte de el.
matador
of,nu pot sa cred ca aruncam la gunoi un simbol,un lider.ii urez lui rednic sa plece dupa doua etape,cu tot cu muhaielele lui.sa si-i bage in dos pe thiago si altii,si oricat de bine ar juca echipa,eu tot nu il voi putea iubi pe mercenarul asta de renic
vikio
Vad ca nu s-a mai postat de mult aici...probabil a observat si china asta 010.gif si s-a gandit sa iasa cu ceva in evidenta..
Se pare ca azi a fost retinut 24 de ore cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile..Se pare ca e implicat intr-o "banda" care fura/vinde masini de lux...Se pare ca masina pe care a cumparato el stia ca a fost furata deci este acuzat de tainuire...Desi el nu joaca foarte bine la Dinamo...ESTE UN DINAMOVIST ADEVARAT!
Alta problema ar fii faptul ca el a fost ridicat de la aeroport cand echipa se pregatea de deplasarea la Bistrita..exces de zel categoric..sper ca moralul jucatorilor sa nu fie afectat si sa faca totusi un joc bun.
kidlukas
QUOTE(marcher @ Jun 23 2008, 10:02 PM) *
Stiti cum e si cu margaritescu? Cam cum e cu mijlocasii de prin anii 1995-2000 de nimeni nu-si mai aminteste de ei. Excluzand statisticile. Adica a fost bunisor, dar n-a rupt gura targului. Peste 2 ani nu mai stim nimic de el. Aleluia.

Uite ca dupa 2 ani si jumatate de cand ai postat, inca mai stim de el ... Inca mai e la noi!
dinamorupesteaua
partea buna in tot circu asta cu margaritescu alias china este k avem norocul sa nu il vedem titular in seara asta...deci putem spera la o victorie cu gloria bistriteii
FarfelkugeL
Aoleu Margaritescule, nu stii ca se compenseaza toate in viata? Pai crezi ca daca esti sclavul BecaliHOTILOR si fugi cu mucrobuzul cum iti dicteaza ei nu se intoarce roata? Desi nu imi pare bine ca l-a luat Politia, sper sa fie inclusi in caz si Borcea si Badea si MAI ALES CLANUL FECALI alaturi de tine si sa nu va mai scoata nimeni de la mititica!!!
vikio
Am citit azi pe gașca slugilor proaste ca ar fii ca si transferat la Mioveni..si ca,Clubul Mioveni s-ar fii inteles cu China dar mai depinde de porcea......Sper sa se rezolve transferul..Din pacate el nu mai este de Dinamo....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.