Cata
Mar 5 2007, 02:08 PM
Cam asa arata Timisoara fotbalistica. Asa arata Iancu, nu de Hunedoara ci de Timisoara. Iluzia se numeste fotbal desi la capitotlul daruire pustii au intrecut cu mult Dinamo. Si atat. Spaima este ziua de maine pentru ca, indiscutabil, cel ce scuipa in stanga si-n dreapta, injura birjareste fara pic de jena, nu va fi capabil decat probabil sa determine publicul a lua piatra in mana si a arunca spre suporterii celeilalte echipe. Timisoara traieste dintr-o presupusa moralitate pe care a ingropat-o cand a hotarat sa-si puna pe frunte emblema Fulgerul Bragadiru. Poli Timisoara nu mai e. E doar ranchiuna de peste timp a celui ce n-a fost niciodata antrenor: J. Ionescu. Urata natie trebuie sa fim daca intre iluzii si spaime nu e loc decat de pietre! Dinamo oricum a trecut pe acolo neatinsa de ura. Ura iluziilor si a spaimelor poate face rau oricui mai putin celor impotriva carora o indrepti. Inevitabil, ea se intoarce, mai devreme sau mai tarziu, posibil sub o alta forma, impotriva celor care o manifesta. In acest caz timisoarenii sunt de compatimit!
cane loco
Mar 5 2007, 10:04 PM
pai poate se mai enerveaza vreun general de politie sau alte structuri si il vedem pe jabba amicul grasimii la un moment dat la puscarie unde ii e locul.Individu' nu stiu ce urmareste dar daca va continua in felul asta cu Dinamo cred ca va fi luat in serios si va ajunge ,,prospatura'' la jilava sau rahova.Cat despre jacki fosila tembela da-l dracu' de sclerozat o sa moara in spume cu gandul la Dinamo ca a fost mereu mai buna decat tentativa lor de echipa.De ,,minunatul public timisorean'' ce sa mai zici, fac ceva pe el, niste suferinte de la coada vacii, vai de mortii lor, ce pana mea poti sa mai zici cand au ca amici pe ciorile din giulesti, o infectie(timisoara) atrasa de alta infectie(crapid), parca citeam pe undeva ca iancu jilava e de fapt crapidist ciorecs ca se vede ,,alura'' de tigan de 200 de kile, ti se face si scarba, cum am mai zis s-ar putea ca spectrul puscariei sa pluteasca tot mai mult pe deasupra umflatului.