Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionuţ Bălan
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Sezran
Pareri despre jucatori.
flaviusO
imi place pustiul, care alaturi de Margaritescu, Baltoi si Goian mi se par transferuri reusite... in meciul cu Manchester de pe National, l-a anihilat pe Giggs cat a stat pe partea sa, cu Bacaul a dat centrare de gol cu exteriorul. e bun si ar fi o solutie foarte bun pe partea dreapta, iar cand Ando se va decide sa joace 4-4-2, o parte dreapta cu Balan-Petre ar fi micidiala... parerea mea...
englandunited
Balan cel mai bun fundas dreapta din lotul nostru ! cred ca si el mai poate creste in valoare la fel ca Margaritescu , sunt 2 jucatori care nu sunt avantajati de fizic dar muncitori si cu destule calitati !
englandunited
Balan joaca la Dinamo 2 de ce ?! este Irimia mai bun ca el ?!?! eu nu cred asta , voi ce parere aveti ?!
1948
dar ar fi folosit mai mult ne`am da seama de potentialul lui ... cred ca poate face fata la echipa mare
junior
jucător bun de viteză. nu cred că va avea multe șanse de a juca la Dinamo 1.
MGabi
Cel mai bun fundas dreapta pe care il avem,ca e singurul!
In rest e foarte slab!dar trebuie sa-i multumim ca nu simte deloc mingea ca in loc de centrare a nimerit-o in plasa!Merci mult
Dust
e talentat baiatu..am incredere in el
SILVIU_99
NUSH CE CAUTA ACEST JUCATOR LA DINAMO E FOARTE SLAB 149.gif 149.gif
BALAN E JUCATOR DE DIVIZIA B NU DE O ECHIPA CARE VREA TITLUL
alexyutza
Mai , la meciul de aseara parca a mai miscat ceva .Oricum a jucat mai bine decat multi dintre ai nostrii.
red_dog 4 ever
A miscat pe drak.Primul gol sa luat din vina lui
f_rares
Slab.50% vina lui la primul gol al moldovenilor
Raul*7
asta de ce-o fost titular ?????? sau mai bine zis , asta ce cauta la dinamo ?????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.