tina_dinamovista
Feb 28 2007, 04:49 PM
in memoria prietenului meu soso care numai este prientre noi. Nu fotbalul te-a luat dintre noi dar acel meci blestemat ti-a rapit sansa de a te bucura de viata. vei ramane mereu in memoria celor care te-au conoscut. NEAGU SORIN SILVIU 6.10.1989-26.02.2007
radu
Feb 28 2007, 08:49 PM
Sincere condoleante. Nu vreau sa par nepoliticos dar, daca nu te deranjeaza ai putea sa detaliezi putin ce si cum?
Cai Lun
Feb 28 2007, 09:24 PM
...asta pentru ca tot ai gasit de cuviinta sa deschizi topicul acesta..
tina_dinamovista
Mar 1 2007, 10:44 AM
Imi vine foarte greu sa vb despre nefericitul incident.Soso nu avea voie sa faca efort dar in ultima zi d e scoala a plecat de la ore sa joace fotbal, si a facut stop cardiac.......pacat ca dumezeu te-a luat dintre noi..imi cer scz celor care cred ca nu isi are loc pe forum acet topic
fortza Dinamo
matador
Mar 1 2007, 11:04 AM
sincere condoleante si ne pare bine daca te putem ajuta in vre-un fel sa treci peste acest moment greu, pentru ca un caine nu te lasa niciodata la greu... suntem marea familie dinamovista si suntem alaturi de tine.
Hatzu
Mar 1 2007, 11:28 AM
Sincere condoleante, intr-adevar e greu sa pierzi un amic. Noi vom incerca sa fim alaturi de tine. Si eu am asistat la o faza de genu, am mers la un fotbal intr-o seara si unul din cei cu care jucam, din echipa adversa a cazut dintr-o data la pamant, am sunat repede la salvare si au reusit sa il salveze si el facuse un preinfart sau ceva de genu, nu il cunosteam venise cu ceilalti, dar e trist cand se intampla asa ceva, copii tineri...
gavros
Mar 1 2007, 11:53 AM
Condoleante familiei
marianneagu
Mar 1 2007, 11:56 AM
Sincere condoleante.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.