Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fotbalul produce si moarte, nu doar satisfactie
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
tina_dinamovista
in memoria prietenului meu soso care numai este prientre noi. Nu fotbalul te-a luat dintre noi dar acel meci blestemat ti-a rapit sansa de a te bucura de viata. vei ramane mereu in memoria celor care te-au conoscut. NEAGU SORIN SILVIU 6.10.1989-26.02.2007
radu
Sincere condoleante. Nu vreau sa par nepoliticos dar, daca nu te deranjeaza ai putea sa detaliezi putin ce si cum?
Cai Lun
...asta pentru ca tot ai gasit de cuviinta sa deschizi topicul acesta..
tina_dinamovista
Imi vine foarte greu sa vb despre nefericitul incident.Soso nu avea voie sa faca efort dar in ultima zi d e scoala a plecat de la ore sa joace fotbal, si a facut stop cardiac.......pacat ca dumezeu te-a luat dintre noi..imi cer scz celor care cred ca nu isi are loc pe forum acet topic
fortza Dinamo
matador
sincere condoleante si ne pare bine daca te putem ajuta in vre-un fel sa treci peste acest moment greu, pentru ca un caine nu te lasa niciodata la greu... suntem marea familie dinamovista si suntem alaturi de tine.
Hatzu
Sincere condoleante, intr-adevar e greu sa pierzi un amic. Noi vom incerca sa fim alaturi de tine. Si eu am asistat la o faza de genu, am mers la un fotbal intr-o seara si unul din cei cu care jucam, din echipa adversa a cazut dintr-o data la pamant, am sunat repede la salvare si au reusit sa il salveze si el facuse un preinfart sau ceva de genu, nu il cunosteam venise cu ceilalti, dar e trist cand se intampla asa ceva, copii tineri...
gavros
Condoleante familiei
marianneagu
Sincere condoleante.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.