Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce parere aveti despre Ionut Badea?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Sezran
Pareri despre jucatori.
florin_80
Asa cum am spus si la Tames si el ar trebui sa vina cu bani de-acasa pentru a juca.Cred ca l-a pacalit cineva ca el este fotbalist
flaviusO
La Tames te inseli... mai stii ce goluri a dat prin finala cupei sau in meciul ala de pomina cu Foresta, sau cu Polonia Varsovia, ... e intr-o pasa mai proasta, totusi ce pasa i-a dat lui Danciu in returul cu Zilina... De Badea, tot respectul, eu cred ca omul vrea, dar... macar a incercat o folia seca cu Clujul :) :) :)
Anonymous
Ionut Badea este un jucator modest, insa mai prinde si el un meci bun o data la trei luni... icon_lol.gif
Atat Margaritescu, cat si Naidin sunt mult peste el...
Anonymous
CATASTROFA!!! TREBUIE SA I SE DUBLEZE SALARIUL PRIN APLICAREA MODELULUI "TAMES"
Albert
Parere proasta
Anonymous
QUOTE(bozo)
CATASTROFA!!! TREBUIE SA I SE DUBLEZE SALARIUL PRIN APLICAREA MODELULUI "TAMES"

MEA CULPA!:roll:
ideea lui ando de a-l trece in centrul apararii s-a dovedit a fi noua gaselnita reusita! S-a vazut asta mai ales in meciul de ieri cand datorita accidentarii lui margaritescu a trecut inchizator...
1948
am o parere destul de buna despre el
flaviusO
a crescut mult in ultimul timp in evolutii
Anonymous
pana l-a nenorocit ando punandu-l sa joace la inchidere dupa ce s-a accidentat margaritescu....sper din tot sufletul sa revina in centrul apararii (inteleg ca margaritescu poate fi recuperat ptr meciul de maine)
junior
așa este dar trebuie să joace pe ce post îl pune Andone. din păcate la Galați a greșit la primul gol și la marcat pe al doilea dar nu în poarta care trebuie.
Dust
cam batran.....insa stie ce face
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.