Rosso
Apr 18 2004, 11:16 AM
Pt mine,Vlad Munteanu este mai bun decat Grigorie.A facut mai multe meciuri bune pt DINAMO in ultimii ani chiar daca in campionatul asta a fost mai mult rezerva...si nu inteleg de ce?Isi merita locul in echipa.Grigorie in afara golului cu steaua nu m-a incantat cu nimic de aproape 2 ani de cand a venit.
Cainele
Apr 21 2004, 10:21 PM
Din punctul meu de vedere Vlad Munteanu este mai bun decat Pseudofotbalistul Grigorie...Vlad (parca) are un "simt" al balonului...e mai tehnic decat jalnicul Grigorie...
Dupa mine ar trebui clar: VLADUT TITULAR!!!!!!!! 8)
Sezran
Apr 21 2004, 11:41 PM
uite ca a fost titular si nu a facut nimic deosebit. bine, a avut citeva patrunderi pe lateral, dar nua nimerit poarta deloc.
skilly
Apr 22 2004, 01:55 PM
Cred ca pana acum andone a simtit destul de bine forma fiecarui jucator.E destul de experimentat si destul de aproape de ei ca sa-si dea seama.
Sezran
Apr 22 2004, 07:03 PM
cu alte cuvinte: mai lasati-l si pe andone sa faca echipa! :))))
Militia Romana
Sep 15 2004, 07:46 PM
Vladut e bun fratie da-i lenes nevoie mare.
ZOCCOLO DURO
Sep 17 2004, 05:47 PM
MUCI ...
junior
Sep 24 2004, 10:10 AM
modest. pentru un jucător atât de tânăr să fii de 4 ani la Dinamo și să fii titular. ar trebui vândut dar se pare că nu este cine să-l cumpere.
Axxis
Nov 7 2004, 12:59 AM
E Vladut e 1 super fotbalist...si a demonstrat-o nu odata la Dinamo.
Putina munca in plus nu i-ar strica insa.
De un asemenea fotbalist Dinamo are nevoie...
junior
Nov 8 2004, 08:21 AM
din păcate nu mai joacă nici la Dinamo II !!!
englandunited
Feb 1 2005, 04:54 PM
Vlad Munteanu va juca in retur pentru Fc National !
Ciciocle
Feb 1 2005, 04:56 PM
pai de ce l-a folosit andone in meciurile amicale? si inca titular? vrea sa intre vladut in forma ca sa joace bine impotriva noastra? eu sper sa nu-l dea andone.
englandunited
Feb 1 2005, 05:02 PM
Sa fiu mai clar , poate nu s-a inteles !
Mijlocasul Vlad Munteanu va juca in retur pentru FC National, FC Dinamo ajungand la un acord cu clubul din "Cotroceni" pentru un imprumut pana la 15.06.2005. Munteanu nu va mai face deplasarea cu Dinamo in cantonamentul din Antalya, urmand sa se alature lotului bancar.
Ciciocle
Feb 1 2005, 05:03 PM
multumesc de lamuriri. dar iar zic: de ce l-a folosit ando titular? poate in speranta ca se va accdenta, cine stie? nu ma mira nimic.
englandunited
Feb 1 2005, 05:31 PM
acum a jucat si Burca inchizator ! deci.....
Avem o gramada de meciuri amicale in Antalya unde vor juca jucatorii de baza ....meciurile astea in noroi si in zapada nu prea le consider meciuri .
chimaira
Feb 1 2005, 06:05 PM
Vladutz e unul din cei mai talentati jucatori ai lui Dinamo.pacat ca nu il ajuta caracterul.mare pacat.dar nu era transferabil.paote problema nu e la el ci la Ando..
FARA manele!
1948
Feb 1 2005, 07:38 PM
era o mare speranta ... dar din pacate asa a ramas
1948
Feb 2 2005, 07:31 PM
ar fi bine sa`si gaseasca forma potrivita si din vara sa se intoarca la Dinamo
Marian
Feb 2 2005, 08:26 PM
Vladut este un jucator cu potential.... parerea mea este ca nici nu prea a mai avut ocazia sa joace.... acum nea' Ando stie mai bine ca mine... eu sper totusi sa-si revenina la National.
Marian
Feb 2 2005, 08:27 PM
*revina
Cainele
Feb 3 2005, 09:05 AM
sa-si rvina...dar dupa meciurile cu Dinamo 8)
Sabin
Feb 15 2005, 11:52 PM
L-am banuit mereu de valoare pe Vladutz. Din pacate pentru el e mult prea delasator si lenes. Nu pot sa uit golurile lui din meciurile cu Steaua... Nu pot sa uit nici ratarea aia monumentala din Ghencea cand a vrut sa-l lobeze pe Hamutovski... Cred ca e mare pacat de valoarea lui si cred ca i s-au dat totusi prea putzine sanse la Dinamo in ultimul an si ceva. Sper sa demonstreze cat este de bun la Natzional si sa revina titular la Dinamo. Mai cred ca Vladutz era singurul jucator de la Dinamo care sa fie in stare sa dea o centrare adevarata, nu "plouate" cum dau Petre si Seme. Extraordinar de bun la centrari si ne-a scos in multe meciuri cu executziile lui; in supercupa aia de rahat cu Steaua cand a centrat pentru golul lui Niculescu anulat de idiotul ala de tusier... Am un mare regret in ceea ce-l priveste pe Vlad Munteanu...
Dust
Jun 2 2005, 06:46 PM
pai cat a fost la dinamo a fost cam neserios...da il astept sa vina cat mai repede k nu strica la echipa
lazarandrei
Dec 8 2005, 07:40 PM
A prins echipa de mai multe ori in ultimul timp. Iar golul cu TSKA a fost meritat. Stiu ca Zicu a creat faza, dar, daca nu era Vlad acolo, degeaba era sutul lui Zicu.
alexyutza
Dec 8 2005, 07:43 PM
QUOTE(lazarandrei @ 8 Dec 2005, 21:40)

A prins echipa de mai multe ori in ultimul timp. Iar golul cu TSKA a fost meritat. Stiu ca Zicu a creat faza, dar, daca nu era Vlad acolo, degeaba era sutul lui Zicu.
Da a si ratat .. aproape ca-l intrece si pe Zicu la capitolul asata
Cred ca dac va mai fii in lot pana la retur va ajunge sa joace ca anul trecut cand era imprumutat la National . Cred ca perioada petrecuta la National a reprezentat apogeul cariereei lui de fotbalist .... pacat ca la noi inca nu joaca la un asemenea nivel , dar poate isi revine ....
f_rares
Jan 16 2006, 11:37 AM
LA MULTZI ANI VLADUTZ!!!!!!

Sa te vedem in retur pe teren jucand cat toti dinamovistii la un loc....sa fim fericiti ca esti in echipa
bianco_rossa
Jan 16 2006, 11:51 AM
pai c sa arate Vladut dak mai mereu facea tusa?..la antrenamente sa arate dak are talent sau nu??....trebuia d mult bagat in joc..nu tinut acolo la naftalina...io zic k are c arata in fotbal...numa' k trebuie exersat...si nu numai la antrenamente!!!!
LA MULTI ANI Vladut!!....La 25 d ani ai tai....Sa fii sanatos....si sa ai kt mai multa putere d munk....astept sa vad evolutia ta in returu' acestui kmpionat!!

..io una cred k poti face o treaba buna la Dinamo!!..multa bafta!!
LA MULTI ANI!!!!!!
LeX
Jan 16 2006, 12:11 PM
QUOTE(alexyutza @ 8 Dec 2005, 19:43)

Da a si ratat .. aproape ca-l intrece si pe Zicu la capitolul asata
Cred ca dac va mai fii in lot pana la retur va ajunge sa joace ca anul trecut cand era imprumutat la National . Cred ca perioada petrecuta la National a reprezentat apogeul cariereei lui de fotbalist .... pacat ca la noi inca nu joaca la un asemenea nivel , dar poate isi revine ....
tu te auzi ce spui? a ratat mai mult ca ZICU??? a ratat si el o ocazie cu OM si gata e ratangiul echipei. Eu chiar nu stiu cine vreti voi sa joace pe stanga daca tot sunteti asa de meseriase si va pricepeti asa bine la fotbal. Dati un nume, din echipa.
Rossi
Jan 16 2006, 01:12 PM
la multi ani sa fii sanatos si sa dai cat mai multe goluri in tricoul lui dinamo
KATRY_RedWhite_4ever
Mar 3 2006, 02:55 PM
VLADUT A FOST CEL KRE A APRINS SPERANTA IN SUFLETELE NOASTRE ATUNCI CAND A INSCRIS IN CUPA UEFA,IMPOTRIVA LUI TSK MOSCOVA,SI II MULTUMESC PT ASTA.BINE...ADEVARUL E K A SI RATAT MULT CU O.M,DAR FIECARE ARE SI ESECURI...ASTA E!BAFTA IN CONTINUARE LA DINAMO!
Achiles
Mar 14 2006, 02:55 AM
QUOTE(bianco_rossa @ 16 Jan 2006, 11:51)

pai c sa arate Vladut dak mai mereu facea tusa?..la antrenamente sa arate dak are talent sau nu??....trebuia d mult bagat in joc..nu tinut acolo la naftalina...io zic k are c arata in fotbal...numa' k trebuie exersat...si nu numai la antrenamente!!!!
uite ca a prins si post de titular V. Munteanu .... si a aratat ca e pilaf .... zici ca are viteza melcului turbat ....
dupa meciul cu Otelu ....merita sa stea pe banca minim 3 etape ...lotul e mare ..trebuie sa le dea la toti o sansa ...
Tudor
Mar 14 2006, 03:31 AM
acum sincer .. vlad munteanu fundas stanga suna cam la fel ca si robinho mijlocas la inchidere ... de acord ca e jucator pentru acea parte a terenului , dar postura in care a fost distribuit sambata e pur si simplu penibila ( faza cu ' a intrat neincalzit ' a fost aiurea - trebuia sa se spuna ca locul lui pur si simplu nu e acolo ) .
si cand afirm asta tin sa va reamintesc cea mai buna perioada a lui vladut la noi , cand juca mijlocas stanga , si in care era acoperit de un fundas de banda acceptabil ( talvan ) ... cert e ca de cand nu mai avem un fundas stanga cu adevarat capabil sa-si acopere zona nici vlad munteanu nu mai reuseste mare lucru
Radu10mai
Mar 14 2006, 10:52 AM
Indiferent pe cel post ar juca vlad asta

e pe departe cel mai slab din echipa, nu l-as baga nici la Dinamo 2 ca rezerva, si nu e vorba doar de meciul cu otelul, de cand a venit la Dinamo nu a facut nimic. Imi doresc sa plece si pe gratis la orice echipa numai sa nu-i mai vad moaca

in curtea lui Dinamo!!!!!
caine_berceni
Mar 14 2006, 11:19 AM
Si pe mine unu ma exasperat, nul mai suport
I s-au dat o mie de sanse dar degeaba centrarile lui sunt dupa alta planeta ce sa mai vb de dribling ca nici nu cred ca stie cu ce se mananca osu nul pune deci e ------ ZeRo 0
Vladut dute la National !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radu10mai
Mar 14 2006, 11:26 AM
Nu,

nu. Nu la national ca acolo joaca!
Max
Mar 14 2006, 12:07 PM
@C.B..am pretentii de la tine, doar esti fotbalist
Vladut nu e jucator de 90 de min....intodeauna a dat randament pe final...e ceva de genul lui Balint.
Postul pe care a jucat sambata e ca si cum l-ai pune pe Danciulescu portar....el e jucator de banda stanga cu valente ofensive....
Or sa vina unii cu argumente de genul : Barca a fost atacant...da, dar Vlad e puturos, nu ca nu stie cu mingea, el pleaca in atac si uita sa se mai intoarca in aparare...daca mai e si vre-o gagica pe langa panourile publicitare , acolo incremeneste..
Vina ii apartine in totalitate lui Marin ,care a avut nefericita idee de al introduce fundas stanga...parerea mea.
Radu10mai
Mar 14 2006, 12:11 PM
Max in meciul asta Marin nu a avut de ales, si l-a bagat pe afemeiatu` asta in aparare. Dar aminteste-mi si mie un meci in care a jucat bine v. munteanu, in turul acesta!??
POOL
Mar 14 2006, 12:19 PM
TSKA.

Si au mai fost ceva meciuri i care a jukat acceptabil.
Max
Mar 14 2006, 12:21 PM
Frate-miu..mai bine il baga pe Galamaz in centru..si Moti trecea pe stanga..si asa tot Moti a trebuit sa faca fata si pe stanga si in centru....
Acu ce faci imi dai tema , sa ma strofoc pentru Vladut, cand a jucat bine?..daca stau sa ma gandesc parca el a marcat cu Spartak..
In fine n'are importanta cum si ce a jucat..important e ca nu trebuia bagat fundas stanga...
Stelistu'
Mar 14 2006, 12:27 PM
Eu spun ca vladutz va ajunge sa se retraga din activitate tot ca tanara si eterna speranta.
POOL
Mar 14 2006, 12:31 PM
Poi ma bine il baga pe Galamaz,... da' si mai bine era dak intra radu stefan deoarece el a mai jukat e postul asta... numai k Domnul A2 l-a trimis la DInamo 2.

Vladutz nu e jucatorul kare sa alege pe o intreaga banda a terenului... Ala dupa 5 shprinturi de 75 ii ku limba pe afara...
marcher
Apr 2 2006, 08:44 AM
tantalaul, tantalailor
CrisRedDOG
Apr 2 2006, 09:54 AM
NU are ce cauta la Dinamo un asemenea jucator care da o centrare buna din an in Pasti .... PUNCT
juve28
Apr 2 2006, 09:56 AM
de ce ai fi bucuros sa il ai in echipa cand nu joaca nimic
red_dog77
Apr 2 2006, 10:31 AM
vladutz...hmmm.....
LASA-NEEEEEE, LASA-NEEEE!!!1
red_dog 4 ever
Apr 2 2006, 04:58 PM
Vladutz la vara te astept iar la Bonsai sau Ofice in Mamaia ca parca te descurcai mult mai bine acolo.
bianco_rossa
Apr 2 2006, 07:57 PM
bai d c aveti cu el??...numai p el il vedeti k gafeaza...dar marele Grigorie c draq face??? si marele Barcauan..k sa nu mai zic d Alexa..p kre toti l'am asteptat k p zeul salvator???...astia au nume si d aia nu merita luati la harta?...kt d mult a jukt Vlad in comparatie cu ceilalti??....cu Clau Gol d ex??...care d la o vreme nu mai ia contact cu poarta....bine k atunci knd creeaza faze si inscrie e bun..e talentat ...merita sa ramana....io m'am saturat sa va tot schimbati parerea dupa cum bate vantu'..k doar nu suntem oi si nici ciori....k sa injuram azi un juktor si maine sa'l ridikm in slavi
f_rares
Apr 2 2006, 10:37 PM
Macar Vladutz vrea sa joace,da ce poate...
red_dog 4 ever
Apr 30 2006, 10:06 AM
Vladutz mai este in lot?Sau e accidentat?
red_dog997
Apr 30 2006, 09:49 PM
Mai ai de muncit Vladut! Acuma astia de hulesc, ma refer majoritatea, dar tu nu stiu ce mai poti sa faci inafara de a juca...
Vrei sa joci, dar nu poti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.