Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Denis Serban
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2
Sezran
Pareri despre jucatori.
ManoWar
Mereu cand a fost lasat pe teren. A aratat ca e ceva de capul lui. Este foarte technic jucatorul, probabil ce-l mai technic din echipa. Dar are doua minusuri care din fericire se pot fixa
- Conditia Fizica (cu putin antrenament si cu rodaj in joc se pune pe piciore)
- Jocul de echipa (in cateva meciurii se prinde el de cum joaca toata lumea din
echipa si o sa faca o faza buna)

+ Tactica
+ Dribling
+ Pase

Eu imi pun mare speranta in el si sper sa faca o faza frumoasa.
qsl111
mai are un minus care din pacate nu se poate fixa.E stelist si o declara.
englandunited
Unul din cei mai promitatori jucatori romani din ultimii ani , a fost si el unul din cei care s-a crezut ca va fi noul Hagi ! Un jucator tehnic dar din pacate nu a stat niciodata bine la capitolul conditie fizica si asta l-a tras foarte mult in jos si probabil nici nu a fost destul de serios cat ar trebui ! el si cu Grigorie sunt singurii care au o tehnica pentru valoarea lui Dinamo dintre mijlocasi ofensivi !
Gaby
Ar mai trebui sa stie cand sa dea drumul la mingia aia ca prea e indragostit de ea. Sa nu mai faca un dribling in plus si sa dea pasa decisiva.
In consecinta, daca invata sa joace pentru echipa, nu pentru a iesi el in evidenta si se pune la punct cu pregatirea fizica, atunci eu cred ca poate deveni un om de baza in echipa. Parerea mea este ca trebuie folosit mai mult timp nu doar ultimele 15 min, sa zicem de la inceputul reprizei secunde.
Joanna
asta ar trebuie sa inceapa fotbalul aproape de la zero...ca a mai uitat de cand nu a mai jucat si el klumea.....eu nu am incredere il el...si mai e si stelist..
Sezran
nu mi-a placut niciodata. dar, in cele citeva minute jucate, a fost cam singurul care a reusit un dribling. ca nu i-a ajuns unul e alta treaba.
englandunited
nici mie nu mi-a placut niciodata ! dar ma uit la mijlocul nostru si nu vad prea multe variante , barem pe asta il vad in stare sa dribleze si sa dea cate o pasa de gol.........
flaviusO
Mie imi place de el, si nu cred ca mai e stelist acuma.... hahahahh
junior
un jucător excepțional care însă se pare că pe o cubă descendentă la acest moment. să sperăm că Andone va avea tactul necesar și va reuși să-l scoată din amorțeala în care a intrat.
1948
chiar daca are un trecut stelist ... dennis serban am vazut ca este singurul care mai misca ceva pe la Dinamo ! in rest...mai putin
vhs
E CEL MAI BUN MIJLOCAS DIN LOT. NU STIU DACA E PREGATIT SUFICIENT.
AM INTELES CA VREA SA PLECE CA NU JOACA
Anonymous
QUOTE(vhs)
E CEL MAI BUN MIJLOCAS DIN LOT. NU STIU DACA E PREGATIT SUFICIENT.
AM INTELES CA VREA SA PLECE CA NU JOACA

oricum el a fost adus de nasu' ca sa joace (cat mai bine) si care sa se transfere apoi urgent in strainatate. daca va juca bine urmatoarele etape sunt aproape sigur ca va pleca la iarna, mai ales ca fecali au si hotarat ca trebuie sa remaniem lotul icon_evil.gif
ratzushka
Domnilor dati-i o sansa ! Este un jucator insistent , ataca direct poarta, este un jucator modern. Este stelist !? Si ce daca ? Cea mai mare lovitura pentru dusmanii lui Dinamo ar fi ca tocmai Dennis Serban, stelistul declarat, sa scoata pe Dinamo din pasa asta neagra ! Va rog, lasati-l sa arate ce poate. Daca nu merge, poate pleca. Dar trebuie incercat, trebuie lasat sa joace , ce Dumnezeu...
junior
ce mai înseamnă acum că este stelit sau dinamovist? a fost adus la Dinamo să facă treabă și când se va pune la punct cu condiția fizică sigur va devenii un titular cert.
Anonymous
sa intelegem cu totii ca s-au cam terminat vremurile in care exista caini pana la moarte printre jucatori...asta e fotbalul la dinamo, vor sa-si faca nume si sa plece afara icon_evil.gif
adevaratii caini pana la moarte suntem noi, suporterii!! :D :D :D
ShadoW
Eu cred ca este un jucator foarte bun care a aratat cate ceva in putinele minute jucate la Dinamo . Este la punct cu pregatirea fizica si ar trebui lasat sa joace ca sa arate ce stie . La meciul cu Partizan cred ca ar putea decide soarta calificarii .
1948
Dennis Serban va ajunge un jucator de baza la Dinamo ... Se vede ca a jucat in Spania ... sper sa inscrie cat mai curand si pt noi
junior
văd că toți suntem de acord că este un jucător bun. mai trebuie să o arate.
Anonymous
QUOTE(junior)
văd că toți suntem de acord că este un jucător bun. mai trebuie să o arate.

ramane sa-l mai introduca si ando pe teren....
junior
probabil ca va incepe si cu Denis abia din retur meci de meci.
junior
probabil ca va incepe si cu Denis abia din retur meci de meci.
COSMIN C
Legitimat ultima data la formatia greaca AEL Larisa, Denis Serban a semnat astazi cu Dinamo un contract pe o perioada de 2 ani.
red_dog 4 ever
Trebuia conducerea sa de-a cu bata in balta.Oare la ce ne foloseste religva asta? complaining.gif complaining.gif
doggyy86
speram sa nu se intample lucrul asta dar acu'.............
inc ao baba parca vroiam sa intinerim echipa sa ne facem o echipa de viitor nu sa aducem toti mosii! blahblah1.gif
Florin_Dinamo
Mda, sper sa joace in locul lui Tames. Poate reuseste ceva fata de acesta. Dar oare nu era mai bun pentru Liceul cu clasele 1-4 Craiova? aaaa, scuze... Universitatea Craiova. thumb.gif
IL BulDog
diablo.gif .. mai bine sa joace in locu' lu' Stanic pe banca de rezerve pana'si revine sarbu' .. dupa aceea o sa joace titular la Dinamo dar in Liga a 3-a .. diablo.gif
junior
poate fi o soluţie!!!
paddy
Asta ne mai trebuia ca in rest............... jester.gif
SNapy
Spre sa joace mai bine decat data trecuta daca intra in teren sper sa fie in locul lui Tames.Dar am incredere in el si in Rednic stii el ce trebuie sa faca.
antisteaua
Daca va juca .. e clar ca nu decide rednic cine joaca si cine nu. Este la Dinamo doar pentru ca este ginerele lui buduru. Iar incepem cu pilele?
dinamodgirl
Eu sper sa faca treaba la Dinamo!!!
Florin_Dinamo
No lasa ca si pe Ganea l-am vazut terminat, si cand colo nu e chiar asa... sa vedem ce poate sa faca si asta... welcome.gif deocamdata, si da-ti sufletul pe teren numai pentru HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
Sunt un pic sceptic in privinta lu' Denis Serban dar sa dea Domnu' sa ma insel eu...
deceneu
Si eu sunt de parere ca Denis e la Dinamo datorita lui Buduru. Acuma ramane de vazut daca o sa-si demonstreze valoare. M-am inselat in privinta lui Ganea si Munteanu, de aia nu vreau sa ma pronunt.
gigiredog
QUOTE(deceneu @ 31 Aug 2006, 18:26) *
Si eu sunt de parere ca Denis e la Dinamo datorita lui Buduru. Acuma ramane de vazut daca o sa-si demonstreze valoare. M-am inselat in privinta lui Ganea si Munteanu, de aia nu vreau sa ma pronunt.

Sunt de acord cu tine dar eu zic ca nici nu are loc in echipa, pe postul lui avem deja jucatori.
mihaiul90
Mi-e frica ca o sa-i manance painea lui Adrian Cristea(e la ultimul sezon in care are posibilitatea sa se afirme) + ca e prea batran(nah ca asta poate sa nu conteze, sa ne uitam la ganea sau niculescu) si e blacksheep.gif asa ca denise ai grija sa nu te declari caine pana la moarte ca diablo.gif ...
marcher
plafonat si blazat punct
caine de buzau
De cand cu Ganea, nu mai am repere in a eticheta jucatorii. In vara credeam ca e terminat, acum e eroul nostru. Ca sa nu mai vorbesc de catalin Munteanu. Desi Denis the menice pare un zicu la 30 de ani, nu se stie de unde sare iepurele. Jucatorii astia care vin mocca nu au nici o presiune pe ei, si pot face treaba. Blay a venit de la prima retrogradata din Belgia, a inceput mai greu, dar persevereaza. Decat sa dai milioane pe grifitzi, plesani, grigorii, zici, sapunari, caldarari si alte animaloantze, mai bine mai incerci din-astia, ca pana la urma ce ne costa. Mai promovam cate un tanar de la Dinamo 2 si ne facem echipa buna si ieftina de intretinut, ca sa nu mai fie barbugii astia de actionari tentati sa vanda. 149.gif
dudu1961
diablo.gif Daca e valid si in forma eu cred ca este o solutie pt. mijloc ,ca Margaritescu nu poate singur la mijloc (si daca se accidenteza unu dintre ei ce facem ca meciul cu evreii cind nu am avut mijloc de loc ) sa speram ca isi da sufletul pe teren asa cum fac cei mai multi dintre cei de acum. football.gif BINE AI VENIT SI ARATANE CE POTI ! HAITA_DINAMO.gif
bruno_aky_nero
are sa faca treaba,ca doar vede ca a prins ultimul tren,si nu un marfar...
genghis han
Nu am o parere prea buna despre el,dar sper sa ma contrazica prin evolutiile lui.Oricum intre Tames si el nu e mare diferenta.
Wlad_red_dog
Eu zic sa nu-l mai apostrofam pe Dennis ca si Ganea cand a venit a fost huiduit ca e un mos si chestii trestii iar acum a castigat respectul si admiratia noastra, ce mai, unul dintre cei mai iubiti jucatori, el revenind si la nationala dar e piti acolo care e blacksheep.gif si crazy.gif . Eu cred si sper ca Dennis sa fie noul Ganea in acest context.
Wlad_red_dog
Dennis a avut o prima evolutie(oficiala) reusita,contribuind decisiv la primul gol al lui Danciulescu si cred ca va reveni la jucatorul care a fost. E o solutie si eu am incredere ca va face treaba!
hunter
a inceput destul de bine,dar parerea mea e ca nu il vom vedea prea mult in tricoul lui Dinamo...cu toate ca mi-ar placea sa ma contrazica prin evolutii bune...
Florin_Bogdan
A pasat decisiv la golul 1... deci a avut un joc important in aceasta victorie care ne-a dus pe locul 1
Wlad_red_dog
Ei bine cred ca Denis tocmai a dat la juma de tara peste nas prin golul lui. Noua ca nu am avut incredere in el (rusine sa-mi fie) si stelei pt ca a marcat golul impotriva lor!

BRAVO DENNIS AI REUSIT SA INTRI IN INIMILE NOASTRE!
FarfelkugeL
Frumos gol!
IL BulDog
ITI MULTUMIM DENIS
bianco_rossa
denis-steoaia.....1-0, nu stiu cum a reusit sa treaca de 6 spurcati dar bine a facut...a fost faza lui...momentul lui HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.