COSMIN C
Feb 23 2007, 03:07 PM
Mateus Galiano da Costa, atacant, data nasterii 19.06.1984
A semnat un contract pe 4 ani si jumatate cu Dinamo.
A evoluat, alaturi de Ze Kalanga, la Campionatul Mondial din Germania. Are 7 selectii la echipa nationala, pentru care a inscris de doua ori. A fost titular in toate meciurile de la Cupa Mondiala.
red_dog_rahova
Feb 23 2007, 03:11 PM
stati un pic sa-l vedem si p-asta....cati purici face pe la noi....
Bascanu
Feb 23 2007, 03:13 PM
suna bine..dar sa-l vedem la treaba!!
red_dog_rahova
Feb 23 2007, 03:16 PM
de obicei stiu ca mircea rednic are ochi buni la transferuri, poate iese ceva bun si cu mateus.....
RED75
Feb 23 2007, 03:45 PM
E bine ca-i aduc un "frate" lui ZeKA. Eu sper s afaca treaba. Dar: DE CE ACUM DUPA BENFICA ? De fapt si Zeka a venit foarte tarziu. Evident asteapta sa cumpere mai ieftin jucatorii care nu-si gasesc contract in alta parte.... Probabil si cu marile "bombe" cu care ne amenitau in iarna au incercat sa fac la fel si i-au luat altii. Rusine ! Daca nu au bani sa investeasca macar sa nu se mai laude aiurea .
Florin_Dinamo
Feb 23 2007, 03:53 PM
Pana acum, Rednic a adus jucatori straini destul de buni. Sper sa nu fie Mateus o exceptie...
caine_tm
Feb 23 2007, 04:55 PM
ce e bine e ca se incearca. acum sa vedem ce se reuseste. oricum a jucat la mondiale. daca e la fel de bun ca Ze e bine, dar sper sa nu aiba si el probleme la capitolul disciplina......
mihaiul90
Feb 23 2007, 05:37 PM
Un transfer bun dupa parerea mea, e bine ca are Ze cu cine sa se inteleaga acum. Sper sa joace foarte bine si sa devina titular. Ar arata bine o echipa de genul : Lobont - Blay, Moti, Radu Stefan, Pulhac - Ze Kalanga, Mateus, Margaritescu, Fernandes - Niculescu, Caicedo(Cristea, Danciulescu)
Apropo, pot intra in teren cele 2 achizitii de luni cu Jiul ? Ar fi interesant sa-i vedem cat mai repede la treaba.
Kity_reddog
Feb 23 2007, 07:20 PM
Daca le vine cartea verde pana atunci,o sa joace.Din cate am inteles o sa le vine pana la meci.
Ashtray
Feb 28 2007, 07:10 PM
Pojar, rubeola, hepatita...toate bolile au dat in saracu'. sau ne minte fara pic de rusine porcea...
stef 22
Feb 28 2007, 10:21 PM
Pacat ca nu o sa fie oprit in lot....se pare ca am ramas numai cu Niculescu,Danciulescu,Mendy si L. Ganea pentru postul de atacant....asta daca nu se hotaraste Caicedo sa se intoarca in Romania...
radu
Feb 28 2007, 10:28 PM
Sincer nici nu mai conteaza..are topic degeaba. Nici in amicale nu l-am vazut jucand.
RED75
Feb 28 2007, 10:31 PM
Mie imi pare rau pentru ca putea sa inchege un cuplu cu ZeKa. Dar asta e...
Sa vedem daca mai revine Obuzu'.... Ca dupa ce l-au pus sa alerge in ciorapi la antrenamente...
stef 22
Mar 6 2007, 04:51 PM
conducerea joaca alba-neagra cu transferul lui mateus

...se pare ca acum nu il mai vor cu toate ca acum 2-3 zile se spunea ca desi e purtator al virusului hepatic poate evolua fara probleme...
red_dog_rahova
Mar 6 2007, 04:57 PM
QUOTE(red_dog_rahova @ 23 Feb 2007, 15:11)

stati un pic sa-l vedem si p-asta....cati purici face pe la noi....
se pare ca am avut gura aurita.....
Jay C
Mar 6 2007, 07:05 PM
Ce neseriozitate ... Pai ce facem il luam sau nu. Saracu jucator ... abia astepta sa joace la Dinamo si astia ii zic : "hai vino , hai pleaca , hai inapoi da'...nu mai riscam asa ca pleaca ! " Mi se parea o intelegere buna sa nu primeasca bani dak nu joaca 50% meciuri . Am inteles ca a acceptat. Nici asa nu e bine ? ... Sper sa se incheie odata chestia asta gen "lacrimi de iubire" si sa ramana Mateus la Dinamo .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.