Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ştefan Grigorie
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4
Sezran
Pareri despre jucatori.
englandunited
la lotul nostru actual sa joci fara Grigorie titular cand este valid mi se pare imposibil ! Personal pentru mine Grigorie este cel mai tehnic si elegant jucator din divizia a ! a facut parte din cea mai buna linie de mijloc din ultimul timp in care noi etalam unul din cele mai bune jocuri din Europa !
Petre Alexa Grigorie Zicu
1948
Grigorie ne`a salvat de multe ori ... ar trebui sa fie titular incontestabil ... oricum parerea mea e ca Niculescu ar trebui sa stea putin pe banca ...
junior
modest de tot. nu cred că cu Iașul a reușit să dribleze pe cineva. poate doar pe el însuși!!!!!!!
1948
da...in meciu` cu Iasiul a jucat slab tare
junior
din păcate în ultima vreme nu prea joacă nimic. și este foarte arțăgos în sensul rău al cuvâtului!!!
PatrOKle
personal mi se pare un jucator tehnic insa inconstant in joc poate isi va reveni la forma lui maxima si va onora eechipa asa cu i se sta fiecarui jucator sa o faca
junior
a plecat Tătăran?
cât despre Grigorie faptul că are concurență pe post și aici mă refer la Denis Șerban și Tameș se pare că nu este benefică pentru un tip cam introvertit cum pare. să sperăm că Andone va face selecția pe forma de moment și nu va încerca la nesfârșit un jucător care nu dă randamentul scontat.
UNGUREANU ROBERT
tehnic, imatur si ii iert toate gresilile, a dat un gol cu capul cand imi ardea buza.
junior
QUOTE(UNGUREANU ROBERT)
tehnic, imatur si ii iert toate gresilile, a dat un gol cu capul cand imi ardea buza.

dacă te referi la golulul cu steaua jos pălăria. numai că nimeni dar nimeni nu cred că vrea să trăiască din amintiri (poate doar bătrâni)!!!
UNGUREANU ROBERT
ai dreptate junior, de doua ori ai dreptate, la acel gol ma refer si nici nu vreau sa traiesc din amintiri
1948
poate face ceva cu oltenii :))
junior
QUOTE(1948)
poate face ceva cu oltenii :))

da a stat în tribună în galeria craioveană icon_lol.gif
1948
hahaha
COSMIN C
In seara asta m-a facut sa regret toate vorbele rele pe care le-am spus despre el! Bravo Fane!
kacio
merita felicitat pentru meciul de azi
flaviusO
daca s-ar concentra mai mult ar fi omul de care am avea nevoie... daca nu parca nu exista...
UNGUREANU ROBERT
cred ca a explodat, sper sa nu-l vanda si pe el. treaba cu galeria olteana este o gluma?
Anonymous
a explodat si acum s-a desumflat, k n-a facut nika pe teren ieri... icon_evil.gif
Anonymous
A fost unul dintre cei care au dezamagit in acest meci. Nu cel mai slab, ca locul acesta e ocupat detasat de Tamas.
Pacat de Fane, ca are talent cu carul. Dar si e PUTUROSSSSSSSSSSSSS
mari_the_d0g
Grigorie a inceput destul de prost si a jucat asa tot meciul cu exceptia a catorva faze
Cainele
Grigorie s-a nascut vedeta si moare speranta icon_twisted.gif
Anonymous
siretu' nu fu legat bine, intelaserati?
Anonymous
Fane si-a mai revenit. In meciu cu CFR Cluj a reusit 2 pase geniale la Niculescu, la primele goluri, plus alte faze periculoase, inclusiv 2 lovituri bune cu capul.
N-am mai vazut de mult un jucator care sa nu inchida ochii atunci cind se pregateste sa loveasca mingea cu capul. Asta era una din lectiile predate acu vreo 10 ani de un mare atacant, Jurgen Klinsmann.

[img]http://www.dinamomania.net/galeriefoto/albums/userpics/10003/normal_DSC_1180.JPG[/img]
Ciciocle
da, e adevarat, e super tehnic atunci cand e la balon. marea problema la el e ca e o mare putoare...daca ar alerga cat petre...
Anonymous
Uite, ca acum ma dezic de postarea anterioara. Tamas a inceput sa creasca!!!!!!!
junior
gol cu Naționalul și pauză în rest!!!!!!
păcat că s-a dus toată truda, plus că am dat apă lșa moară cârcotașilor ....
maire
Mult peste valoarea echipei,mult prea modest pt ceea ce poate.Curaj,CAMPEONE!....si multa bafta!
junior
care echipă???? că cu naționalul parcă erau adunați de pe stradă!!!!!!!!!
C r i s t i
Un jucator cu o tehnica foarte buna, pacat ca nu pune osu' la munca mai mult. Din punctul meu de vedere a aratat ca este de folos echipei si poate marca si goluri importante (campionatul trecut 2 cu Rapid si 1 cu Steaua). Jucator de primul 11 cu certitudine.
maire
Care echipa, ai dreptate................"SUNT BUN DAR NU MA VEDE NIMENI" va mai amintiti?A mai spus cineva asta..... Si Stefan chiar este,a fost chiar si in meciul cu nationalul,cand ceilalti au sforait.
junior
QUOTE(maire)
..... Si Stefan chiar este,a fost chiar si in meciul cu nationalul,cand ceilalti au sforait.

păi ce mare brânză a făcut în afară de gol!!! :arrow:
prea puțin...și s-a mai și accidentat :oops:
paul18august
Grigorie e varza...se crede bun dar nu e nimic de capul lui...
Anonymous
QUOTE(paul18august)
Grigorie e varza...se crede bun dar nu e nimic de capul lui...

paulica, ia baga-ti tu varza aia in cur(vezi DEX) si incearca sa respiri tot pe acolo...poate ti se conecteaza neuronul de oaie
junior
iată că ne-a scos cu Bistrița!!!!!!!!!!!
bravo lui...resposabilizarea lui prin faptul că a fost căpitan .... a prins bine!!!!!!!!!! icon_idea.gif
junior
min. 9 gol Grigore 1-0 pentru Dinamo icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif
mari_the_d0g
a facut meci bun aseara, insa din pacate stie fotbal cu caru', insa este extrem de lenes....
Vlad89
Respect Grigorie !
junior
ne-a adus cupa prin golul marcat!!!!!!!!!
să sperăm la un meci bun și cu ceferiștii...și poate vor fi iar cea am fost ...
Eraser111
desi nu staluceste tot timpu are momente in care ne castiga de unu singur meciurile
ii lipseste constanta si de multe ori dorinta (are meciuri cand fuge mai putin ca niculescu)
pacat de tehnica lui si de viziunea jocului pe care o are ca de muncit nu prea munceste
Anonymous
atunci cand se va debarasa definitiv de mentalitatea pagubos-olteneasca va deveni cel mai periculos mijlocas ofensiv al echipei!!!
darkestt
Grigo e ok, dar intr-adevar lenes!!! Dar nu intotdeauna, m-a surprins de cateva ori...
Dust
e bine k da goluri
FarfelkugeL
QUOTE(Dust @ 2 Jun 2005, 18:26) *
e bine k da goluri

Serios ?
Cate a dat ?
S-a lenevit in ultimul hal de cand e protejatul lui Netoiu !!!
Si... ce bine incepuse (amicalul cu Real Madrid cand a dat gol).
Ia uite-l in poza asta, zici ca e puscarias :D

E poza de LIDER ca tot e Dinamo pe primul loc...
alexyutza
Apropos de Grigorie... ati auzit ultima barfa ? Se spune ca e dorit de poli ( am auzit la Tv Sport ) si ca sunt sanse sa se realizeze acest transfer . Voi ce parere aveti ?
Merita sa mai asteptam , ca vorba aia parca a inceput incet incet sa mai joace ceva , sau sa plece cat mai repede , atat timp cat mai are oferta .
Asadar , sa fie plecarea lui Grigorie o usurare pt noi sau un motiv de ingrijorare ? Parca-mi pare rau pt el daca ar ajunge la poli .Saracul de el nu stie ce-l asteapta... daca va pleca la mai sus mentiontii va fii hulit de un stadion intreg , nu cred ca va rezista la tensiunea care se va creea .
Intr-un fel imi pare rau pt el .
Dust
bah frate..intelegeti...nu se duce nimeni la Poli..chiar credeti k aia o sa cumpere toata echipa lu' Dinamo? ba am auzit de Niculescu..acu de Grigorie...stati calmi
florin_80
Ce dracului mai, nu v-ati obisnuit ca rapandulele din Mica Viena sa faca transferurile prin presa? Pai, credeti ca isi lasa Netoiu odrasla din brate cand stie ca la Dinamo are asigurat locul de titular? Iar la Hagi nu mai tine jucaria.
Chr1s
E jucatorul care imi place cel mai mult, pacat ca e asa lenes..
Cai Lun
Hm... in caz ca nu stiati.. branza buna face bani multi, chiar daca e ea in burduf de caine! Cand ma gandesc ca la noi e Becali si la ei e Hagi... ma tem ca nu sund doar glume proaste! Sper sa ma insel!... Eu, in naivitatea mea, inca mai cred ca Giovanni vrea sa faca ceva cu adevarat pentru clubul asta!
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 8 Dec 2005, 23:09) *
Cand ma gandesc ca la noi e Becali si la ei e Hagi...

Pe mine ma trec fiori... reci....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.