QUOTE(sorin86)
Goian e vinovat pt greseala ! dar este tanar trebuie iertat. Cu munca la vara poate ajunge jucator bun! sa fim seriosi toata apararea lui Dinamo e jalnica. Sa nu uitam cum a intrat in meciul cu Manchester cand a fost singurul care avea curaj sa tina mingea la sfarsitul meciului , si priviti la meciurile nationalei de tineret cum joaca ! e un fundas tanar sper sa treaca peste acest moment ! titlul s-a pierdut demult! nu putem spera sa fim inaintea stelei atunci cand pierdem tur-retur cu ei . la vara se va trage linie vor plecat unii vor veni altii . sper ca goian sa treaca peste aceste momente. e un jucator tanar ! acele lacrimi de la sfrasit nu veneau din partea unui spurcat sau a unei ciori !!!!!!!
Foarte bine zis!
Mi-aduc si eu aminte meciul cu Man Utd.
A intrat plin de tupeu (cand ceilalti erau kakati la cur) si-mi amintesc ca la un moment dat era la mijlocul terenului si i-a driblat be Scholes si pe Keane din glezna, a trecut lejer printre ei si apoi a pasat calm...putini jucatori din lotul lui Dinamo pot face asta.
Ce poti sa-i ceri lui daca Ando l-a tinut la DinamoII 3/4 din sezon?
Asta vara era un jucator extrem de promitzator, dar jucase in Divizia A.
Acum, dupa 8 luni de DinamoII in Divizia B, nu are cum sa mai fie ce a fost!
Iordache a futut 20 de meciuri pana la dat afara Andone din lot.
Sper ca si Goian sa aiba sansa de a mai juca 20 de meciuri...
In mod cert, nu exista termen de comparatie intre Goian si Iordache. Macar Goian a aratat la un moment dat ca ar putea ajunge fotbalist.
Pe de alta parte, ALISTAR...
Autogolul cu Man Utd l-a costat locul in lotul mare.
A ajuns la Dinamo II.
S-a vazut ce bine s-a descurcat apararea fara el.
De cand a reintrat joaca fantastic.
Nu cred ca e atat de prost ca sa mai stea de la vara...
La fel, Cristi MUnteanu...
Daca nu era el la Zilina, luam 6-7 goluri.
A jucat bine toate meciurile dupa aia, pana la cel cu CFR Cluj.
Pentru un meci prost, Ando la tinut 10 etape rezerva...normal ca omul a plecat la FC National.
Vi se pare ca Stelea joaca mai bine decat el?
La fel, Liviu Ciubotariu. a facut penalty-ul ala la Cluj...
In timp ce Iordache gafa meci de meci si ramanea titular, Ciubotariu a platit pt. ca a facut un penalty. Tin minte ca in meciul ala de la Cluj, Iordache a gresit la golurile 2 si 3, dar nu a avut de suferit.
Va spun eu ca daca nu il prindeau pt. a-nu-stiu-cata-oara in crasma, Iordache ar fi fost titular si acum, indiferent de cate gafe ar fi facut si cate puncte am fi pierdut pe seama lui...
Concluzia?
Ando face greseli si cauta tzapi ispasitori!
Ando, nu distruge cariera unui baiat de 20 de ani (care, e adevarat, a facut o gafa imensa ieri) doar ca sa maschezi nepriceperea ta!
Nu credeam ca o sa-i vad pe Dinamo stand cu curu-n poarta din minutul 1 intr-un meci in Groapa!!!