dinametuu
Jul 6 2005, 12:53 AM
QUOTE(rubic2005 @ 5 Jul 2005, 08:56 PM)
sa plece in moldova la el si sa nu mai calce in viata lui pe un teren de fotbal imbracat in alb si rosu
AM PIERDUT CAMPIONATUL DIN CAUZA PROSTIEI ACESTUI MODOVEAN IMPUTZIT
sper ca ti-au placut cum au jucat noile achizitii ...ma refer la defensiva!
cred ca moldoveanu` "imputit" poate sa joace la fel de bine!!!
GhostBuster
Aug 27 2005, 01:08 PM
Cine il considera p Goian un jucator bun si cu valoare d Dinamo ori e stelist ori e retardat!!!!!!!! o singura idee despre fundasul ''de Champions League".Oare cine a pierdut campionatul?am terminat la un pct in spatele muistilor d la steaua.Cine a dat o pasa geniala pt Burdujan in min 90 cu Rapid la 2-1 pt noi?Va spun eu! Jucatorul
''de Champions League".Apropo!nu el se declarase stelist inainte sa vina la Dinamo?Sper k i-a dat beeeeecali prima de campionat k o merita!!!!!!
discobolus
Sep 13 2005, 05:18 AM
Goian a gresit. Cine-si inchipuie ca daca bateam Rapidul luam campionatul e putin naiv. Daca noi bateam pe Rapid, zdiaua isi aranja meciul cu National, asa cum a facut si dupa aia. Vazand ca sunt in fata s-au relaxat si normal ca au pierdut. Lui Goian nu cred deci ca i se poate imputa campionatul trecut. Cine nu e convins sa se uite la Radoi: le-a mancat campionatul 2003=2004 si acum calificarea in CL.
Acum Ando il foloseste pe dreapta. Eu sper sa faca fata ca avem nevoie de cineva bun acolo. Deci haideti sa nu mai dam cu pietre din cauza supararii.
mpdinamo
Sep 13 2005, 10:33 AM
vreti jucatori profesionisti ca la marile echipe ? Mai bine am incepe prin schimbarea putzin a mentalitatzii suporterilor, putzin mai spre occident.
LAZIO
Sep 13 2005, 04:55 PM
mentalitate???????
pai mentalitate inseamna sa nu iubesti un jucator care i-a iubit toata viata pe spurcati?
mentalitate nu inseamna sa mori de ciuda ca puteam fii pe primul loc dupa meciul cu ciorile si ca luam sigur campionatul?
nu puteam sa mai pierdem primul loc!
lasati-ma cu spurcatul de goian!
Haita
Sep 14 2005, 02:45 AM
Goian se pare ca este solutia aleasa de Andone pentru fundas dreapta. Daca e bine sau rau ramane de vazut. Cred ca Ando a gandit sa aiba inca un fundas solid si inalt pt meciurile cu Everton.
Parerea mea este ca trebuie incurajat. Meciul cu Everton poate fi o oportunitate f. buna sa fie incurajat.
caine_berceni
Sep 14 2005, 12:36 PM
Oricine si Glamaz pe dreapta sau Goian da numai Dauda sa nu fie joaca pardaf rau cioara aia vopsita nare niciotreaba si sal bage pt meciu asta pe Guso in poarta Guso-Galamaz-Moti-Tamas-Pulhac-Petre-Plesan-Margaritescu-Zicu-Bratu-Niculescu the best
caine_berceni
Sep 14 2005, 12:38 PM
nu Goian daca nu erea el eram campionii si noi eliminam Rosenborg sigur dal naiba a declarat ca estelist la fel ca toata familia lui

datil afara dal naiba de spurcat acuma vedeam si noi Realu la Bucuresti
mktmac
Sep 14 2005, 08:32 PM
speram sa nu-l mai vad pe spurcatu' asta

.Da' ce sa-i faci...NU stiu ce e in capu' lui andone sa-l bage pe asta pe teren in meciu' cu everton dupa ce a facut cu rapid campionatu trecut.AFARA CU EL DE LA DINAMO!!!!!!
Snoop Red Dogg
Sep 16 2005, 08:18 AM
Chiar daca nu a jucat fantastic nici aseara cu Everton,eu zic ca Goian trebuie lasta sa joace si sunt convins ca va confirma.Altii au ratat penalty-uri in finale de campionate mondiale si nu sa facut atata caz.Dupa o asa seara eu zic ca ar trebui sa gasim intelegere si pt el
haiduc
Sep 28 2005, 02:10 PM
goian e un jucator tanar si de perspectiva. e greu sa nu gresesti cand esti huiduit tot timpul, mai ales avand pe constiinta acel gol cu rapidul... eu zic ca daca o sa i se dea credit, o sa-si revina.
Dust
Sep 28 2005, 06:26 PM
da..si yo sper asta..da ce parere aveti? e mai bun decat dauda?
Goian - suflet de stelist adevarat. Sper sa mai ramana mult timp
17<22,
LAZIO
Oct 6 2005, 11:42 AM
goian e cel mai mare taran
ce dreacu ati vazut la taranul asta cu suflet de oaie????
nesigur, rigid, lent si rudimentar!!!!
voi cei care il sustineti, vreau sa stiu si io un meci bun al lui la Dinamo!!!
caine_berceni
Oct 6 2005, 01:06 PM
sunt de acord cu tine Lazio eu zic ca dupa gafa aia cand sa pierdut campionatu trebuia dat afara deci aia ........... a fost manarie pe fatza putea so dea in aut avea coechipier in stanga si sa nu uitam cai spurcat a declarat asta inaite sa vina la Dinamo
alexyutza
Oct 6 2005, 06:26 PM
Goian nu merita sa fie nici rezerva rezervelor , la cat de bine joaca!
Mai mult incurca decat ajuta. Sa numai vorbim ca in afara de faulturi inutile nu mai face nimic altceva. Daca am face un top cu cei mai slabi jucatori de la inamo , el ar fi sigur pe podium , daca nu pe locul 2!
pacat ca Ando nu are alte solutii ... ar trebui sa se mai aduca jucatori , sa ne intarim, mai ales ca acuma jucam in Uefa!
LAZIO
Oct 13 2005, 10:28 PM
QUOTE(1on @ 6 Oct 2005, 9:46)

Goian - suflet de stelist adevarat. Sper sa mai ramana mult timp
17<22,

din bucuresti...........
in toata tara,
s-a auzit ca steagul noi l-am luat.........
si sa se stie in lung si-n lat.....
ca grupul ultras este desfintat........
i-am umilit,
i-am fugarit.........
insa bubosii nu s-au potolit........
dar toata lumea ,
acuma stie...........
ultras in ghena n-are cum sa fie........
redlady08
Feb 4 2006, 10:34 PM
cand aud numele asta ma gandesc la campionatul trecut.....si la "excelenta" evolutie din meciul cu rapidistii....sincer nu credeam sa-l mai prinda anul asta la noi....poate ma insel si isi va reveni....cine stie?
alexyutza
Feb 5 2006, 01:03 AM
Duca-se draq ;asteaua, doar tine cu ei de mic copil . nu-mi dau seama ce cauta la noi , asa de dobitic e ca nu a fost in staresa gaseasca poteca pana la stana lui jiji ?
De ce nu pleaca odata ,nu s-ar supara nimeni ...
Ce vrea ,sa -i lasam bilete la intrarea in casa : " Mars in ghena la frate-tu " ?
nu o sa-l iert niciodata pt ca am pierdut titlul din cauza lui , 2 puncte pierdute cu rapidu si alte in restul etapelor .... nu merita sa calce pe terenul lui Dinamo ......
marcher
Feb 6 2006, 03:12 PM
Crezi ca nea jiji e prost sa-l ia? La el e valabila aia: iubesc tradarea dar urasc tradatorii
alexyutza
Feb 6 2006, 04:26 PM
QUOTE(marcher @ 6 Feb 2006, 17:12)

Crezi ca nea jiji e prost sa-l ia? La el e valabila aia: iubesc tradarea dar urasc tradatorii
Ai dreptate , nu-i nimeni prost sa-si bage un ghimpe in coaste , numai noi ne-am gasit mai cu mot ....
jiji cam face preselectia in stana lui . cum nu-i multumit sau nu -i place un anumit fotbalist , scapa de el fara menajamente ... se pare ca asta e ghinionul nostru... il suportam pana ii expira contractul , si pe urma nu mai e problema noastra....
Apropo : cat mai are contract cu Dinamo ?
rednorth
Feb 6 2006, 06:37 PM
N-am putea sa-i inchidem si noi topicu' la omu' asta, poate se va simti si el mai relaxat si va putea evolua in liniste la alta echipa.
@alexyutza
cred ca n-am vrea sa aflam cati ani mai are contract cu Dinamo?
brrrrrrr.....
nunweiller
Feb 6 2006, 10:58 PM
Esteban sa-i dea o sansa!
Macar nu accidenteaza colegii precum T Curt.
E un fundas formidabil! Nu stiu ce are lumea cu el
alexyutza
Feb 6 2006, 11:01 PM
QUOTE(nunweiller @ 7 Feb 2006, 0:58)

Esteban sa-i dea o sansa!
Macar nu accidenteaza colegii precum T Curt.
E un fundas formidabil! Nu stiu ce are lumea cu el

Ce glumet esti azi.....

ar trebui sa-l faca si capitan , parerea mea ... gal
f_rares
Feb 6 2006, 11:18 PM
de ce nu si SIMBOLul lui Dinamo???
alexyutza
Feb 7 2006, 02:18 PM
QUOTE(f_rares @ 7 Feb 2006, 1:18)

de ce nu si SIMBOLul lui Dinamo???

...si asa dar nu uita steau din piept ... din suflet .....
Cai Lun
Feb 10 2006, 01:55 AM
Astazi e ziua de nastere a lui Lucian Goian! Sa ii uram
la multi ani peste cei 23 pe care ii implineste astazi!!
Poate ne va demonstra in acest retur ca este un fundas pe masura pretentiilor pe care le avem de la tine si poate ne va face sa uitam greseala de anul trecut! Cel putin azi, sa il sarbatorim! La multi ani inca o data!
nunweiller
Feb 10 2006, 09:50 AM
23 de ani?
Ar trebui sa se trezeasca. Chiar nu mai este o tanara speranta care are voie sa greseasca pt ca este "de viitor".
COSMIN C
Feb 10 2006, 10:12 AM
La Multi Ani !
Haideti sa-l iertam....macar de ziua lui !
Taranu24
Feb 10 2006, 10:42 AM
La multi ani Lucian Goian

Iti doresc sa ti se intample tot ce iti doresti....(sper ca prima dorinta sa fie titlul cu Dinamo)
f_rares
Feb 10 2006, 11:03 AM
LA MULTZI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa joci bine si sa ajungi titular!!!!
Rossi
Feb 10 2006, 11:29 AM
la multi ani si...atat
POOL
Feb 10 2006, 12:57 PM
La Multi Ani k azi e ziua ta si mai multa bafta in fotbal de akum inkolo decat la femei si beutura.
red_dog997
Feb 26 2006, 02:02 PM
Eu am auzit ca asta a zis ca e STELIST!!
Poate ca de asta e in forma asta...meciul cu Rapid o dovedeste,sa-mi dea un beep cand o sa fie Dinamovist.......

E un baiat tanar,ar putea sa aibe un viitor mare...........
f_rares
Feb 27 2006, 10:18 PM
Pai asa cum Dorin e stelist,si el ar puta fi...nu se stie...
Cai Lun
Feb 27 2006, 11:55 PM
Poate o sa il ambitioneze evolutiile bune si rezultatele lu' frac'su...
red_dog997
Mar 3 2006, 10:55 PM
Se pare ca Goian,se va intoarce la Ceahlaul sub forma de imprumut,pe o perioada de 10 luni,asta daca nu ma insel,am auzit si eu asta acuma,iar sincer sa fiu,i-ar prinde bine sa se intoarca inapoi la Ceahlaul,pentru a i se mai da niste sanse,poate ca va deveni mai bun cand se va intoarce,pentru ca la Dinamo,nu juca decat rareori,si cred ca s-a saturat sa tot joace la Dinamo2!!Eu ii urez SUCCES!!,numai ca..vorba aia ''Nu impotriva noastra''!!
Sezran
Mar 4 2006, 12:15 AM
dinamo il anunta pe goian cu numarul 14 pe tricou pentru acest retur. anuntul e din 3 martie, pe site-ul oficial al clubului.
bianco_rossa
Mar 4 2006, 12:21 AM
poate ii poarta noroc numaru' asta....poate isi da si el interesu' k frac'su....si poate ii vine mintea la kp....
zicu7
Mar 4 2006, 12:08 PM
goian a plecat la ceahlaul? sper sa fie definitiv nu doar imprumut...sau daca nu sa mearga la steaua sa ii lustruiasca ghetele lu fracsu...
red_dog 4 ever
Mar 4 2006, 12:20 PM
Se pare ca a plecat definitiv la Ceahlaul
red_dog 4 ever
Mar 6 2006, 11:59 AM
Am fost total ignorat de conducerea tehnica, desi ma pregateam serios la antrenamente si o faceam chiar mai bine decit altii. Asta este, probabil ca a contat pasa aceea pe care i-am dat-o lui Burdujan in meciul cu Rapid, dar nu cred ca trebuie sa judeci un jucator in functie de prestatia pe care o are la un joc", a declarat Goian, imprumutat la Ceahlaul pe o perioada de sase luni.
Cai Lun
Mar 6 2006, 01:50 PM
Mai vorbim cand se va intoarce... [daca...]
TOPIC INCHIS.
red_dogvitan
Jun 22 2006, 09:31 AM
E un jucator cu calitati poate reconfirma ca s-a reintors prin prestatii bune!!!
Nexus
Jun 22 2006, 09:35 AM
Poate mai mult Lucian.Pacat ca ne`a omorat in meciul cu rapizd.
Diabolik_kidd
Jun 22 2006, 09:35 AM
Sper sa nu mai comita atatea greseli ca ultima data cand a imbracat tricoul lui dinamo.Sper sa inceapta sa joace mai bine deoarece este totusi un jucator destul de bun
red_dog 4 ever
Jun 22 2006, 09:40 AM
Eu sper sa plece rdacu inapio la Ceahlaul.Nu pot uita nici acum gafa din meciul cu rrapid care ne-a costat titlul
bianco_rossa
Jun 22 2006, 09:42 AM
pot sa arunc cu o rosie??..pe mine ma scoate din sarite dracu' asta de jucator....nu'l suport...sa nu'l vad la Dinamo..ca ne e bine si fara el...n'am uitat meciul ala....si nu'l iert
red_dogvitan
Jun 27 2006, 06:43 PM
Un jucator bun cu calitati deosebite sper sa faca treaba in viitor
DAN RED DOG35
Jul 17 2006, 07:39 AM
Eu zic sa-i mai dam o sansa sa se reabiliteze prin prestatii bune la echipa chiar daca nici mie nu mi-a picat bine acea greseala impardonabila cand ne-a costat titlul,imi venea sa plang de ciuda si sa nu mai aud de jucatorul asta niciodata dar aduceti-va aminte ca a mai fost o faza asemanatoare cu 2 jucatori de mare valoare pe care i-a avut Dinamo(Lupescu si Prunea) pasa cu capul pe spate catre Prunea a lui Lupescu iar Prunea era in 14 metri si l-a depasit mingea,stiti care a fost urmarea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.