Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lucian Goian
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sezran
Pareri despre jucatori.
flaviusO
cel mai promitator fundas pe care il avem... acuma dupa accidentul lui Iordache inteleg de ce il tot trimite Ando la Dinamo II...
Vlad89
Afara cu el !!!!! a cata oara face Dinamo de ras ?!?!?!
Cristi
Sa-l dea afara... spurcat nenorocit! :flame:
razvan_superdog
Ca sa nu-l injur spun atat, a jucat prea mult la Dinamo. Borcea! Vinde-l rapid ca iei vreo doua butelii pe el.
Shamann
Un stelist spurcat...ca si stelea!!!!
La dinamo VREM dinamovisti!!!!!!
Anonymous
Sezran, no offense, dar alta intrebare n-ai gasit de pus acum?!?!?!?

goian e un super jucator, demn de liga campionilor, si pe care am auzit ca se bat Mourinho si toti granzii Europei....Din pacate l-a luat Ando.... icon_evil.gif
Vlad89
QUOTE(Sky)
goian e un super jucator, demn de liga campionilor:

Io sper ca glumesti
Cristi
QUOTE(Vlad89)
QUOTE(Sky)
goian e un super jucator, demn de liga campionilor:

Io sper ca glumesti

Era doar ironic. :(
Anonymous
Mersi Lupule... icon_wink.gif
Cainele
R.I.P. ....dispari gOiane....marsh, la Dinamo nu mai ai loc... icon_evil.gif
mari_the_d0g
afara cu toti spurcatii de la echipa......aseara m-a terminat jegu' asta, dupa ce ca a jucat de caca.t tot meciul a mai pus si bomboana pem coliva, ca nu se putea altfel. in orice caz mușețel goian!!!!!!
chimaira
CHIAR NU VA DATI SEAMA CA pORCEA SI nETOIU SI CEI DIN CONDUCERE SE FOLOSESC DE ARGUMENTUL GOIAN CA SA SCUZE INCOMPETENTA LOR?!
GOIAN E UN JUCATOR TALENTAT...
SA NU LOVIM INTR-UN OM CAZUT.
CE DACA E SPURCAT?!E PROFESIONIST.JOACA LA NOI.A PLANS PENTRU GRESEALA.SI-A RECUNSOCUT-O.E TANAR.VA FI PEDEPSIT PECUNIAR.DAR SA NU FIE DAT AFARA!

DANCIU A DAT VREUN GOL IMPORTANT IMPOTRIVA sTELEI?!

EU IL SUSTIN PE GOIAN!
drimacus
Goian e de viitor shi nu trebuie sa i se dea in cap pt cateva greseli ... sunt altzii care au gresit mai des , e drept in meciuri mai putzin importante insa tot 3 puncte erau in joc ;
englandunited
Goian a fost unul din jucatorii sustinuti de suporteri la Dinamo , dar din pacate el ne-a dezamagit cu evolutiile lui , mai ales aseara....Ghinionul nostru si al lui a fost ca aseara a fost introdus de Ando in locul lui Petre , oare de ce nu a intrat Balan , acum eram la 2 puncte de Steaua.....
Anonymous
banuiesc ca e ultimul meci in care a intrat pe teren...o asemenea greseala nu se iarta...
petre a fost inlocuit din cauza sutului primit in cap la lovitura libera...iar ando a vrut sa betoneze apararea la centrarile rrapide, altfel il introducea pe balan...
stevengerrard
Goian e un baiat tanar care a gresit...
Cine nu a gresit vreodata ?
E drept ca era un meci important dar tot greseala se cheama.
Sa fim seriosi, titlul nu s-a pierdut la greseala lui Goian.
Titlul s-a pierdut cu multa vreme inainte.
Au gresit altii de mult mai multe ori si nu a mai spus nimeni nimic.
In general, fundasii si portarii ies in evidenta la greseli.
Mijlocasii ce fac? Ce facea Margaritescu la golul lui Vasilache?
Andone de ce s-a aparat tot meciul?
Ii e usor lui Andone sa dea vina pe Goian...
Asa e Ando, din cauza lui Goian nu iei tu titlul...
In rest, tu ai gandit campionatul asta la perfectie. si a venit Goian si ti-a incurcat socotelile...
Cate puncte ai luat Ando din dublele cu Steaua, National si Rapid? Iti spun eu: 1 din 18!
Cate din astea 17 puncte au fost piedute pe mana lui Goian?
In Giulesti a gresit Goian? Sau s-a aparat Ando cu curu-n poarta din min.30?
Cu Steaua acasa si in Ghencea a gresit Goian?
Dar in meciurile cu National?
Dar la Galati?
Dar la Constanta?
La Brasov o fi jucat toata echipa bine si ne-a futut meciul Goian?
Cate minute a jucat Goian contra lui Partizan Belgrad? Ca eu nu-mi amintesc...

Eu zic sa cautam cauza esecului din acest sezon acolo unde trebuie si sa nu consideram ca Goian ne-a furat titlul...
...ca daca e sa o luam pe exemple singulare, atunci putem spune ca tot baiatul asta numit Goian ne-a adus anul trecut titlul din postura de jucator al lui Ceahlaul...

Parerea mea...
chimaira
...ca daca e sa o luam pe exemple singulare, atunci putem spune ca tot baiatul asta numit Goian ne-a adus anul trecut titlul din postura de jucator al lui Ceahlaul...

Bravo!

asa e...acum e usor sa dam cu noroi: dar la Bv, Ct, cu national....atunci cine a pierdut
puncte?

Andone l-a introdus cu un scop: intarirea apararii -- o schimbare care se anunta foarte utila...
Ando nu avea de unde sa stie ce-i rezerva imprevizibilul...
joness
Daca Goian o sa treaca peste acest moment si o sa devina un mare jucator, e pana la urma problema lui.
Ce e dureros este ca Dinamo a ajuns sa atarne in astfel de jucatori. Vezi cazul Semeghin. La misto sau nu si beat mort tot are macar un loc de rezerva, asa de meserias e lotul pe care il avem.
Daca nu erau gafele de genul Goian, cred ca la ora aceasta eram lejer pe locul 1 si probabil si in grupele Cupei UEFA. Mi s-a acrit de cate faze de acest gen am vazut in acest campionat. Spre deosebire, de Steaua nu imi aduc aminte sa fi luat macar un astfel de gol caraghios. Da si asta de gandit.
Daca BBNC-ul vrea sa faca performanta, sa aduca 3 fundasi seriosi, care dau pase la adversar odata la 2 ani, nu odata la 2 saptamani. Cat despre legiunea Goian, Iordache, Burca, Galamaz, Alistar, Semeghin, Balan, Ilin, Tamas, etc, daca vreunul din ei se pune pe picioare, e bine venit. Daca nu, nu - carciumile ii asteapta cu drag. O echipa cu pretentii la titlu nu are voie sa tremure ca iar da stoperul stramb in minge si se mai duc niste puncte...
sorin86
Goian e vinovat pt greseala ! dar este tanar trebuie iertat. Cu munca la vara poate ajunge jucator bun! sa fim seriosi toata apararea lui Dinamo e jalnica. Sa nu uitam cum a intrat in meciul cu Manchester cand a fost singurul care avea curaj sa tina mingea la sfarsitul meciului , si priviti la meciurile nationalei de tineret cum joaca ! e un fundas tanar sper sa treaca peste acest moment ! titlul s-a pierdut demult! nu putem spera sa fim inaintea stelei atunci cand pierdem tur-retur cu ei . la vara se va trage linie vor plecat unii vor veni altii . sper ca goian sa treaca peste aceste momente. e un jucator tanar ! acele lacrimi de la sfrasit nu veneau din partea unui spurcat sau a unei ciori !!!!!!!
stevengerrard
QUOTE(sorin86)
Goian e vinovat pt greseala ! dar este tanar trebuie iertat. Cu munca la vara poate ajunge jucator bun! sa fim seriosi toata apararea lui Dinamo e jalnica. Sa nu uitam cum a intrat in meciul cu Manchester cand a fost singurul care avea curaj sa tina mingea la sfarsitul meciului , si priviti la meciurile nationalei de tineret cum joaca ! e un fundas tanar sper sa treaca peste acest moment ! titlul s-a pierdut demult! nu putem spera sa fim inaintea stelei atunci cand pierdem tur-retur cu ei  . la vara se va trage linie vor plecat unii vor veni altii . sper ca goian sa treaca peste aceste momente. e un jucator tanar ! acele lacrimi de la sfrasit nu veneau din partea unui spurcat sau a unei ciori !!!!!!!

Foarte bine zis!
Mi-aduc si eu aminte meciul cu Man Utd.
A intrat plin de tupeu (cand ceilalti erau kakati la cur) si-mi amintesc ca la un moment dat era la mijlocul terenului si i-a driblat be Scholes si pe Keane din glezna, a trecut lejer printre ei si apoi a pasat calm...putini jucatori din lotul lui Dinamo pot face asta.
Ce poti sa-i ceri lui daca Ando l-a tinut la DinamoII 3/4 din sezon?
Asta vara era un jucator extrem de promitzator, dar jucase in Divizia A.
Acum, dupa 8 luni de DinamoII in Divizia B, nu are cum sa mai fie ce a fost!
Iordache a futut 20 de meciuri pana la dat afara Andone din lot.
Sper ca si Goian sa aiba sansa de a mai juca 20 de meciuri...
In mod cert, nu exista termen de comparatie intre Goian si Iordache. Macar Goian a aratat la un moment dat ca ar putea ajunge fotbalist.

Pe de alta parte, ALISTAR...
Autogolul cu Man Utd l-a costat locul in lotul mare.
A ajuns la Dinamo II.
S-a vazut ce bine s-a descurcat apararea fara el.
De cand a reintrat joaca fantastic.
Nu cred ca e atat de prost ca sa mai stea de la vara...

La fel, Cristi MUnteanu...
Daca nu era el la Zilina, luam 6-7 goluri.
A jucat bine toate meciurile dupa aia, pana la cel cu CFR Cluj.
Pentru un meci prost, Ando la tinut 10 etape rezerva...normal ca omul a plecat la FC National.
Vi se pare ca Stelea joaca mai bine decat el?

La fel, Liviu Ciubotariu. a facut penalty-ul ala la Cluj...
In timp ce Iordache gafa meci de meci si ramanea titular, Ciubotariu a platit pt. ca a facut un penalty. Tin minte ca in meciul ala de la Cluj, Iordache a gresit la golurile 2 si 3, dar nu a avut de suferit.
Va spun eu ca daca nu il prindeau pt. a-nu-stiu-cata-oara in crasma, Iordache ar fi fost titular si acum, indiferent de cate gafe ar fi facut si cate puncte am fi pierdut pe seama lui...

Concluzia?
Ando face greseli si cauta tzapi ispasitori!
Ando, nu distruge cariera unui baiat de 20 de ani (care, e adevarat, a facut o gafa imensa ieri) doar ca sa maschezi nepriceperea ta!
Nu credeam ca o sa-i vad pe Dinamo stand cu curu-n poarta din minutul 1 intr-un meci in Groapa!!!
stevengerrard
Nu am nimic cu Ando, dar sa te aperi 180 de minute in ultimele 2 meciuri mi se pare ca e deja prea mult!
A mers cu Farul...dar Rapid nu e Farul...
Mi-e dor de acel Dinamo care dadea un gol mai mult decat adversarul!
techrinn
Ca sa fiu rau icon_lol.gif cred ca Goian plangea de bucurie.
Anonymous
QUOTE(stevengerrard)
Nu am nimic cu Ando, dar sa te aperi 180 de minute in ultimele 2 meciuri mi se pare ca e deja prea mult!
A mers cu Farul...dar Rapid nu e Farul...
Mi-e dor de acel Dinamo care dadea un gol mai mult decat adversarul!

te cred...dar ptr asta nu trebuia saplece danciulescu...dixit!!
alexemilian
Ma, mai greseste omul. E drept ca tocmai acum s-a trezit sa o faca... dar e om.
Poate o face a doua oara icon_evil.gif
Vlad89
Sa speram ca nu va mai fii a doua oara
Dumi-DC
Lasa mai ca de la vara refacem apararea cu Dauda si Moti Serios vorbind Goian a gresit da ce conducere jalnica se leaga toti de el Si Andone la fel cand el trebuia sa-l bage pe Balan ca doar ala joaca pe dreapta ca Petre
stevengerrard
QUOTE(bozo)
te cred...dar ptr asta nu trebuia saplece danciulescu...dixit!!

Sunt dintre cei (putini...) care l-au iubit pe Danciulescu!

Un antrenor/conducator adevarat isi apara jucatorul (care a gafat) in fatza presei, iar apoi regleaza conturile cu el in vestiar!
Ando, Borcea si Netzoiu au gasit un tzap ispasitor pt. lipsa lor de pricepere si profesionalism.
Nu-i nimic domnilor, fanii nu sunt asa de prosti! Ei stiu ca nu Goian ne-a luat titlul anul asta!
Titlul ni l-a luat;
1.Borcea&Badea&Netoiu cand i-au vandut pe Danciulescu, Barcauan, Alexa s.a.m.d
2.Ando - care e vinovat de proasta alcatuire a echipei, de faptul ca a scapat de jucatorii cu personalitate (Alistar, Ciubotariu, Cr. Munteanu), de faptul ca nu a avut verticalitatea de a-si impune punctul de vedere si de a cere jucatori buni si nu afoni impusi de Becali&Popescu!
Tu cand o sa te opui vanzarii unui jucator, Ando?
Anonymous
QUOTE(stevengerrard)
Nu-i nimic domnilor, fanii nu sunt asa de prosti! Ei stiu ca nu Goian ne-a luat titlul anul asta!
Titlul ni l-a luat;
1.Borcea&Badea&Netoiu cand i-au vandut pe Danciulescu, Barcauan, Alexa s.a.m.d
2.Ando - care e vinovat de proasta alcatuire a echipei, de faptul ca a scapat de jucatorii cu personalitate (Alistar, Ciubotariu, Cr. Munteanu), de faptul ca nu a avut verticalitatea de a-si impune punctul de vedere si de a cere jucatori buni si nu afoni impusi de Becali&Popescu!
Tu cand o sa te opui vanzarii unui jucator, Ando?

1. CORECT!!!
2. Parerea mea ramane ca odata cu marirea salariului (y compris faimosii 3%) s- a schimbat...a acceptat fara sa cracneasca pachetul "borcea"..DAR: odata cu refuzul de a-l mai utiliza pe semeghin a aratat ca daca VREA atunci si POATE!!!
si atunci ar trebui sa-l intrebam: ANDO, DE CE ATAT DE TARZIU?!?!?!?!
Eraser111
un titlu nu il poate pierde un singur jucator intr'un singur meci!
a gresi ii omeneste!
vina pt esecul de anu asta ii a altora mai sus pusi
attos
mda..e omeneste da e un titlu...aja ca..no goian...la dinamo 2!!!!!!
Dust
pai dak nu era el eram campioni acu......ma rog nu se stie dak eram si anu trecut :D nu e asha k viata e minunata /:)
bogdan.tody
dar el parca s-a declarat odata stelist convins si va tine toata viata cu spurcatii....si uite ca se confirma din pacate. pacat de greseala. acum am fi fost "campionii tuturor" bananasmile.gif
Fuji4Dinamo
cea mai buna aparare mi se pare... Moti I Badea Tamas.. si mai e Daouda care poate sa`i inlocuiasca si mai e Galamaz care mie personal imi place cum joaca.. Goian trebuie imprumutat un sezon la o alta echipa din Divizia A !! La noi e greu si e prea riscant sa facem experimente cu el.. sa capete experienta la alte echipa.. si sa`l luam gata format
COSMIN C
Ar fi pacat sa se sparga toate oalele in capul lui .....Mi-e mila de el , dar sper ca sambata sa fie sarbatoare pentru suflarea alb rosie si sa uitam de marea gafa. Altfel ...nu-l vad bine...
dinametuu
intr-adevar, nu merita sa i se sparga toate in capul lui. asata e just. .... ramane o singura problema care ma macina...e intr-adevar dinamovist????
Fubar
dak Goian nu gresea la golul de 2-2 in meciul cu rapid , imi putetzi spune cine era akuma pe primul loc? Dinamo thumb.gif !!! kred k ar fi trebuit penalizat de conducere pt k are 30 % din vina pierderii campionatului ii apartine!!! so, 2guns.gif goian
stevengerrard
QUOTE(dinametuu @ 9 Jun 2005, 11:37 PM)
intr-adevar, nu merita sa i se sparga toate in capul lui. asata e just. .... ramane o singura problema care ma macina...e intr-adevar dinamovist????
*

Da, intr-adevar, e foarte important daca Goian e dinamovist!
Ia fi tu atent aici:
Lacatus a fost dinamovist pana sa ajunga la Steaua!
Sabau a fost stelist pana sa ajunga la Dinamo!
Crezi ca Ballack s-a nascut fan Bayern Munchen?
Crezi ca Eto'o tinea cu Barcelona cand era la Real?
Luis Enrique a jucat excelent si la Real si la Barca.
La fel Figo(stim cu totii ca pe el nu l-au huiduit fanii lui Real pt. ca a jucat la Barca)!
La fel, Ronaldo...
Raul a venit la Real la 16 ani tocmai de la rivala Atletico!
Paul Ince a jucat excelent atat la Man Utd cat si la rivala de moarte Liverpool.
Cantona a venit la Man Utd de la Leeds (o alta rivala a lui Man Utd). La fel Alan Smith...
Crezi ca suporterilor lui Juve le-a pasat ca Davids a venit de la rivala AC Milan?
Dar in sens invers in cazurile Pippo Inzaghi sau Roberto Baggio?
Eu ma indoiesc...

As putea sa-ti dau mult mai multe exemple aici dar mi-ar lua vreo saptamana...
Toate exemplele astea se refera la ECHIPE ADEVARATE, alcatuie din JUCATORI ADEVARATI si sustinute de FANI ADEVARATI!!!
Am putea macar noi suporterii sa incercam sa ne apropiem de nivelul suporterilor din Vest.
Oamenii aia gandesc altfel fotbalul...
De aia sunt acolo unde sunt...
Shamann
sa nu aud de ele!!!!!! 149.gif
doaga
2guns.gif goian...de la o vreme numele asta imi provoaca sila!
Nuj ce cauta acest topic aici pt ca eu aveam impresia ca pe acest forum se vb de DINAMO ,de fotbal, fenomenul ultras in nici un caz nu de furt pt ca acest moldovean stelist asta a facut ne-a furat un titlu...INTENTIONAT sau doar din PROSTIE nu conteaza tot aia!
GOIAN NU TREBUIE SA MAI RAMANA NICI O ZI LA DINAMO! lightning.gif 149.gif
dragut80
[COLOR=#CC0000] CE VRETI SA IL OMORAM , E CATELUSI , PE IORDACHE LASI 239.gif ALA E ANTI FOTBAL TOTAL , LA INTRECUT PANA SI PE SARMA crazysanta.gif SEMEGHIN , ESTA MAI STIE FOT ball.gif , DORITI SA axe.gif axe.gif SAU CE ?
Shamann
doaga are perfecta dreptate...GOIAN TREBUIE sa plece!!!!este un stelist spurcat care ne-a furat titlul!!!!!!
dinametuu
dc e dinamovist i se pot ierta toate erorile ... pt ca sincer vorbind mie mi se pare supertalent!...totusi nu cred ca el crede in culorile noastre
DiliBili
Eu zic sa-l mai lasam 1 an sa joace la DinamoII, dupa care sa se traga linie si sa se ia o hotarare... oricum am avut catastrofe mai mari in aparare ( Onut, Iodi, Iordache...)
whisper
149.gif BAIATU-L ESTE UN DISTRUS. POATE FRATISU' O COMITE SI EL , POATE LA ANU' ..., CA SA LUAM NOI CAMPIONATU' SI NU steaua. O FAMILIE DE RATATI. AL NOSTRU A FACUT GAFA VIETII LUI SI FRATISU JOACA LA SPURCATI.
senza tregua
Ce bucurie a fost pe aici cand juca la Ceahlaul si incurca Steaua!
Ce revolta cand freca banca la noi: ba, de ce nu-l baga pe Goian ca e bun??????
Saracul tzaranus! Dinamo a fost o palarie prea mare pentru el!Nu trebuie scuipat, doar indepartat!.
dinametuu
ar trebui sa i se mai dea o sansa..parerea mea!
doaga
Inca o sansa???!!! nono.gif A avut destule sanse si nu a impresionat in nici un meci chiar din contra... Toti spunetzi ca vreti performantza ca avem nevoie de fundasi ca de cativa ani avem o aparare de tot :turd: iar acum dupa ce ati vaz un sezon intreg ce ''bun'' e goian voi tot mai vreti sa i se dea o sansa doar pt ca e tanar! Va recomand sa va uitati la apararea lui AC MILAN care a ajuns in finala ligii campionilor cu o linie de fund formata numai din jucatori de peste 30 de ani! AFARA CU GOIAN SA VINA McKAIN!! thumb.gif
dinametuu
hai sa nu mai vb atat degoian!
chiar e un subiect asa de important???
dc se vor face transferuri k_lumea in materie de fundasi, oricum numai tusa o sa faca...sau nici nu o sa prinda nici macar primul 18!!!
forza Dinamo!
rubic2005
sa plece in moldova la el si sa nu mai calce in viata lui pe un teren de fotbal imbracat in alb si rosu
AM PIERDUT CAMPIONATUL DIN CAUZA PROSTIEI ACESTUI MODOVEAN IMPUTZIT
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.