Sezran
Aug 26 2004, 07:35 AM
Pareri despre jucatori.
flaviusO
Sep 24 2004, 10:32 AM
mare panarama, nu stiu ce-o fi vazut Ando la el... poate ca va creste in valoare, slabe sanse dat fiind faptul ca joace de mult prin divizia A...
PatrOKle
Nov 5 2004, 09:53 AM
un om disperant care face gafe meci de meci si tot este lasat sa joace
1948
Nov 5 2004, 06:06 PM
e o varza de jucator
florin_80
Nov 5 2004, 06:17 PM
Joaca titular numai pentru faptul; ca e detinut in coproprietate cu firma samsarilor.Parca "iubitii" nostri conducatori spuneau ca pe viitor vor sa elimine clauzele si coproprietatea asupra jucatorilor.Aiurea,nimic din toatea astea nu s-a intamplat.
Goian,neavand aceasta sansa,joaca numai la Dinamo II.
flaviusO
Nov 5 2004, 07:36 PM
da! Goian ar merita o sansa... el chiar n-a comis-o deloc anul asta :(
junior
Nov 8 2004, 08:34 AM
un jucător rudimentar. am luat primul gol la Galați din cauza lui.
Anonymous
Mar 17 2005, 11:03 AM
intrarea lui in cotroceni a dat siguranta apararii, a fost singurul fundas care a alergat cat de cat cu folos!
Anonymous
Mar 17 2005, 11:30 AM
exact! si mie mi-a placut galamaz, un pic mai cu frica in primele minute pe teren, si-a intrat in mana destul de repede, a fost singurul care parea ca stie ce face in aparare... jucat mai mult, ar putea fi o optiune reala pentru stabilitatea apararii
PS. Ptiu... 5... mai sa fie
Anonymous
Mar 17 2005, 04:53 PM
QUOTE(cosmin)

daca te referi la vlad...asa este el..mai scrofulos la datorie... :P
Anonymous
Mar 17 2005, 04:58 PM
QUOTE(bozo)
QUOTE(cosmin)

daca te referi la vlad...asa este el..mai scrofulos la datorie... :P
nu, era ceva off-topic, privitor la bernardul ala din stanga :P
Anonymous
Mar 21 2005, 12:08 PM
Dan Petrescu (antrenor, Sportul): “Nu ne-am creat nici o ocazie de gol. Gigel Bucur nu si-a putut face jocul deoarece a fost marcat de Galamaz, cel mai bun jucator de pe teren”.
Daca si el zice... asa o fi :P
mari_the_d0g
Mar 21 2005, 05:13 PM
A crescut mult in joc fata de tur cand din 3 mingi pe 5 le gresea :) . Totusi ar trebui sa-i dam si lui Goian o sansa.
junior
Apr 25 2005, 01:35 PM
slăbuț rău cu tehnica!!!!!!!
iar la viteză și un melc îl face!!!!!!
Eraser111
May 20 2005, 03:54 PM
o progresat mult
fata de tur, acuma ii alt jucator
ii sigur pe el si nu se complica
daca o tine tot asa o sa ajunga un jucator fff bun
Dust
Jun 2 2005, 06:29 PM
eu unu l-as da afara de la echipa...ma rog park in retur si-a mai revenit da face niste gafe
GhostBuster
Aug 27 2005, 02:58 PM
Nu are valoare d Dinamo! ar trebui sa plece k pierde pct importante!Ando nu ar trebui sa-l mai bage titular!
SILVIU_99
Feb 2 2006, 05:39 PM
in momentul actual e al doilea fundas ca valoare din lotul nostru dupa moti
bianco_rossa
Feb 2 2006, 06:21 PM
si io sunt d aceeasi parere..este un juktor bun...mi'au placut evolutiile lui la meciurile din acest tur d campionat si nu numai.....nici nu se compara cu goian!!!
Galamaz asta nu e cine stie ce jucator dar e modest si isi vede de treaba si pt asta eu zic ca merita un loc de titular cel putin pt retur...
alexyutza
Feb 2 2006, 11:38 PM
Pana acuma ,mi s-a parut un jucator bun , dar din pacate faulteazaprea mult si e multe ori aiurea . Intreventiile sale la minge , sunt de cele mai multe ori prea dure si nejustificate . Cand nu gaseste solutii , pt a nu fii deposedat , se panicheaza si nu mai gandeste .Poate il face Esteban si pe el sa gandeasca ....

ar revolutiona fotbalul din Romania
bianco_rossa
Feb 2 2006, 11:41 PM
mai stiu io unu' kre le are cu faulturile.....

margaritescu....numa' k el faulteaza cu kp
DiliBili
Feb 4 2006, 05:57 PM
eu unul cred ca Galamaz e mai bun decat Goian sau Curt ... ca nici unul din ei nu este bun pt Dinamo sunt de acord ... dar trebuie sa ne obisnuim cu REALITATEA... o sa plece si Galamaz de la noi si o sa spuna ca si Pisan ca nu s-a simtit nici un moment caine
alexyutza
Feb 4 2006, 06:18 PM
Asa e , ai zis foarte bine : trebuie sa ne conformam cu situatia in care ne aflam . nici unuldintre cei 3 nominalizati de tine nu se ridoica la nivelul impus de clubul Dinamo . Dar daca nuami pe ei ii avem , atunci Esteban e nevoit sa faca echipa asa incat sa castigam . Galamaz e net superior ata lui goian cat si lui curt din toate punctele de vedere.
El joaca la Dinamo de ceva vreme , nu cred ca daca ar fii sa plcece de la noi si ar ajunge la o alta echipa din campionat , s-ar comporta ca plesan . Cei 2 nu se pot compara . Galamaz stie ce e aia omenie . chiar daca nu joaca asa de bine ca moti , Petre sau un alt dinamovist , e legat de acest club si de echipa , are amintiri frunoase si nu va trada increderea nimanui intr-un modasa de josnic ca plesan .....
POOL
Feb 4 2006, 06:36 PM
K o parere generala asa, in afara de Moti si Pulhac restu' sant fundasi mediocri.
alexyutza
Feb 5 2006, 09:09 AM
QUOTE(POOL @ 4 Feb 2006, 20:36)

K o parere generala asa, in afara de Moti si Pulhac restu' sant fundasi mediocri.
Scurt si la obiect , esti cel mai aproape de realitate ....
Neiertatorule.....
f_rares
Feb 5 2006, 05:52 PM
Galamaz...a avut si meciuri foarte bune,dar cel mai des facea greseli cam grave...dar ar fi o solutie buna dak s-ar antrena mai mult,sa aiba vointza si sa joace unele meciuri...ar putea Vigo sa se bazeze pe el, cred k poate fi un fundas mult mai bun!
alexyutza
Feb 5 2006, 06:15 PM
Normal ca poate fii un fundas mai bun , toti pot sa fie mai buni decat sunt in prezent , poate ca pt unii efortul pe care trebuie sa-l depuna e prea mare .
O fii mare dar merita .....
Daca va stii Esteban cum sa-l ia , atunci sunt sanse sa mai evolueze . Inca nu e u jucator format in totalitate , inca e loc si de mai bine ......
Cai Lun
Feb 6 2006, 01:50 PM
Eu te contrazic, Rares. Nu l-am vazut pe Galamaz gresind grav. Are inexactitati, dar este totusi un fundas pe care te pot ibaza, la o adica. E clar ca el era protejatul lui Andone in echipa. Odata cu plecarea "taticului" si "feciorul" a cazut in dizgratie. Nu il vad insa fiind capabil sa ajunga un fundas de talia lui Tamas sau Moti, insa cred ca in momentul de fata este peste Goian, Balan si Curt. Poate totusi sa mai creasca, dar ma indoiesc ca Esteban il va mai folosi in aceiasi masura in care l-a folosit Ando.
FarfelkugeL
Feb 6 2006, 02:02 PM
QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2006, 13:50)

cred ca in momentul de fata este peste Goian, Balan si Curt
Pana si eu daca m-as fi tinut de fotbal as fi fost un fundas mai bun decat ZA GREIT CURT, care e bun de Divizia Onoare
f_rares
Feb 6 2006, 02:02 PM
Eu l-am votat pe el sa faca echipa cu Moti k fundasi centrali...si SIGUR e mai bun decat Goian,Balan si Curt!!!!
Curt n-am mai jucat,Balan nici atat si Goian nu prea le are cu fotbalul,mai repede cu sticla...el si Semeghin.
Totusi raman la parerea MEA k poate sa ajunga titular in echipa dak asta vrea cu adevarat...e si o chestie de vointza...dak face cateva meciuri bune sigur il va remarca EsteBanul.
rednorth
Feb 6 2006, 06:46 PM
Galamaz<Radu Stefan.
Deja Galamaz mi se pare un jucator putin blazat, varful carierei lui va fi Dinamo.Sper sa ma insel.
POOL
Feb 6 2006, 07:20 PM
QUOTE(alexyutza @ 5 Feb 2006, 9:09)

Scurt si la obiect , esti cel mai aproape de realitate ....
Neiertatorule.....

Dapoi ce? Nu am dreptate? Ce ii adevarat ii adevarat.
alexyutza
Feb 7 2006, 04:02 PM
Cred ca in scurt timp nu va mai fii nevoie sa ne batem capul pe problema " merita sau nu Galamazsa fie titular ". Juniorii de la Dinamo 2 vin incet din urma si cat de curand vor lua locurile mai multor fotbalisti , titulari in prima echipa . Ropotan este un bun exemplu in acest sens . Daca se tine de treaba , cred ca l-ar putea inlocui cu brio pe Galamaz , poate s-ar descurca chiar mai bine decat acesta.....
f_rares
Feb 7 2006, 07:50 PM
Sa ne rugam sa vina un jucator de la satelit,umul la fel de bun k si Ropotan,dar sa evolueze fundas central
sa-i ia locul lui Galamaz...pana atunci sper sa joace bine
radu
Mar 6 2006, 02:29 PM
Nu e de Dinamo.... si cu asta basta. Vrem in Europa? Atunci ne trebuie jucatori.. Ce sa facem cu d-alde curt, mihut, goian (care nu mai e :)), catalin munteanu, etc sa plangem in fata televizorului de ciuda ca altii joca si noi nu?
Toti sunt jucatori buni in cazul in care vrem sa supravietuim la mijlocul clasamentului.
Vrem sa fim echipa de top (bineanteles ca vrem) trebuie sa investim nu sa reciclam, retusam, reambalam, revopsim si mai stiu eu ce alte re..uri sau REBU-ri.
Afara cu pacalicii
si cu asa zisii investitori
bianco_rossa
Mar 7 2006, 01:30 AM
io nu cred k Galamaz e chiar o nulitate....e peste alti fundasi d la noi din lot....
Vrem in Europa...ne trebuie fundasi ..nu numai Galamaz e problema in aceasta situatie...sa nu uitam totusi k anu' trecut..ultima sansa d a kstiga kmpionatu' ne'a spulberat'o "prea marele" goian....kre foarte bine a facut k a plekt d la noi.....
Achiles
Mar 14 2006, 03:00 AM
de Galamaz nu e nimik de povestit ....
in primul rand nu e sportiv .... viteza, tupeul , tehnica ii lipsesc cu desavarsire ...e jucator de divizia B ....
marcher
Apr 2 2006, 08:42 AM
tantalaul, tantalailor
IL BulDog
Aug 27 2006, 02:25 AM

un fel de Materazzi al nostru .. mult mai bun decat goian
dinamodgirl
Aug 31 2006, 11:34 AM
Aici n-am ce sa zic chiar il depaseste pe goian!!
hunter
Nov 6 2006, 09:37 PM
acuma ca Moti lipseste 2 meciuri sper sa fie titular si sa ne arate ca si-a revenit complet dupa accidentare...
stef 22
Nov 6 2006, 10:44 PM
nici el nu exceleaza dar totusi consider ca la ora actuala este peste lucian goian
dinamodgirl
Nov 7 2006, 09:10 AM
As vrea sa evolueze ptr. e foarte mutl peste L. Goian!
stef 22
Nov 7 2006, 09:19 AM
este peste goian ,dar nu cu mult ,cel putin asa mi se pare mie
doggyy86
Nov 7 2006, 09:52 AM
NU are fata de Dinamo!!!trebuia sa vina vremea sa avem si probleme de efectiv!!!NE TREBUIE JUCATORI CAPABILI!!!!NE TREBUIE CONCURENTA SI PE POSTURILE DE FUNDASI!!!poate pe le tineret??Astia sunt dornici de afimare asa ca........
ardey_teddy90
Nov 24 2006, 01:32 AM
Este un jucator care are moralul la pamant...a gresit si in meciul cu Brugge foarte grav,o greseala care ne-a costat 2 puncte...si sa fim seriosi...nu are ce cauta la Dinamo!
bianco_rossa
Nov 24 2006, 10:24 AM
atat timp cat este tinut pe banca de rezerve nu are cum sa ajunga la o performanta demna de Dinamo doar din antrenamente si meciuri amicale....
bine ca greseaala a fost MONUMENTALA si nu a avut nici o treaba cu nivelul sau de pregatire....ce'a fost in capul lui nu stiu, dar sper sa nu se mai repete...pana la urma n'am facut egal din cauza lui.....atacantii trebuiau sa'i faca BINE treaba, pentru ei au fost si titulari si au fost si in situatii de unu la unu cu portarul
bad_dog
Nov 24 2006, 11:22 AM
QUOTE(bianco_rossa @ 24 Nov 2006, 10:24)

...ce'a fost in capul lui nu stiu, dar sper sa nu se mai repete...
cred ca acelasi lucru care a fost si in capul lui Moti la meciul cu turcii
redlady08
Nov 24 2006, 03:21 PM
Nu e primul meci slab facut de Galamaz de la revenirea sa.....din pacate e un jucator lent, greoi care mai ales la duelurile unu la unu e usor de depasit....s-a vazut si aseara ca nu numai la acel corner a gresit...eu una aveam mereu emotii cand ajungea mingea pe partea sa...ori in conditiile astea e greu sa rezisti un meci intreg fara sa primesti gol....vreau sa simt siguranta din partea aparari ca astfel sa ne putem desfasura in voie in atac....dar cu Galamaz din pacate acest lucru nu este posibil...pur si simplu nu are fata de Dinamo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.