Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pentru Pro Sport: MARICA, nu danciulescu!!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Incredibil!
In editia de duminica a cotidianului Pro Sport a aparut un articol pe marginea sondajului "Echipa ideala" de pe Dinamo Online.
"Ziaristul" Justin Gafiuc a anuntat in ziar ca atacantii alesi de fani pentru retur sunt Dragan si Danciulescu.
Consultind imediat sondajul am observat ca Marica era la egalitate perfecta cu danciulescu.
Este pentru a doua oara cind Pro Sport "transforma" anumite informatii de pe Dinamo Online in favoarea lui danciulescu.
Este de neconceput! V-a platit danciulescu, fratilor?
Puteati macar sa spuneti ca si Marica e la fel de preferat de fani!
Anonymous
Ehe ... numele spune totul: Gafiuc = gafe :) nu?

Hai sa lasam glumele ... prosport, ca majoritatea ziarelor, incearca sa creeze unele opinii, dar sper ca in randul nostru sa nu reuseasca! Cei care au citit articolul, sper ca au avut curiozitatea sa se uite si pe site, si au vazut adevarul din sondaje.
livcon
nu inteleg ce-ti mai bati capul cu ei.
Oamenii de acolo n-au nici o legatura cu fenomenul sportiv si cred ca locul lor e langa nea Mitica in randul groparilor sportului. Valabil si pentru defuncta Gazeta Sporturilor.
Apropo, as dori sa ma anuntati si pe mine cand cititi un comentariu al unui meci de fotbal scris de un gazetar roman care sa prezinte spectacolul sportiv(cat o fi el) si sa nu fie copiat de la altii.
rux
..dar ce se intampla mai baieti cu atitudinea asta anti-danciulescu.....(nu ca eu as fi mare fan)
adriana
sa fie clar,pentru mine danciulescu NU EXISTA
rux
......Cine face parte din acea parte a galeriei care l-a injurat pe Mircea Lucescu? Cine poate sa imi explice si mie de ce s-a intamplat asta.....de ce hulim valoarea?
Anonymous
e obligatoriu ca toti sa-l admiram pe Mircea Lucescu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.