Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Valentine's Day
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
paddy
Cum femeile romance nu prea sunt sarbatorite indeajuns, am preluat de la straini aceasta sarbatoare .....
Eu unul am primit o sticla in forma de inimioara pt meciul din aceasta seara , in functie de rezultatul meciului ii voi intoarce cadoul rofl.gif rofl.gif
Cel mai frumos cadou ar fi sa bata Dinamo in acasta seara beerchug.gif
Max
De dat, am dat un ghiveci cu flori sa aiba cine sa mi-l sparga'n cap...
De primit..tot eu mi-am luat..vb lu paddy, o sticluta cu doua prune.. 010.gif
hunter
asta mai trebuia, topic pe dinamomania despre mizeria asta de sarbatoare a americanilor ...nu e destul ca aud toata ziua la tv si la radio numai despre sfantul valentin(?)
Max
Se pare ca avem numai flacai virgini si fetite cu fundite, nimeni nu iubeste si nimeni nu este iubit..
Va e gandu la Dinamo, ai?...hahalerelor HAITA_DINAMO.gif
paddy
QUOTE(hunter @ 14 Feb 2007, 14:02) *
asta mai trebuia, topic pe dinamomania despre mizeria asta de sarbatoare a americanilor ...nu e destul ca aud toata ziua la tv si la radio numai despre asta

Asta e problema ta vinatorule de capete dunno.gif daca vrei sa scrii ceva bine daca nu dute si plinge la mormintele lui ceausescu..... si aduti aminte ce bine iti statea imbracat in soim al patriei......"Arici pogonici"
Leaveyou
QUOTE(hunter @ 14 Feb 2007, 18:02) *
asta mai trebuia, topic pe dinamomania despre mizeria asta de sarbatoare a americanilor ...nu e destul ca aud toata ziua la tv si la radio numai despre sfantul valentin(?)

Norocul tău că auzi numai de la radio și tv, ia să vezi dacă nevasta ta începe să te întrebe: ce îmi iei de Valentin ? Ai două posibilități:
1 - o ignori, dar cu riscul de a nu mai primi hrană cladă o bună perioadă, perioadă care coroborată cu aceeași atitudine de 1 Martie și 8 Martie, deci estimativ 4-5 luni de sandivișuri.
2 - nu o ignori și astfel poți să vezi și tu meciul diseară liniștit.

Vezi de ce este important să se sfătuiască partea masculină însurată ?
Opinez că trebuia să i se spună topic de bocete pentru bărbații însurați.

@Max-: mai bine la dai 10.000 de dolaaaari ... 010.gif
Sezran
paddy, ai sarit calul rau de tot. ce treaba au mormintele (daca stii unde sint sa ne spui si noua, astia zic ca nu sint in ghencea), ceausescu, soimii patriei, airici pogonici, cutezatorii etc. cu topicul asta? daca te opreai la prima fraza era in regula.

hunter are dreptate, pentru ca romanii au deja sarbatoarea asta. daca nu o aveam hai sa zice. dar daca deja exista, de ce importam sarbatoarea lor si nu o folosim pe a noastra? de ce se face atita caz de "valentine's day" si nu de dragobete? e importanta sarbatoarea in sine sau e important aspectul comercial si piata de desfacere pentru anumiti producatori?

ps: de ce am senzatia de deja-vu? nu cumva in fiecare an se repeta topicul asta?
Leaveyou
Sezran pot să o înscriu și pe a mea pe forum să ai o discuție cu ea ? O intersează pe ea că nu se exista în România ddecât Dragobetele ? Nu ! Îți spun din sursă sigură.
Sezran
nu cumva sa ii dai idei. daca o sa vrea cadou si de valentin si de dragobete? :)
Max
QUOTE(Sezran @ 14 Feb 2007, 16:28) *
paddy, ai sarit calul rau de tot. ce treaba au mormintele (daca stii unde sint sa ne spui si noua, astia zic ca nu sint in ghencea), ceausescu, soimii patriei, airici pogonici, cutezatorii etc. cu topicul asta? daca te opreai la prima fraza era in regula.

hunter are dreptate, pentru ca romanii au deja sarbatoarea asta. daca nu o aveam hai sa zice. dar daca deja exista, de ce importam sarbatoarea lor si nu o folosim pe a noastra? de ce se face atita caz de "valentine's day" si nu de dragobete? e importanta sarbatoarea in sine sau e important aspectul comercial si piata de desfacere pentru anumiti producatori?

ps: de ce am senzatia de deja-vu? nu cumva in fiecare an se repeta topicul asta?

Pai muzica rap,r&b, rock, filmele, etc..nu-s importate de la ei...de ce nu ascultam muzica noastra populara, filmele noastra.. ?
A mea de dimineata m-a luat in primire..unde ma duci de Valentine's day?...i-as fi raspuns la ''groapa'' dar n'am chef de data asta sa merg cu remorca la meci 010.gif
Leaveyou
QUOTE(Sezran @ 14 Feb 2007, 18:41) *
nu cumva sa ii dai idei. daca o sa vrea cadou si de valentin si de dragobete? :)

Păi ce credeți că scap ? 010.gif Bitch !
hunter
QUOTE(paddy @ 14 Feb 2007, 16:08) *
Asta e problema ta vinatorule de capete dunno.gif daca vrei sa scrii ceva bine daca nu dute si plinge la mormintele lui ceausescu..... si aduti aminte ce bine iti statea imbracat in soim al patriei......"Arici pogonici"

De data asta nu cred ca ti-ai ales bine persoana.Dar nu o sa iti raspund la provocari,pentru ca vad ca ai o placere extraordinara in a te certa cu toti membrii forumului.
djmihaitza
Valentine's Day ?
O sarbatoare de prost-gust, comerciala si de import. Adica inca o zi de injectat romanii cu inimioare pe TV, SMS-uri siropoase si vecine cu diabetul si emisiuni kitchoase de genul "Din Dragoste".
Ziua de azi pentru mine nu conteaza decat dupa ora 22.00.

Astept insa cu acelasi interes debordant topicuri despre cum sa umplem curcanu' de ThanksGiving Day, discutii despre "trick or tread" de Haloween precum si despre alte "americanisme" de import-export, nu de alta, da' numai noi mai ramaseseram sa-i pupam in bootyshake.gif !
Max
verystrange.gif pana acum pe cine am pupat in ...
Erau mai frumoase sarbatorile de 1 Mai si de 23 August, asa-i? 010.gif
paddy
[quote name='hunter' date='14 Feb 2007, 14:02' post='130644']
asta mai trebuia, topic pe dinamomania despre mizeria asta de sarbatoare a americanilor

Da Sezeran, ai si tu dreptate in felul tau, daca as fi deschis un topic despre violente banuiesc ca erai mult mai multumit........ si nu ar fi fost catalogat un topic mizer
Ce treaba are ariciu si nea riciu pogoniciu ? .......cauta in istoria romanilor si ai sa gasesti raspunsul.
Eu bateam in alta parte dar vad ca nu a facut nimeni conexiunea intre meciul lui Dinamo si ziua babalicilor, poti sa stergi topicul tongue.gif
Max
QUOTE(Leaveyou @ 14 Feb 2007, 16:28) *
@Max-: mai bine la dai 10.000 de dolaaaari ... 010.gif

Cu banii astia organizez un bal de pasarici, ca nea jiji.... bananasmile.gif
Radu10mai
Cadoul meu este ca o las singura (ma duc la baute!!) si nu o bat la cap azi...si toata lumea e fericita! bananasmile.gif
djmihaitza
QUOTE(m@x @ 14 Feb 2007, 16:56) *
verystrange.gif pana acum pe cine am pupat in ...
Erau mai frumoase sarbatorile de 1 Mai si de 23 August, asa-i? 010.gif

Normal ca erau mai frumoase. Parca erau mai buni micii si carnaciorii nostrii decat sunt burgerii lor.

On Topic:
Prietenei mele o sa-i fac ca cadou (cacofonia este intentionata !) cateva ore de somn in plus. Datorita meciului n-o s-o pun "la treaba", doar poate maine dimineata cand va avea de facut curatenie dupa haita de semintari si betivi, telespectatorii din seara asta.
Bascanu
romanul de fel are sarbatori putine.... 010.gif asa ca o mai trebuit sa adauge una la zestre......... ca deh, era musai icon_rolleyes.gif
Max
mihaita..
Pffff..esti carciumar...aranjeaza cu anmini sa-ti predea Taverna in locatie de gestiune.. beerchug.gif
Lasa-i dreacu si pe unii si pe altii (rusi-americani)..topicul asta-i facut ca sa ne mai treaca emotiile pana la ora meciului. HAITA_DINAMO.gif
hunter
QUOTE(djmihaitza @ 14 Feb 2007, 16:54) *
Astept insa cu acelasi interes debordant topicuri despre cum sa umplem curcanu' de ThanksGiving Day, discutii despre "trick or tread" de Haloween precum si despre alte "americanisme" de import-export, nu de alta, da' numai noi mai ramaseseram sa-i pupam in bootyshake.gif !

pai nu suntem noi vecinii lor coaxiali? verystrange.gif
paddy
Din pacate majoritatea nu au inteles acest lucru tongue.gif
Eu unul nu prea ma dau in vint dupa sarbatori si mai ales cind se lasa cu cadouri numai din partea mea bangmyhead.gif .....am bagat de seama ca pe majoritatea topicurilor ni s-a atras atentia ca deviem de la subiect si am zis sa o dam pe Valentine's Day pina incepe meciul.....
Hunter...
Nu te-a obligat nimeni sa scrii pe acest topic chiar daca e o sarbatoare mizera, sa stii ca foarte multi Romani tin aceasta sarbatoare, unii de foame, altii de fudulie iar restul ca sa-si vinda marfa.
Ti-am raspuns cu aceasi moneda in rest pace tie frate, nu stiu unde ai vazut ca ma cert cu membrii forumului dunno.gif ca am o opinie diferita ?, asta e alta mincare de peste.
Cai Lun
Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.