Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La multi ani bianco_rossa!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
Radu10mai
La multi ani Rossa, iti permit sa-mi faci maine cinste cu o bere! bananasmile.gif
Clau_Goool
Dar cate zile de nastere are Rossa a noastra ??? icon_lol.gif icon_lol.gif
Cai Lun
Rossa e cea care tre' sa dea startul concursului Miss DinamoMnia 2007, dar vad ca ne fenteaza...

Daca va zic ca premiul va fi o intalnire cu Radu Stefan, va ramane vreo fata din forumul asta neinstrisa in concurs? icon_lol.gif

PS> In functie de castigatoare putem schimba intalnirea cu Radu intr-una cu Danciu sau Niculescu.. tongue.gif
bigbobo
Lasa-l bre pe Niculescu...In curand a pus-o...Cat il priveste pe Danciu nu stiu cine o sa aiba sanse in fata lu' anmini 010.gif
bianco_rossa
Adi.....tu sa nu te iei de mine....ca fac urat.... 010.gif momantan sunt.....ocupata cu baietii astia care trebuie sa vina

mai vorbim despre startul concursului Miss DinamoMania 2007 de duminica incolo icon_redface.gif bananasmile.gif
aaaa.....si pentru veterane...ce premiu mai dai?:)):))
gilutza_d
eu as vrea ca ropo sa fie premiul doglaugh.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
david_red_dog
si de mister nu se face? icon_redface.gif
Cai Lun
Daca vrei concurs de mister, du-te la concertul lui George Michael.
dinamovistu'92
La Multi Ani!!!
david_red_dog
Dar ar fi frumos. de ce sa nu se faca? si fetelor le-ar placea
Bascanu
la multi ani rossa
bianco_rossa
multumesc..multumesc...da nu e ziua mea...si daca incercati sa obtineti bautura mocca....NU VA IESE!! 010.gif 010.gif
cpc
ok deci cu bautura vad ca nu iese...macar niste poze dragute cu baietii care vin la Iasi putem obtine???
hunter
QUOTE(Cai Lun @ 4 May 2007, 21:51) *
Daca vrei concurs de mister, du-te la concertul lui George Michael.

verystrange.gif trebuie sa faca deplasarea de la bistrita .......
david_red_dog
Haideti mai chiar nu vreti? bigcry.gif
bianco_rossa
@ cpc....asta e usor de rezolvat.....putintica rabdare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.