Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La multi ani bianco_rossa!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
dinamodgirl
La multi ani, tot ce-ti doresti, sanatate, iubire, bucurie(frumusete numai spun)
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani
Sabina sa traiasca
Sabina sa traiasca
La multi ani!!!
COSMIN C
La Multi Ani, Rosaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
RED75
La multi ani Miss !!! beerchug.gif

p.s O sa luam dojana de la Cai Lun, care a facut un topic unic pentru aniversari, dar Rossa merita bananasmile.gif
deea_red
La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!
gavros
Happy Birthday to Rossa
MILITARI red dog
La multi ani! si tot ce-ti doresti
super_dog
La Multi Ani !!! canada.gif
DarkSide
La multi ani!!!!!!!

Vrem beri virtuale aici si reale cu Benfica...beerchug.gif

Te pup si sa fii fericita.
Radu10mai
La multi ani, sanatate, fericire si sa-ti dea Dumnezeu un prieten simpatic....asa ca mine crazy.gif monkey.gif
red_dog_rahova
La multi ani, multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti !!!!!

Felicitarile, masa si dansul unde se desfasoara???? bananasmile.gif
Bascanu
La multi ani! Sanatate, numa bine!!!
mihaela_n2
Nu te cunosc,dar oricum la multi ani,multa sanatate si tot ce-ti doresti beerchug.gif
nicolle_reddog4ever
LA MULTI ANI!!! Sa ai parte numai de impliniri si sa fi fericita!!! beerchug.gif
mrbodo2002
La multi Ani,Sabina!

Astept masa,bautura si dansu in PCH la meciu' cu Benfica. icon_biggrin.gif
bianco_rossa
Neatza copii lu' Stefan cel Mare!!
Merci muuuuuuuuult de tot de urarile de bine ..sa fim cu totii sanatosi si "galben de grasi" doglaugh.gif
Bem si aici....si la meci si dupa...iar dansurile se presteaza doar pe mese si scaune bananasmile.gif
beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
bigbobo
La Multi Ani!!! Tot ce-ti doresti Sabina!!! beerchug.gif
marcher
Sanatate si mult noroc. La muti ani!
paddy
La Multi Ani Rosa beerchug.gif te astept sa facem schimb de tricouri beerchug.gif
Nu am citit regulamentul 2
La multi ani,noroc,sanatate si numai bine bananasmile.gif
Cai Lun
Hai sa LMA si TCD si SFN (asa am auzit ca e acum la moda sa urezi! :D)

Iar voa celorlalti... nono.gif ati uitat ca aveti de a face cu Miss DinamoMania 2006? tongue2.gif

Apropo.. eu ma gandeam ca, pana la bere, domnisoara miss ar putea sa ne faca cinste cu inca o poza... as aca in vremurile bune.... nu sunteti de acord? bananasmile.gif

PS< La urari, SFN = sanatate, fericire si noroc, nu va ganditi al alte nebunii... 010.gif
biancap78
La multi ani Rossa sa fi sanatoasa, ca frumoasa esti...si sa ne vedem la un meci....Tot ce iti doresti...sa ti-se implineasca toate dorintele....
bianco_rossa
merci paddy beerchug.gif ..abia astept schimbul!!
merci baieti si fete...si la anu' sa ne fie si mai bine bananasmile.gif
Cai....esti sigur ca vrei sa vezi poze?...5 mii bucata, asa ca te cunosc....da' in particular, ca mai "ieste" oi pe aici si ma "vede" dusmanii 010.gif ..oricum, foarte originale urarile tale, mai ales ca ultima .... se poate interpreta
red_dog_rahova
QUOTE(Cai Lun @ 12 Feb 2007, 13:49) *
Hai sa LMA si TCD si SFN (asa am auzit ca e acum la moda sa urezi! :D)

Iar voa celorlalti... nono.gif ati uitat ca aveti de a face cu Miss DinamoMania 2006? tongue2.gif

offtopic.gif acum ca suntem in 2007, nu se mai face vreun concurs de miss??? bananasmile.gif
FarfelkugeL
LMA si PASTE FERICIT!
biancap78
QUOTE(red_dog_rahova @ 12 Feb 2007, 14:26) *
offtopic.gif acum ca suntem in 2007, nu se mai face vreun concurs de miss??? bananasmile.gif

offtopic.gif De ce Dane? Vrei sa participi? doglaugh.gif
red_dog_rahova
who know's???? maybe.....
gilutza_d
la multi ani!sa ai parte de tot ce-ti doresti.
bianco_rossa
i'auzi....cred ca red_dog_rahova vrea sa'mi dea un cadou...de Paste cum zicea mai sus..FarfelkugeL
da poza se primeste numai pe privat bananasmile.gif
Clau_Goool
La Multi Ani magnificei Miss Dinamomania alias Rossa !!! Sa ai parte numai de ani frumosi alaturi de Dinamo si de dinamovisti !!! PS: Poze cu Rossa sunt mereu binevenite, ele sunt o bucurie pentru suflet... beerchug.gif
djmihaitza
La Multi Ani, "misso" !!
Iti urez sa te bucuri cat mai des. Ai inceput saptamana frumos, sper sa continui la fel, dar mai ales miercuri sa ai parte de un cadou din partea echipei pe placul tau, un rezultat cum ni-l dorim cu totii.
Florin_Dinamo
La multi ani si tot ce iti doresti, mai ales o victorie miercuri cred ca ti-ar umple inima alb-rosie de fericire.
red_dog_rahova
QUOTE(bianco_rossa @ 12 Feb 2007, 15:08) *
i'auzi....cred ca red_dog_rahova vrea sa'mi dea un cadou...de Paste cum zicea mai sus..FarfelkugeL
da poza se primeste numai pe privat bananasmile.gif

Poti refuza cadoul , mai ales ca e ziua ta?
Huskygirl
La multi ani..multa sanatate..fericire dragoste..si tot ce iti doresti...si poate poate iti face Dinamo un cadou frumos miercuri!

HAITA_DINAMO.gif
DiliBili
La Multi Ani Fericiti alaturi de Dinamo si DinamoMania!!!
Multa sanatate si fericire pentru cea mai frumoasa fata de pe DinamoMania!!!

PS - vrea nu vrea... Cai Lun trebuie sa faca exceptie icon_lol.gif pentru tine si sa ai un topic, de ziua ta, special-rezevat
RflaviusD
La multi ani rosa :* beerchug.gif

QUOTE(COSMIN C @ 12 Feb 2007, 0:40) *
La Multi Ani, Rosaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

ce euforic e cocolino :)) 010.gif ti-ai adus aminte de vremurile cand ti se facuse rusine sa pui bolovani la o domnisoara asa atragatoare ??? ;;)
bianco_rossa
multumesc tuturor.....imi sunteti fooarte draci...asta pardon.....DRAGI!!....
ce'mi doresc io mie va doresc si voua bananasmile.gif bananasmile.gif
RflaviusD
QUOTE(bianco_rossa @ 12 Feb 2007, 18:32) *
multumesc tuturor.....imi sunteti fooarte draci...asta pardon.....DRAGI!!....
ce'mi doresc io mie va doresc si voua bananasmile.gif bananasmile.gif

busted_blue.gif eu nu imi doresc un dansator de la flamingo boys :-s doglaugh.gif
tyn
LAMULTI ANI!!!!ROSAAAAAAAAAAAA si tot c iti doresti u.....s aiparte numai d bucurii.....
bianco_rossa
icon_rolleyes.gif complaining.gif da nici io nu'mi doresc un de ala de la flamingo tongue2.gif
red_dog_rahova...normal ca primesc cadoul icon_redface.gif
Clau_Goool
Rossa care este cea mai mare dorinta de ziua ta ? (asa ca fapt divers sau nu se poate spune aici acest lucru? icon_biggrin.gif )
bianco_rossa
eiiii..iti dai seama ce mare secret e o dorinta 010.gif
ce'mi doresc cel mai mult e sa am o viata de care sa'mi amintesc cu drag tot timpu' cand o sa implinesc 60 de ani...(asta imi doresc de ziua mea si nu numai)
iar de ziua mea...strict referitor la ea..imi doresc.....sa fiu langa icon_redface.gif
redlady08
Stii ca prietenii sunt importanti in viata noastra....uneori, poate cei mai importanti..de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume. Multumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait si sa fim increzatoare in ce va urma.....deplasarea pentru meciul cu Benfica e urmatorul pas;))
Impreuna pentru doua culori, la bine si la greu!!!!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, un veac plin cu bani si un traditional "LA MULTI ANI" !!!!! :*:*:*:*:*

Semnat: .....o prietena de suflet :X:X
stef 22
LA MULTI ANI!!! beerchug.gif
red_dog_rahova
QUOTE(bianco_rossa @ 12 Feb 2007, 20:51) *
iar de ziua mea...strict referitor la ea..imi doresc.....sa fiu langa icon_redface.gif

mine???? icon_lol.gif
biancap78
QUOTE(red_dog_rahova @ 12 Feb 2007, 22:47) *
mine???? icon_lol.gif

Dane esti cam insurat nu crezi? doglaugh.gif
rednorth
QUOTE(red_dog_rahova @ 12 Feb 2007, 22:47) *
mine???? icon_lol.gif

Langa Dinamo pe Da Luz, nu-i asa Rossa...???

Iti doresc ce ai deja si mai mult decat atat;pace , dragoste si alaturi de 2 culori.
La Multi Ani!
Cai Lun
Adica eu incerc sa bag fitilu' sa mai vedem si noi o poza ca oamenii... si voi in loc sa ma sustineti... nono.gif

Copilu' care nu plange, nu-i da....... Rossa poza! 010.gif Eu am primit, daca i-ati fi zis toti sa puna si aici eu zic ca punea, asa.. ma tem ca cel putin unii au ramas cu b(L)uza umflata... tongue.gif
anmini
La Multi Ani, Rossa! si la catmai multe deplasari in Groapa!!!!!!!!!!
lasa, Cai, ca o prid eu la gard si punem poza pe Mania. thumb.gif
bianco_rossa
@red_dog_rahova...daca esti cam insurat:)) merge o strangere de mana pe stadion
@rednorth...evident ca acolo vroiam sa fiu, da nu chiar de ziua mea evillaugh1.gif
@cai lun....vezi ce inseamna sa fii moderator?, ai parte de tratament special
@anmini....hmm, data viitoare facem mai mult de o poza si le vindem la baieti ca sa facem si noi un ban cinstit bananasmile.gif
merci de urari inca o data....la anu sa o facem si mai lata
david_red_dog
Cand se mai face un concurs de miss? Io vreau si mister ca mi-ar placea sa particip.icon_rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.