Sezran
Aug 26 2004, 07:31 AM
Pareri despre jucatori.
vhs
Aug 27 2004, 03:01 PM
nu e de Dinamo
flaviusO
Aug 27 2004, 04:56 PM
Raman la parerea ca e un jucator bun, care din pacate nu a fost obisnuit cu 4-4-2 ul si de aceea a gafat atat de mult in meciul de la Manchester. Oricum, golul cu Petrolul din sezonul trecut, sau cel cu Spartak Moscova cred ca sunt dovada ca are calitati. Cand is va reveni poate va fi o solutie si pt. nationala, fiind si tanar si avand si un fizic peste cel al lui rradoi.
red dog forever
Aug 30 2004, 05:29 PM
Parerea mea e ca trebuie pus urgent in capul listei de transferari. Flavius tu glumesti cu nationala nu ? Adevarul e ca la cit se pricepe iordanescu sa selecteze la nationala si ce "podoabe" aduce citeodata, poate ar avea loc si acolo....
Lui Iordache iau fost date sanse la dinamo, dar nu a avut niciodata constanta, cind il vad pe teren ma ia tremuratu, face un meci bun si 3 rele, e un jucator destul de plafonat , astea ii sunt limitele.
Anonymous
Aug 30 2004, 07:34 PM
[color=red][/color] eu cred ca iordache merita incredere in continuare - are aport si in faza ofensiva. nu l-am vazut la retur-ul cu mu si nici cu stielutza, dar cred ca greselile de pe old trafford l-au marcat oarecum...este tanar si poate invata 4-4-2, dar oricine ar juca in centru, degeaba e bun daca nu exista sprijin pe flancul drept! acolo ar trebui facut ceva, nu transformat un fundas central intr-unul de banda!
florin_80
Aug 30 2004, 08:17 PM
Iordache e bun pentru echipa a doua.Goian cred ca are 2 clase peste el.
flaviusO
Aug 30 2004, 08:48 PM
Goian e putin cam incuiat la minte, nu spun ca n-are calitati, de Iordache cred ca este peste Soava oricum :) Cred ca daca ar trage putin de fiare ar deveni un jucator mult mai bun.
Anonymous
Sep 12 2004, 05:00 PM
Iordache a avut un retur excelent in sezonul trecut, chiar Ando spunandu-mi intr-un interviu ca este un jucator care ii poate calca pe urme. A inceput mai ezitant acum, insa eu zic sa avem rabdare cu el. Poate sa fie vorba de un blocaj psihic, eu cred ca isi va reveni, nu e fundas rau... sa nu uitam ca a reusit sa inscrie la Cluj, insa golul sau a fost trecut cu vederea pentru ca am pierdut iar...
Anonymous
Sep 13 2004, 08:18 AM
Iordache a ajucat binisor ieri,a avut si acea ocazie...in orice caz a alergat, dar a fost tras inapoi de prestatia lui alistar. Oricum il consider titular incontestabil in acest moment!
Albert
Sep 13 2004, 12:10 PM
Foarte proasta, ca toata apararea noastra "intarita" cu "transferurile" bomba promise de cacanarii din conducere.
Anonymous
Sep 13 2004, 12:15 PM
iordache a dat gol la cluj, si a fost aproape de gol si cu national. pe partea lui chihaia nu a miscat, asa ca de unde parere asa de proasta??
Militia Romana
Sep 15 2004, 07:22 PM
cel mai slab fundas pe care l-a avut Dinamo! Asta nu merita sa joace nici in Rusia!
Joanna
Sep 17 2004, 12:00 AM
am o parerea fff proasta...!!!!!!
vhs
Sep 17 2004, 12:43 PM
Oare cat trebuie sa mai gafeze acest baiat ca sa fie scos din echipa?
Pe langa el, Burca e mic copil..
Dr3amEr
Oct 18 2004, 09:48 PM
Cel mai prost....E de Divizia C nu A...nu stiu ce vede Andone la el...pe deasupra e si un criminal...Afaraaaaaaaa
Anonymous
Oct 19 2004, 12:38 PM
va rog eu - nu-l comparati cu burca!!!!!!!!!!!
Burca este UNIC, IREPETABIL, INCURABIL...nu l-au vrut nici macar chinezii....
Eu zic ca are stofa...sper ca accidentul l-a scuturat suficient (nu discutam conditiile in care a avut loc accidentul si probabilele urmari) sa inteleaga ce inseamna fotbalist profesionist!!
flaviusO
Oct 19 2004, 01:29 PM
slabe sanse bozo... nu ai vazut ce i-a facut piciul ala de Vasilache :(
1948
Oct 19 2004, 06:55 PM
nu prea are "stofa" de Dinamo ... cred ca i`ar sta mai bine la Dinamo II ... si sa lase locul altcuiva mai bun ...
Anonymous
Oct 19 2004, 11:46 PM
flavius, la 4-0 toata echipa era deja in vacanta...la gol a gresit primul petre care-l acoperea pe galamaz...
flaviusO
Oct 20 2004, 03:41 PM
chiar si asa e inadmisibil sa fi facut in asa fel de un pusti, care e rezerva pana si la Bistrita
junior
Nov 8 2004, 09:29 AM
QUOTE(bozo)
va rog eu - nu-l comparati cu burca!!!!!!!!!!!
Burca este UNIC, IREPETABIL, INCURABIL...nu l-au vrut nici macar chinezii....
mare dreptate ai. este prea lent. în rest are joc bun de cap.
Dust
Jun 2 2005, 06:47 PM
NESERIOS>>>>>AFARA
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.