Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florin Matache
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
Pages: 1, 2
Sezran
Pareri despre jucatori.
Dust
aaaaaaaaaaa......presupun k e portaru nu?:D s-a vb destul de mult de el..sper k stie ceva otbal
chimaira
Matache e tanar....aceeasi problema cu centrarile la care nu prea iese...are talent, interventii bune, dar si gafe...l-am urmarit la DinamoII...momentan nu se ridica la nivelul nici unuia din cei trei cu care vom aborda campionatul viitor: Guso, Cristi M., Gaev...

oricum, sper sa se antreneze si sa nu devina spritzar...

mi-aduc aminte ca a venit de la plopeni cand s-a desfiintat echipa...
mihaiul90
Matache a demonstrat ca merita sa fie titular in dauna lui Moss a facut un meci foarte bun in seara asta si ii urez sa continue cu meciurile bune ca avem nevoie de un asemenea portar.
radu
Un meci foarte bun facut aseara de Matache. Priza buna in conditiile unui teren ud si a iesit bine si la cateva centrari. E datator de sperante si poate fi o surpriza placuta. Bravo Matache!!
red&white
Ba in meciul cu Beitar Matache si-a aratat calitatile de portar,este bun dar mai este mult de lucru 010.gif
bigbobo
Mi-a placut mult Matache in meciul de aseara cu beitar...Inca cateva meciuri in postura de titular o sa-i dea increderea necesara tanarului portar...Tine-o tot asa Matache
Achiles
da ... Matache a fost surpriza placuta ... nu a avut cine stie ce de scos , dar cat a avut a scos

Bravo Matache !
RflaviusD
A avut o evolutie buna spre foarte buna in meciul cu Jiul.Sper sa o tina tot asa pentru ca e clar ca si-a castigat locul de titular thumb.gif
djmihaitza
De la meci la meci este mai sigur in interventii, oricum mai sigur decat Moss pentru care am speranta ca ne va arata de ce este in stare si ca nu este un alt fel de Delwarte.

Imi pare bine ca a fost Matache cel promovat si nu a fost adus, cum se scria mai acum ceva timp pe aici, Daniel Tudor din Ungaria (vezi prestatia lui de pana acum la UTA mai ales meciul cu shtoia - penibil)

Imi doresc sa se bata pentru "nationala divizionara" cu Popa si Coman.
junior
domle se pare că este de viitor..dar să-l vedem în meciurile adevărate...iar duminică este momentul să ne arate dacă are valoare sau este un alt "ratat" gen Moss..Gaev...
edy
Ce sa mai e portar Matache... thumb.gif
Bravo si tine'o tot asa
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
mihaiul90
Sper sa nu primeasca gol nici cu puli duminica si sa nu primeasca deloc tot sezonu de ce nu ? bananasmile.gif Ati observat ca pana acu nu a primit gol in meciurile oficiale pt Dinamo ....
ScorpyoN
Are interventii foarte bune. Da, este adevarat ca nu a luat gol, si asta este un plus pentru el la moral. HAITA_DINAMO.gifHAITA_DINAMO.gif Daca va apara tot turul titular sunt convins ca va deveni un portar de valoarea HAITA_DINAMO.gif
junior
a fost sigur în intervenţii, e adevărat că nu prea a fost solicitat...la gol a ieşit timid dar s-a ferit probabil de o eliminare...şi se pare că s-a gândit bine
COSMIN C
Avem portar.
Mi-a fost teama sa spun asta, dar acum chiar cred ca Matache va fi greu de scos din poarta.
divisor
Mi-a placut Matache azi. De la meci la meci e tot mai sigur pe el, azi a avut cateva degajari reusite, si la primul gol a avut si el o contributie mare.
junior
e brici...bv lui că momentan ştie să-şi valorifice şansa ivită!!!
sper să devină o certitudine!!! avem nevoie
Dove24
Bravo Matache tineo tot asa chear si mai bine apara cu onoare poarta lu Dinamo HAITA_DINAMO.gif
SNapy
Joci super Matache.Tine-o tot asa.Fara interventia ta din prima repriza aveam zile grele la Craiova.Esti super jucator.
Nexus
Bravo Matache!!!Esti un superportar.Tine`o tot asa si nimeni nu iti va lua locul de titular.
red&white
Florin Matache a inceput sa imi placa foarte mult acest portar destul de sigur pe el,sper sa o tina tot asa
SUCCES,BAFTA MATACHE MAI ALES IN MECIUL CU STEAUA,RAPID SI IN CUPA UEFA.

Bravo!
IL BulDog
.. daca s'ar tunde zero ar aduce cu stelea cand era tanar icon_lol.gif
anja86
Ce poti sa zici de Matache dupa meciul cu Beitar..................... Decat ca e un portar de nota 10,care nu lasa toata treaba pe "piciorul" fundasilor. Daca o tine tot asa , o sa ne mearga foarte bine!

..............................
Ciine pana la moarte si dincolo de ea............
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Wlad_red_dog
Cu toate ca nu prea a avut ce apara in meciul cu UTA mi-a placut interventia lui din prelungiri si a demonstrat ca nu e un portar care daca se plictiseste in poarta gafeaza sa nu se mai concentreaza. Matache la nationala!! Lobont out!!!!
mihaiul90
E foarte bun, eu l-am observat din primul meci cand a aparat sezonul asta ca nu e de aruncat la gunoi. Mai ales ca pe langa reflexe are si o statura impunatoare, potrivnica unui portar 1,90... Inca nu i-a venit vremea pentru nationala, bineinteles ca are valoare si ca orice selectioner l-ar lua ca macar al 3-lea portar, dar nu si pitzurca. Peste 3-4 ani sunt sigur ca va ajunge titular incontestabil la nationala daca continua evolutiile bune
lory_dinamo
haideti ca avem un portar bun.....sa fie tot asa pana la sfarsit!!!
POOL
Piturca a zis ca ii place de Matache si ca urmareste evolutiile acestuia la Dinamo. E un pas inainte pentru el. thumb.gif
lory_dinamo
cu toate ca am primt goluri nu ne-ai dezamagit!!!
dinamodgirl
A aparat bine si in meciul asta docamdata el e titular!Da si eu am auzitit ca Piturca e cu ochii pe Matache si pe Radu Stefan!
SNapy
Matache va sta in porta la noi ica multe meciuri.Eu nu cred ca nu agresit aproape cu nimic la golurile primite la Xanthi.Sper sa joace la fel in continuare .El este cel mai bun porta
nunweiller
matache chiar a jucat prost. a plonjat cu intirziere si a fost superficial la toate toate golurile primite.
imi place atitudinea lui. mai are nevoie de multe meciuri pentru a da randamentul asteptat.
RED75
Un joc slabut dar m-a impresionat cum se bucura ca un copil la golul de 4-3. Se vede ca nu e "mercenar" thumb.gif
Wlad_red_dog
Matache a gresit decisiv in meciul cu Xanthi dar in rest a facut numai meciuri bune si pana si cei mai buni au meciuri proaste! El e tanar dar cand va ajunge la varsta lui Dani Coman o sa fie cel mai bun portar din estul Europei.
dinamovistu'92
Matache joaca bine in general.Sper sa asi indrepte greselile cu varf si indesat la meciul cu oile de miercuri(parca)

Moti la nationala(nea piti uitate bine ca asta e jucator de valoare) bananasmile.gif busted_blue.gif

FORTA Dinamo HAITA_DINAMO.gif

verystrange.gif
nunweiller
corect ar fi ca in meciul de la vaslui sa joace moss. rednic va avea de facut o alegere dificila.

miine el poate cistiga un portar sau poate pierde un meci. daca matache va gafa iar vor fi probleme mari. daca va apara bine cred ca nu va mai fi scos de nimeni din poarta lui Dinamo.

daca as fi rednic, l-as baga pe moss.
bine ca nu sint rednic.:))
mihaiul90
Sper ca il va baga din nou pe Matache, are mare nevoie de experienta ca sa ajunga un portar mare, numai asa va reusi sa creasca in siguranta, jucand meci de meci chiar daca la unele le mai comite, se pot ierta totusi greselile lui fiindca am castigat acel meci.
nunweiller
nu cred ca echipa va avea forta sa ii acopere mereu greselile. vazind reluarile de la meciul cu xanthi consider ca la golurile 1 si 3 a gresit plonjind tardiv. erau mingi care puteau fi scoase de un portar peste medie. in returul cu beitar a respins in fata si asa am incasat golul. de fiecare data a fost salvat de echipa.
pe de alta parte, pentru a creste, are nevoie de meciuri, deci trebuie sa joace. majoritatea sustineti punctul asta de vedere.

nu uitati totusi ca am mai crescut un delwarte vreo 2 luni si am primit cadou eliminarea din cupa uefa.

mai cred ca matache ar trebui sa o lase mai moale cu interviurile si cu pozele de topmodel de prin ziare (traieste sindromul carlos) si sa se pregateasca suplimentar.

eu l-as baga pe moss la vaslui. rednic vad ca joaca cu matache. probabil stie ce face. sper sa iasa bine si mai sper ca matache sa devina portarul de care avem nevoie, desi am multe retineri in sensul asta.
red dog 70
ROMANIA-SUEDIA--portar...........Prunea............ 256.gif (si cei mari gresesc)

trebuie sa avem putina rabdare.Matache va fi un bun portar.

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Dinamo, DRAGOSTEA MEA.
nunweiller
bun exemplu. daca ar gresi asa in meciul de miercuri, ai mai avea rabdare?

ma rog sa nu se intimple asa ceva.
red&white
In meciul cu Xanthi nu prea mia placut Matache,a cam gresit si cred eu ca golurile puteau fi aparate,sper ca in meciurile cu rivali sa apere foarte bine sa i batem,in rest mi-a placut Matache BRAVO.
IL BulDog
diablo.gif GAEV > matache diablo.gif

251.gif 251.gif 251.gif .. urmeaza meciul cu steOAIA .. vreau sa avem un portar care sa nu ne dea emotii .. GAEV a facut meciuri foarte bune impotriva lu'spurky .. dupa ce trece derby-ul poa'sa'l incerce in poarta nu numai pe matache da'si pe goian .. thumb.gif
mariusl
cand aud de gaev primul meci la care ma gandesc e 0-3 din giulesti din retur! asa ca tb sai se dea credit lui matache, dc nu moss tb sa intre, dar nicidecum idiotu de gaev!! 149.gif
nunweiller
golul cu vasluiul ii apartine. sa dea dumnezeu sa faca un meci mare cu steaua.

off topic avem nevoie de denis romanovs. asta daca vrem primavara europeana si titlu.
Nexus
de acord cu tine @nunweiller.romanovs ar trebui sa vina la noi inainte de a avea primul meci in grupele Uefa.
Wlad_red_dog
Oricum in min 93 apararea o mai durea-n c** de Vaslui. Ce era sa faca Matache la Gol? A scos 2 mingi in momente cheie: la 0-0 in min 25(pareca) si in min 85 la 2-0 (puterau sa ne egaleze)! HAI MATACHE!
marcher
Bai fratilor...nu-i soi. Il miros de la o posta.
nunweiller
trebuia sa faca 3 pasi sa sara si sa prinda sau sa boxeze mingea. golul a fost din 6 m. era 1 m in fata. 3 pasi si saritura si era 2-0.

nu am nimic cu el, dar ma gindesc daca ne putem permite un portar fara experienta in conditiile in care vrem titlul si primavara europeana.

posibil ca anul viitor sa fie cel mai bun portar roman. si posibil sa nu terminam nici pe 2.
florin_80
Golul de la Vaslui e in primul rand al lui...a fost din interiorul careului mic. Un portar adevarat isi domina careul fara probleme, ceea ce nu se poate spune despre Matache. La meciul cu steaua tocmai de fazele fixe ma tem.
lory_dinamo
sunt multumita de cum a aparat la Vaslui! sa o tina tot asa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.