Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florin Matache
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2
biancap78
Imi place ca apara bine. cred ca daca va mai juca si va apara la fel va fi chemat la Nationala.
redlady08
parca ii lipseste acel "ceva" pe care il simti la un portar mare.....eu zic ca am avut rabdare cu el si l-am incurajat, nu zic a avut si evolutii bune si ne-a scapat de cateva ori, dar tot asa a luat si niste goluri prostesti care puteau sa ne coste.....inca nu m-a convins...nu stiu Rednic de ce parere este:D
hunter
un portar bun Matache,insa nu este foarte sigur...si Gaev o comite,dar in acest moment as merge totusi pe mana bielorusului
Wlad_red_dog
Ar trebui ca din iarna (dupa ce va mai veni un portar si Gaev nu pleaca) sa-l imprumute la o echipa la care sa joace meci de meci
radu
Ne-a parasit si Matache. Nu a avut timp sa demonstreze si oricum era oscilant in evolutii. Clar ca dupa venirea lui Lobby nu mai putea prinde primul 11. Bafta multa la Ceahlaul!!
cosmin targoviste
E definitiv sau doar imprumutat?
radu
Din cate inteleg eu e "cam " definitiv.
bigbobo
Ii doresc succes pe mai departe la noua sa echipa de club...
mihaiul90
Mult succes Matache, sper sa te mai intorci la noi, sunt sigur ca peste 5 ani vei fi un portar mare thumb.gif
Cai Lun
Din pacate, portar poate fi doar 1, iar acum e Lobont. Daca s-ar fi jucat cu 10 portari si un singur jucator de camp, matache era cu siguranta titular. Nu vreau sa fac o gluma nesarata. Vreau doar sa spun ca uneori soarta portarilor este mai dura decat a celorlalti fotbablisti. Matache a fost unul din cei care au pus umarul al promovarea echipei a doua. A fost capitan in toate meciurile pe care le-a jucat in divizia C.... si nu e putin lucru asta, cel putin pentru mine. Sunt sigur ca la Ceahlaul va arata ce poate si sper din toata inima sa nu ne uite. Barfa, Mata! thumb.gif
djmihaitza
Matache la Piatra-Neamt:
Etapa a IV-a: Farul 2-0 Ceahlaul (90min. jucate)
Etapa a X-a: UTA 0-1 Ceahlaul (90min.)
Etapa a XI-a: Ceahlaul 1-1 FC Vaslui (90min.)

Bine ai revenit, da' cu Lobonț nu-i de joaca!
Leaveyou
Dacă nu pleca Romanovs i-ași fi zis fratelui pieței bine ai venit ! Așa, evit.
The Game
Daca Lobont nu poate sa joace, am incredere in Matache.
rew
Romanovs inca nu a plecat; a fost la antrenament si la vizita medicala. Probabil Matache mai imbatrineste 1 an pe la Dinamo 2.
Myhay_Dinamo
tongue2.gif Bine ca a ramas Romanovs.Doar el ne poate salva daca pleaca Lobont in vara. HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.