Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vladimir Gaev
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3
Sezran
Pareri despre jucatori.
flaviusO
Un portar prea bun pentru a fi al treilea, nu cred ca il va prinde primavara la noi...
Anonymous
daca ramane in poarta, avem sanse sa scapam de obsesia golurilor primite meci de meci... offff... nu cred ca o sa stea stelica pe banca insa, doar e portar de nationala!
chimaira
eu sunt fan declarat al Lui Vova Gaev de ceva vreme:D
pt asta intentionez sa ii dedic si un steag de doua betze.
Lupta, Vova!
mari_the_d0g
Oricum e mai bine decat cu stelea, cu care am emotii si la minge sutata de la 50 de metrii. :D
1948
pacat ca nu prea a avut ce apara la meciu` cu sportu` ... nu ne`am putut da seama daca e in forma sau nu
ucu
Gaev este singurul portar dinamovist din ultimii 5 ani care nu a facut vreo gafa uriasa
dumi
Din cate stiu, atat cat a aparat nu a comis-o urat....numai ca nu a avut sansa sa apere prea mult....oricum, cred ca e mai bun decat stelica...din pacate, stelica s-ar putea sa primeasca credite din considerente ca e portar de nationala, desi nu a prea aratat ca merita asta ...dupa mine, la Dinamo ar fi trebuit sa fie in lot (titular si rezerva) babicu' si gaev...in concluzie, eu cred ca gaev ar trebui incercat mai mult...sa arate ca intr-adevar e mai bun decat stelica
Anonymous
stelica portar de nationala??? daca nu avem altul in tara nu inseamna ca el este neaparat bun, chiar daca este la nationala
Anonymous
ieri a somat 1/2 meci iar apoi a scos tot...sper ca in ghena sa faca un meci ca cel de la piatra neamt din vara trecuta!
flaviusO
aham... a inchis poarta atunci :)
Anonymous
eu sper sa nu-l vedem pe stelica in poarta duminica...
gaev e mai bun ca el!
Dumi-DC
Am incredere multa in el si sunt convins ca va juca bine cu steaua
mari_the_d0g
stelea in NICI UN CAZ!! am incredere in Gaev duminica!
C r i s t i
Dupa mine e prea slab pentru Dinamo. Foarte slab... :x
junior
QUOTE(C r i s t i)
Dupa mine e prea slab pentru Dinamo. Foarte slab...  :x

din păcate nu ne-a scos aseară cu Naționalul!!!!!!
și pe deasupra...ca un cretin a pus și el umărul la măcel!!!!!!!!! icon_twisted.gif
de ce???
păi e atât de bou să nu vadă că tudor a dat indirectă la lovitura lui .... îmi scapă!!!!!!!!
dacă o lăsa să intre în poartă .... dar a trebuit să atingă mingea idiotu!!!!!!!
Dust
...slab
dinamita_rosie
Huo Gaev e cel mai prost portar din divizia A.Sper sa nu il mai bage in poarta.Sa il tina pe Guso. 149.gif
haiduc
are si bune si rele. cert e ca nu da siguranta de care e nevoie in poarta. nu stie sa iasa pe centrari etc. a scos si mingi grele, dar NE TREBUIE PORTAR. speram ca acela va fi Guso, mai ales ca are fizic impresionant, dar se pare ca ramanem iar fara portar valoros.
Dust
gaev se intdinde bine dupa mingi..insa..are un punct f slab..nu are deloc priza la mingi :-s
undyng
Din ce a aratat in meciu cu bulgari merita sa fie titular ... cel mai bun portar de la dinamo
UNGUREANU ROBERT
este bun si a facut minuni la sofia dar parca tot pe lobont il vad la dinamo
FarfelkugeL
QUOTE(UNGUREANU ROBERT @ 9 Nov 2005, 9:44) *
este bun si a facut minuni la sofia dar parca tot pe lobont il vad la dinamo

Intr-adevar Gaev este un portar bun..
insa mintea tot la zapacitul ala de Lobont e !
Laboosh_SUD
praf portar.. mi se pare prea nesigur, desi de multe ori face cate o gafa nasoala si dup-aia se revanseaza sau invers.. Dar cea mai mare problema e ca nu stie sa iasa..
alexyutza
Mi se pare un portar bun . Gafeaza rar , dar si le apara .. cum nu ai mai vazut !
Daca aveam alt portar titular in locul lui , pun pariu ca luam mai multe goluri .
Nu avem ce sa-i reprosam, ne-a salvat de atatea ori ...
Cai Lun
Si eu zic ca e un portar bun, nu e stralucitor dar e eficient. Are o mare doza de curaj.. e in stare sa se bage cu fatza in gheata adversarului.. bravo lui, eu am incredere in el!

PS> Altii cred ca nu au vazut reflexele din meciul cu lesbi sau cu jiul de spun despre el ca e "praf"...
Florin
"Vreau să plec de la Dinamo dacă mi se iveşte o ofertă bună. Nu ştiu dacă vin sau nu la reunirea lotului."
Vladimir Gaev, portar Dinamo
POOL
Eu sincer nu ma omor dupa Gaev. Nu ma prea afecteaza dak el sta pana in vara sau pana nu stiu cand. Mai bine incercam si cu portari romani, zik k ar trebui sa-l incercam si pe Matache si pe Munteanu dak vrea sa vina, sau de ce nu sa-l cumparam pe Curca, k mi se pare destul de bun. thumb.gif
paddy
Se pare ca Babicul va fii titular din primavara, Gaev e prea slab pentru Dinamo.
florin_80
Daca Gaev e slab inseamna ca Munteanu e un pacalici.
POOL
Nu e slab gaev, da' el nu stie sa iasa la centrari. Oricum sper k Munteanu sa joace cat mai bine la noi in poarta.
caine_berceni
Mie unu numi place deloc de Gaev (nu iese pe centrari si din cauza asta am luat o gramada de goluri ) 2.nu are reflexe
Dupa parerea mea Munteanu e mai complet decat Gaev
LeX
ba da nu apreciati deloc cate goluri a scos asta in toamn asta. numai 1vs1 a scos mai mult de 70% cred. EU cred ca ar trebui sa ramana.
colt alb
Gaev nu mi se pare un portar d lepadat cu toate k are si el lipsuri are totodata si sclipiri uneori.Babicu' a facut mari gafe la viata lui.Nu e o diferenta de la cer la pamant intre cei doi k valoare totusi mi-as dori k Gaev sa ramana.

CAINE PANA LA MOARTE SI NU NUMAI!!!!!!!!!!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
sa nu uitam ca pe Gaevc nu il obliga niumeni sa plece , ba chiar din contra . El a declarat ca isi doreste sa [plece de la noi , dar se pare ca actuala conducere nu prea l-a luat in serios. Eu chiar nu mai inteleg nimic . Inainte , cand juca Era Munteaqnu titular sau cand era stelea titular , Gaev era cam nemultumit de statutul de rezerva , si acum dupa ce a jucat tot turul ca titular , cu exceptia a doua meciuri , si este apreciat de toata lumea pt ceea ce face si pt ceea ce este , spune ca vrea sa plece ?
Pai ce s-a mai intamplat si cu el ? I s-a urcat la cap , asa dintr-o data . Ce vrea sa zica? Atunci cand nu prea juca , era bun de Dinamo pt ca nu il vroia numieni si acuma cand e titular indiscutabil si toata lumea incepe sa-si puna mari sperante in el , considera ca este prea " mare " pt Dinamo ? Sper ca nu ma insel , dar mie asa mi-a dat impresia . Daca e nemultumit de ceva , si n u cred ca e si cazul lui , atunci sa spuina !
Ce a patit si Gaev ? I s-a urat depre mult bine ?????
251.gif Fara el suntem morti... cel putin deocamdata ....
Mythok
Poate odata cu iminenta plecare a lui Gaev o sa fie apreciat in sfarsit la Dinamo(in special de suporteri)

Observ ca foarte multi dintre voi asteptati o revenire a lui Munteanu in porta(mai rar asa o catastrofa a avut Dinamo intre buturi)

Profundul meu respect pentru Gaev (indiferent de decizia care o v-a lua)
Raikkonen
Dupa parerea mea, cine il doreste pe Cristi Munteanu in locul lui Gaev este un imbecil cap-coada.
Nu de alta dar Cristi Munteanu nu e de Dinamo si mai mult mi se pare un portar ratat in timp ce Gaev este ce poate avea Dinamo mai bun in aceasta perioada, nu stiu daca mai exista un portar valabil care poata sa il egaleze pe Gaev la posibilitatile lui Dinamo.
Trebuie sa stranga cu dintii de acest om, care cel putin dupa mine este cel care ne-a salvat din cele mai periculoase momente, daca nu era el nici macar pe CSKA nu bateam, nu zic ca daca nu era el ne batea Levski la scor etc etc

Nu stiu la ce se gandesc aia care vor alt portar in locul lui Vladimir, poate daca se gandesc la Kahn, Ilkner sau Petr Cech insa nu vad la ce se gandesc aia care il critica pe Gaev, are si el micile lui probleme pe care le are orice portar da Doamne frate, nici un portar in lumea asta nu are un punct slab, dar cum sa il vreti pe zmelteanu ala sau pe niste bosorogi deja ca Stelea sau un nimeni ca Guso.
POOL
Da' akuam ce vrei k toat lumea sa-l laude? Lasa-l in pace k are si el defectele lui si cred k stie toata lumea care sant. E adevarat k ne-a salvat in multe situatii da' pentru asta nu trebuie sa-l facem Sfant. Mai are si el multe de invatat,
Rossi
dc gaev mai are de invatat atunci de munteanu ce sa mai zic
POOL
Eu n-am spus nimika de munteanu, m-am referit numai la gaev, nu trebuie sa-l facem akuma cel mai bun portar din lume, k nu-i chiar asa.
alexyutza
Nu-i el cel mai bun portar din lume , dar cu siguranta e cel mai bu portar decare dispunem . As putea chiar spune ca e cel mai bun portar pe care l-am avut in ultimii patru ani . N u-mi dau seama de ce unii dintre noi isi doresc sa plece sau le este indiferent daca ramane sau nu , din moment ce nu il putem inlocui cu nici un alt portar de nivelul lui , nici macar pe jumatate . Mioe chiar mi-ar pare rau daca ar pleca . La inceput nu pre aveam incredere in el , dar returul acesta de campionat si-a aratat clasa . Este un portar foarte eficient , fara el nu stiu cum ne-am fii descurcat .
Eu nu inteleg fe ce Gaev isi doreste sa plece in Ucraian tocmai acum . De ce nu si-a exprimat dorinta mai repede ? Oare i-a propus si lui , becali o micsorare de contract ?
Ceva e la mijloc .... 149.gif
alexyutza
Apropo de contaractul lui Gaev , stie cineva cand expira ? Eu am auzit ca la vara ...
POOL
Sa nu uitam k pe la noi a trecut si Lobontz, akum vreo 3-4 ani si Lobont nu tzin minte sa fi gresit la vreun gol si a aparat mult mai bine. thumb.gif Eu sincer nu intzeleg ce vedeti voi asa mare lucru la gaev asta, kare a fost mai mult rezerva cat a stat la noi.
alexyutza
Ce vedem noi asa mare lucru la Gaev ? Pai , e chiar simplu , a aparat de cele mai multe ori din pozitii aproape imposibile , a evitat goluri ca si facute . Dupa parerea mea , indiferent de meci , el este singurul care nu someaza .Cea mai mare amenintare de pe teren , e cam mereu in fata portii noastre , iar Gaev, pana acum s-a descurcat mai mult decat onorabil !!!
Poate ca nu stie sa iasa pe centrari sau are late minusuri , dar face el ce face si reuseste sa apere cu brio . Cate goluri am luat din cauza lui ? Foarte putine . sa recunoastem ca de cele mai multe ori apararea a fost varza si Gaev nu s-a putut baza pe nimeni .
Eu mi-as dori sa ajunga la o intelegere cu , conducerea si sa mai raman la noi multi ani de acum incolo .
POOL
alexyutza, akuma chiar exagerezi. Atunci inseamna k dak pleak gaev, noi sîntem morti. Dak numai el nu someaza, atunci ce sa spun de Tamas, Petre sau Margaritescu. 010.gif Cu asta m-ai dat gata. In jumatate din meciurile din Divizia A, gaev a somat in poarta, la meciuri si a luat goluri dintr-o singura faza de poarta (e drept k el nu avea ce sa fak nimik la nici un gol). Adevarul e k ne-a si scos din multe situatii la limita, kand puteam sa pierdem de exemplu in cupa si a fakut mai multe lucruri bune decat rele insa mai e mult pana la a spune k e cel care "nu doarme" 010.gif . Sa nu uitam k in meciul de la Marseille, ambele goluri i se pot imputa, deci putem spune k din cauza lui am pierdut califikarea (dak am fi rai).
paddy
Nici Babicul nu e cine stie ce , de obicei apara mai bine la echipele unde e imprumutat 010.gif sa nu uitam ca la un moment dat nu il aveam decit pe Gaev, a facut niste jocuri bune, dar a si luat niste goluri... 256.gif sa recunoastem ca nu are valuare de Dinamo.
Raikkonen
alexyutza, iti dau dreptate!!!
Daca Gaev mai are de invatat ce sa zic de Zmelteanu ala!!! LA PARNAIE CU ALA!!! E un portar ratat, sa stea in Cipru unde e, ca ala ne strica de tot!!!
Iar despre Petre...etc care ar pleca totusi portarul e unul singur si la cate gafe si portari de rahat a avut Dinamo ( Preda, Delwarte ) mi-ar fi cea mai mare frica sa plece Gaev sa vina din nou Munteanu nu cred ca mai intram nici in grupele UEFA si nu luam nici un campionat...iara ne trezim cu un chior gen Delwarte pe care l-as batea pana i-ar da sangele.
Nici eu nu inteleg de ce Gaev vrea sa plece, din cate stiu nu s-au purtat prea frumos astia cu el si cred ca Becali vrea sa-i micsoreze contractul sau ceva...la cat de dementa mai e si oaia asta...
pinky
Nu a fost apreciat Gaev, iar acuma se vad consecintele!!Ganditi-va ca el a fost mereu rezerva, nu i s-a dat sansa sa joace cand era Munteanu sau Stelea!!Si mie nici unul din cei doi nu mi se pare mai bun...mai ales Munteanu, e cam varza!!
Sper sa nu plece Gaev, ar fi o mare pierdere pentru noi!!
alexyutza
Asta ma chinuiam si eu sa zic . Bine , illasam pe Gaev sapleca , dar pe cine aducem in locul lui ? Munteanu sau Dolha? Sa fim seriosi , Dolha e chiam mai petarda decat Munteanu !!! Ce mai conteaza ca in anumite situatii Gaev a scos mingea la limita , important e ca a scos-o , nu ca altii !!!
Eu raman la parerea mea , pierderea lui Gaev ar fii un mare pas inapoi pt noi , mai alesacum dupa ce l-m pierdut si pe Tamas iar Petre s-ar putea sa ne paraseasca si el . Fara cei doi o sa fim lenti de tot si constructiile echipei vor fii greoaie si previzibile .
Nici nu vrea sa ma gandesc ca s-ar putea sa avem iarasi probleme in aparare , numai ce scapasem de ele , dar separe ca vor revenii...

Vom marca tot mai putine goluri ,iar in aparare vom fi varza , ce mai cuplul perfect .... cum vom mai putea castiga campionatul in conitile astea??? 251.gif
DiliBili
Gaev e portar de hambal... ar fi bun daca poarta ar fi de cel putin 2 ori mai mica
Munteanu alterneaza mecurile foarte bune cu cele foarte proaste
Dolha e chior la propriu si nu la figurat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.