Sezran
Aug 26 2004, 07:29 AM
Pareri despre jucatori.
vhs
Aug 27 2004, 02:52 PM
cel mai bun portar ronam din divizia A
flaviusO
Aug 27 2004, 05:41 PM
Cam mic de inaltime
ManoWar
Aug 27 2004, 05:50 PM
Este adevarat ca 5-10 cm ar fi fost ideal. Dar..... el este cel mai bun portar din Divizia A si cred ca a fost mult peste ce a aratat Lobont in meciu cu Finlanda. Este mult mai rulat si mai tineti minte meciu cu Zilina cand a aparat de la luat mama dracu. Nu a avut meciu vietii cu Manchester la ei acasa dar a aparat ceva. Oricum la cum juca iordache care practic a dat 2 pase de gol....
flaviusO
Aug 27 2004, 11:15 PM
Mi se pare peste Dolha dar sub Lobont. Daca ar fi avut acei 5-10 cm probabil nu ar mai fi avut reflexe atat de bune. Oricum, in momentul actual, cred eu, ca singurul compartiment in care stam cu adevarat bine e portarul (portarii). Poate ar trebui sa tipe mai mult la fundasi, poate nu comunica prea bine cu ei. Cred ca Lobont il depaseste la acest capitol.
flaviusO
Aug 27 2004, 11:33 PM
Stii ce mi-as dori sa declare Munteanu. Exact ceea ce spunea Buffon acum cateva sezoane cand era intebat de ce nu e titular la nationala: "ce sa fac daca am fundasi atat de valorosi si somez, este normal sa fie Toldo titular la ce fundasi are in fata..."
flaviusO
Aug 30 2004, 08:30 PM
Mah HAITA, ai avut gura "aurita"....
flaviusO
Oct 26 2004, 09:13 PM
NU IL INTELEG!!! Castiga meciul cu Zilina de unul singur si tot la fel le pierde pe alea cu Clujul si cu rapidul... Ce-ai patit cristi?? Nu e buna psiholoaga??
1948
Oct 28 2004, 05:53 PM
orice portar are zile mai bune si zile mai proaste ... oricum ramane un portar bun ... iar cand prinde o zi buna ... ne scoate din kkt
sistem
Oct 29 2004, 09:17 PM
Cristi Munteanu e un portar de valoare, dar totus cam indolgent...ma refer ia cam multe cartonase rosii...pacat..dar cum a venit Stelea...Andone a cam uitat de el...desi are probleme pers.
1948
Nov 1 2004, 06:26 PM
nu conteaza pe cine prefera ... Munteanu e mai bun decat Gaev . Clar !
junior
Nov 8 2004, 08:49 AM
din nou freacă banca de rezerve. și după ce a venit stelică cred că va freca încontinuare.
mari_the_d0g
Mar 17 2005, 07:53 PM
Cristi nu trebuia dat. e adevarat ca a gresit la Cluj si in giulesti, dar si asa apara mult mai bine ca stelea.
junior
Apr 27 2005, 08:08 AM
chestia cu...câine până ... numai ține!!!!!!!!!
iar borcea este un cretin...de ce ia lăsat să joace împotriva noastră??????????
și el și V. Munteanu!!!!!!!
Florin4Dinamo
May 20 2005, 10:23 PM
A dovedit-o inca odata daca mai trebuia dovedit ca este cel mai bun portar din Divizia "A" si este un caine adevarat, merita sa se intoarca si il asteptam cu bratele deschise.
Dust
Jun 2 2005, 06:27 PM
merita sa vina iar in groapaaaaaa
Fubar
Jun 12 2005, 11:05 PM
Este un portar de exceptzie !!! unul dintre cei mai valorosi pe care i-a avut Romania vreodata!!! si nu exagerez deloc!!! kred k pitzi ar trebui sa se uite si la el kiar dak si Lobontz este un portar de exceptzie!!! Face niste parade exceptionale!!! Sper sa revina kt mai rpd la DInmao!!!
DiliBili
Jul 3 2005, 03:02 PM
Este binevenit la Dinamo dar cred ca Guso va fi titular
Cai Lun
Jan 17 2006, 08:38 PM
Cred ca a sosit timpul sa readucem acest topic in prim-plan, nu-i asa?
bianco_rossa
Jan 17 2006, 08:48 PM
km da Cai Lun...k dak d acu' tot a redevenit caine.....trebe bagat si el in seama...c sa zic....e un portar bun..numai k io nu intelegeam o chestie....knd era la dinamo mai facea el gafe.....da' knd s'a dus la national.....knd a jukt impotriva noatra a aparat cu atata indarjire...si muuult mai bine dekt la noi...d c oare??
oricum tot gaev cred k o sa fie titular..pentru k Munteanu mai are cva d recuperat.....io abia astept sa vad competitia pentru afirmare dintre ei doi...
Cai Lun
Jan 17 2006, 09:20 PM
Pai meciul cu noi si cel cu zdeaua sunt singurele lui meciuri bune in tricoul bancarilor!

Glumesc... si mie imi place Munteanu. In primul rand are spirit de sacrificiu, plu de asta, uneori chiar iti lasa impresia ca e cel mai adevarat caine...
bianco_rossa
Jan 17 2006, 09:26 PM
da...corect c zici u Cai Lun..da nu crezi k are un "adversar" p masura??

...io zic k ne'am rezolvat si cu portarii

acu' sa vdm cine merita primu' 11
alexyutza
Jan 17 2006, 09:59 PM
E un portar bun , ambitios dar ,din pacate incostant . daca azi reuseste un meci de zile mari , maine te poti astepta exact la contrariul . In cazul in care Gaev va fii ales titular in dauna lui Cristi ,atunci ce va face ? Va ameninta iar ca pleaca , sau va cere sa mearga la National ?
Munteanu are o problema , se prea plange , se vaicareste de fiecare data cand e nemultumit ....
redlady08
Feb 4 2006, 09:35 PM
imi pare bine k s-a reinors...abia astept sa vad concurenta de pe post...dupa mine Gaev are un mic avantaj.....dar antrenorul are ultimul cuvant si cred k le va da sanse fiecaruia sa arate de ce e in stare. CEL MAI BUN SA CASTIGE....POSTUL DE TITULAR!
FarfelkugeL
Feb 4 2006, 09:43 PM
Cristi, ai gafat-o, dar treci peste asta si nu o mai repeta !
Tu esti caine, mereu vei fi !
POOL
Feb 4 2006, 10:00 PM
Korekt, dak a gresit omul, se mai intampla, ce sa faci? Orikum norok k a gafato in tr-un meci amical.

Orikum, in meciul asta cine a jukat bine de la noi din echipa?
redlady08
Feb 4 2006, 10:13 PM
pai cum cine a jucat bine.....PETRE k doar a inscris

...si de restu nu ma pronunt k nu am vazut meciul......oricum a fost un amical...util sper io....iar despre Babicu ....bine k a gafat acuma si nu intr-un meci oficial....sunt convisa k nu va repeta greseala
alexyutza
Feb 5 2006, 01:28 AM
S-a facut de ras .. ma tem cva daca se va merge pe mana lui si in retur , vom patii la fel.....
Babicule ,acuma ce parere mai ai despre felul in care joci ? Nu mai bati cu pumnu ' in masa ca vrei sa fii titular ??????
Mda...imi era dor de gafele lui babicu...

ce sa zic....He's back!God help us!!!Noroc ca nu a plecat Gaev!
Tu esti caine, mereu vei fi !
25 aprilie 2005 [dupa partida FC National - DINAMO 5-1 ] :
Cristi Munteanu, portarul lui FC National a spus ca le-am administrat o infrangere dureroasa si meritata, am jucat cu o dorinta extraordinara. Am demonstrat ca FC National si-ar fi meritat locul in finala Cupei Romaniei. Nationalul este echipa care face cele mai frumoase meciuri in Divizia A."
bianco_rossa
Feb 5 2006, 02:09 AM
h3h3h3...c sa zik si el dak era la National...doar nu avea sa spuna k merita Dianmo victoria..pentru k la stlu' cum au jukt....ink a fost prea putin....Munteanu este d'al nostru numa' k acu' are un adersar redutabil....si pentru postul d titular tre' sa dea ce'i mai bun din el...nu sa astepte sa rateze atakntii k sa iasa el in evidenta
Nu cred ca-l batea reporterul cu microfonul daca refuza sa faca declaratii...Oricum,asta-i poveste veche.Important e sa apere bine!Dar eu tot pe mana lui Gaev as merge,parca imi inspira mai multa siguranta.
alexyutza
Feb 5 2006, 08:47 AM
Gaev , spre deosebire de Munteanu , e mereu pe fata , pe el greu il ia in surprindere vreun adversar .
Si mie mi-a dat impresia ca este un portar sigur , si nu de acuma de cand a gresit Babicu'.
Pana isi revine babicu' , Gev merita sa fie titular , iar pe urma ar putea juca prin rotatie.
Cred ca Munteanu isi va reveni , a mai trecut el prin perioade ca asta .
nunweiller
Feb 6 2006, 11:56 AM
Atunci cind vine la Dinamo C Munteanu incepe sa se creada mare jucator. L-ati vazut ce a facut cu Otopeniul si cred ca va aduceti aminte ce-a facut in meciul CFR Cluj anul trecut. E unul dintre cei care au provocat pierderea titlului anul trecut(pe linga L Goian) prin greseli individuale.
Fac pariu ca peste o luna va incepe sa faca scandal ca de ce nu e titular(cum a mai facut) si parca vad ca incepe sa se plinga ca nu isi ia nu stiu ce prima la timp.
QUOTE(alexyutza @ 5 Feb 2006, 8:47)

Gaev , spre deosebire de Munteanu , e mereu pe fata , pe el greu il ia in surprindere vreun adversar .
Si mie mi-a dat impresia ca este un portar sigur , si nu de acuma de cand a gresit Babicu'.
Pana isi revine babicu' , Gev merita sa fie titular , iar pe urma ar putea juca prin rotatie.
Cred ca Munteanu isi va reveni , a mai trecut el prin perioade ca asta .
Cred ca nua re cum sa isi revina pt ca asta este valoarea lui. De atitia ani de cind e la Dinamo a jucat si el bine in returul in care am luat campionatul si in meciurile cu Zilina. Mereu l-au intrecut ceilalti: D Tudor, Fane Preda, Prunea, Stelea sau Gaev. Asta vara a plecat de frica lui Guso si in plus ne-a si injurat atunci cind era la FC National uitand ca a mincat o piine buna la Dinamo.
Haita
Mar 18 2006, 07:51 PM
Un meci bun facut de Cristi Munteanu cu Pandurii. A scos tot ce era de scos si si-a dirijat si incurajat bine fundasii.
red_dog997
Mar 18 2006, 07:54 PM
:beerchug:Astazi a facut treaba buna!!!A avut cateva interventii pe care cu greu le-as fii putut explica!!
Mai ales la faza cu Scarlatache!!
f_rares
Mar 18 2006, 08:14 PM
A scos sutul ala ..scria GOL pe sutul ala...felicitari pt asta
marcher
Apr 2 2006, 08:37 AM
TANTALAU, TANTALAU
marcher
Apr 10 2006, 08:16 PM
Ti-ai revenit bestie neagra? Iar ne-ai bagat in cofa. Cum ar zice gheorghe cu roata lui: esti cel mai prost jucator. Dormi in pace!
f_rares
Apr 10 2006, 10:01 PM
Pacat ...daca sarea mai mult la golul spurcatzilor, prestatzia lui era excelenta
larisza
Apr 22 2006, 03:01 PM
E UNUL DIN PUTINII JUCATORI DE LA DINAMO PE CARE NU IL INTERESEAZA BANII . EL IN ACEST MOMENT JOACA PE GRATIS.
E UN ADEVARAT

DINAMOVIST
ZOCCOLO DURO
Apr 22 2006, 03:21 PM
asta cu banii nu o cred si mai mult ca sigur sunt doar vorbe..toti vor sa castige cat mai multi bani..e si normal daca am fi un pic mai realisti..oricum ,CMunteanu e un portar de clasa...un mare sufletist...traim intr-o perioada neagra a sportului rege,o perioada in care banii fac legea,unde fotbalul modern e doar o afacere..si nu cred ca vom mai avea parte prea curand de adevarate"bandiere",adevarate simboluri..cum este de exemplu DI CANIO (pentru Lazio),sau totti la roma...Trebuie sa ne multumim cu o echipa de profesionisti,de calitate,care se daruiesc pe teren(fie si motivati mai ales financiar)..insa cel mai important acum e sa avem o echipa buna ..sa creem o echipa buna cu care sa mergem cu fruntea sus si in europa.FORZA DINAMO !
Radu10mai
Apr 23 2006, 08:01 PM
E portar? credeam ca e pe post de copil de mingi

La Cluj i-am dat musetzel si a avut tupeu sa ne arate obrazul, pai sa-i arate colegilor sai eventual nu celor care l-au sustzinut mai mult decat trebuia!!!
KATRY_RedWhite_4ever
May 6 2006, 11:11 PM
sincera sa fiu am fost foarte reticenta la revenirea lui cristi la dinamo,insa dupa c am vazut in c forma e ,mi-am dat seama k m-am inselat! merita sa fie titular ,cu toate k si gaev a aprat impecabil in majoritatea meciurilor din tur,insa acum si-a pierdut antrenamentul.bravo ambilor portari,au facut treaba buna.si munteanu ne-a scapat cu fata curata azi cu jiul,asa k ....respectele mele
st_an
May 7 2006, 10:23 PM
da...dar varu-su(curca) de la farul a aparat superb in meciul cu rrapid! sper ca ando sa isi indrepte privirea spre el, cand o sa revina.
dee_dee
May 7 2006, 11:09 PM
QUOTE(KATRY_RedWhite_4ever @ 6 May 2006, 23:11)

sincera sa fiu am fost foarte reticenta la revenirea lui cristi la dinamo,insa dupa c am vazut in c forma e ,mi-am dat seama k m-am inselat! merita sa fie titular ,cu toate k si gaev a aprat impecabil in majoritatea meciurilor din tur,insa acum si-a pierdut antrenamentul.bravo ambilor portari,au facut treaba buna.si munteanu ne-a scapat cu fata curata azi cu jiul,asa k ....respectele mele
Deci nu pot sa cred!! Mascariciul asta inca mai are admiratori printre dinamovisti? Jur ca ma lasa inima cand vad chestia aia rotunda apropiindu-se de poarta (si de Munteanu implicit) si cum il vad câcâindu-se sa dreaga situatia si pan la urma ii scapa mingea printre picioare ... sau se impiedica de fundasi, mijlocasi, atacanti (tot neamu, ca si asa se aduna toata echipa la un corner de-al adversarilor - deci va dati seama ce incredere au si coechipierii in el

)
Am mai zis pe aici si am sa-mi sustin ideea de cate ori va fi nevoie: Munteanu nu trebuia de la bun inceput sa-l inlocuiasca pe Vova care prinsese curaj si incepuse sa se descurce .. si cine ii poarta pica lu`Gaev pt meciul cu rapidul sa se gandeasca ca a frecat tusa o perioada buna de timp (Munteanu, fii blestemat pt asta).
Later edit: inca ceva -
Ando, daca ai demnitate, nu te intoarce!!
Eh acuma,chiar mascarici nu-i dar nici fata de Dinamo nu are.Evolutiile lui nu sunt constante deloc.Faptul ca a facut un meci bun la Petrosani nu inseamna ca trebuie sa-l ridicam in slavi.Ne-am mai ars cu el si daca mergem pe mana lui o sa ne mai ardem.Azi e super portar si maine gafeaza de-ti vine sa-l iei la bataie.Iar noua ne trebuie un portar care sa inspire incredere.Gaev era mai constant...
dee_dee
May 8 2006, 10:17 AM
QUOTE(Blu @ 8 May 2006, 0:48)

Faptul ca a facut un meci bun la Petrosani nu inseamna ca trebuie sa-l ridicam in scalvi.
A facut un meci bun la Petrosani?
DiliBili
May 8 2006, 07:47 PM
sunt de acord cu Blu, Cristi alterneaza meciurile f. bune cu cele penibile... si nu are probleme cu vederea ca mascariciul de Carlos
steaua a tras teapa cu carlos.

si mm se mai lauda la "om la om" ca e al 4-lea portar al nationalei portugaliei...mie mi-ar fi rusine sa ma laud cu asa ceva.
f_rares
May 8 2006, 10:44 PM
al 4lea...saracu,acum intzeleg ca a prins zile bune cand a aparat bine
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.