Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cristian Munteanu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2
f_rares
Greseala ENORMA de plasament la golul de 1-1 . Cum sta el sa sprijine bara cand mingea se indreapta spre moldovean?!?!
DarkSide
Afara cu jigodia ordinara...Mai bine var'su de la farul...Sau antrenarea severa si jucarea lui Gaev...
Raul*7
cristi munteanu ne-a aratat inca odata,daca era nevoie,de ce e in stare.trebuie neaparat achizitionat un portar.dar trebuie sa recunosc ca nu pot face nici o propunere...din tara nu s-a remarcat nici unul in mod deosebit.eventual trebuie cautat unul pe afara,dar nu unul gen carlos....
POOL
QUOTE(dee_dee @ 8 May 2006, 0:09) *
Deci nu pot sa cred!! Mascariciul asta inca mai are admiratori printre dinamovisti? Jur ca ma lasa inima cand vad chestia aia rotunda apropiindu-se de poarta (si de Munteanu implicit) si cum il vad câcâindu-se sa dreaga situatia si pan la urma ii scapa mingea printre picioare ... sau se impiedica de fundasi, mijlocasi, atacanti (tot neamu, ca si asa se aduna toata echipa la un corner de-al adversarilor - deci va dati seama ce incredere au si coechipierii in el )

Am mai zis pe aici si am sa-mi sustin ideea de cate ori va fi nevoie: Munteanu nu trebuia de la bun inceput sa-l inlocuiasca pe Vova care prinsese curaj si incepuse sa se descurce .. si cine ii poarta pica lu`Gaev pt meciul cu rapidul sa se gandeasca ca a frecat tusa o perioada buna de timp (Munteanu, fii blestemat pt asta).

Later edit: inca ceva - Ando, daca ai demnitate, nu te intoarce!!

Gaev e un ratat........ diablo.gif Bine l din vara skapam de el. bananasmile.gif
DarkSide
Cu Arges a aparat bine...sper sa nu fie doar o intamplare
bianco_rossa
a avut interventii bune ..intradevar..dar ma astept ca sa inceapa sa'i creasca nasul mai mult decat trebuie...si sa avem aceleasi discutii despre comportamentul sau..mi'as fi dorit sa'l mai dvad si pe Gaev in poarta ..mi'a placut cum a aparat in tur;)_
f_rares
Nu stiu daca castigam daca nu apara Munteanu asa bine HAITA_DINAMO.gif
red_dog023
cel mai bun portar roman,dupa Lobont. Mai face greseli cateodata
dar tot timpul apara de milioane!!!

BRAVO CRISTI!!! TOT ASA!!! HAITA_DINAMO.gif

.........................................................................

NU TE DESCURAJA:ESTI CEL MAI BUN DINAMOVIST.
TU SI CU NICULESCU SUNTETI BAZA ECHIPEI,ACUM CA S-A DUS PETRE... football.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.