FarfelkugeL
Feb 6 2007, 03:10 PM
Miercuri ora 17:00 pe Stadionul Lia Manoliu reprezentativa Romaniei va disputa un meci amica impotriva fratilor nostrii moldoveni.
Ar fi foarte frumos ca toata lumea sa vina cu un steag tricolor.
Bilete pentru România - Moldova
Federația Română de Fotbal va pune în vânzare miercuri, în ziua meciului, biletele de intrare la partida amicală a primelor selecționate din România și R. Moldova, găzduită de Stadionul Național 'Lia Manoliu', de la ora 17,00.
DiliBili
Feb 6 2007, 03:20 PM
Biletele puse in vinzare/pretul conform site FRF:
TRIBUNA 0 700 de bilete cu un preț de 30 lei
TRIBUNA I 3.000 de bilete având un preț de 10 lei
TRIBUNA A II-A 5.000 de bilete cu prețul de 5 lei
PELUZA I 6.000 de bilete, fiecare costând 5 lei
PELUZA A II-A 6.000 de bilete cu un preț de 5 lei
COSMIN C
Feb 6 2007, 04:36 PM
Chivu usor accidentat, Plesan usor accidentat, Rat usor accidentat..... Aproape sigur nu vor juca in meciul de maine... Ar fi jucat cu siguranta daca era vorba de Italia, dar, cand e vorba doar de Moldova, onoarea de a juca pentru Romania nu prea mai conteaza...De Chivu vad ca se scrie ca deja pleaca la Roma...
Sper sa aiba bunul simt sa fie in tribuna maine seara, cu un tricolor in mana....
mihaiul90
Feb 6 2007, 04:44 PM
Pana la urma cati caini au fost convocati? 4? Am inteles ca l-a chemat si pe Pulhac, deci ii avem pe Lobont, Radu, Pulhac si Cristea.
In mod normal, daca se ia dupa valoare si dupa faptul ca nu vor juca Chivu si Rat, primii 3 ar trebui sa fie titulari, iar Cristea cel putin prima rezerva la postul de mijlocas(ca el oricum poate evloua oriunde la mijlocul terenului). Insa sunt aproape sigur ca nu se va intampla asa si boul de piturca nu va incepe cu niciunul titular probabil...
Clau_Goool
Feb 6 2007, 05:48 PM
Nu stiu ce sa zic daca primii trei o sa fie titulari dar pe lobby sigur nu o sa-l bage piturca din primul minut si sincer sa fiu nu sunt asa sigur nici pentru Radu sau Pulhac, in schimb ar fi foarte bine sa ii bage si pe ei in joc macar 30 de minute si sa nu-si bata joc de ei cu vreo 5 minute jucate mai ales la un meci cu Rep.Moldova...
hunter
Feb 6 2007, 08:47 PM
se pare ca pauza asta de iarna dureaza cam mult,daca ajungem sa discutam despre meciuri din astea...eu nu astept nimic de la nationala,sper doar ca jucatorii nostrii sa nu se accidenteze
FarfelkugeL
Feb 6 2007, 09:38 PM
Nu uitati TRICOLORUL acasa ;)
anmini
Feb 6 2007, 10:01 PM
nu uitati tricolorul, dar puteti sa va uitati pe voi. si chiar asa, de ce ar trebui sa mergem pe stadion sa vedem o "echipa nationala" facuta de marele piti, in care dinamovistii au fost mereu roata de rezerva? dezbraca-te niculescule, imbraca-te la loc, imi pare mai sexy cristea..........nu mai vrea chivu, nu-i problema, vine pulhac..........ce dracu selectie e asta? huoooooooo.........
COSMIN C
Feb 6 2007, 10:07 PM
O spun inca o data si de o mie de ori daca e nevoie. Daca nu aveti tricolor nu-i bai, luati cartofi.
Si repet indiferent pe cine supar, putoarea de capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, pe numele lui Chivu, ar face bine sa fie in tribuna, cu tricolorul in mana, nu la Roma. Meci e si cu Italia si cu Moldova.Si ar trebui si pentru el sa fie la fel de important.
djmihaitza
Feb 6 2007, 10:11 PM
@ COSMIN
Pai eu am inteles ca el (Chivu) deja a parasit Romania cu destinatia Italia...
Daca e asa eu maine dupa ce capitan ma uit in tribune ?
anmini
Feb 6 2007, 10:13 PM
cred ca a vrut sa spuna ca trebuie sa ne uitam lung. ce.........mister chivu are fata de moldova? nu, doar aere de italia si declaratii pentru fraierii care pun botul.
COSMIN C
Feb 6 2007, 10:15 PM
Mihaitza, ce faci nene si tu esti un asa zis suporter? Indraznesti sa te iei de capitanul nostru care brusc sufera de miozita?
redlady08
Feb 6 2007, 10:18 PM
selectia e vesnica problema a lu piti.....nu stiu ce gandire are si de unde pana unde bataia asta de joc....meciul asta trebuia sa fie un test pentru dificila confruntare cu Olanda...iar asta care se crede antrenor trebuia sa-si faca in cap o echipa de baza ce va juca si cu Olanda....da el ce face....isi bate joc si de adversari prin convocarile lui
.....macar pentru dinamovistii din lot (care nu stiu cat vor apuca sa joace;)) ) ar merita urmarit acest meci....ca in rest de cand cu piti asta mi-a scazut interesul pentru echipa nationala
djmihaitza
Feb 6 2007, 10:19 PM
Pacat ca a plecat. Investisem asa de mult in cartofi si cornete...
Da' nu-i nimic, o sa-mi iau doar tricolorul

. Cornetele le vand la tigancile cu seminte, iar cartofii ii sacrific la urmatorul gratar.
anmini
Feb 6 2007, 10:21 PM
tocmai de aia nici nu merita bagata in seama nationala..daca as fi in locul alor nostri, m-as da ranita tot asa cum fac si marii fotbalisti chivu si pelsan. nu fac decat sa suporte bataia de joc a lui piti. 'mai nou, gasca aia de goian cica si-ar dori ca nationala sa joace in ghena. si sa mai fim chemati la meci cu tricolorul in mana..........
care n-are cartofi, livram niste oua de la avicola.
COSMIN C
Feb 6 2007, 10:21 PM
Pai ca sa urmarim dinamovistii din lot nu trebuie , probabil, sa ne uitam decat vreo 5 min pe final de meci.
doggyy86
Feb 6 2007, 10:23 PM
mai bine juca Romania cu Dinamo era un test util pentru amandoua echipele...mama ce as mai fi ras cand inscria N&D si bineinteles Mendy!!cu moldova sigur o sa facem scor...le dam cel putin cate 2 pe fiecare repriza...daca jucam cu italia era alta treaba..ala da test de verificare nu moldova...vai de capul nostru..noi dupa meciul asta ar trebui s ane fcem o parere despre jucatori care v-or juca cu Olanda?? pai cum sa zice noi ca il bagam titular pe "sa zicem :" Goian ca nu a luat gol..pai cand s-o intalni cu olandezii..nici cu acceleratul nu se tine dupa ei...pacat ca nu putem juca cu Italia!! Mama lor de sicilieni!
redlady08
Feb 6 2007, 10:24 PM
chiar asa....ca uitasem sa ma leg de "vedetele" nationalei....pai cum dom'le...sa-si rupa chivusor vreun piciorus intr-un meci asa lipsit de importanta cand e cald si bine in vacanta la Roma.....rusine sa-i fie pentru ca un capitan trebuie sa fie exemplu pentru ceilalti...si daca era cu adevarat accidentat, vorba lu Cosmin....sa stea in tribune sa-si sustina colegii
...din pacate au trecut vremurile cand jucatorii ardeau pe teren sub tricolor....
DiliBili
Feb 6 2007, 10:30 PM
vedeti ca domnul chivu nu suporta decit cartofi de import... ca de aia are inflamatie acu... a servit din astia autohtoni...asa ca vedeti ce cumparati pentru urmatorul meci... dar daca nu jucam cu echipa din primele 20...nu are rost sa dati banii aiurea ca iar fuge dupa spaghete
Clau_Goool
Feb 6 2007, 11:00 PM
cu moldova fara moldova sa vedeti de nu ne dau aia o batuta cu tot cu frunza si iepure in echipa ! mai nou numa vrajeli au astia in cap, piti noaptea numai olanda o viseaza, la natioanla mi-l aduce pe ruptul de plesan, mai vad un ov.petre care nu stiu ce cauta asta in Nationala, numai piti stie ce-i in capul lui. Si inka ceva ii cheama pe ai nostri la nationala si parca vad ca ii introduce asa vreo 5-10 minute pe final, asa in scarba ca sa nu zica lumea ca el ar avea ceva cu dinamovistii. Halal antrenor mai putem avea la Nationala !!!
florin_80
Feb 7 2007, 08:23 AM
In mod normal, dupa accidentarea lui Rat, Pulhac ar trebui sa fie titular. Dar parca vad ca Piturca il baga pe Petre Marin, cel care e luat la nationala pentru postul de fundas dreapta, si pe dreapta il pune pe nulitatea aia de Contra.
Sunt curios, daca, insumate, minutele jucate de ai nostri (nu-l includ si pe Lobont) vor fi mai multe de 30 (totusi, sunt 3).
dudu1961
Feb 7 2007, 02:56 PM
Fac pariu pe ce vreti ca nu v-a fi nici un dinamovist in primul 11 !
ALEXANDRA
Feb 7 2007, 03:00 PM
ai mare dreptate ,piti isi bate joc de jucatori de la Dinamo
marianneagu
Feb 7 2007, 03:43 PM
Probabil o sa-l bage pe Lobont pe post de atacant si pe A. Cristea in poarta, pentru ca mai apoi sa se declare nemultumit de ei Piturca, asa cum a facut si cu Niculescu
anmini
Feb 7 2007, 03:45 PM

pai pt treburi de-astea erau buni cartofii.
marianneagu
Feb 7 2007, 03:52 PM
La cat de arogant e Piturca nu cred ca accepta decat cartofi "de firma".
anmini
Feb 7 2007, 04:24 PM

pai mai nou astia de la baleni, titu, lunguletu au incheiat contracte cu cei de la adidas, nike.......cartofi de firma vrea, de firma ii servim.
florin_80
Feb 7 2007, 04:45 PM
Exact cum m-am asteptat...Petre Marin titular pe stanga...0 jucatori de la Dinamo titulari. Ma duc sa vars.
anmini
Feb 7 2007, 05:01 PM

huliganii acasa, traiasca cetatenii........
si tricolorul asta care nu vrea sa ma asculte, cica pana la 1 decembrie nu mai pun mana pe el. iesi, magarule ca joaca nationala.............
stef 22
Feb 7 2007, 05:02 PM
La un asemenea meci lipsit de importanta,probabil ca era mai bine ca piturca sa le dea credit jucatorilor mai tineri si cu mai putine selectii,precum Pulhac sau Adrian Cristea,insa ca si voi si eu cred ca nu vor prinde mai mult de 10 minute de joc...pacat...
stef 22
Feb 7 2007, 05:54 PM
Joc foarte slab practicat de Romania in prima repriza dar era de asteptat la ce echipa a trimis piturca in teren.Ambele flancuri au fost moarte,fundasii laterali(care dupa parerea mea nu-s de nationala)nereusind nimic folositor.In plus "excelentul" mijlocas Rosu,care nici la echipa de club(modesta Recreativo Huelva)nu prinde nici macar lotul dar este titular de drept la nationala,ne-a uimit prin nimicul aratat pe teren.
biancap78
Feb 7 2007, 06:00 PM
Repriza cu putine ocazii cu mai multe la poarta noastra....Piturca a inceput fara nici un dinamovist....
Sper ca repriza a doua sa fie mai buna si sa incheiem meciul cu o victorie si cu dinamovistii in teren
Flancul drept a mers putin mai bine insa nu a stralucit....Am avut cateva ocazii prin Mutu, Rosu, si o incercare de reluare a lui Florentin aflat intr-o pozitie destul de buna....
stef 22
Feb 7 2007, 06:18 PM
Bianca alea nu se pot numi ocazii....
juve28
Feb 7 2007, 08:31 PM
au jucat slab.stie cineva vreun site cu arhiva campionatelor(campioana,castigatoarea cupei,cupa ligii)?
doggyy86
Feb 7 2007, 08:43 PM
daca era Italia ne umilea...cu asta am zis totul...nici nu vreau s ama gandesc la meciul cu olanda!!
biancap78
Feb 7 2007, 08:46 PM
QUOTE(stef 22 @ 7 Feb 2007, 18:18)

Bianca alea nu se pot numi ocazii....
asa sa nu sim rai...s-ar putea numi....
COSMIN C
Feb 7 2007, 09:04 PM
Bianca ai dreptate, cu putina bunavointa si gasca asta a lui Piturca s-ar putea numi echipa nationala....
mihaiul90
Feb 7 2007, 09:08 PM
Posibil, dar cu foarte, foarte multa indulgenta
coolio
Feb 7 2007, 09:13 PM
Cum sa joace atat de slab?!?!?!
Chiar nu sunt jucatori mai buni decat astia in toata Romania?!?!?
Sper ca acest joc slab sa fie doar din cauza faptului ca meciul a fost unul amical,altfel trebuie sa-i dam dreptate lui stoicikov....
gilutza_d
Feb 7 2007, 09:48 PM
desi as fi foarte bucuroasa sa batem olanda,in ritmul asta nu avem nici o sansa mai ales ca piti are orgolile lui.poate o sa se mai trezeasca si el la realitate si o sa cheme jucatori care chiar pot si merita sa joace.nu ne ramane decat as asteptam si sa vedem rezultatele
Capirossi
Feb 7 2007, 10:32 PM
N-am reusit sa vad decat prima repriza. Cum a jucat Mutu ? Cine a marcat ? Multam.
super_dog
Feb 7 2007, 10:45 PM
QUOTE(florin_80 @ 7 Feb 2007, 16:45)

Exact cum m-am asteptat...Petre Marin titular pe stanga...0 jucatori de la Dinamo titulari. Ma duc sa vars.
Frate nu stiu ce cauta Petre Marin in lot darminte pe teren, ce sa mai zic de Banel....tot timpu a gresit. Rusine

QUOTE(Capirossi @ 7 Feb 2007, 22:32)

N-am reusit sa vad decat prima repriza. Cum a jucat Mutu ? Cine a marcat ? Multam.
Mazilu si Mutu au marcat...n-a stralucit nimeni au jucat mediocru parerea mea.
tiby_reddog
Feb 7 2007, 11:22 PM
Un meci foarte slab,dar sai'scuzam findca majoritatea sint in vacanta acum si au jucat doar amicale cu echipele de club.Concentrarea si vointa a lipsit cu desavirsire,totusi speram ca in Olanda nu vom juca la fel ca azi.
Olanda se pare ca sia revenit,in minutul 90 conduce Rusia cu 4-1,la pauza a fost 0-0.....
the dog
Feb 8 2007, 09:47 AM
Un meci slab in care parca jucatorii asteptau sa ajunga acasa.Din nou nici un jucator de la Dinamo in primul 11,in schimb Petre Marin titular incontestabil desi macar in meciul acesta putea si selectonerul sa inceapa cu Pulhac titular pe banda stanga.Oricum nu trebuie sa facem din meciul acesta un punct de reper pentru viitor,deoarece la meciul cu Olanda altele vor fi datele problemei.
hunter
Feb 8 2007, 10:08 AM
n-am vazut meciul,dar sunt sigur ca daca Piturca il convoca pe ogararu faceam scor
djmihaitza
Feb 8 2007, 10:53 AM
Aseara doar doi jucatori au fost integralisti: Mutu si Contra. Daca despre primul se stie ca toata Nationala graviteaza in jurul sau, iar la Fiorentina are parte de unul dintre cele mai reusite sezoane, despre cel de-al doilea nu prea pot spune multe deoarece, credeti-ma, nici nu mai stiu pe unde mai joaca si cand a fost titular ultima oara in campionatul spaniol. Am sa va redau totusi din caterinca unui mucalit de la Tr.II-a la intrebarea altuia: "De ce-l mai tine, frate, asta pe Contra in teren?", "Ca sa se sudeze Nationala !!!"
Si cu toate astea nu am fost deloc de acord cu huiduielile de care a avut parte Cosmin mai ales deoarece "marele" petre marin (care nu prea a rupt gura targului) a avut parte de "standing ovations" in momentul plecarii la vestiare dupa schimbarea cu Pulhac. Puteai sa-ti dai seama atunci cati erau zdelisti dintre cei de la Tr.II-a.
P.S. L-ati vazut cumva pe Chivu? ca eu n-am reusit.....
COSMIN C
Feb 8 2007, 11:02 AM
Pai il vedeai doar daca ai vederea atat de buna incat sa "bati" pana la Roma. Oricum, de pe aeroport a tinut sa ma contrazica: a venit accidentat la lot. Astept acum sa-mi spuna de ce a mai venit si cine i-a platit plimbarea. Si lui si lui Rat , ca si ala a venit cu prbleme de sanatate, cica.
DiliBili
Feb 8 2007, 11:07 AM
mdea... pe Rat au avut astia grija sa il filmeze la aeroport schiopatind ( parca ii crescuse un "ou" in talpa ).... iar Chivu a zis ca nu joaca 10 zile (..campionatul Italiei este oricum suspendat... dar daca printr-o minune duminica se joaca in Italia... o sa vedeti o minune si mai mare facuta de medicii italieni...)...poate ma insel
Leaveyou
Feb 8 2007, 11:30 AM
Nu am văzut meciul dar este clar că dezamăgirea

că nu au jucat cu Italia i-a marcat. Când au auzit că joacă cu Moldova s-au pus toți pe bancuri (Tamaș: le dăm 3 - 4 și gata !!!). În tribună n-a fost lume. Atmosferă blazată. Jucătorii ? Cu gândul la primele pe care le vor primi. Cum drac să joci bine ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.