Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amical / Romania 2 - 0 Moldova
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
marianneagu
QUOTE(super_dog @ 7 Feb 2007, 22:45) *
Frate nu stiu ce cauta Petre Marin in lot darminte pe teren, ce sa mai zic de Banel....tot timpu a gresit. Rusine

Ca sa nu mai vorbim de Cocis sau Contra ...
red_mafia
Cel mai prost meci pe care lam vazut in ultima perioada!!
complaining.gif
dudu1961
Hai sa nu dam cu pietre , poate daca ar fi jucat cu Italia alta ar fi fost concentrare ,nu l-ati vazut pe Tamas in prima repriza ce meci a facut ,parca il trezea din somn cind veneau aia la poarta noastra . Sa speram ca nu asta e fata nationale cum nici a lui Dinamo din meciurile amicale disputate in Portugalia .
razvan_fcd
mi s-a parut mie sau Dinamo a fost injurata pe final???probabil mi s-a parut
djmihaitza
verystrange.gif

Anti Dinamo s-a strigat pe sfarsitul meciului de catre un grup de vreo 20-30 de insi de la peluza dinspre capatul lui 104, dupa cantece si dupa faptul ca au scandat mai tot timpul numele lui Dani Coman 90% erau rapidisti. Si au strigat si anti zdeaua.

N-ai ce sa le ceri unor zburatoare, atata stiu, atata fac. vampire.gif
gavros
QUOTE(marianneagu @ 8 Feb 2007, 11:47) *
Ca sa nu mai vorbim de Cocis sau Contra ...

sau Buga, nush ce l-a luat pe asta, daca chiar vroia un rapidist de ce nu la luat pe ganea
hell_boy
Cum sa joace dinamovisti in primul 11 dak Piti a fost zdelist toata viata??De la Stoia trebuie sa fie titulari in echpa nationala k doar e pe primul loc in clasament si se afla intr-o crestere de forma vizibila,ca doar a facut si transferuri reusite la Bologna bananasmile.gif Asa antrenor prost n-am vazut in viatatza mea ov.Petre cand a jucat ultima data bine la echipa d club (parerea mea never)??P.Marin are 80 d ani ,abia isi mai trage sufletul si il baga titular (mare jucator mare,n-am c zice)Eu zic sa fie antrenor M.Rednic si la nationala si la Dinamo sau sa-l cloneze deoarece nationala are nevoie d un antrenor k Rednic nu k ItziPitzi(de 2 lei vechi) 010.gif Asta face reconstructia echipei nationale cu jucatori de 34 de ani(P.Marin) "pitzi,pitzi lasa ne" please.gif giljotiini.gif
Nu am citit regulamentul 2
Chiar i jenant sa te fluiere publicul,dar las ca merita la cate Europene si Mondiale au ratat astia merita bananasmile.gif
matador
mie mi-a placut mult de cristea cum a jucat, a aratat ca este cel mai in forma dinamovist prin incursiunile sale extrem de periculoase, practic a dezghetat mijlocul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.