Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In memoriam - CATALIN HILDAN...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
redlady08
De ceva ani buni incoace cineva ne-a furat bucuria de a ne cinsti idolul asa cum merita. Ar fi trebuit sa-i uram “La multi ani!”, iar jucatorii sa faca sa rasune vestiarul ca de fiecare data cand familia Dinamo are un sarbatorit. De 7 ani pentru Dinamo sarbatoarea zileie de 3 februarie s-a mutat in ceruri. Acolo sus, printre nori si ingeri, cel mai iubit dintre ingeri se bucura. Cerul s-a deschis pentru a primi gandurile noastre pentru cel care a fost unicul capitan, Catalin Hildan. Pe 3 februarie ar fi implinit 31 de ani, o viata dedicata fotbalului….

Cat de greu este sa vorbesti despre Catalin la trecut cand tot ce a lasat in urma il aduce in prezent. Cine nu-si aminteste de Catalin? Cine poate uita daruirea lui din teren, bucuria de copil dupa fiecare victorie si lacrimile varsate dupa infrangeri?

“Mai presus de orice iubea fotbalul, vuietul multimilor umpland stadioanele si rascolind sufletul, in iarba lor se simtea frumos ca un zeu, iar salciile din Parcul Dinamo se impleteau pentru el in suvite de cantec" (Fanus Neagu).

Cu totii stim cine a fost Catalin si ce a realizat el in fotbal, dar din pacate nu vom sti niciodata ce ar fi putut deveni el astazi. Uitandu-ne la cei din generatia sa (‘76), Florentin Petre, Niculescu, Danciulescu, ne putem doar imagina unde ar fi fost capitanul nostru.

Fara indoiala, daca ar fi trait Catalin, astazi ar fi imbractat tricoul rosu si ne-ar fi aratat inca o data, daca mai este cazul, ce inseamna sa joci fotbal la nivel inalt, sa te daruiesti pe teren, sa lupti pentru trofee si glorie.

Din pacate, desi mai avea multe sa ne arate si sa ne invete, timpul a fost prea crud cu el si s-a oprit in acea trista zi de octombrie cand Cel care face ordine acolo sus, printre ingeri, dar si aici jos, printre oameni, l-a chemat la El sa-I explice tainele acestui joc.

De 6 ani, Catalin Hildan e aici jos o peluza si o amintire, iar acolo sus un consilier pe probleme de fotbal si de daruire. Din 2000 si pana acum indiferent de problemele care au aparut la club, Dinamo a castigat in fiecare sezon cate un trofeu ceea ce inseamna ca de acolo de sus Catalin calauzeste drumul echipei si ne vegheaza.

“Ii asteptam sa vina sa ne sustina intr-un numar cat mai mare, sa fie alaturi de echipa. Si, nu in ultimul rand, sa fie convinsi ca vom incerca sa nu-i dezamagim”….spunea Catalin.

Acum a venit randul nostru sa-i demonstram ca nu-l vom dezamagi niciodata si ca-i vom pastra mereu vie memoria in semn de admiratie si dragoste eterna. Te vom iubi mereu….
biancap78
Durerea apasa sufletele dinamovistilor de peste tot. De 7 ani soarta ne-a pedepsit ca in aceasta zi de 3 sa plangem nu sa ne bucuram, sa ne amintim cine a fost Catalin, doar uitandu-ne la o poza. Toti am fi vrut sa-si spunem "La Multi Ani Capitane", dar ne-a fost luata sansa. "Mireasa lumii" l-a luat fara sa tina cont de talentul, bunatatea si dragostea lui pentru fotbal si pentru Dinamo fara sa se uite la miile de dinamovisti care il iubeau....
Acum e acolo sus pazindu-ne pe noi...stiind ca-l iubim, ca-i ducem dorul si ca am dori sa-l mai vedem macar odata jucand in tricoul cu numarul 11, sa cante alaturi de noi...
Era un demon pe teren, un demon cu chip de inger, ingerul nostru...In urma lui a lasat durere, o multime de suflete care il plang si acum...
El merita dragostea noastra, merita sa-l pastram in amintiri, merita mult mai mult...

Memoriam Catalin Hîldan

A fost o zi tremuratoare,
Seara vazut-am steaua cazatoare
N-am inteles ce s-a-ntamplat,
Dar capitanul ne-a lasat.

Cataline, Cataline
Tu aveai tribune pline,
Oameni ce te-au adorat
Rasplata-a fost ca ai plecat.

Peste lacrimi cristaline
Luna-sternut un paravan...
Pe veci ai fost si vei ramane
Al nostru "Unic Capitan".
Taranu24
Vei ramane simbolul nostru orice s-ar intampla.......tare as fii vrut sa iti urez acum un sincer La multi ani si cat mai multe izbanzi in tricoul alb-rosu ,dar din pacate ai plecat mult prea repede dintre noi....Vei ramane mereu in sufletele si inima noastra...Te vom iubi mereu
Capirossi
Dumnezeu sa-i ierte ! Si pe Catalin si pe Misha.
claudik_red_dog
cred ca nu exista cuvinte care sa exprime durerea noastra,a tuturor suporterilor dinamovisti...
dudu1961
Dumnezeu sa-l odihneasca ,poate intr-o lume mult mai buna decit cea pe care noi o traim acum . Ingerii mor primii.
Kity_reddog
Sper si cred ca nu va fi uitat niciodata.S-a dus dintre caini pentru ca noi dinamovistii sa putem avea un model,un idol ce va avea mereu grija de destinul nostru,ca el sa fie mereu pazit de cel care s-a nascut,a trait si a murit luptand pe teren pentru Dinamo.Da,asa a si fost.Odata cu el a murit o generatie,o mentalitate si un spirit ce nu se va mai naste prea curand in curtea noastra.El este eroul si simbolul tuturor ambitilor si sfortarilor alb-rosii.El a murit ca sa traiasca vesnic in inimile noastre.Cel care respira si isi dadea si ultima picatura de efort pentru Dinamo s-a dovedit in multe randuri a fi alaturi de noi si dupa a sa diparitie(cunoastem cu totii acele momente).
Indiferent unde esti Cataline,noi stim ca esti acolo,acasa,in Peluza care-ti poarta numele,si meci de meci contribui ca focul care a fost in sufletul tau pentru Dinamo sa arda in continuare in ale noastre suflete uitandu-ne deasupra peluzei.Cu totii aspiram sa simtim macar o data fiorul dragostei fata de Dinamo asa cum il simteai tu odata intrat pe teren.Ai dus doar numarul 11 cu tine,caci sufletul tau a ramas aici cu noi,pentru totdeana.Te vom iubi mereu...
dinamodgirl
Catalin Hildan, cu adevarat "Unicul Capitan"

Pe 3 februarie ar fi trebuit sa fim bucurosii, sa-i urmam "La multi ani" dar nu s-a putut pentru ca Cel de Sus la luat la el mult prea timpuriu intr-o neagra zi de octombrie, A hotarat ca e prea bun sa traiasca in aceasta lume...
Dar desi a murit, inca mai traieste in sufletele noastre, bucuranduse sau plangand alaturi de echipa.S-a dovedit sa fie cel mai sufletit dintre dinamovisti...A fost un "Caine" de rasa pura...Dar azi in loc de "La multi ani" ii spunem Odihneste-te-n pace, Te vom iubi mereu!
Nu am citit regulamentul 2
QUOTE(dinamodgirl @ 5 Feb 2007, 21:38) *
Catalin Hildan, cu adevarat "Unicul Capitan"

Pe 3 februarie ar fi trebuit sa fim bucurosii, sa-i urmam "La multi ani" dar nu s-a putut pentru ca Cel de Sus la luat la el mult prea timpuriu intr-o neagra zi de octombrie, A hotarat ca e prea bun sa traiasca in aceasta lume...
Dar desi a murit, inca mai traieste in sufletele noastre, bucuranduse sau plangand alaturi de echipa.S-a dovedit sa fie cel mai sufletit dintre dinamovisti...A fost un "Caine" de rasa pura...Dar azi in loc de "La multi ani" ii spunem Odihneste-te-n pace, Te vom iubi mereu!

De ce Doamne de ce Lai luat La Tine,nu tia fost mila de noi si de el
Hooligans
You'll never walk alone
Clau_Goool
Sus in cer Catalin zambeste !!! Victoria asta este si pentru tine CAPITANE !!! Te vom iubi mereu !!!
caine_rosu_turbat
QUOTE(Clau_Goool @ 8 Apr 2007, 3:22) *
Sus in cer Catalin zambeste !!! Victoria asta este si pentru tine CAPITANE !!! Te vom iubi mereu !!!

Cum ar fi fost sa-l avem la aceasta mare victorie ?! numai bunul Dumnezeu stie....oricum io il proclam ca demn urmas al lui pe ''Ropo'' !!! si ma refer in primu' rand la atitudine si atasament pt. Dinamo.....esteee !!! HAITA_DINAMO.gif
POOL
Aeooooooooo Aeooooooooooooooo Catalin Hildan inseamna Dinamo.!!! Aeooooooooo Aeooooooooooooooo Catalin Hildan inseamna Dinamo.!!!
dinamodgirl
Victorie pentru tine Catalin...Catalin Hildan, Unicul Capitan!
mihaiul90
Victoria asta a fost obtinuta pentru Catalin si cu ajutorul lui Catalin. Inainte de primul gol mi-am adus aminte de vorbele spuse de el in 2000 "Hai sa le aratam astora ce inseamna Dinamo" si la doar cateva secunde, Munteanu a trimis o minge care parca ghidata a ajuns in plasa portii, portarul neavand vreo sansa. Iti multumim Catalin ca ne-ai ajutat din nou si iti promitem ca nu te vom uita niciodata.
biancap78
Aceasta victorie a fost sigur pentru Catalin....Te vom iubi mereu....Vei fi mereu in sufletul nostru....
red_dog_rahova
de cinci ori, m-am uitat in sus la Catalin (patru goluri plus golul anulat al lui Danciu........si i-am vazut surasul de placere.....era satisfacut.....
Catalin vei fi mereu in inima noastra....!!!!!
nicolle_reddog4ever
Cu siguranta de acolo de sus ne-a ajutat in meciul de aseara si de aceea aceasta victorie este pentru el la fel ca si restul rezultatelor poziteve obtinute de Dinamo!!!! MULTUMIM CAPITANE....TE VOM IUBI MEREU!!!
matador
se uita de sus la noi, si nu cred ca ii vine sa creada ca dupa un sezon dezastruos, Dinamo il are pe unul dintre cele mai bune din istoria clubului. de aceea la meciul cu steaua a coborat pe teren si i-a reinvatat pe ai nostri sa alerge, sa lupte,sa dea totul pentru noi.
deenamovista
Catalin Hildan, unicul nostru capitan, a vegheat asupra tuturor dinamovistilor sambata seara, dandu-ne puterea si vointa de a obtine unul dintre cele mai mari rezultate din ultimii ani si cu siguranta cel mai mare obtinut vreodata in ghena!
Victoria o dedicam ingerului nostru...
HAITA_DINAMO.gif
Hooligans
http://www.youtube.com/watch?v=BbIEGh0KonQ&NR=1

NU TE-AM UITAT TE VOM IUBI BEREU!
red_dogvitan
CATALIN Hîldan UNICUL CAPITAN!!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
george_ms
Cum spunea cineva, El este motivul pentru care suntem mai aproape de cer....
Myhay_Dinamo
Daca il regretati atat de mult pe Catalin Hildan cred ca ar trebui sa fiti mereu prezenti in peluza cu numele lui.Indiferent de cum arata stadionul peluza Catalin Hildan trebuie sa fie arhiplina!HILDAN UNICUL CAPITAN!HILDAN= HAITA_DINAMO.gif !
Ionut Horatiu
Imi aduc aminte cum ... acum 7 ani ..aveam vreo 13-14 ani .. si am citit stirea ca a murit capitanul echipei DINAMO ... CATALIN Hîldan ... nu am realizat pe moment ce s-a intamplat .. poate din motiv ca aveam minte de copil si nu ma gandeam eu la toate problemele vieţii .. sau mai bine zis la viaţa si la moarte ... !
Dupa cateva momente cand mi-am dat seama de ceea ce s-a intamplat am izbucnit in plans si lacrimile udau ziarul cu poze..interviuri...date biografice...si tot ce-au scris ziaristii atunci despre CATALIN ...
Vei ramane mereu in inima mea... in inimile noastre ale tuturor.. ca un adevarat caine !! Te vom iubi mereu Cataline ..si stim ca acolo sus ..cineva ne vegheaza si ne are de grija..chiar daca nori negri se abat uneori asupra noastra !!

OCTOMBRIE NEGRU
bigbobo
Dumnezeu sa te aiba in paza Capitane! Nu te vom uita niciodata!
redlady08
Inca un an fara capitan.....desi se spune ca ranile se vindeca odata cu trecerea timpului, se pare ca zicala nu se potriveste atunci cand este vorba de Catalin. Anii trec, dar durerea si amintirile raman.
Cat am fi vrut ca aceasta zi sa nu existe, ca acel blestemat meci sa nu se fi jucat, dar mergem inainte si ne spunem ca asa a vrut soarta. Una mult prea cruda care ne-a luat dintre noi pe cel care intrupa cel mai bine spiritul dinamovist, pe cel care stia mereu sa se faca iubit si apreciat.
Cu totii stim cine a fost Hildan si ce a realizat el in fotbal, ii cunoastem istoria si familia, dar nu vom sti niciodata unde ar fi putut ajunge.
E incredibil cat de repede zboara timpul, parca mai ieri ne bucuram impreuna de succesele echipei, apoi treceam cu greu peste vestea cumplita ce ne-a lovit in prag de octombrie ca astazi sa realizam ca a mai trecut un an de cand nu mai este printre noi. 7 ani, multe s-au schimbat de atunci pentru noi, pentru echipa, numai durerea a ramas aceeasi si nu da semne ca ne va parasi prea curand.
I-am promis capitanului ca ii vom fi alaturi si ca ii vom pastra mereu vie memoria si continuam sa ne tinem de cuvant....acolo, in peluza, el este cel care ne conduce, iar strigarile care i se adreseaza te fac sa traiesti senzatii ce nu pot fi descrise. Ecoul cantarilor deschide portile cerului pentru ca toti sa stie ca EL este UNICUL CAPITAN.

Odihneste-te in pace, capitane!!!
red_dogvitan
Nu te vom uita niciodata vei ramane mereu in inimile noastre CATALIN HILDAN UNICUL CAPITAN!!!!
gilutza_d
Vesnic va ramane UNICUL CAPITAN.Te vom IUBI MEREU.
CATALIN HILDAN INGERUL NOSTRU.
The Game
Ce trist doamne,ce trist... Cataline,uita-te la noi,Cataline! :(
Hatzu
Ziua in care am auzit acea stire, nu imi venea sa cred, am crezut ca e doar o probabilitate, ca in imaginile cu lacrimile lui Petre o sa apara si Catalin, pe picioare si o sa ii imbarbateze pe toti cu o facea de obicei si o sa le spuna ca nu a fost nimic sa intre inapoi pe teren, sa joace pentru Dinamo, echipa pe care a iubit-o si a respectat-o atat de mult. A fost singura zi din viata mea cand am pus la indoiala existenta lui Dumnezeu pentru ca asa ceva nu era posibil, un suflet atat de bun ca a lui Catalin nu merita o viata atat de scurta... Daca jucatorii de astazi ar avea jumatate din ambitia lui altfel ar sta lucrurile...
Odihneste-te in pace Cataline. Te vom iubi Mereu!!!
Achiles
Te vom IUBI MEREU
nicolle_reddog4ever
Poate singura infrangere peste amintirea careia Dinamo nu va putea trece....multumim capitane pentru tot ce ai facut pentru Dinamo!!! Odihneste-te in pace!
TE VOM IUBI MEREU!!!!
_JohnDoe_
Vorbe putine, seci si implacabil de grele...priviri ce se pierd in zare, lacrimi si capete plecate...iar din cand in cand privim in sus si ne rugam. Dar ruga noastre e scurta si ne apasa sufletele cand o rostim...Doamne ai grija de el...Capitane ai grija de Dinamo. Cam asa ne petrecem noi dinamovistii ziua de 5 octombrie in ultimii 7 ani. E ziua in care uitam de tot. E ziua in care mai bifam un an fara Catalin. E insa si ziua in care ne simtitim cei mai mandri ca suntem dinamovisti...pentru ca el e Capitanul nostru, pentru ca el e sufletul lui Dinamo. El si-a dat sufletul pentru ca Dinamo sa aibe unul.

5 octombrie 2000...e ziua in care ingerii aveau nevoie de un capitan. A murit pe teren in tricoul pe care era atat de mandru ca il poarta. E ziua in care banderola i s-a imprimat definitiv pe brat si a devenit "Unicul Capitan"...al lui Dinamo, al sufletelor nostre si al ingerilor.

O zi pe an il plangem, si lacrimile noastre nu vor inceta sa curga, iar tot restul anului ii scandam numele, ii cantam daruirea si ii multumim pentru sacrificiul facut...si glasurile noastre nu vor inceta sa se auda.

Te vom iubi mereu, Capitane!
deenamovista
Catalin, vei ramane mereu in sufletele noastre. Nu te vom uita niciodata!
biancap78
5 Octombrie...5 Octombrie...Cea mai neagra zi din an...Timpul trece, se scurg anii noi ramanem cu amintirea cu durerea...si cu intrebarea DE CE EL? DE CE? Avea un suflet pur...un devotament incredibil pentru Dinamo....Sa fi fost prea bun pentru noi....un lucru e sugur...pentru noi in veci va ramane al nostru UNIC CAPITAN.....TE VOM IUBII MEREU....
dinamovistu'92
din pacate au trecut multi ani fara Catalin Dumenzeu sa il odihneasca in pace 256.gif

Unicul Capitan Este Catalin Hîldan!!!
red_dog 4 ever
Cataline mercenarii astia nu au fost in stare sa te bucure acolo in ceruri nici macar cu o intrare in grupele Uefa ca sa nu mai zic cu una in CL.Dumnezeu sa te odihneasca in pace CAPITANE

R E S P EC T E L E Noastre
perovalenciano
Ieri am preferat sa tac si sa nu postez nimic in memoria lui CATALIN. Cuvintele sunt la fel de grele ca bulgarii de pamant care i-au acoperit sicriul. Un singur lucru as vrea sa-i transmit: CATALINE SPER CA ACOLO UNDE ESTI SA AI UN TRICOU AL LUI DINAMO. CA TARE L-AI MAI IUBIT....... DRAGOSTE, RESPECT SI MULTUMIRI!!!!!!!!!
cosmin targoviste
Doctorul Bebe Diculescu a fost unul dintre oamenii care a stat linga Catalin Hildan in ziua tragediei de la Oltenita. Medicul l-a insotit pe regretatul fotbalist in ambulanta, in drumul spre spital, si i-a acordat primul ajutor. La sapte ani de la nenorocirea de pe stadionul Navol, Diculescu povesteste pentru FANATIK ultimele momente din viata simbolului dinamovist.

Domnule Diculescu, astazi (n.r. – interviul a fost realizat vineri, 5 octombrie) sint sapte ani de la tragedia lui Catalin Hildan. Unde v-ati aflat in momentul nenorocirii?
- Acordam asistenta medicala la echipa din Oltenita. De obicei ma duceam la meciuri, iar atunci, mai ales ca a venit Dinamo, nu puteam sa lipsesc. La acel amical am stat pe banca tehnica.

„Eu i-am facut respiratie gura la gura”
Ce va aduceti aminte?
- Nenorocirea s-a intimplat undeva pe la sfirsitul partidei. Hildan era la mijlocul terenului si a dat drumul la minge, o pasa in fata, apoi s-a prabusit. Am auzit ca i-ar fi zis inainte unui coleg ca se simte rau si ca nu mai poate, insa nu pot sa spun daca a fost asa. A cazut pe spate cu picioarele indoite, moment in care am fugit spre el, in acelasi timp cu doctorul lor.

Cind ati realizat ca e ceva foarte grav?
- Imediat cum a cazut. Avea ochii inchisi. Toata lumea era speriata, iar jucatorii se strinsesera in jurul lui. Eu i-am facut respiratie gura la gura, in timp ce medicul Lucaciu (n.r. - doctorul echipei Dinamo), a incercat cu metode de acupunctura. Dupa ce i-am facut respiratie artificiala a deschis ochii pentru putin timp, dar i-a inchis dupa citeva momente. A fost singura clipa cind a deschis ochii.

„A avut puls pina la spital”
Ce s-a intimplat apoi in salvare pina la spital?
- Dupa citeva minute a fost urcat in salvare. Am mers si eu, in ambulanta mai aflindu-se alte doua persoane. Doctorul Lucaciu si inca un baiat. In maxim doua- trei minute am ajuns la spital. Mai tirziu, la reconstituirea traseului, a iesit ca noi am facut un minut si jumatate. Imi aduc aminte ca la bariera de la calea ferata am oprit un tren marfar. Catalin a avut puls pina in momentul in care a ajuns la spital. Chiar eu am verificat acest lucru. Apoi m-am retras. Stiu ca decesul a fost anuntat oficial la o ora dupa ce am intrat pe poarta.

„Nici o ambulanta nu l-ar fi salvat!”
Atunci a fost acuzat atit doctorul celor de la Dinamo, cit si faptul ca salvarea nu era dotata corespunzator.
- Doctorului Lucaciu i s-a imputat faptul ca nu ar fi acordat primul ajutor asa cum era stipulat. S-a scris si s-a vorbit ca ambulanta nu a fost bine echipata. Sint prostii! Nici o ambulanta nu l-ar fi salvat cu orice fel de echipament. Cauza decesului, asa cum s-a stabilit, a fost ruptura cardiaca. Catalin avea inima rupta! Sint poze la dosar cu o ruptura de cinci centimetri. In acest caz nu aveai ce sa-i faci. Omul a facut ce a stiut pentru a-l salva. Daca el considera ca trebuia sa-i taie un picior pentru a-l readuce la parametrii normali, atunci asta era. In acele secvente faci orice.

„Nu inteleg cum a trecut vizitele medicale”
Se spune ca daca ati fi avut o lingurita de zahar, Catalin traia si azi.
- Nu este adevarat. V-am explicat. Pur si simplu nu mai putea fi salvat. Nici cu zahar, nici cu altceva. Puteau fi si o suta de macarale ca tot ala era rezultatul. Din pacate...

Medical, cum se poate ajunge la o astfel de problema?
- Cel mai probabil in cazul unor probleme din nastere. Nu inteleg insa cum a scapat nevazuta la vizitele medicale, cum a trecut aceste vizite... Sa zici ca intr-un an nu s-a observat, insa el facea acest sport de 15 ani.

„Prima oara cind m-am simtit inutil ca medic”
Cu doctorul Lucaciu ati mai vorbit dupa tragedie?
- Am fost martor la procesul doctorului Lucaciu. Din cite stiu a primit un an sau doi cu suspendare. Din pacate pentru el, cind e sa se lege necazul se leaga. Am auzit apoi ca a fost implicat intr-un accident rutier destul de grav in care ar fi murit doua persoane, iar o fata care a ramas orfana a fost luata in adoptie de catre doctorul Lucaciu.

In ce fel v-a marcat nenorocirea de acum sapte ani?
- A fost prima oara in viata mea si ultima pina in acest moment, in care am avut senzatia ca nu pot sa fac nimic. Ca sint inutil. Acea traire a ramas amintirea mea. A fost dureros!

„Vor mai fi nenorociri”
De atunci au mai murit Feher, mai nou Puerta…
- Si or sa mai fie si altii. Sint sigur ca o sa se mai intimple astfel de nenorociri, atit in fotbalul de la noi, cit si in strainatate.

Cu tatal lui Catalin ati luat legatura pina astazi?
- Cu nea Marin m-am intilnit acum vreo patru ani, daca imi aduc bine aminte. Am fost la Branesti, la memorialul Catalin Hildan. Dinsul e un om care acum traieste din inertie. Atunci, in ziua aia blestemata, pentru el s-a oprit timpul...
_JohnDoe_
Pe site-ul fanatik puteti gasi un articol excelent despre nepotul lui Catalin Hildan...care ii si poarta numele si acolo mama Unicului nostru capitan a lasat un mesaj pentru PCH :

„Vad mereu la televizor peluza cu numele baiatului meu si pling de fiecare data. Nu numai de dorul lui... Doamne, tare dor imi e de el!... Dar si de ce vad ca se intimpla acolo. Mai mama, mai copii, Catalin n-a fost niciodata violent, n-a fost rau, daca v-ati unit sub numele lui fiti ca el, muriti pentru Dinamo, dar nu fiti violenti, nu va mai bateti, ca faceti rau echipei si pentru el echipa insemna totul. Si echipa o sa joace mai bine si o sa se umple stadionul si atunci si Catalin o sa fie fericit acolo sus, in cer. Zau, mai copii!”. - Victoria Hildan

Succesul unui club de fotbal reprezinta munca multor oameni...de la magazioner la actionari...de la jucatori la suporteri...toti isi aduc contributia la realizarile si nerealizarile clubului. Fiecare trebuie sa isi faca treaba lui. Noi suporterii ii contestam pe actionari...si pe buna dreptate...dar cand ne comportam ca la Nijmegen sau cand venim 3000 la meci...nu ne facem datoria. Datoria noastra e sa fim acolo...indiferent de vreme...de meci...de rezultat. Datoria noastra e sa cantam tot meciul pentru Dinamo...pentru ceea ce reprezinta culoriile alb-rosii...datoria noastra e sa fim caini pana la moarte. Datoria noastra e sa fim asa cum am fost la meciul cu Lazio...si as paria cu viata ca nimeni n-ar plecat suparat de la meci chiar daca am pierde in fiecare etapa. Pentru ca NOI suntem Dinamo...noi suporterii. Un lider al galeriei spunea ca nu suntem avizi de performanta...noi traim in spiritul Dinamo si asta e mai presus de orice...Hai sa aratam toate astea si sa ne facem datoria de suporteri. Haideti pe stadion!
cane loco
Nu stiu ce ar mai fi zis Catalin daca mai traia pana in zilele noastre de ce se intampla cu clubul, el era in stare sa sara pe toti dusmanii lui Dinamo, si nici nu cred ca va mai fi vreun jucator ca el care sa traiasca si sa respire Dinamo cum o facea el, intradevar ramane unic, un adevarat dinamovist, mereu in inimile noastre.
Rizea
Dumnezeu sa il ierte.......facea 34 de ani astazi!!!!!
Rizea
uite ce repede trece timpul,azi facea 35 de ani.......
vega
http://www.fileshare.ro/15307985332.8
http://www.fileshare.ro/15308037825.1
Am gasit 2 imagini cu referire la "UNICUL CAPITAN"...
Rizea
frumoase pozele.....
DinamoEver
din intamplare am dat peste un clip pe youtube.. http://www.youtube.com/watch?v=f7aAh8600ek
cum isi permite cap de bou banciu sa vb de simbolurile lui Dinamo in felu asta ?
dinamorupesteaua
Cine e banciu?...un nimic...deci...stai linistit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.