mih
Aug 26 2004, 01:35 AM
Degeaba ne omoram noi simplli si adevaratii incurajatori ai echipei in a gasi solutii de echipa, de tactica etc... atata timp cat la carma echipei se afla un adevarat incompetent agramat lipsit de orice logica de a conduce un club de fotbal...Mister Borcea!!! De cand este la echipa cred ca s-au vandut peste 20 de jucatori ceea ce este un lucru normal dar tu in schimb, ca conducator de haita propune si tu solutii, in functie de banii pe care i-ai incasat si anume: achizitii pertinente, strategii pe termen mediu de a alcatui o echipa, o organizare mai flexibila a sectiei de fotbal etc... NIMIC, dar de dat din gura stie!!
Bin 1990 incoace cred ca sectia de fotbal a incasat peste 40 milione de USD, era vorba de constructia unui stadion (ca cel al lui Bari, de aducerea a unor jucatori de renume...), sincer nu s-a facut nimic dimpotriva banii s-au cam ratacit!! In fine, atata timp cat la echipa vor ramane asttfel de conducatori paraziti nu vom avansa!! Trebuie unite toate fortele si adusi la carma echipei oameni de valoare care vor sa faca treaba la echipa nu sa-si bata joc de ea!! Si noi suporterii ar trebui sa dam tonul!!
ZOCCOLO DURO
Aug 26 2004, 11:06 AM
Este evident ca trebuie schimbat ceva ,si nu ANDONE....in ultimii ani am schimbat de fiecare data antrenorul,si asta cand poate nu antrenorul era de vina....Cred ca a venit momentul sa-l dam jos pe borcea, sau macar sa nu ne mai reprezinte imaginea clubului....sa ne mai lase cu declaratile aberante si sa nu mai vanda nimic....nu vor muri de foame daca pastram o echipa 2 , 3 ani....sa creem un nucleu si atunci vor veni si rezultatele....dar inainte de toate trebuie sa aducem jucatori de valoare nu mascote,nu rebuturi de la rapid , nu jucatori care viseaza sa plece intr-un an max afara....asa nu se mai poate!!!
Oricum e clar, borcea trebuie sa plece....si-a facut plinul destul, avem nevoie de oameni de valoare in conducere....iar la conferinte sa fim reprezentati doar de oameni cu carte si cu bun simt....daca nu suntem in stare mai bine intram in silenziostampa permanent...dar macar nu ne mai facem de ras....dar nu andone
ZOCCOLO DURO
Aug 26 2004, 12:12 PM
--------------------------------------------------------------------------------
LO SAI ,DICONO CHE ,L'AMOR PER TE,IO SIA UN TEPPISTA
FARO IN MODO CHE ,LA FACCIA MIA ,NON SIA PIU VISTA,
ANDRO DOVE IL MIO CUOR' MI PORTERA SENZA PAURA
FARO ,QUELL CHE POTRO PER LA MIA LAZIOOOOOOOOOO!!!!!!