Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipa ideala DinamoMania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Am pierdut cu Manchester dar tb imediat sa gasim solutii pentru un unsprezece competitiv. Iordache a gafat! E Goian mai bun? Niculescu nu e in forma! Sa joace Baltoi? Alegeti aici primul unsprezece pentru meciurile care urmeaza dar si asezarea care ar tb folosita de Andone. Si incep eu:

MUNTEANU - IRIMIA, GOIAN, CIOBOTARIU, SEMEGHIN - PETRE, MARGARITESCU, NAIDIN, GRIGORIE - DANCIULESCU, NICULESCU (BALTOI)

EDIT: pina la urmatoarea etapa de campionat (cu FC Nationalpe 11.09) spuneti-va parerea. Din propunerile voastre vom forma echipa ideala cucuriguboys cu o seara inainte de meci.
Pentru ca a trecut doar o etapa de atunci oar situatia nu s-a schimbat, vom pastra propunerile facute dupa meciul cu MU pentru acest sondaj.
Sezran
Munteanu - Alistar, Goian, Ciobotariu, Semeghin - Balan, Pacurar, Margaritescu, Naidin - Baltoi, Cigan

daca tot ne batem joc de competitii, macar sa incercam sa formam o echipa. "vedetele" pot fi rezerve
Anonymous
Munteanu - Alistar, Goian, Ciobotariu - Semeghin, Margaritescu, Pacurar, Grigorie - Petre - Danciulescu, Baltoi
qsl111
am eu o echipa,poate sunt subiectiv dar m-am saturat de astia...

Matache-vatavu,burca,goian-ilin,albinaru,naidin,pulhac,munteanu,ciobanu,dragan.

Mirat cineva?este echipa a doua.creteti-ma ca macar pune mai mult suflet decat jegosii astia.
motoy
Munteanu-Irimia,Semeghin,Alistar,Galamaz-Grigorie,Naidin,Margaritescu,Balan-Baltoi,Cigan

sa joace doar cu pustii,pt k vad k jucatorii cu experienta,care au pretentia sa mai plece si afara la echipe din spania,anglia,germania si asa mai departe,nu joaca absolut nimik.....sau mai e o varianta de care poate nu stiati........ei joaca,dar pe teren,joaca akasa in pat cu "nevestele".....probabil k akolo inscriu multe goluri.......dar mai bine ii lasam pe ei sa ne lamureasca
Anonymous
Echpa nu e pregatita din punct de vedere fizic, iar psihic sunt daramati. Eu cred, ca Andone va trebuie sa realizeze o ratatie in prmul 11 care sa iasa o competitie pe posturi, iar vedetele gen Niculescu sa capete pofta de joc din nou.

In urmatorul meci as juca in 4-4-2:

Munteanu
Semeghin Goian Ciobi Ieremia
Cigan Pacurar Badea Balan
Danciu Baltoi
ZOCCOLO DURO
Din pacate echipa pe care o vad eu nu poate fi creata....11 Hîldan!!! Doar atat ne trebuie,11 jucatori cu sufletul lui Catalin.....Florine imi permit sa-ti spun ca nu trebuie sa trecem asa repede de meciul de aseara,in felul asta nu o sa remediem niciodata dezastrul de la echipa.....SCHIMBATI MENTALITATEA sau PLECATI MERCENARILOR!!!
kacio
un joc slab
am si eu o propunere , daca gresesc corectati-ma
4-4-2
fundasi : semeghin , goian , ciobotariu , balan
mijlocasi : petre , margaritescu , pacurar , denis serban
atacanti : danciulescu , cigan(baltoi) , pana isi revine clau-gol

e buna ?
Metallica
cr. munteanu-balan, goian,ciobi,semeghin-petre,margaritescu,serban,pacurar-danciulescu,baltoi(niculescu cand se va trezi).
cam astia ar fi cei ma9 in forma de acum de la dinamo,desi se pare ca denis nu e inca pus la punct cu pregatirea.oricum spre deosebire de tames o sa alerge si da cu siguranta pase.voiam sa zic mai bune dar chiar nu are rost pt ca oricine da pase mai bune decat tames.
vad ca toata lumea vrea sa trecem la4-4-2.poate aude si ando.
Bogat
Ce se intampla cu Cigan? A disparut din lot total, aseara n-a fost nici macar rezerva…Grigorie, Iordache, Irimia ar trebui trasi deoparte si scosi la vanzare. Indolentii si non-valorile n-au ce cauta la Dinamo. N-ar trebui reprimiti nici cei trei exclusi din lot: Alistar, Tames si Vl. Munteanu, din aceleasi considerente. La Dinamo nu e suficient sa joci bine 3 meciuri pe sezon.
Kacio a propus o echipa la care ma gandeam si eu, asta sa doar pana cand mai ne intarim cu ceva jucatori. Cele mai mari prostii ale verii: vanzarea lui Barcauan si neachizitionarea imediata a lui Adrian Cristea. Ar mai fi fost de facut alte achizitii, dar ma opresc aici.

Sistemul de joc ar trebui fixat la 4-4-2, destul cu 3 panarame pe linia de fund, daca erau de valoare mai ziceam, dar asa…In plus pierdem pe atac s-a vazut si in meciul cu Steaua: aveam 3 centrali pentru maxim 2 atacanti, iar in faza de atac eram in inferioritate.

Anul asta e clar ca ne-am luat gandul de la orice obiectiv, atat pe plan intern, cat si in UEFA. Cu suficienta si atitudine de domnisoare sfioase nu trecem de primul tur. Macar sa se costruiasca o echipa noua. Asta daca nu pleaca Ando. Si daca o vom pastra intacta dupa ce confirma. Daca vom continua insa sa vindem orice jucator care ridica un picutz capul mai bine renuntam la orice reconstructie si ramanem la starea actuala de automultumire generata de faptul ca batem fara probleme acasa Iashul, Pitestiul si Clujul.
Borcea si gashca ar trebui sa invete odata ca nu te pui bine cu suporterii daca dai tonul la trivialitati impotriva rivalilor. Daca tot ia banii de la club sa mai faca dracului si ceva util pentru echipa. In semn de multumire pentru aportul financiar consistent adus de Dinamo FC la buzunarul personal, al lui Netoiu si al clanului Becali.

Badea, fa tata ordine ca ajungem de rasul lumii, Dinamo e echipa europeana nu sursa de bani pentru persoane dubioase. Priveste si invata de la Manchester; nu zic sa fim ca ei, dar macar sa avem si noi un stadion onorabil si o echipa ambitioasa. Altfel ramanem cu pozele facute pe Old Trafford de amaratii nostri cu mobilele din dotare. Daca nu incepem sa muncim serios vom face in curand poze cu stadioanele altor echipe romanesti mai destepte ca noi. Si echipa va juca cu “aceeasi” smerenie de aseara si prin campionat. Mai usor cu vorbele sforaitoare si la treaba. Nu ne mai amagiti cu promisiuni fara acoperire, ne-am saturat sa tot speram in van. In curand o sa ajunem toti la cardiologie daca se continua pe acelasi drum. Cereti un termen de gratie de 1 an, 2 ani si faceti ceva sa revenim definitiv acolo unde ne este locul, adica in Europa daca mai aveti dubii de obiectiv. Daca prezentati garatii prin fapte suporterii va vor intelege.
ZoZo
Munteanu - Alistar, Goian, Ciobotariu, Semeghin - Balan, Pacurar, Margaritescu, Naidin - Baltoi, Cigan
ZoZo
Pe galamaz si irimia i-a luat repede, in loc sa i-a pe altii mai buni. rapidu i-a dat afara ca sunt 2 jucatori terminati si andone i-a luat repede.
Anonymous
Munteanu - Nastase, Ciubotariu, Barcauan,Kirita - Lupescu, Hîldan, Petre - Mutu, Niculaie, Mihalcea

4-3-3

Rezerve: Zicu, Marica, Mitea, Alexa, Danciulescu

Oare puteam spera....?
joness
Cr.Munteanu - Irimia,Galamaz,Iordache,Semeghin - Margaritescu,Tames,Fl.Petre,Grigorie-Danciulescu,Niculescu.

Cred ca 4-4-2 merge mai bine. Realist, in aparare nu sunt alternative nici in lot nici in Divizia A, iar Tames cred ca o sa semneze pana la urma contractul.
flaviusO
Munteanu - Balan, Ciobotariu, Goian, Semeghin - Fl.Petre, Grigorie, Margaritescu, Serban - Danciulescu, Baltoi

Sper ca Denis sa devina liderul echipei, pt. ca singur alaturi de Danciu au stofa de jucatori care au mai jucat meciuri tari in cupele europene. Daca nu era Danciu nici de ZIlina nu treceam. Tin sa contrazic majoritatea, dar Denis Serban mi se pare o acihizitie buna, ca si Goian si Cristea, poate si Buga. De data aceasta cred ca sunt alte cauze, de alta natura si nu vanzarile, ci suspecta lipsa de forma. Poate ca Andone a gresit cand le-a prezentat antrenorilor din divizia A cum a castigat titlul la cursul ala pt. licenta pro...
ZOCCOLO DURO
Nu cred ca ALEX FERGUSON a urmarit evolutia lui Dinamo si felul cum Ando a facut echipa....Manchester aseara,a fost o echipa care putea fi invinsa !!! iar noi nu am profitat de aceasta ocazie ,poate unica, ....Mentalitatea este varza ....astia au plecat in Anglia la cumparaturi.....
Cristi23
Asta a fost ... Macar am fost eliminati de Manchester si nu de o echipa oarecare ...
Trebuie sa trecem peste asta si sa ne vedem putin si de campionat ... dar in primul rand de Cupa Uefa ... sper din tot sufletul sa nu ne facem de ras acolo ... Macar acolo sa vedem si noi Grupe ...
Fara sa supar pe nimeni echipa mea ar fi urmatoarea :
Sistem 4-4-2
Portar : Cristi Munteanu
Fundasi : Ciobotariu , Goian ( Galamaz) , Alistar , Semeghin
Mijlocasi : Petre , Margaritescu , Serban , Badea ( Balan)
Atacanti : Danciulescu , Niculescu ( Baltoi 60-70 ')
Rezerve : Gaev , Cigan , Galamaz , Balan , Baltoi , Pacurar
Dupa parerea mea asta ar fi cea mai buna echipa ( repet parerea mea)

Forzaaa DINAMO!!!!
ANDRO DOVE IL MIO CUOR' MI PORTERA SENZA PAURA
FARO ,QUELL CHE POTRO PER LA MIA LAZIOOOOOOOOOO!!!!!!
gabri999

NU STIU CAT DE OBIECTIV POT FI , DAR SA ZICEM CA PRIMUL 11 AR ARATA CAM ASA

MUNTEANU

IRIMIA-GOIAN-CIOBOTARIU-SEMEGHIN

FL. PETRE-NAIDIN-MARGARITESCU-VL.MUNTEANU

DANCIULESCU-NICULESCU

IAR CA REZERVE AS TRECE PE CIGAN , PULHAC(BAIATUL ASTA ALEARGA DE-I SAR CAPACELE SI ARE SI TEHNICA IN REGIM DE VITEZA ) , PACURAR , ILIN , GRIGORIE( CARE JOACA DOAR 5-6 MECIURI PE SEZON ) , BALTOI (CARE PROMITE CEVA) SI IRIMIA
flaviusO
Ce mah Zoccolo esti fan Lazio. Pacat pentru tine ca esti fanul a doua echipe care vand tot. Poate ca jucatorii nostri ar trebui sa ia exemplu din deviza ta: osare, credere - exact asta nu au avut ai nostri ieri.
Turcu
Echipa ar trebui sa arate asa:
Munteanu - Balan, Goian, Ciobi, Semeghin - Petre, Margaritescu, Denis Serban, Vlad Munteanu - Danciulescu, Cigan

HAI DINAMO
ZOCCOLO DURO
Pt Flavius, vor veni si vremuri mai bune.....
flaviusO
Sa speram!
danpirv
8) yo cred ca 11 cel mai bun acum ar fi:
Munteanu
Balan
Ciubotariu
Iordache
Semeghin
Petre
Margaritescu
Grigorie
Danciulescu
Niculescu
Silviu_Ionut_37
Parerea mea este ca princpala problema la echipa asta este ca unii vor sa plece in strainatate...tot respectul pentru Fl.Petre si Danciu, dar dak gandul nu le este la Dinamo, din partea mea sunt liberi sa plece...Dak ei vor aici, atunci sa joace, sa puna curu la treaba pentru ca parintii mei cashtiga 150000$ intr-o viata, nu intr-un an ca ei...Poate afara le dau rushii mai mult, dar aici o duc excelent cu banii ashtia. Asha ca echipa ideala ar fi:
Munteanu
Balan Goian Vatavu Semeghin
Margaritescu
Petre Tames
Pacurar
Danciulescu Niculescu

Rezerve: Gaev, Cigan, Ciubotariu, Baltoi, Galamaz, Irimia.

P.S. In caz ca Adi Mihalcea ar veni inapoi acasa...ii ia locul in echipa lui pacurar si face schimb de locuri cu danciu...si asta ar fi echipa campioana 2005
sslazio
Munteanu-Irimia,Goian,Iordache,Semeghin-Fl. Petre,Margaritescu,Pacurar,Grigorie-Danciulescu,Niculescu
Din pacate Ciobotariu e suspendat pentru meciul cu FC National dupa cartonasul rosu de la Cluj.
red dog forever
MUNTEANU - IRIMIA, GOIAN, CIOBOTARIU, SEMEGHIN - PETRE, MARGARITESCU, DENNIS SERBAN, GRIGORIE - DANCIULESCU, NICULESCU
Anonymous
Cr. Munteanu
Irimia - Ciobotariu - Iordache - Semeghin
Petre - Margaritescu - Pacurar - Dennis Serban
Danciulescu - Niculescu

Rezerve: Stelea, Balan, Goian, Naidin, Baltoi
costynn
Cr. Munteanu
Balan - Galamaz - Iordache - Semeghin
Petre - Margaritescu - Tames - Pacurar
Danciulescu - Niculescu(Baltoi)

Forza Dinamo !!!
RedBoy
sistem 4-4-2

portar - munteanu (stelea)

fundasi : semeghin , goian ( posibil galamaz), ciobotariu , balan

mijlocasi : petre , margaritescu , pacurar , denis serban

atacanti : danciulescu , niculescu (baltoi)
vhs
MUNTEANU - GOIAN, CIOBOTARIU, IORDACHE - D.SERBAN, PACURAR, MARGARITESCU, PETRE - DANCIULESCU, CIGAN
mirceab23
Echipa:
Cr Munteanu- Irimia Alistar Ciobi Semeghin-Petre Margaritescu Tames Pacurar-Danciu Clau
alex1979
Munteanu - Barcauan, Alistar, Iordache - Petre, Alexa, Margaritescu, Semeghin - Zicu, Danciulescu - Niculescu

Se poate incerca si Munteanu - Balan, Goian, Iordache, Semeghin - Petre, Margaritescu, Naidin, Grigorie - Danciulescu, Niculescu
Sezran
hm.. cred ca e greseala noastra ca nu am precizat clar: nu putem face o echipa ideala pentru meciul cu national din jucatori pe care dinamo nu ii mai are. va trebui sa ignoram aceste variante atunci cind vom trage linie. poate o sa incercam o echipa ideala all-time, la un moment dat.
va rog sa va limitati la jucatori din lotul actual al lui dinamo.
Anonymous
QUOTE(Sezran)
hm.. cred ca e greseala noastra ca nu am precizat clar: nu putem face o echipa ideala pentru meciul cu national din jucatori pe care dinamo nu ii mai are. va trebui sa ignoram aceste variante atunci cind vom trage linie. poate o sa incercam o echipa ideala all-time, la un moment dat.
va rog sa va limitati la jucatori din lotul actual al lui dinamo.

ai dreptate - dar oamenii spera...si-aduc aminte de vremuri mai bune...speranta moare ultima!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.