Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce spuneti de jucatorii noi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Ce parere aveti de noii jucatori? Cel putin din ce ati citit din ziare :)
Domocos stiu ca era bun cand era la olteni ... sa vedem ce-o sa faca.

Mai mult imi place Pape Diop, desi nu l-am vazut jucand, vad ca toata presa il lauda. Ce credeti? Frate-su mi-a facut o impresie buna la mondiale. Sper sa nu aiba probleme cu galeria, care se stie ca e cam nazi :)
Anonymous
Nu imi place in mod deosebit Domocos.
Vad ca toata lumea il uita pe Tames. Parerea mea mult mai bun decit Domocos.
Nu am nimic cu Pape Diop, sau cum l-o chema.
Politica la Dinamo e gresita.
rrapid a tinut de rat si nu l-a vindut la prima oferta, steaua tine de răţoi.
Ce se intimpla daca jucatorii astia erau la Dinamo? Probabil jucau deja pe afara pe sume de transfer modice.
Ar trebui ca cei din conducere sa se gindeasca si la alte surse de a stringe bani, nu numai la vinzarea imediata a tuturor jcuatorilor valorosi. Astfel performanta va sta departe de noi mult timp de acum incolo.
Anonymous
Salut baieti, de Diop am un feeling bun. Domocos cred ca e putin ruginit din China, o sa-si revina. Daca nu, asta e.
Florine, nu te compara cu Rapid sau steaua. răţoi e un falit, bine ca nu l-au dat ca sa poata
ai nostri sa treaca pe bulevardul lui. Rat a fost refuzat la export, nu e nici pe departe "valoarea" de care scriu ziarele.
Cat despre performanta, asta merita un topic separat.
Anonymous
La răţoi si la rat m-am referit doar ca exemplu. Nici mie nu imi plac in mod deosebit.
Problema se pune ca politica a clubului: Contra. Florea, Mutu, Niculae, Mihalcea, Niculescu, etc. au fost vinduti mult prea usor.
Uneori au fost vinduti jucatori chiar daca nu era nevoie de bani in momentul ala.
Cred ca indiferent de oferta pentru un jucator, cei din conducere sunt dispusi sa-i dea drumul imediat.
Drept dovada transferul lui Niculescu la Genoa: inca nu ne-am luat banii pe Nastase si Mihalcea, si i-au dat drumul desi nu aveau nici o garantie. Ca dovada nici pina in ziua de azi nu au luat banii.....
danny
Pai tocmai asta ziceam si eu prin noiembrie. Nu e posibil sa vinzi asa intr-o veselie: Contra, V. Nastase, Ciobotariu, Florea, Cernat, Mutu, Mihalcea, M. Niculae, Cl. Niculescu. Unde-s banii? "In salariile jucatorilor" ar spune cei din conducere. Pentru ce au fost platiti? Ca sa iasa 3 ani consecutiv din primul tur al cupelor europene! Nu e posibil asa ceva!!! Cati dintre noi isi pot inchipui macar ce inseamna 50.000 de dolari (atat castiga Bolohan, care acum vrea 80.000, din ce se aude). Bolo e unul dintre favoritii mei insa nu-l pot ierta pentru modul cum se joaca cu echipa cu care a castigat o cupa, un campionat si pe deasupra se mai numeste si DINAMO!
Anonymous
Bolohan ... si pentru mine inseamna mult! Dar, uite ca a ajuns la FCM Bacau ... de asta ce mai ziceti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.