Anonymous
Aug 25 2004, 11:16 PM
...de fericire..?? foarte rar....de suparare...? prea des....nu mai suport aceste mari "succese" in fata unor fotbalisti care cu greu fac un metru... la dublu... aceste "succese" ale lui Borcea... care "se pregateste totdeauna pt CL"....dar care ....nu poate sa se abtina .. sa pastram si noi aceeasi garnitura .. macar un sezon.. plus eventualul traseu in EUROPA.......
La fel va fi si in continuare.... Borcea .. ne v-a spune iar cum a plans in 86 cand a luat steaua CCE...va aduce 2 jucatori castiga campionatu` shi vinde .. 5-6 la 2.5 mil la pachet..
E PACAT! NU MERITAM ASA CEVA!!!!
PS:Cei ce sunteti "Anti-Danciulescu" ... mai bine v-ati reinoi tricourile... sa scrieti ceva mai inspirat... cum ar fi "Anti-bORCEA" sau "Anti-bADEA....bECALI...pOPESCU..etc"...
flaviusO
Aug 25 2004, 11:30 PM
Cred ca ne luam de cine nu trebuie. Cred ca nu borcea e principalul vinovat, ci chiar badea care il scoate in fata pe borcea sa iasa el basma curata. Pacat mare pacat. Atat putem acum in Romania. Poate ar trebui sa ne reprofilam pe gimnastica.
Anonymous
Aug 26 2004, 10:46 AM
QUOTE(flaviusO)
Cred ca ne luam de cine nu trebuie. Cred ca nu borcea e principalul vinovat, ci chiar badea care il scoate in fata pe borcea sa iasa el basma curata. Pacat mare pacat. Atat putem acum in Romania. Poate ar trebui sa ne reprofilam pe gimnastica.
Orice ar fi .. BORCEA tot este un nesimtit!!! Poate nu e el capul acestor manevre... dar mie mi-ar fi rusine .. sa fac asemenea declaratii...
ZOCCOLO DURO
Aug 26 2004, 12:13 PM
--------------------------------------------------------------------------------
LO SAI ,DICONO CHE ,L'AMOR PER TE,IO SIA UN TEPPISTA
FARO IN MODO CHE ,LA FACCIA MIA ,NON SIA PIU VISTA,
ANDRO DOVE IL MIO CUOR' MI PORTERA SENZA PAURA
FARO ,QUELL CHE POTRO PER LA MIA LAZIOOOOOOOOOO!!!!!!