Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A murit o campioana...Maria Cioncan
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo > Sporturi individuale
COSMIN C
Clubul Dinamo este din nou in doliul...A murit atleta Maria Cioncan...
Medaliata cu bronz la Olimpiada de la Atena, Maria Cioncan a decedat astazi intr-un tragic accident de circulatie pe teritoriul Bulgariei, in apropiere de Plevna. Atleta se intorcea in tara dintr-un cantonament in Grecia.

"Este o tragedie nu numai pentru clubul Dinamo, ci pentru tot sportul romanesc. Este groaznic si nemeritat, mai ales pentru ea, care s-a luptat cu atitea neajunsuri in viata. Am inteles ca venea dintr-un cantonament. Nu stiu de ce se afla la volan, dar sunt convins ca nu a obligat-o nimeni sa conduca. Cantonamentul a fost organizat de federatie, nu de clubul Dinamo", a spus Marcel Popescu, presedintele Clubului Sportiv Dinamo.

In vara aceasta ar fi implinit 30 de ani....Poate va mai amintiti lacrimile ei...ce lacrimi, plans in hohote...pe podiumul olimpic de la Atena...
Dumnezeu s-o odihneasca....
red_crico
S o ierte Dumnezeu si s o odihneasca in pace! 256.gif
Ashtray
Daruirea cu care a alergat pentru Romania la atena si lacrimile de bucurie de pe podium cand a vazut steagul nostru m-au facut sa o respect foarte mult(desi n-am stiut ca e legitimata la Dinamo) Acum vom avea inca un inger in ceruri care vegheaza asupra noastra...Odihneasca-se in pace! 256.gif
claudik_red_dog
Dumnezeu sa o ierte! o sa avem inca un inger alaturi de Catalin ca sa ne pazeasca! 256.gif
Bascanu
Dumnezeu sa o odihneasca!
Mister
Este o tragedie ce s-a intamplat.Dar ce ar fi de discutat este de ce s-a intors de la stagiul de pregatire cu masina personala,federatia trebuind sa-i asigure deplasarea si apoi ar mai fi si declaratia antrenorului care spune ca politistii bulgari au cerut bani ca sa cheme ambulanta,desi situatia era critica iar aceasta ar fi venit dupa 1h jumatate.Informatiile sunt destul de incerte intrucat nu se cunoaste ora decesului,dar probabil pana sa soseasca ambulanta.Una peste alta,federatia romana de atletism este vinovata moral pentru acest accident iar sportul romanesc a pierdut pe langa o sportiva foarte talentata si un om deosebit,muncitor,ambitios si o fire deschisa,o persoana care a trecut prin multe greutati in viata si a reusit mereu sa le depaseasca.Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Maria...

Atleta medaliată cu bronz la proba de 1500 de metri de la Jocurile Olimpice din 2004 a decedat în urma unui accident de mașină, murind la momentul impactului. Maria Cioncan avea carnet de conducere de aproape un an de zile. Accidentul a avut loc în Bulgaria, sportiva întorcîndu-se dintr-un cantonament din Grecia. Cu 20 km înainte de Plevna, Maria Cioncan a derapat și a intrat într-un copac, murind pe loc. Ambulanța a venit, a constantat decesul însă nu a dorit să ridice corpul sportivei! Abia după o oră a sosit poliția bulgară. Corpul sportivei se află la morga din Plevna. Duminica următoare ar fi trebuit să participe la un concurs puternic, la Grand Prix-ul din Moscova. Se pregătea pentru Europenele de sală din martie, de la Birmingham.
Antrenorul a declarat pentru Mediafax: „Nu pot vorbi nimic. Nu știu unde mă aflu, nu știu ce s-a întâmplat. Știu doar că Maria a murit și eu am fost în altă mașină și nu am putut să o ajut cu nimic”
Antrenorul sportivei, Ștefan Beregszaszy, se afla într-un alt autovehicul. Maria Cioncan ar fi împlinit în acest an, pe 19 iunie, 30 de ani.
COSMIN C
Cum de ce Mister? Pentru ca traim in tara lui " Las-o ba ca merge asa!"
Mister
Beregszaszy: "Politistii bulgari mi-au cerut bani pentru a chema salvarea"

Antrenorul atletei Maria Cioncan, Stefan Beregszaszy, a declarat ca politistii buglari i-au cerut bani pentru a chema ambulanta, dupa producerea accidentului rutier în urma caruia sportiva pe care o pregatea a decedat.

"O ora si jumatate am asteptat sosirea ambulantei si tot nu a sosit, iar politistii bulgari carora le-am cerut ajutorul m-au agasat încontinuu cerându-mi bani, 20 de euro, pentru a chema salvarea", a povestit Beregszaszy.

Nu se mai intelege nimic.Conform prosport,politistii au cerut bani,dar in gașca slugilor proaste scria ca intai a venit ambulanta si nu a ridicat cadavrul si dupa 1 h politistii
Sezran
ciudat cum va repeziti sa credeti ce scrie in fituicile de "sport". citind toate "creatiile" "ziaristilor" romani pe aceasta tema, concluzia e ca toti scriu din auzite, sa umple spatiul si mai baga si de la ei cite ceva, sa sune mai bine.

ba era skoda octavia, ba era fabia. nici unul nu s-a obosit sa verifice ce masina era.
ba era drum drept, ba era in S.
ba a venit ambulanta dupa o ora si jumatate de la sosirea politiei, timp in care politistii au cerut bani, ba ambulanta a venit prima, a constatat decesul si a plecat iar dupa o ora a venit si politia.
antrenorul ba nu stie nimic, nu stie unde se afla, nu stie ce s-a intimplat, ba a vazut-o in oglinda cind a derapat si stie ca a fost defectiune tehnica (are el un detector special de defectiuni tehnice).
bulgarii spun ca au mai fost ranite doua persoane, romanii nu sufla nimic.

pina la urma presa romana incearca sa creeze un curent de invinovatire ba a politiei bulgare, ba a ambulantei bulgare. nu spune nimeni cu ce viteza circulau (eu am pariat peste 150km/h). se intimpla exact ca acum doi ani cu baschetbalistul care a condus ca dementul si a murit iar toata lumea cauta vinovatii in alta parte, numai la volan nu.
sportivii, "vedetele" si altii ca ei nu sint deasupra legilor si a bunului simt la volan. faci pe grozavul, ai toate sansele sa mori. ca mori tu, treaca-mearga, dar de obicei mai nenorocesti si pe altii.
Mister
Eu nu inteleg de unde au asa imaginatie ziaristii astia pt ca am citit 2 articole total opuse.Ceea ce e interesant e ca degeaba incerci sa afli cine minte pt ca nici unul nu este real.Totusi trebuie sa stim circumstantele mortii ca sa putem trage o concluzie.Singurul lucru cert si blamabil pana acum este ca federatia nu s-a preocupat de soarta sportivei,aceasta calatorind cu masina personala.In rest sunt doar supozitii...
Dumi-DC
Dumnezeu sa o odihneasca
Taranu24
Sincere condoleante familiei indurerate
bigbobo
Dumnezeu s-o ierte!
edy
Condoleante familiei icon_cry.gif .

Odihneasca-se in pace!
caine_tm
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace.

ce spune antrenorul despre politia bulgara este f posibil sa fie realitatea. pe acolo pt orice se da spaga
speedlover
toti sportivii olimpici sunt eroi nationali indiferent de club!! odihneasca-se in pace
kitty_steaua
dumnezeu s-o ierte! icon_cry.gif
deea_red
Dumnezeu s-o odihneasca in pace! icon_cry.gif
the dog
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace
DiliBili
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
red_dog_rahova
Doamne ce zi neagra...dupa Tony Alexe s-a prapadit si Maria...Dumnezeu sa-i ierte pacatele si fie-i tarana usoara.
POOL
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace..
COSMIN C
Problema nu e ca stirile se bat cap in cap, ca unii au zis Octavia, altii Fabia, problema e ca despre Maria Cioncan si nu numai despre ea, in general despre alte sporturi decat fotbalul, se scrie din joi in pasti...poate nici atunci... Si cand se intampla o nenorocire ca cea de azi se intrec in a "stoarce" cat mai mult din drama familiei. Zilele urmatoare o sa vedem reportaje de la Maieru, interviuri cu parinti, frati, surori.... Pacat ....
ebola
Condoleante familiei ! Cred ca nu-si spusese ultimul cuvant in atletism ....D-zeu s-o odihneasca .
marcher
Ca-i fabia sau octavia, ca-i femeie sau barbat, dinamovist sau stelist...a murit un om. Dumnezeu sa-i ierte pacatele si noi sa ne gandim ce-a facut bun in viata.
biancap78
Dumnezeu s-o odihneasca...Pacat, a facut cinste Romaniei
super_dog
Sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu s-o oodihneasca in pace bigcry.gif
Capirossi
Dumnezeu s-o ierte !
dudu1961
Dupa atita chin si ghinion pe acest pamint inca un inger gaseste drumul spre cer . Dumnezeu sa o odihneasca!
rednorth
Citindu-i destinul nedrept, am impresia ca am respins-o de fiecare data cand ea vroia sa se apropie de noi.Raceala noastra din priviri, grija federatiei pentru pregatira sa, ghinionul, lacrimile-i siroind dintr-un suflet istovit si alergat au facut-o sa ne intoarca spatele, satula de indiferenta noastra.
Gratitudinea unora a aparut abia la finalul cursei decisive cu viata, tardiv si fals in vorbe.
Iarta-ne si iarta-i pe cei care te-au nedreptatit si fie ca macar acum sufletul tau sa se odihneasca si sunt sigur ca macar acolo va fi Cineva care va avea grija sa nu fii desculta .
tiby_reddog
Dumnezeu sa o ierte !!!
drumm
Din cate am inteles, a murit din cauza faptului ca din spate a venit cu forta un laptop care a lovit-o in spatele capului. Dupa cum arata habitaclul masinii, cred ca ar fi avut sanse sa traiasca daca nu ar fi fost lovita de computer. Cu cateva luni in urma ma uitam la o emisiune la TV, in care simulau accidente si complicatiile care apar atunci cand in spatele masinii, in zona haionului sunt puse obiecte periculoase. S-au testat, carti, laptop si chiar si o cutie de carton cu servetele. Rezultatul a fost dramatic, cartile si laptopul au avut fortza suficienta pentru a provoca moartea, iar cutia cu servetele a avut un impact suficient incat sa produca vanatai.
Cred ca ar trebui din asta sa invatam cu totii.

Cat despre Maria, Dumnezeu Sa o Odihneasca !!!!!!!
Angelo
Sa se odihneasca in pace!
super dog female
S-a stins...Acum alearga pentru aur,in Ceruri, alaturi de ingeri...Dumnezeu s-o odihneasca
Cai Lun
A trecut ceva mai mult de un an de la dispariția Mariei... uitasem... dar în ziua cu pricina a apărut un articol în Libertatea... bravo lor...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.