veritaskiller
Jan 16 2007, 01:11 AM
In legatura cu un concurs am castigat 4 dvd -uri dar n-am primit nimic si a trecut mai mult de o luna . Nu stiu daca am nimerit unde trebuie ..daca nu spuneti-mi ce sa fac sau sa ma resemnez :D Multumesc anticipat !
Florin
Jan 16 2007, 04:02 AM
Astazi s-au pus la posta o parte din dvduri. Cine a castigat concursul dar inca nu a trimis datele de contact la webmaster@dinamomania.net, e rugat sa o faca cat mai repede.
:) chiar veritaskiller e unul din cei care nu a trimis pe ce adresa i-am putea trimite dvd-ul.
Sezran
Jan 16 2007, 10:56 AM
florin, sa-ti fie rusine. trebuia sa ghicesti adresa si sa trimiti discurile
veritaskiller
Jan 17 2007, 01:09 PM
Am trimis vreo 10 mailuri , toate vin inapoi pe motiv "<u15335@mail1.dr.myx.net>: maildir delivery failed: error writing message: Disk
quota exceeded", asa ca scriu aici :D
<cenzurat> nu e bine sa pui date personale in zone publice.
Sezran
Jan 17 2007, 02:59 PM
s-au primit 3, cel putin atitea am vazut eu. a primit si cine trebuie.
veritaskiller
Jan 18 2007, 03:53 AM
Multumesc pentru tot . Sunteti cei mai tari webmasteri !! ..Mi se pare normal ca doar e dinamomania ..chiar nu ma asteptam la raspunsuri asa de rapide ... yo're the best si tineti-o tot asa! Hai Dinamo!
Cai Lun
Jan 18 2007, 11:11 AM
Tu intai ai grija sa primesti DVD-urile alea si dupa aia lauda-ne...
Clau_Goool
Jan 22 2007, 10:47 PM
Nici eu inca nu le-am primit dar inca le astept cu nerabdare , sunt dvd-uri dinamoviste deci vin ele la mine intr-un final... sper ...
Cai Lun
Jan 23 2007, 01:01 PM
Mdea... sa speram ca nu vor fi TOTUSI probleme..
Clau_Goool
Jan 23 2007, 06:51 PM
Asta speram cu totii, dar am incredere in staff-ul de la Dinamomania...
andox
Jan 25 2007, 01:37 PM
Au ajuns DVD-urile .

Azi le-am gasit in cutia postala . Chestia misto e ca au venit din State!!!
Deci DINAMOMANIA s-a tinut de cuvant

Mersi pt. ele
veritaskiller
Jan 25 2007, 02:44 PM
IIIHAAA AU AJUNS DVD-URILE ! Mersi fain , chiar nu ma asteptam sa vina din State :D se vad mai bine ca la tv tunneru' meu :D Multumesc inca o data !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.