Cai Lun
Jan 14 2007, 03:29 PM
Se pare ca Bogdan Lobont chiar a venit! Va avea un contract pe 3 ani si jumatate si a fost achizitionat pentru suma de 500.000 de euro!
Alte informatii.. in curand.
super_dog
Jan 14 2007, 03:34 PM
Ma bucur ca a venit Loby, dar mi-ar fi placut sa ramana si Gaev mai ales ca la sfarsitul sezonul era intr-o forma destul de buna.
Dar daca n-a mai vrut sa ramana, asta este.
----------------------------------------------------
Bine ai revenit Lobont, sper sa faci cat mai multe meciuri bune si sa nu iei nici un gol daca se poate
nunweiller
Jan 14 2007, 03:43 PM
Un transfer reusit, mai ales ca e definitiv al lui Dinamo.
SNapy
Jan 14 2007, 03:47 PM
Un transfer foarte bun.Sper sa apere cat mai bine.De acum incolo nu o sa mai avem probleme cu portarii.
POOL
Jan 14 2007, 03:49 PM
Hai sa nu mai vorbim de Gaev. A fost un portar bunicel sper mediocru.
bigbobo
Jan 14 2007, 03:50 PM
Bun revenit Bogdane!!! Sa ne demonstrezi de ce esti in stare si sa redevenim campioni!!!
Red District IS
Jan 14 2007, 03:51 PM
fara bautura, tutun si femei Bogdane...si vei fi iubit de toti cainii
deenamovista
Jan 14 2007, 03:57 PM
In sfarsit il avem p Lobont! D mult aveam nevoie de un portar d valoare (sa spunem ca Gaev a avut un foarte mare noroc...) Cred k momentele petrecute la Dinamo au fost si vor fi intotdeauna cele mai bune din cariera lui Lobont. D asemenea mii de multumiri lui Adi Mutu pt k l-a convins sa accepte oferta.
din nou dovedim k suntem nr 1!
[size="2"][/size]
yo_the_best
Jan 14 2007, 03:59 PM
Mister
Jan 14 2007, 04:06 PM
Il felicit pe Borcea de aceasta data pentru ca a facut un transfer foarte reusit.Imi doream mult sa vina Lobont la noi si pot spune ca sunt foarte multumit de acest transfer.Sunt curios insa pe cati ani a semnat Lobont pt ca am auzit ba 3,ba 3 jumate ba 4 jumate.Oricum e cu siguranta o bomba cu efect intarziat,asa ca le spun celor care nu au incredere in Lobby sa aiba rabdare.Mi-aduc aminte si-acum parada cu Milanul cand juca la Ajax si s-a lovit de bara sau cu Nationalul cand a primit gol de la Sergiu Radu din 11m in min 90 dar ghicise coltul si aproape ca a atins bara,asa mult se intinsese.Felicitari conducerii pt acest transfer.Sunt multumit de campania de transferuri,avem un mare portar,definitiv nu imprumutat,2 fundasi valorosi,unul tanar de perspectiva si unul cu experienta de nationala,cel mai dorit mijlocas din Romania,fostul capitan al lui Poli si sper inca 1 atacant.Eu zic ca e foarte bine
P.S:Cine vine sa sarbatorim in fata stadionului?:DVreau sa vad si ce lucrari s-au facut la stadion,daca au adus tabela ceva...
anna
Jan 14 2007, 04:08 PM
djmihaitza
Jan 14 2007, 04:12 PM

Bogdan. De fapt bine ai revenit, nicaieri nu e ca acasa.
Ma uit la tv si citesc ziarele electronice de aseara in draci, nu mai pot, sunt avid dupa stirile sportive.
Si dupa zicala "cate bordeie atatea obiceie" fiecare anunta diferit de celalalt perioada de transfer, 2 ani jumate, 3, am auzit si varianta 4 ani jumate. Cert e ca transferul este definitiv.
Probabil maine vom afla mai multe date in conferinta de presa.
Later edit: Mister, cred ca am postat amandoi in acelasi timp... Sorry !
Mister
Jan 14 2007, 04:16 PM
Stiti care va fi marea bomba?Mutu la Dinamo din vara

Mai stiti?Poate vom avea o mare surpriza...Prietenii stiu de ce:P
doc
Jan 14 2007, 04:26 PM
Pana la urma se pare ca a semnat pe 4 ani juma', desi am auzit mai multe variante. Apoi, nici in privinta sumei de transfer nu spune nimeni nimic sigur. Am auziit prima data de 750.000, iar a doua oara de 500.000. Inclin sa cred ca prima e mai aproape de realitate, mai ales ca nu e vorba despre un imprumut
reddog88
Jan 14 2007, 04:32 PM
Sper sa faca treaba,sa se acomodeze cat mai repede si sa apere asa cum apara Cristi Munteanu in zile bune
adrian_smyle
Jan 14 2007, 04:33 PM
mamaaaa fratilor c ma bucur ac a venit loby la Dinamo sunt fericit si sunt sigur ca Dinamo va castiga camp. si cu ajutoru in mare parte cred ioo o sa fie a lui loby cand vom trece de grupele champions league
cotonelu
Jan 14 2007, 04:43 PM
un transfer reusit..care o sa le inchida drumul spre gol lui Nuno Gomes si Miccoli\:D/ | salariul enorm..da' nu si pentru valoarea lui.BUN VENIT LOBY!
Mister
Jan 14 2007, 04:44 PM
Haideti in fata stadionului la o bere
Sergiulica
Jan 14 2007, 04:57 PM
Bine ai venit iti spun si eu Loby sper de fapt sunt sigur ca vei face o treba foarte buna la Dinamo.....singuru lucru din transferu asta de care imi pare rau e ca nu am pus eu mana pe cardu si pe pinu lu Borcea

ca dak puneam erai lefter Borcea acum
Kity_reddog
Jan 14 2007, 05:17 PM
Sa dea Domnul sa ajunga pana la urma in curtea noastra,pentru ca din cate am inteles inca nu s-au inteles cluburile definitiv,doar bogdan si-a dat acordul.
bgd_me
Jan 14 2007, 06:17 PM
Avem portar de nationala... c sa ne mai ascundem... d acum incolo nu mai avem d c sa fim ingrijorati pt postul acesta! Lobont tb sa ishi intre in forma shi sa ii arate lu jiji k romanii sunt peste brazilieni! Dinamo d acum se gandeshte la Fianla Cupei UEFA! FORZZA Dinamo! Shi sa dea Dumnezeu k Lobby sa apere cum o facea la Ajax In Champions League! Pe ei p mama lor!
gavros
Jan 14 2007, 06:24 PM
sa nu o ia si Lobont pe urmele lu Ganea, dupa ce isi revine incepe sa bage strambe ca sa plece
coolio
Jan 14 2007, 06:31 PM
LUMEEEEEE!!!! Avem portar....
abia astept sa il vad cum dribleaza iar jucatorii adversi
el era ala de ne dadea emotii, nuh?!?!?
Oricum sper sa ramana cat mai mult timp la Dinamo.
PS: sa moara stiaua de suparare, c-a venit Lobont in Stefan cel Mare!!!
stef 22
Jan 14 2007, 06:50 PM
Probabil eu o sa fiu singurul sceptic in ceea ce priveste transferul lui Lobont la Dinamo,dar cu siguranta am motivele mele ,zic eu destul de intemeiate.
Sa nu uitam ca Lobont nu a mai aparat de ceva timp si pentru un portar sa joace este lucrul cel mai important.In ultima vreme Lobont cazuse in dizgratia antrenorului Fiorentinei si ajunsese al treilea portar al echipei.
In momentul in care s-a pus problema unei reintoarceri in tara a refuzat categorit dar dorind probabil sa-si relanseze cariera a acceptat in cele din urma oferta clubului nostru.
In concluzie nu cred ca a ales cu inima sa vina la Dinamo, ci probabil pentru a intra din nou in vederile lui Piturca si de ce nu pentru a obtine un nou contract bun peste hotare...
Daca nu o sa fie asa imi fac "mea culpa " si imi scot palaria in fata lui.
dinamovistu'92
Jan 14 2007, 07:26 PM
Eu cred ca o sa inceapa incet incet sa puna cat mai mult suflet pentru Dinamo.Eu chiar ma bucur ca a venit...si ce daca nu o fi ales cu inima{da nu cred}macar sa apere bine 4 ani jumate asa...dar eu cred ca atunci cand a jucat la Dinamo sa atasat de echipa...imi aduc aminte de ultimul meci cu Crapid...unde am fost si eu...si galeria a afisat acel benner cu ''Bogdan Lobont ramai alaturi de noi''si cred ca la miscat putin gestul asta

iar el a zambit si a aratat asta''

''
Forzza Ragazzi
Jan 14 2007, 07:30 PM
bine buey Borcica...facushi shi tu ceva bun in iarna asta....BINE AI REVENIT BOGDANE!!!
doggyy86
Jan 14 2007, 07:52 PM
bine ai revenit la noi Lobbyy sper sa ne ajuti sa trecem de Benfica si s aluam campionatul....esti un portar mare..si avem nevoie de paradele tale fenomenale...si bineinteles si de degajarile tale fenomenale!!ai grija cu alcoolul...si cu...alte ale...stii tu..
danezul
Jan 14 2007, 08:09 PM
Bine ai revenit, Lobby !!!
Felicitari Cristi Borcea !!!
Multumim, Adi Mutu !!!
red dog 70
Jan 14 2007, 08:37 PM
Fooooooaaaaaaaaarteeeeeeee taaaaaaaareeeeeeeeeee................
FORTZA LOBBY
super_dog
Jan 14 2007, 08:47 PM
QUOTE(POOL @ 14 Jan 2007, 15:49)

Hai sa nu mai vorbim de Gaev. A fost un portar bunicel sper mediocru.

Ok
drumm
Jan 14 2007, 09:00 PM
Nu numai ca ma bucur ca a venit sau revenit la Dinamo un portar bun ci ma bucur si ca a revenit un dinamovist, pentru ca asa a lasat impresia. Bine ca a uitat rapidu si a simtzit pe pielea lui ce inseamna sa fi dinamovist cu adevarat. Acum putem rasufla usurati ca avem un portar de nationala.
Bine ai revenit Bogdane si sper ca atat tu cat si noi sa ne bucuram de acum incolo o eternitate !
Taranu24
Jan 14 2007, 09:23 PM
Bine ai revenit acasa Bogdane.Feloicitari Borcea.Anul asta cainii fac legea.
claudik_red_dog
Jan 14 2007, 09:34 PM
sa speram k este un pas inainte pt Dinamo aducerea lui la echipa ji k va face fapte mari la echipa
MULT NOROC!
roxypuf
Jan 14 2007, 09:47 PM
e bine ca a venit!
maria09dinamovista
Jan 14 2007, 10:17 PM
Cred ca este dorinta cea mai mare pt un fan ca jucatorul preferat sa revina la echipa favorita!!Prin alegerea ta,Bogdane,m-ai facut cea mai fericita.De abea astept sa-ti arati adevarata valoare si sa le arati tuturor ca esti cu adevarat 'Numarul 1'.Alaturi de tine orice ar fi!!
iulian_reddog
Jan 15 2007, 08:58 AM
Bine a revenit!
Achizitie buna, daca reuseste sa revina la forma de cand juca titular la Ajax. Sa avem incredere in el si un pic de rabdare!
red_dog_rahova
Jan 15 2007, 12:12 PM
Bine ai revenit "caine". Sper sa inchizi poarta noastra multe meciuri de acum incolo si sa le dovedesti tuturor daca mai e nevoie cine este nr. 1.
anaronalda
Jan 15 2007, 12:55 PM
Bine ai revenit, Lobont, si speram sa te vedem printre caini mult timp de acum incolo. Nu-i un pas inapoi Liga I, nu in conditiile in care Dinamo are sanse sa faca performanta in Europa . Prea mult s-a vorbit de cel mai bun portar din Romania, ba Coman, ba Edel, ba nimeni-ul cernea... ARATA LA TOTI CA NICI UN ALT PORTAR IN AFARA DE LOBONT NU POATE FI NO. 1 CAT TIMP TU NU TE-AI LASAT DE FOTBAL.
MULTUMIM, CRISTI BORCEA!
gilutza_d
Jan 15 2007, 02:10 PM
bun venit loby
Florin_Bogdan
Jan 15 2007, 03:23 PM
Al 2lea transfer bun :D:D:D
Ashtray
Jan 15 2007, 03:42 PM
E foarte bine ca a venit lobont, dar pe porcea tot nu il pot felicita...insa ma intreb cate nopti nu a dormit din cauza banilor pe care i-a dat ( 750.000 de euro nu-s bani putini)
P.S: L-a depasit pe ratoi la salariu, nu?
POOL
Jan 15 2007, 04:01 PM
Poi nu ai vazut ca n-are somn in vacant in Mexic sau unde ii, el zice ca din cauza negocierilor, telefoanelor, insa stim noi care ii adevarata lui "problema".
anna
Jan 15 2007, 04:10 PM
bine ai venite lobby! acum nu ne ramane decat sa ne inarmam cu rabdare si sa asteptam sa revii la forma in care erai la ajax...lucru echivalent cu revenirea la nationala...(asa poate mai ia si piturca jucatori de la Dinamo la nationala ca nici daca am fi la 20 de puncte in fata

nu ar lua dinamovisti la reprezentativa stelistu' ala

)
mihaela_n2
Jan 15 2007, 07:34 PM
Bun venit si sa joci cat mai bine ca ne asteapta CL
redlady08
Jan 15 2007, 08:11 PM
bine ai revenit!!!...oricum mai e mult pana sa redevii cine ai fost, sper doar ca Rednic sa foloseasca intr-adevar cel mai bun portar, fara favoritisme.
Tratand fotbalul cu seriozitate va putea reveni la forma care l-a facut titularul echipei Nationale....mult succes.
hunter
Jan 15 2007, 08:55 PM
In momentul in care am castigat campionatul in vara lui 2002, lui Bogdan i-a expirat imprumutul si s-a despartit de colegii lui cu lacrimi in ochi. In acel moment am fost dezamagit,dar am sperat mereu ca va reveni la noi...Dupa ce a plecat,pe la Dinamo s-au facut tot felul de experimente nereusite (Delwarte,Guso,Gaev...),insa niciunul nu a reusit sa suplineasca absenta lui Lobby. Iata ca dupa mai mult de 4 ani,Lobont s-a reintors.Multumim Bogdane ca ai ales sa vii inapoi in Groapa,iti urez mult succes si sunt sigur ca vei reveni si in echipa nationala...
nunweiller
Jan 15 2007, 11:41 PM
Ia cititi ce scrie aici...
" Il DS Corvino su Lobont
lunedì 15 gennaio 2007 19.32
In merito alle numerose indiscrezioni sulleventuale trasferimento di Bogdan Lobont ad altra società, il Direttore Sportivo della Fiorentina, Pantaleo Corvino, specifica che allo stato attuale esiste solo una trattativa, e nulla è stato ancora definito. "
linkul:
http://www.acffiorentina.it/it/NewsDetail.aspx?Id=79506
f_rares
Jan 16 2007, 12:07 AM
Bogdan asta ar trebui sa dea dovada de seriozitate si sa se antreneze asa cum ne asteptam cu totii...
Promit sa-l sustin daca joaca bine si doreste sa faca performantza , dar daca a venit aici ca "vedeta"...il injur si il expediez inapoi prin italia...
Cat timp nu o sa faca fitze ca si ganea , cat timp nu gafeaza GRAV , totul va fi ok si pentru noi si pentru el
@nunweiller>>daca unii nu stiu italiana...nu traduci?
nunweiller
Jan 16 2007, 08:52 AM
Pe site-ul fiorentinei seful italienilor spune ca sint doar tratative pt lobont si ca transferul nu ar fi inca realizat.
rednorth
Jan 16 2007, 12:11 PM
Asta era valabil pana la aflarea PIN-ului de la cardu lu' nea borcea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.