hunter
Jan 16 2007, 12:49 PM
QUOTE(nunweiller @ 15 Jan 2007, 23:41)

Ia cititi ce scrie aici...
" Il DS Corvino su Lobont
lunedė 15 gennaio 2007 19.32
In merito alle numerose indiscrezioni sulleventuale trasferimento di Bogdan Lobont ad altra societā, il Direttore Sportivo della Fiorentina, Pantaleo Corvino, specifica che allo stato attuale esiste solo una trattativa, e nulla č stato ancora definito. "
linkul:
http://www.acffiorentina.it/it/NewsDetail.aspx?Id=79506@f_rares
in romana zice asa:
Directorul sportiv Corvino despre Lobont
luni 15 ianuarie 2007 19.32
din cauza "comportarii indiscrete" in legatura eventualul transfer al lui Lobont la alta echipa,directorul sportiv al Fiorentinei Pantaleo Corvini spune ca in momentul de fata exista doar tratative,nimic nu e definitivat....
am vazut si prin presa romana tradusa aceasta delaratie mai mult sau mai putin corect
oricum Lobont e deja transferat...
drumm
Jan 16 2007, 12:50 PM
Vad ca presa a inceput sa il dea deja pe Coman ca fiind mai bun decat Lobont. Acum, nah, este al nostru si ma simt nevoit sa ii iau apararea.
Ce-i trebuie lui Dani Coman sa il bata pe Lobont?
Ii trebuie asa: - sa joace la o echipa din occident cel putin de nivelul lui Ajax (ca titular), sa joace si in Serie A, sa fi castigat macar o data titlul de campion al Romaniei, sa aiba cel putin aceeasi numar de meciuri ca titular in poarta echipei nationale si ...................

sa tina cu Dinamo !
By the way, poate se sesizeaza si Borcea sau cineva de la club, sa ii dea un raspuns imbecilului de mimi shtoica, care a spus ca vrea ca la meciul din ghencea, spurkaztii sa "spulbere" Dinamo. Poate ii face cineva planere penala pentru instigare la violenta....
georgyianna
Jan 16 2007, 01:46 PM
Un transfer reusit..sa speram ca va avea o evolutie cat mai buna(adica fff buna);))
Bine ai venit BOGDANE
ebola
Jan 16 2007, 01:51 PM
Astazi la ora 16.30 va fi prezentat Lobont .
catalinmv2002
Jan 16 2007, 06:42 PM
In sfarsit un transfer de marca. Un jucator de nivelul Champions League.
CHIVU
Jan 16 2007, 06:49 PM
Bv`o ptr alegere Lobi....Sper din tot sufletu sa prinzi din nou poarta echipei nationale si pe noi sa ne aperi in Champions League!
Nu am citit regulamentul 2
Jan 18 2007, 01:10 PM
La multi ani!Am auzit ca este ziua lui
FarfelkugeL
Jan 18 2007, 02:05 PM
silentdog
Jan 18 2007, 05:18 PM
Imi cam aduc aminte de vorbele si atitudinea acestui jucator de acum o perioada.....
Si mai vad cum multi il venereaza...."ca marele portar","ca marele jucator"...in Italia nu mai apara,ca numai are loc,a venit la Dinamo.Bun si asa ar zice unii,dar ptr mine ramane acesi mizerie!
djmihaitza
Jan 18 2007, 05:30 PM
"Lobont,ha chiesto di tornare alla Dinamo Bucarest per dei motivi profondi ed importanti legati al calcio ma non solo. Nell'ambito sportivo per lui sarā importante poter giocare in una coppa europea e in una squadra importante e storica in Romania. Potrā anche riconquistare un posto in Nazionale. Non č forse la cosa migliore per gli interessi della societā, puntavamo molto su di lui e ci aveva fatto arrivare al quarto posto con un ottimo girone di ritorno la scorsa stagione, ma avrebbe dovuto restare dietro a Frey per tre anni e mezzo.
Non č ancora una cessione da ufficializzare, c'č l'acordo con il giocatore che ora č in Romania per delle visite mediche, mancano alcuni dettagli tra le societā e le firme. " - Pantaleo Corvino Director Sportiv AC Fiorentina
sursa:
site-ul oficial AC FiorentinaStirea este aparuta azi 18.01.2007
Hunter, poate ne traduci in romana si ce scrie mai sus ca eu din cate am inteles zice ca nu vor sa-l cedeze definitiv pentru a pastra concurenta cu S. Frey, nu e o cedare definitiva oficiala ci si-au dat doar acordul ca Bogdan sa faca vizita medicala in Romania.
P.S. 'tu-i pe ma-sa de macaronari.

Later Edit: Hunter, nevermind, am gasit "traducerea" pe prima pagina de pe "prost sport"
maria09dinamovista
Jan 18 2007, 06:55 PM
LA MULTI ANI Lobby!!!!!Iti urez multa sanatate si sa fi din nou Numarul 1 al Romaniei!!!
ALEXANDRA
Jan 18 2007, 07:38 PM
bine ai revenit si succes in poarta
tiby_reddog
Jan 18 2007, 07:50 PM
Bine ai revenit la Dinamo !!!
Sint convins ca in cel mai scurt timp vei fii si numarul 1 in poarta Nationalei...
Multa sanatate si bafta in continuare...
deceneu
Jan 18 2007, 08:51 PM
Bine ai revenit la noi!!! La Multi Ani !!!
hunter
Jan 18 2007, 09:32 PM
QUOTE(djmihaitza @ 18 Jan 2007, 17:30)

"Lobont,ha chiesto di tornare alla Dinamo Bucarest per dei motivi profondi ed importanti legati al calcio ma non solo. Nell'ambito sportivo per lui sarā importante poter giocare in una coppa europea e in una squadra importante e storica in Romania. Potrā anche riconquistare un posto in Nazionale. Non č forse la cosa migliore per gli interessi della societā, puntavamo molto su di lui e ci aveva fatto arrivare al quarto posto con un ottimo girone di ritorno la scorsa stagione, ma avrebbe dovuto restare dietro a Frey per tre anni e mezzo.
Non č ancora una cessione da ufficializzare, c'č l'acordo con il giocatore che ora č in Romania per delle visite mediche, mancano alcuni dettagli tra le societā e le firme. " - Pantaleo Corvino Director Sportiv AC Fiorentina
sursa:
site-ul oficial AC FiorentinaStirea este aparuta azi 18.01.2007
Hunter, poate ne traduci in romana si ce scrie mai sus ca eu din cate am inteles zice ca nu vor sa-l cedeze definitiv pentru a pastra concurenta cu S. Frey, nu e o cedare definitiva oficiala ci si-au dat doar acordul ca Bogdan sa faca vizita medicala in Romania.
deci textul zice asa :
"Lobont a dorit sa revina la Dinamo din motive importante legate de fotbal si nu numai. In cadrul sportiv, pentru el ar fi important sa poata juca intr-o cupa europeana si intr-o echipa importanta din Romania.Ar putea recastiga chiar si locul in nationala.Plecarea sa nu e cel mai bun lucru pentru interesele noastre..."
Pe urma sunt niste chestii legate de faptul ca ar fi rezerva lui Frey,cu toate ca a avut un retur bun...
"Cedarea lui nu e inca oficiala,jucatorul e in Romania pentru vizitele medicale,lipsesc cateva detalii... "
Are un stil confuz Pantaleo Corvino asta...
COSMIN C
Jan 19 2007, 12:50 AM
"Lobont e jucatorul lui Dinamo si nu-i nici o problema transferul sau. N-au fost finalizate toate formalitatile intre cele doua cluburi, e adevarat, dar e chestiune de zile...." zice Victor Becali. Abia azi. Bine era sa ne fi spus asta de la bun inceput.
Ne amuzam ca Fiorentina n-are habar ce se intampla cu jucatorul sau. Se pare ca are. Chiar pe site-ul oficial, pe la ora 10, il felicitau cu ocazia zilei de nastere!!!
Probabil comentez degeaba, E JUCATORUL NOSTRU, dar la cate am vazut in iarna asta cred ca am dreptul sa ma tem.
Mai ales cand un Becali ma asigura ca e totul ok...Va sa zica, nu-i problema cu transferul, DAR n-au fost finalizate formalitatile. Adica? Parca avuse cardul si PIN-ul la el. Ce formalitati n-au fost finalizate?
De ce in ziua in care Lobont era in conferinta de presa la Bucuresti aia anuntau ca a lipsit de la antrenament? Sunt chiar tampiti?
E chestiune de zile! Cate? Doua, noua?
Sa dea Domnul sa ma insel ! Daca nu....ce-a fost transferul lui Vranjkovic telenovela...asta e direct film de Oscar!
ebola
Jan 23 2007, 11:39 PM
In meciul cu Lokomotiv a avut cateva interventii foarte bune si a dat siguranta apararii . Sper sa revina cat mai curand la forma ce l-a consacrat .
COSMIN C
Jan 27 2007, 09:29 PM
"Ceduto Bogdan Lobont alla Dinamo Bucarest
sabato 27 gennaio 2007 14.22
La Fiorentina comunica la cessione a titolo definitivo delle prestazioni sportive del portiere Bogdan Lobont alla società F.C. Dinamo Bucarest. " (sursa site oficial Fiorentina)
S-au lamurit si italienii. Cam tarziu, dar mai bine decat niciodata...
super_dog
Jan 27 2007, 11:54 PM
QUOTE(ebola @ 23 Jan 2007, 23:39)

In meciul cu Lokomotiv a avut cateva interventii foarte bune si a dat siguranta apararii . Sper sa revina cat mai curand la forma ce l-a consacrat .
Dap.....mie cel mai mult imi place la el ca e putin "nebun" , a iesit din careu cu mingea la picior sa dribleze atacantii echipei adverse, altadata incepea sa tipe la aparatori daca n-au fost atenti si au comis vreo greseala. Sper sa-si revina cat mai repede, desi oricum la noi se va reacomoda rapid si va face meciuri foarte bune cred eu.
Achiles
Feb 8 2007, 08:26 AM
acum chiar ca avem si noi portar ... in sfarsit
sunt convins ca Loby o sa ne scoate de multe ori din rahat
hunter
Feb 8 2007, 10:15 AM
mie mi-au placut degajarile de la antrenament ale lui Lobont direct in sacul de mingi

,nu stiu daca ati vazut imaginile la stirile din sport
oana_lobby
Feb 16 2007, 04:55 PM
Lobont e cel mai bun portar roman! Sunt ff mandra ca a venit la Dinamo! Cat de bine a aparat cu Benfica.... sincer .. ma asteptam :D Oricum el va fi din nou titular incontestabil la nationala! Ar fi super daca din cand in cand ar intra si el pe acest forum sa vb cu noi, suporterii lui Dinamo! :icon_rolleyes:
Hai Lobby! Hai Dinamo!!!
alessandro_reddog
Feb 16 2007, 05:19 PM
BRAVO LOBONT..

in primul rand ai arat tuturor suporterilor dinamovisti care se indoiau de tine ca eshti cel mai bun portar din romani shi printre primii 5 in europa...MUTUMESC PTR CE AI FACUT SHI SPER O SA CONTINUI SA FACI PTR Dinamo.....shi in al doilea rand acelor pacalici din fotbalul romanesc(vezi MiMi stOAIA,jucatorii de la crapid shi multi altii) le-ai dat pest nas.....sunt fff bucuros ca ai accpetat sa vii la Dinamo shi sper ca in tomana sa te vad in liga campionilor tot in tricoul alb-rosu(bineinteles al echpei Dinamo).......sa moara spurkatii de ciuda.....Dinamo bate in ghena
LOBONT FELICITARI SHI TINE-O TOT ASHA

FORZA Dinamo
doggyy86
Feb 16 2007, 05:29 PM
Cel mai tare transfer realizat de Borcica...in sfarsit a investit si el ceva banuti...sunt sigur ca isi merita banii...parca deja acuma stau mia relaxat cand joaca DIANMO nu mai stau cu frica in san ca nu cumva sa o scape in poarte Delwarte..Moss...Gaev...Munteanu..Matache...si care a mai fost pe la noi...super portar !!!!
E cel mai tare din Romania!!
jaff_armat
Feb 17 2007, 03:59 AM
Super portar Lobont!!!! A dem si in meciu cu benfica! SA NE TRAIESTI !!!!!!
nicolle_reddog4ever
Feb 17 2007, 01:14 PM
Fara discutii, Lobby, e cel mai bun portar din Romania....Felicitari Lobby!!!
tyn
Feb 17 2007, 05:34 PM
cu siguranta un portar de valoare ce Dinamo a pus mana pe el.......bv Loby...
anja86
Feb 18 2007, 11:07 PM
Sper sa faca treaba buna la Dinamo. Deocamdata in meciul cu Benfica a jucat bine.............sa vedem in viitor. Hai Lobi
dinamodgirl
Feb 18 2007, 11:42 PM
Lobby a facut un meci extraordinar...as zice fara cusur la Lisabona...Ia-s dori cat mai multe asfel de meciuri dar fara gol in ultimul minut...gol la care nu a avut ce face...
dinamodgirl
Feb 22 2007, 11:57 PM
Un alt meci bun pt Lobby!!!
biancap78
Feb 23 2007, 12:05 AM
A fost printre cei mai buni....indiferent ca e El Gato, sau El Lobo ori caine rosu....Ma bucur ca a venit....Singurul transfer adevarat din pauza de iarna...
super_dog
Feb 23 2007, 12:11 AM
Pe zi ce trebe Lobont devine din ce in ce mai bun.
matador
Feb 23 2007, 10:19 AM
sincer de mult nu l-am mai vazut pe lobont sa apere asa de bine, bravo lui, in momentul de fata risc sa afirm ca estepeste coman ca forma!!
FarfelkugeL
Feb 23 2007, 01:00 PM
Multumim Bogdan...
mihaela_n2
Feb 26 2007, 08:25 PM
Lobont...bun portar...
Ankutza
Feb 26 2007, 08:27 PM
asteptam un nou motiv de lauda in seara asta
Keyser Soze
Feb 26 2007, 08:44 PM
eu nu cred ca vom avea motive sa-l laudam...minerii nici nu vor ajunge prin apropierea portii lui Lobont!
POOL
Feb 27 2007, 01:10 PM
Un real castig pentru echipa!! Bravo Bogadan ai dat dovada de carcter cand ai venit la Dinamo si le-ai dat tuturor contestatarilor peste bot prin evolutii.
dudu1961
Feb 27 2007, 02:13 PM
Printre contestatari ma numar si eu dar nu ca fotbalist ,ci pentru simplu motiv ca a spus ca pentru el Dinamo e un pas inapoi ___si nu stiu care e dinamovistul care nu s-a simtit jignit in acel moment ! Multumim Bogdane pentru daruirea cu care joci .
POOL
Feb 27 2007, 03:22 PM
A fost ceva de genul 1 pas inapoi si 2 inainte.
biancap78
Mar 11 2007, 10:25 PM
Bravo Bogdane...Iarasi ne-ai salvat de la infrangere....Tine-o tot asa
super_dog
Mar 11 2007, 10:27 PM
Aceeasi parere o am si io

. Tine-o tot asa Lobby si iara o sa aperi poarta nationalei.
ely_aleja
Mar 11 2007, 10:49 PM
cind am auzit "lobont vine la Dinamo" un gand mi-a venit in minte
"cu lobont in poarta nici un gol nu ne intra " sper asa sa fie !!!!!!
credeti ca puteti pune si poze cu jucatorii??? e o sugestie :D
Ankutza
Mar 11 2007, 11:03 PM
QUOTE(ely_aleja @ 11 Mar 2007, 22:49)

credeti ca puteti pune si poze cu jocatorii???

draguta daca o sa cauti prin galerii o sa gasesti
Ce noroc s-a abatut pe umerii nostrii cu Lobont in poarta ... bravo Bogdan inca odata ca ne-ai salvat
bigbobo
Mar 12 2007, 07:18 AM
Felicitari Lobont pentru ultimele evolutii. A fost siingurul jucator de la Dinamo care s-a ridicat la nivelul asteptarilor in ultima perioada.
dudu1961
Mar 12 2007, 01:46 PM
Bogdane tu esti ingerul nostru pazitor ! Sa ne traiesti !
POOL
Mar 12 2007, 06:15 PM
Practic punctele castigate pana acuma in campionat, se datoreaza in mare masura lui.
bad_dog
Mar 19 2007, 09:28 PM
Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu cred ca Lobont ar trebui sa fie numit capitanul echipei. M-am uitat foarte atent la el in ultimele meciuri si este printre putinii jucatori de pe teren(in acest moment) care pun foarte mult suflet in joc. Se vede pe chipul lui ambitia si daruirea cu care apara poarta noastra. E mult mai caine decat multi din echipa. Ca urmare, merita sa fie capitanul echipei, poate asa se vor trezi si ceilalti si vor vedea in Lobont un lider. Iar Lobont cred ca are puterea si experienta necesara pentru a trage dupa el 10 jucatori si a-i face sa muste din adversari.
Propun deschiderea unei petitii pentru atribuirea banderolei de capitan lui Lobont. Merita!!!
LOBONT CAPITAN!!!!!!!
cpc
Mar 19 2007, 10:25 PM
e o idee buna ca Lobont sa fie capitan si leader de echipa...are experienta in afara, stie ce inseamna sa fii profesionist si sa joci la victorie in fiecare meci...
...nu cum se culca unii pe o ureche si mai speri sa dea exemplu la ceilalti sa se lupte cu daruire la fiecare minge?!
Deci sunt pentru!
dinamovista_ever
Mar 21 2007, 10:10 AM
Bogdan Lobont, cel mai bun portar din Romania.
Sa ne aperi de dusmani! Forzza Dinamo!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.