Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bogdan Lobont
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Clau_Goool
Sper ca macar in meciul asta sa prinda mingea in brate si sa n-o mai scape ca in meciul cu prazarii. Fruntea sus
Lobby !!!
COSMIN C
I-a trecut raceala? Cam sensibil in primavara asta......
Leaveyou
Care n-a avut vaccin ! Nu i-a făcut borcea "injecția letală" 010.gif
red_dogvitan
Sunt convins ca va face un meci mare in seara asta HAITA_DINAMO.gif
Me_Sama
Nu prea are de ales. Cu steaua toti sutn obligati sa faca un meci mare. Desi, daca ne luam dupa ultimele zvonuri din presa, e ultimul lui meci la Dinamo. Si se stie ca prima si ultima impresie conteaza. Prima impresie, cea din meciul cu Benfica, a fost excelenta. Sa speram ca sfarseste in aceasi nota.
Hatzu
Felicitari Lobby pentru jocul prestat la Euro 2008, ai fost singurul jucator care a luptat si a facut ceva. FELICITARI!!!
La cum a jucat "Pisica" nu stiu daca il mai putem tine la Dinamo...
POOL
De nu-l aveam pe Lobby, eram eliminati matematic, inca din prima repriza a meciului cu Italia.
bigbobo
Lobont a fost cel mai bun jucator de la Euro... Merita sa joaca la o echipa mare...
Leaveyou
Iată, ți s-a împlinit visul:
După ce Ioan Becali a anunțat că Bogdan Lobonț, goalkeeperul dinamovist, va părăsi gruparea din Ștefan cel Mare în iarnă pentru o formație tare din Europa
. Am zis eu că trebuie să mai stea și pe bancă dar nici așa.
dudu1961
E vorba de Ac Milan !
reddog_sv
Pana pleaca la Milan, pleaca in luna de miere...casa de piatra Bogdane beerchug.gif
costin91
Ar fi foarte bine pentru el sa se duca la AC Milan icon_smile.gif , dar nu cred ca-l mai cumpara la 30 de ani...
doggyy86
Oricat de mult i-as vrea binele lui si familiei in primul rand vreau binele familiei DINAMO,asa ca ma rog sa nu mai plece nicaieri de la noi,desi slabe sanse.

Oricum un portar de clasa mondiala!
dudu1961
Bogdane tata ce-i doresc baitului meu iti doresc si tie "Casa de piatra " , bla , bla ,bla , ce-l mai important e sa va intelegeti si sa fiti voi fericiti !
Tot binele din lume ! ultras.gif
Morpheuss
Casa de piatra, Bogdane!

Iar a iesit aiurea din poarta la meciul cu Gloria. icon_rolleyes.gif Oare a cata oara?
cosmin targoviste
QUOTE(costin91 @ 27 Sep 2008, 18:40) *
Ar fi foarte bine pentru el sa se duca la AC Milan icon_smile.gif , dar nu cred ca-l mai cumpara la 30 de ani...

N-ar fi mai bine sa taci ? Ar fi bine pentru el sa joace la Dinamo ca aici e titular si e iubit de suporteri.Toata lumea are incredere in el.

Casa de piatra,Bogdane !
red_dogvitan
Casa de piatra,Lobby numai bine!!
reddog_sv
După ce s-a căsătorit în vara anului trecut cu iubita sa, Iulia, căpitanul "cîinilor" are parte de un nou eveniment în viața sa personală: va avea un copil.

Sa-ti traiasca Lobby..sa-i dedici primele puncte din UCL icon_cool.gif beerchug.gif
BoYkA
Dinamo nu prea a avut portari geniali pana la Lobont. Au mai fost portari mediocri ca Gaev, Cristi Munteanu (enervant de gafagiu).....
adrivali
Mare fotbalist, Mare caracter! deocamdata nu pleaca, dar cred ca de la vara sau dupa ve vom juca in grupeva pleca. Oricum merita ceva mai bun!
Hanf
Este un super tare...pe bune...un super portar...caracter...ce sa mai....este caine.. ultras.gif
f_repede
sper sa nu plece Lobont, fara el e vai de noi.....trebuie sa recunoastem HAITA_DINAMO.gif
reddog_sv
Hai ca dupa ultimul meci am aflat care era unul dintre tovarasii de pahar ai lui Tamas... 010.gif
POOL
A gresit grav la primul gol al rusilor si a mai iesit pe sub minge la vreo 2 centrari. Nu pare foarte sigur pe el.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.